Naruto Evreni Tekrar Açılmıştır

Naruto evreni ve sitenin geneli ile alakalı olan duyuruların yapılacağı bölümdür.

Moderatör: Game Master

Naruto Evreni Tekrar Açılmıştır

Mesajgönderen Cynic tarih 09 Haz 2016, 18:58

Selamlar, saygılar.

Bir süre önce ani bir karar ile evreni kapatmak zorunda kalmıştık GM eksikliğinden. Aslında öyle de kalmasını düşünüyordum, fakat Fortius ustanın ısrarları, didinmeleri ve uğraşları sonucunda siteyi tekrar oynanabilir hale getirdik. Aha buralarda gördüğünüz hemen hemen her yeni şey Fortius ustanın ellerinden çıkma. Ben sadece adama karışıp işini zorlaştırdım okadar :lol:

Yeni sistemden bahsetmekte fayda var;

• Tek köylüyüz artık! Ortam ve atmosfer hakkında bilgi almak için "Rehberler" forumunda bulunan "Evren" başlığını okumanızı öneririm.

• Alım gücü gitti, yerine düz Ryo hesabı geldi.

• Prestij adı altında yeni bir sistemimiz var!

• Dezavantajlar sisteminin yerine Motivasyon / Komplikasyon ikilisi geldi.

• Operasyon olarak adlandırdığımız yeni bir sistemimiz de var!

• Köyünüz, eğer forumu yeterince kurcalarsanız anlayacağınız gibi, daha yeni. O bağlamda oyuncular eskisi gibi herşeye erişemiyorlar. Çeşitli gelişimlere de bu bağlamda sınır geldi.

• Bu sınırları genişletmek, hatta kaldırmak için köydeki "Proje" altında belirtilen kısımlara bağış yapılıp geliştirilmesi gerekiyor. Göz atınız!

Ayrıca Lounge'u kapatma gereği duydum, zira bir işlevinin kalmadığına kanaat getirdim. Ne kadar uğraşıp siteyi büyütmek istesek de bunu yapacak insan gücüne sahip değiliz, zaten zırt pırt açılıp kapanıyoruz. O bağlamda herşeyi burda derli toplu tutmak en iyisi.

Herkese tekrar hoşgeldin diyor ve iyi oyunlar diliyorum 8-)
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Dön Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir