"Fraksiyonun ne alakası var be adam..." Söyleniyor içinden eleman biraz. Genç bir sesi var, tanıdık olduğu söylenemez, fakat buralardan olduğunu belli ediyor şivesi. Elemanın yapısını gözünün önüne getirdiğinde, cılız bir şey canlanıyor aklında. Cübbenin altında çok da geniş birinin olmadığının mantığını yürütebiliyorsun. Zaten o dolaba sığıyorsa, çok da büyük birisi olmamalı.
"Her neyse! Taiyou'larla takıldım bir dönem ama son 3-4 aydır uzaklaştım. Elemanlar korkutuyor beni, ayrıca bu gizlilik meselesi burama kadar geldi. Yeterli bir cevap mı?"
Koridordan gelen ayak sesleri epey bir artıyor, eleman sessizleşiyor, sen de susuyorsun, bir cevap vermiyorsun elemana. Klonların senin yanına doğru yürüyorlar ve senle beraber odanın dışına çıkıyorlar. Koridorun ucundan gelen 3 kişiyi görüyorsun. Biri sensin, yani klonun, bir tanesi epey yaşlı bir Jounin, bir tanesi de ağrı kesici almaya gelen Medic-nin.
Koşturarak yanına varıyorlar. Klonun senin yanına geçiyor. Yaşlı olan Jounin etrafı ve seni inceliyor önce. Kısa, siyah saçları ve kırışmaya başlamış bir suradı var, lâkin hala yapılı bir tipleme. Üzerinde standart shinobi üniforması mevcut. Kalın bir sesi var. Medic-nin Masaaki Sanjo ise hepten dağılmış saçlarını düzeltmeye çalışıyor bir yandan, bir yandan da etrafına bakınıyor.
"Rapor ver nöbetçi. Nerede hırsız?"
Klonların sana bakıyor, sanki ne diyeceğini merak edermişçesine. Laboratuvardan ise hiç bir ses gelmiyor.