[Kouki & Nikko | Aktif Operasyon] Kırık Kasa

Moderatör: Game Master

Re: [Kouki & Nikko | Aktif Operasyon] Kırık Kasa

Mesajgönderen Oushoku Kouki tarih 05 Mar 2017, 00:48

Handan çıkışları pek bi şenlikli olmuştu, insanların onları uğurlayışları çok hoşuna gitmişti Kouki'nin. Bu dağınık han, burada geçirdikleri kısa süre zarfında ilerleyen zamanlarda isteyerek vakit geçireceği bir yere dönüşmüştü. Evindeki pesimist ortamdan kaçmak, görevlerin yada bilimum shinobi işlerinin yorgunluğunu atmak için kullanabileceği tatlı bir liman. Adamların yüzüne baktıkça onunda yüzünde hafif bir tebessüm oluşuyordu. İnsanları mutlu etmeyi her zaman sevmişti Kouki, birinin yüzündeki gülümsemenin sebebi olmak çok hoş bir histi. Bu işçilerin ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyordu. Nikko ve Kouki baş başa, mutlu sıcacık bir aile tablosu. Belki yanlarında bir iki çocuk. Çocukları düşününce bir titreme gelmişti kıza. Gözlerinin önünde kısa bir hayaller dizisi belirdi. Çırılçıplak iki beden, Kouki'nin yatağının üzerindeydi. İniltiler bağırışlar çağırışlar. Kendini gördü, sonra üzerindeki Nikko'yu. Çocuğa dokununca bile gerilen kız bu hayalle resmen allak bullak olmuştu, Nikko'yla sevişmek, bunun hayali bile kızın midesini bulandırdı. Sonra başka bir, aynanın karşısında kendisine bakıyordu, şişmiş, karnına kadar gelmiş göbeği vardı. Daha sonra hastahane, sancılı bir doğum. Kucağında tuttuğu bir bebek. Bembeyaz kesilmişti Kouki. İğrenen gözlerle Nikko'ya bakıyordu.

Ruhsuz Ru, başıyla Kouki'nin söylediklerini onaylamıştı, böylece 3 kişilik ekip söylenen yere doğru harekete koyulmuştu. Kouki ise gördüğü görüntülerin hala etkisi altındaydı. O baştaki şoku atmıştı tabi ki, mide bulantısı yada o biçim şeyler yoktu. Ama yinede böyle bir şeyin olma ihtimalini düşünmeden edemiyordu. Babasının yine allem edip kallem edip bu ikisini bir torun yapmaya zorlamasından ve başarılı olmasından çekiniyordu. Bundandı ikide bir aptal aptal Nikko'ya bakıp bakıp durması.

Kouki hayal dünyasından çıkaran Nikko olmuştu. Bir anda Ru'ya hırlaması kızın tüm dikkatini oraya çekmişti. Nikko çocuğu sorgulamaya başlamıştı. Ru çocuğu pek takmıyor gibiydi, o rahat, sinir bozucu havasını koruyordu. Üstüne üstlük bildiğin dalga geçercesine bakıyordu Nikko'ya. Kouki çocuğun bu hareketine ufaktan ayar olmuştu çaktırmasada. Nikko'nun böyle bir muamele görmesi hoşuna gitmemişti. Belki Ru'ya onunda sinir oluşundan dolayıydı, belki tanıdığı birine bu şekilde davranılmasındandı, belkide az önce handa yaşadıkları hafif romantik olaydan ötürüydü. Kim bilir ? Ru, adamın infazını yada tutuklamasını talep etmişti. Bunu duyunca Kouki'nin yüzünde de tıpkı Ru daki gibi alaycı bir gülümseme belirdi. Obura şu an ellerindeki en sağlam izdi, onu öldürmek yada tutuklamak bu izi kurutmak olurdu. Eğer adam yanlış bilgi verdiyse, tekrar bulur bu sefer daha sert yöntemlerle konuşturulurdu. Ru'nun bunu düşünememesi normaldi, yeni yetme bir shinobiydi sonuçta. Araya girmeden çocuğun konuşmasının devamını dinlemeye koyuldu. Sepia'nın da evleneceğini, onlara bir hediye işinden dolayı tanıdığını iddaa ediyordu Ru. Kouki, çocuğun sesinde yalan söylediğini işaret eden bir iz göremiyordu. Hatta çocuğun anlattıkça daha da açıldığı faktörü vardı. Harcanan para da bayağı fazlaydı. Şöyle bir tartınca doğru olması muhtemeldi çocuğun söylediklerinin. Nikko lafa girmeden lafa girme ihtiyacı hissetti Kouki, gerilen ortamı birazcık yumuşatmak için. " Ru-san. Shinobi olarak bizim her türlü seçeneği düşünmemiz gerekiyor. Sizde bir shinobisiniz bilirsiniz bu işleri, şüpheli gözüken her şeyi takip etmek gerekir. İlerleyen yıllarda sizde bizim gibi bir sürü absürt olayla karşılaşınca bize hak verirsiniz. Obura konusuna gelirsek. Eğer isterseniz adamı handan çıkartıp getirebilirim, tutuklarız. Fakat öldüremeyiz, çünkü elimizdeki en sağlam bilgi kaynağı şu an o. Hem ayrıca adam nereden bilsin o yüzüğün sizin ailenize ait olduğunu ? Parasını kazanmaya çalışan biri sadece, en azından ben böyle gözlemledim. Sırf bu yüzden adamı öldüremeyiz ya. " Daha sonra gözleriyle ikisinide süzdükten sonra, " Bitirdiyseniz gidebiliriz." dedi. Hala kapatmadığı Teishi no Jutsu sayesinde Ru'yu hızlıca etkileyip bu tartışmaya son vermek istiyordu, bunu becerdiği taktirde jutsuyu kapatacaktı.
Resim
Resim

Fraksiyon: Hikari
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 21K
Prestij: Moumoku (0 PP)
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Herkes için eşitlik!

Kouki için herkes eşittir, en fakirinden en zenginine her insan aynı şartlarda yargılanmalıdır. Kouki gücünü bu amaç için kullanmaktan çekinmez. Ezilenin her daim yanında olmayı kendine amaç bilmiştir. Güçsüzleri ve masumları hedef alan avcıları kendine av bilmiştir.

Özellikler

-

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 5
Potansiyel: 8
Varlık: 5
Zeka: 5

Beceri Listesi

[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 3 (Favori)
[Varlık] Empati: 3
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Taijutsu
Suiseki Stili C-Rank

Ninjutsu

Shunshin
Housenka no Jutsu

Genjutsu

Ryuhoubo Disiplini - C Rank

Raigen
Kuroshiki
Teishi no Jutsu
Rishuu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-

In loving memory of...
Resim
Kullanıcı avatarı
Oushoku Kouki
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen Shiomiya Nikko tarih 06 Mar 2017, 14:18

Bebeye iki soru soralım dedik hemen atarlandı. Delikten çıkınca verdiğim gaz konuşması da işe yaramamış belli ki. Valla evli mutlu çocuklu dinlemem basarım şomarı ağzına, sevmem böyle şeyleri hiç ben. "Ru-chan..." diye başladım bi adım daha ilerleyerek çocuğa. O sırada Kouki aman bey yapma diyormuş, çocukları düşümemi istiyormuş hiç umrumda değil elbette. "Hayır, sorgulayamazsın. Sen, daha doğrusu senin baban bize kasanın yeri nasıl öğrenilmiş onu bulun dedi. İşini yapmaya çalışan masum bir işçiyi öldürün demedi." diye devam ettim Ru'nun burnunda bitip, ruhsuz gözlerine bakmakta ısrar ederek. "Aşağıda yakaladığın bebeler de bizim gibi nişanlı çift numarası yaparak yüzüğü yaptırmışlar, Obura'nın kasadan falan haberi yok. Üstelik, yüzüğü yapan da Obura değil, senin o yüklü miktarda taş verdiğin çırak." diye bitirdim. Sonra, aynı ruhsuzluğa bürünerek işaret ettiği ormana doğru adım atmaya başladım.

"Çırak en sonunda yüzüğü düzgün yapınca bir daha dönmemiş. Kasayı patlatmaya çalışanların kızı öldürdüğünü düşünüyorum ama, sizin taşları düşününce kaçıp gitmiş olması da olası tabi." diye konuşmaya devam ettim sakince. Bir yandan da yolu adımlamaya devam ediyordum. "Kötülerin masumları kolaylıkla katledebildiği bir dünyada shinobilik önüne geleni kesmek değildir Ru-chan, aşağıdaki kızı öldürmekle haklı bir hareket sergilemiş olabilirsin ancak bir işçiyi haberi olmadığı bir suç yüzünden katletmedüşüncesine sahip olman... Hoş ve etik değil." dedikten sonra hala yürürken kafamı hafifçe ardıma döndürüp tekrar Ru'ya baktım. Yalnız gözlerim, Ru yerine Kouki'yi buldu direkt. Ne söyleyecektim, hangi lafı sokacaktım veya bu sefer hangi hayat dersini verecektim? Unuttum. Belki de görevi veren kişilerden olsa da, hala benden düşük rütbede olduğu için benle gelişigüzel konuşmaması isteyecektim. Kim bilir. Hem... Ben bu çocuğa adımı ne zaman söylemiştim? Ve bu kız neden bana bakıp bakıp duruyordu?
ResimGelişim
Künye
İsim: Shiomiya Nikko
Element: Doton
Seviye: C
Ryo: 15k
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 45 GP

Motivasyon
Olabileceğinin en iyisi!
Nikko, terk edilmiş sahipsiz bir çocuk olarak yetimhanede başlayan hayatıyla bazı insanların gözünde dipteki bir insan olarak görülüyor olabilir. Varlıklı bir aile tarafından bakımının üstlenilmesi, ayrımcılığa maruz kalmak yerine ayrımcılık yapacak pozisyona gelebilmesi, üstüne üstlük bu ailenin kızına layık görülmesi gibi durumlar ise, Nikko'ya göre dipte başlasa bile her zaman yukarı çıkabileceğinin birer göstergesidir. Bu yüzden Nikko, işini her zaman doğru yapmak ister, açık vermemeye, bocalamamaya çalışır. Bir gün adından epey söz ettirecek güçlü bir shinobi olacağının inancıyla yaşar.

Komplikasyon
-
Özellikler
-
Güç: 8
Çeviklik: 6
Kondisyon: 4
Potansiyel: 2

Beceri Listesi
[i][Güç] Atletizm: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1

Ninjutsu
Tsuchiganji no Jutsu | D-Rank
Jintei | C-Rank

Taijutsu
Shinshouki C-Rank

Genjutsu
-
-
Just a simple touch and it can set you free.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Nikko
Missing-Nin
Missing-Nin

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 06 Mar 2017, 19:06

Kouki'nin sözleriyle Ru'nun nefes alışlarından dahi serildiğini, sakinleştiğini anlayabiliyorsunuz. Ancak Nikko... Sönmekte olan ateşe çuvalla çıra atıyor. Çocuğun keskin bakışları ortaya çıkarken, silinen gülümsemesi tekrar oluşuyor. Bu sefer daha alaycı, daha 'sonra görüşeceğiz' mesajı veriyor. Ruh halinin katmanlara bölündüğünü görüyorsunuz. Ön yüzü sakin, alaycılığını korurken arka yüzünde birçok savaş veriyor Ru. Muhtemelen bunların her biri, Nikko'nun suratında patlayan bir yumrukla sonuçlanıyor.

Yürümeye başlıyorsunuz. Ru, Nikko'nun sözlerini bir duvar gibi karşılıyor. Birkaç adım arkanızda, elleri yine göğsünde bitişik. Derin bir nefes alıyor. Bana shinobiliği öğretebileceğinizi düşündürten nedir ?" Nikko kafasını çevirdiğinde Ru'nun ona kilitlenen gözlerini görüyor. "Önemli sırları saklamak için Nikko, değil bir işçiyi, ailenin dahi kanını dökebilmelisin." Sesinde aynı ciddiyet. "Burada bulunma nedenim de tam olarak bu. Gerektiği yerde sizin dökmekten çekineceğiniz kanı dökmek." Ağaçlar giderek büyüyor ve sıklaşıyor. Ortalığı ağır bir karanlık kaplıyor bu nedenle. Siz de birkaç ışık hüzmesi yakalıyorsunuz. Konuşmadan kopmanızı bu sağlıyor. Birkaç dakika sonra, ağaçların üst noktalarına bakıyorsunuz. Ağaçların gövdesinin muhtemelen 40.metrelerinde kulübemsi, oldukça basit yapılar inşa edilmiş. Dört ağaçta dört tane görüyorsunuz. Ancak anladığınız kadarıyla, ilerledikçe bunlardan daha çok var. İlerilerde ışıklar artıyor çünkü.

Size en yakın olan evin camı açık ve içerideki mum ışığı dışarıya da vuruyor. Ufak bir anlığına camın önüne birinin geçtiğini görüyorsunuz. Siz bunu gördükten saliseler sonra ise, ikinizin arasından birşeyin geçtiğini hissediyorsunuz. Hızlı, ufak ve ince bir ıslık sesiyle. Silüet tam bu anda yok olurken gözleriniz cismin fırladığı yere dönüyor.

Ru. Sol elini, belinin sağ kısmına bastırıyor, yumruk büyüklüğünde bir alan kırmızıya bulanmış durumda. Tek dizinin üzerine çökmüş, dişleri birbirine vuruyor. Acı çektiğini görebiliyorsunuz mimiklerinden. "K-Kaldır beni !" Sağ elini Nikko'ya doğru uzatırken gözleri cismin fırlatıldığı eve kilitleniyor. Siz şaşkınlığınızı atarken Ru ayağa kalkmaya çalışıyor ancak yalpalayarak tekrar dizlerine teslim ediyor dengesini. "Ağaçların arkasından yaklaşalım."
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Oushoku Kouki tarih 09 Mar 2017, 02:55

Bir shinobi her şeyden önce sakin kalabilmelidir, fevri davranmadan, durumu analiz edip ona göre harekete geçmelidir. Öfkeyle, üzüntüyle yada bunun gibi farklı duygusal durumların etkisine kapılıp mantıksız işler yapmaması gerektiğini iyi bilmelidir. Bu tür durumların etkisinde alınan kararlar, güzel sonuçlar doğurmayabilir, öfkeyle kalkan zararla oturur. Kouki duygusal düşünüp, duygularının etkisi altında kalıp yanlış bir karar vermiş, sonuçları birinci elden tatmış, en yakın arkadaşının canını almıştı. Korku ve çaresizliğin onu ele geçirmesi nedeniyle olmuştu bu, bir görevde duygularının onun karar verme mekanizmasının önüne geçmesine izin verdiği için yaşamıştı o korkunç olayı. O günden sonra tabi ki hemen sadece görevi düşünen bir robota dönüşmedi. Duyguları ve hisleri, hala yaşıyor. Fakat bunların kararlarına etki etmesine izin vermiyor, vermemeye çalışıyordu. Tıpkı bu görevde olduğu gibi, Ru isimli zengin bebeye katlanmaya çalışması bu yüzdendi. Kolaylıkla çocuğun ağzının payını verebilir, onu susturabilirdi. Belki başarılı olur, belki daha büyük laf yer otururdu yerine. Ama biliyordu ki yapacağı bu şeyin eninde sonunda dönüp dolaşıp ona vurabileceğini. Bu yüzden bu çocukla görünürde ters gitmemeye özen gösterdi. Çocuktan gıcık olduğu yadsınması mümkün olmayan bir gerçekti. Fakat bunu içinde yaşamayı tercih etmişti, Nikko gibi dışarıya püskürtmemişti. Nikko'nun aksine öfkelenen Ru'yu sakinleştirmeyi seçmişti Kouki. Onu sakinleştirip, hepsinin burada olma sebeplerine odaklanmaları için. İşe de yaramıştı aslında bir noktaya kadar. Çocuk sakinleşmiş, durulmaya başlamıştı. Ta ki Nikko o lanet olasıca ağzını açana kadar. Dudaklarının arasından dökülen her kelimede kızın az önce uğraştığı her şeyi ziyan etmişti. Ru'nun onu sinir etmesine izin vermişti Nikko, duygularıyla hareket etmişti. Zengin bebesinin yüzündeki gülümseme bunu Nikko'ya ödeteceğini bangır bangır bağırıyordu.

İkisinin arasındaki tartışmayı, Kouki başını yere eğmiş bir eliyle gözlüğünü düzelterek dinliyordu. Jest ve mimikleriyle Nikko'ya bir şeyler anlatmaya çalışıyordu aslında, bu davranışı kesmesini, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demesini falan filan. Hoş bu saatten sonra pek bir önemi yoktu Nikko'nun yada Kouki'nin söyleyeceği bir şeyin. İkisininde haklı olduğu şeyler vardı aslında, Nikko'nun da Ru'nunda. Adamın masum olduğu için bağışlanması gerektiğini düşünen bir taraf, ne olursa olsun, bilip bilmese de riske atmak istemeyen bir taraf. Kouki içinse adam sadece bilgi kaynağıydı. Öldürme fikrine pek sıcak bakmıyordu, Nikko gibi işinde gücünde olan bir adamı öldürme fikri hoş değildi. Ama arkalarından gelen pislik zengin bebesi bunu isterse, yapması gerektiğini ve yapacağını da biliyordu. Bir kaç uykusuz gece, bir kaç rahatsız rüya. Obura'nın canını alırsa olacaklar bunlardı. En azından Kouki için.

Ormanın içinde yürürken ormanı kaplayan karanlığa geldiklerinde en sonunda verebilmişlerdi tüm dikkatlerini göreve. Tartışmalar, +18 içerikli hayaller ve bunun gibi bir sürü gereksiz ıvır zıvır yüzünden dağılan tüm dikkatler en sonunda tek bir noktada toplanmıştı. Obura'nın anlattığı gibi, ağaç evler olan bir mekana gelmişlerdi. Bu kadar karanlık bir mekana böyle bir yer yapmak gerçekten ilginç bir fikirdi. Tabi küçük bir tatil yeri adı altında başka işler için kullanılmıyorsa. Ağaçların gövdelerinde kulübeyi andıran basit yapılardı bunlar. İleriye doğru sayılarıda artıyordu, en azından ışıklardan bunu anlıyordu Kouki. Onlara en yakın olan evin camının açık olduğunu görmüştü Kouki. İçeride yanan bir mum vardı. Bu mum sayesinde de o camın önünden geçen bir şeyi görebilmişti Kouki. Fakat göremediği, dikkat edemediği başka bir şey vardı, ikisinin arasından hızla bir şey geçmiş ve Ru'ya saplanmıştı. Çocuk belini tutuyordu, kalkmaya çalışıyor fakat kalkamıyordu. Acı içinde olduğu besbelliydi. Ru'nun yaralanması çok kötü olmuştu, çocuk onlara ayak bağı olabilirdi. Olası bir dövüşte onları geriye düşüreceği apaçıktı. Geride de bırakamazlardı, hem yeni, hemde yaralı bir shinobi kolay bir av olabilirdi. Çocuğun ölümü tüm uğraşlarının tamamen bok dolu bir kuyuya çıkması demekti. Kafasında bir plan kurmaya çalışıyordu, öte yandan da aklındaki bir başka soruya yanıt arıyordu. Neden buraya adım attıkları anda saldırıya uğramışlardı ? Hırsız Ru'yu tanımış ve bu yüzden ilk hareketi yapmış olabilir miydi ? Böylece kaçmak için kendine zaman kazandırmış olabilir miydi ? Burada vakit kaybettikleri barizdi. İlk önce elini çantasına götürüp bir kunai çıkaracaktı. Eğer başka bir cisim onlara doğru fırlatılırsa korunmasız yakalanmamak içindi bu. Daha sonra Nikko çocuğu ayaklarına kaldırdıktan sonra " Ru-san, bana yakın durun. Siz benimle hareket edin. Nikko önden gitsin, yakın dövüşte benden daha iyidir o. Eğer üçümüz aynı anda gitmeye çalışırsak sizin yaranız yüzünden yavaş hareket edeceğiz, buda saldırganı kaçırmamıza, yada başka bir saldırı yapması için fırsat vermemiz anlamına gelir. diyecekti. Eğer çocuk iki ayağının üzerinde durabilirse hiç karışmayacak ve onu arkasına alacaktı. Eğer duramazsa ona destek çıkacaktı bir kolunu omuzlarının altına alıp Ru'nun ağırlığının bir kısmını kendisi yüklenecek ve çocuğun yürümesini sağlamaya çalışacaktı. " Nikko, biz senin arkandan geleceğiz. Adamın kaçmasına izin verme. " dedikten sonra Nikko'yu takip edecekti. Ru'ya rağmen elinden geldiğince hızlı hareket etmeye çalışacaktı. Tabi bu sırada çocuğun yarasını daha da açmaması gerekiyordu.

Out : Nikko ile Kouki yıllardır aynı evde yaşıyor, bir şekilde birbirlerinin becerileri hakkında bir şeyler biliyorlardır diye düşündüm, eğer bilmiyorsam ona göre ayar çekebilirink.
Resim
Resim

Motivasyon
Herkes için eşitlik!

Kouki için herkes eşittir, en fakirinden en zenginine her insan aynı şartlarda yargılanmalıdır. Kouki gücünü bu amaç için kullanmaktan çekinmez. Ezilenin her daim yanında olmayı kendine amaç bilmiştir. Güçsüzleri ve masumları hedef alan avcıları kendine av bilmiştir.

Özellikler

-

Beceri Listesi

Taijutsu
Suiseki Stili C-Rank

Ninjutsu

Shunshin
Housenka no Jutsu

Genjutsu

Raigen
Kuroshiki
Teishi no Jutsu
Rishuu

-

In loving memory of...
Resim
Kullanıcı avatarı
Oushoku Kouki
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen Shiomiya Nikko tarih 09 Mar 2017, 17:38

ÇOCUĞA BIÇAK GİRDİ!! Baya baya bir şeyler girdi çocuğa ama kanattığına göre bıçaktır muhtemelen. Lan... Lan... Şu evdeki adam kaşla göz arası nasıl soktu Ru'ya anlam veremedim ama kıl oldum. Arkadaşım ben daha bu çocukla dalaşmaya devam edecektim, tutacaktım omzundan kendime çevirip "La bebe..." diyecektim, "Anlamıyon herhalde, bize kasayı nerden bulmuşlar öğrenin ve yakaladıklarınızı bize teslim edin dedi sizinkiler." diyecektim. Hatta ve hatta "Atar gider yapıp durma o yüzden bana! İnsan gibi bir şey anlatıyoruz burda hemen cellaniyorsun!" bile diyip omzundan geri ittirip görevime bakacaktım ama... Amık bebesi gitti bıçağa kafa attı işte. Tabi, bıçağın girdiği yer pek kafa değildi, ama olsundu; giren girmişti.

Bana uzattığı elinden çocuğu nazik bir kurbağa gibi kendime çekip neden kurbağaları işin içine soktuğumu umursamadan "İyi misin? Dur bir bakayım ne bu?" diye eğildim çocuğa doğru. Bir yandan da çocuğu desteklemeye devam ettim bir elimle, omzundan tutarak. Cismi hızlıca kontrol etmem lazımdı. Bıçak, kunai falan olduğunu düşünsem de, çocuğun gözümdeki deneyimsizliğiyle adam buna tava sokmayı bile başarmış olabilirdi. Tabi bunun daha zehiri, derinliği cartı curtu vardı ama, cismi sokan adamın kaçıyor olma ihtimali de vardı, o yüzden bunları kontrol etmedim. "Bu şey içindeyken düzgün hareket edemez, bizi de yavaşlatırsın." diye lafa başlayıp tişörtümü çıkardım. Seksileşme vakti değildi hayır, Ru'ya elimden geldiğince pansuman yapma çabasıydı bu. Ardından yakasından tutup aşağı doğru yırtacak, bezi daha uzun hale getirecektim. Cismi çıkaramadığım için, belinden dolayıp cismi sabitlemem en hayırlısıydı. Tabi Ru pansuman yapmama izin vermeyip asi bir orospu çocuğu olmakta ısrar ederse yırttığım mis gibi tişörtümü ne yapardım bilmiyorum. En fazla alnıma bağlayıp iyice savaş moduna girebilirdim. Bunları, Kouki lafını bitirene kadar yapmaya çalışacak, "Çıkarırsak da kanama yüzünden güçsüz kalır, hatta derin bir yaraysa ölebilirsin bile. Kouki haklı, ben önden gidip eve gireceğim, sen de bununla kal." diyecektim işim bitince.

Ardından tabi işin zırt dediği yere geliyorduk. Ru'nun bakıp durduğu eve doğru önce bir koşturacaktım, hızıma güveniyorum; o yüzden bunun pek vakit alacağını düşünmüyorum. Ardından, Ru'nun dediğini falan unutun. Çocuk hana gitmeyin dedi, handa bilgiyi bulduk. Sonra sabahtan beri zıtlaşıp da duruyoruz da falan ya, hah işte bu yüzden çocuğun dediğinin tam tersini yapacaktım. Ayaklarımda çakra toplayıp evin bulunduğu ağaçta yukarı doğru tırmanmaya devam edecek, evin altına gelince de kulübede tutunabileceğim bir yer bulur bulmaz kendimi yukarı çekip camdan içeri girecektim istemsiz bir "Hüleyn!" efektiyle. Sonrası? Sonrasını, ben de bilmiyorum. Kami-sama evin zeminine sağ salim gümlememi nasip ederse bir de defans amaçlı önüme kunai çekebilirim. Evet, bu mantıklı.

benkürşatıdövmekdışındakombatacartcurthiçgirmedimdetekyemezsemsevinirmkibby
ResimGelişim
Künye

Motivasyon
Olabileceğinin en iyisi!
Nikko, terk edilmiş sahipsiz bir çocuk olarak yetimhanede başlayan hayatıyla bazı insanların gözünde dipteki bir insan olarak görülüyor olabilir. Varlıklı bir aile tarafından bakımının üstlenilmesi, ayrımcılığa maruz kalmak yerine ayrımcılık yapacak pozisyona gelebilmesi, üstüne üstlük bu ailenin kızına layık görülmesi gibi durumlar ise, Nikko'ya göre dipte başlasa bile her zaman yukarı çıkabileceğinin birer göstergesidir. Bu yüzden Nikko, işini her zaman doğru yapmak ister, açık vermemeye, bocalamamaya çalışır. Bir gün adından epey söz ettirecek güçlü bir shinobi olacağının inancıyla yaşar.

Komplikasyon
-
Özellikler
-

Beceri Listesi

Ninjutsu
Jintei | C-Rank

Taijutsu
Shinshouki C-Rank

Genjutsu
-
-
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Nikko
Missing-Nin
Missing-Nin

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 09 Mar 2017, 18:15

"B-Bende geleceğim !" Titreşimli, acıyla yoğrulan bir ses tonu. Konuşmalarınızın birbirine girdiği anlarda Ru biraz daha ezilip büzülüyor. İki dizi de yere temas ediyor artık, öne doğru eğik bir şekilde. Nikko saplanan cismi tespit etmek için Ru'yu hafifçe dik durmaya zorlasa da acıyla kasılmış durumda. Ancak parmaklarının arasından boşalan kırmızılığı görüyor. Pansuman yapmak için tişörtünü çıkarmaya çalıştığındaysa... Herşey tepetaklak oluyor.

Kouki elinde kunaisiyle, Ru ve evi seri olarak gözlemliyor. Ancak olayların seriliğinden dolayı tepki vermeye vakti kalmıyor. Nikko henüz tişörtünü kafasından çıkaramadığı noktada, yani görüşü tam olarak kapandığında, Ru sanki kendisine hiçbirşey olmamış gibi Nikko'nun üzerine atlıyor. Kouki ufak bir anlığına, Ru'nun belinden birşey çıkardığını görüyor. Gecenin karanlığında ne kadar parlayacaksa artık.. Yine de o anın verdiği adrenalinle bunun bir metal olduğunu farkedebiliyor. Bir kunai. Bir saniye sonra, Nikko'nun kaslı göbeğine saplanan bir kunai.

Nikko saplanan kunai ile birlikte sarsılırken, Ru üzerine atılarak onu geriye uçuruyor.Zemine ulaştıklarında iki dizini, Nikko'nun yere dümdüz uzanmış kollarının üzerine yerleştiriyor. Tişört hala Nikko'nun kafasında, görüşünü tamamen kapatmakta. Üzerinde kimin olduğu hakkındaysa hiçbir fikri yok. Sadece karnına saplanmış kunainin acısı ve suratına seri olarak inmeye başlayan yumruklar. Henüz kunainin şoku vücudunu kaplarken yediği yumruklar onu ciddi bir duruma itiyor. Kollarını Ru'nun ağırlığı ile yere sabitlenmiş durumda ancak Ru pek ağır gibi gelmiyor Nikko'ya.

Kouki tüm bu olanların farkındalığına vardığında, kafasını sıyırıp geçen birşey arkasındaki ağaca saplanıyor. Refleksif olarak eve bakıyor. Aradığı şeyi ise evde değil de, zeminde buluyor. Üzerine doğru son sürat koşan, siyah saçlı bir kadın. Henüz yüz hatlarını tamamen göremiyor. "Hızlı Mori !" Seri olarak geçirdiği yumrukların arasına kısa bir cümle yerleştiriyor Ru.

Ru ve patakladığı Nikko, Kouki'nin 9-10 adım kadar sağında. Ona doğru koşan kadın ise muhtemelen beş saniye sonra Kouki'nin dibinde bitebilecek hızda ilerliyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Oushoku Kouki tarih 09 Mar 2017, 23:29

Nasıl bir davranıştı, kendine uzatılan ele tükürmek ? Senin yaranı kapatmak için uğraşan birine böylesine kahpe bir yolla saldırmak ? Evet, Nikko bunu zengin züppeyi düşündüğü için yapmıyordu. Başka şartlar altında kılını bile kıpırdatacağını düşünmüyordu Nikko'nun, Kouki. Sadece görevin bekası için, bu çocuktan bir şekilde sorumlu oldukları için yapıyordu. Bunu Ru da biliyordu tabiki. Ama yinede sana elini uzatan birine böyle bir şey yapmak kesinlikle şerefsizlikten başka bir şey değildi. Az önce acı içinde kıvranan çocuk, Nikko'nun tişörtü tam yüzünü kapatırken ortadan kaybolmuş onun yerine saldırgan bir orospu çocuğu gelmişti. Tişört yüzünden gardını indiren çocuğa direk saldırmış ve son anda bir kunai olduğunu anladığı metal nesneyi Nikko'ya sokmuştu. Nikko'nun yaralandığını görünce anca olayların farkına varabilmişti Kouki. Partnerinin karnına giren kunai onu sıçratmıştı, kötü hissettirmişti önce harekete geçip bir şey yapamadığı için, evet bu kişi Nikko olsada.

Demek ki bu işin arkasında Ru vardı. Belki aileden başkaları da işin içinde olabilirdi ama şu an için baş şüpheli Ru'ydu. Bu saldırının sebebi Nikko'ya kızdığı için olabilir miydi ? Yüksek ihtimalle hayır, bunu yapacak olsaydı çoktan yapardı ilk tartışmaya başladıkları zaman indirirdi yüzüne yumruğu. Nikko'nun veya Kouki'nin gardını indirmek için yaralı numarası yapmasına yada gerçekten yaralanmasına gerek yoktu. Ru'dan gelecek her türlü saldırı her şekilde sürpriz avantajını taşıyacaktı. Muhtemelen hana girmelerini engelleyemeyince işlerini burada bitirmeyi düşündü. Obura'nın onlara intel vermesini de bilerek engellememiş olması da bunun cabasıydı. Sonuçta aile Obura ile gerçekten iş yaptıysa ona baskı uygulaması zor olmazdı. Yada engellemeye çalıştı ama beceremedi. Kouki ve Nikko hana giriş yaptığında Ru'da az önce ıskalayıp suç ortağını vuran partneriyle görüşmüş olmalıydı. Sakince buraya kadar gelmelerini bekleyecek ve pusuya düşüreceklerdi. Karanlık ve arkalarından gelen bir saldırıyla aniden işlerini bitirmeyi umuyor olmalıydılar. Kouki'nin durum hakkında yapabildiği çıkarım böyleydi. Peki gerçekten kasayı Ru'mu soymuştu, soymaya çalışmıştı ? Eğer böyleyse, neden sahte bir yüzük, soygunu gerçekleştirecek hırsızlar ve daha başka bir sürü şeyle uğraşmıştı ? Direk kasayı açıp içeri giremez miydi ? Bu sorularının cevabına henüz sahip değildi, bazı fikirleri vardı elbette fakat tüm dikkati kafasını sıyırıp geçen ikinci bir "birşey" ile başka yöne çekilmişti.

Gözleri direk evi bulmuştu. Fakat saldırgan evde değildi, yerde tam önündeydi. Siyah saçlı bir kadın ona doğru koşturuyordu. Sıradan biride değildi üstelik. Şu bayadır kayıp olan Mori'nin ta kendisiydi. Obura çırağının böyle şeyler yaptığını duysa inanır mıydı acaba ? Kız iki atış yapmış ikisinide karavana isabet ettirmişti. Shinobi eğitimi alıp almadığı meçhuldü. Belki yeni yetme ninjamız Ru ona bir şeyler öğretmişte olabilirdi. Belkide bir shinobiydi ama kuyumcu çırağı maskesinin arkasına saklanıyordu. Her şekilde Mori, düşmandı.

İlk hamle olarak Ru'yu tutup Mori'ye fırlatmayı düşünmüştü. Bu şekilde hem Nikko'yu kurtarır hemde düşmanlarını etkisiz hale getirebilirdi. Lakin yeterince güçlü olup olmadığını, Ru'yu zamanında kaldırıp kaldıramayacağını bilmiyordu. Mori biraz daha uzakta olsa belki deneyebilirdi. Ama şimdi beceremezse ikinci bir şans elde edemeyeceğini düşünüyordu. Nikko'nun kendi başının çaresine bakabileceğini düşünüyordu. Böyle bir şerefsize yenilecek biri değildi, öyle olmasını umuyordu. Yinede çocuğu tek başına bırakmak hiç hoşuna gitmemişti. Ona yardım etmek istiyordu. Elindeki kunai'yi fırlatmayı düşündü ama yanlışlıkla Ru'yu öldürebilirdi. Çocuğu umursadığından değil, ona canlı ihtiyaçları vardı. Derin bir nefes aldı . " Hayatta kal Nikko." sessizce bunları fısıldadı. O kadar sessizdi ki kendisi bile duymakta zorlandı. Gözlerini ona doğru koşan kıza kitledi. Elindeki kunaiyi kızın bacaklarına doğru fırlatırken Rishuu için gereken el mühürlerini yapmaya başladı. Bu sırada havada geriye doğru bir takla atacak, el mühürlerini havada bitirdikten sonra sağ elini çıkardığı kazıkları Mori'ye yönlendiriyormuşçasına hareket ettirecekti. Sol eliyle de bir başka kunai çıkaracaktı. Sağ elindeki hareketi hiç bozmayacak, bir müzik öğretmeninin Nikkougakure marşını okuturken salladığı gibi sallayacaktı.
Resim
Resim

Motivasyon
Herkes için eşitlik!

Özellikler

-

Beceri Listesi

Taijutsu
Suiseki Stili C-Rank

Ninjutsu

Shunshin
Housenka no Jutsu

Genjutsu

Raigen
Kuroshiki
Teishi no Jutsu
Rishuu

-

In loving memory of...
Resim
Kullanıcı avatarı
Oushoku Kouki
Nikkougakure
Nikkougakure

Mesajgönderen Shiomiya Nikko tarih 11 Mar 2017, 09:51

Hoaydaaa... Şimdi de bana bir şeyler girip çıkıyor. Daha doğrusu girdi, ama çıkmadı. Hayır, madem bıçağı yiyorum bir de yere niye atıyorsun beni kitapsız? Üstüme niye çıkıyorsun nişanlımın önünde? Ben şunu anladım artık arkadaşlar; bu hayatta iyilik yaptıkça bıçağı yiyorsunuz. Bakın mesela yıllardır Kouki'ye şerefsizliğin önde gidenini yapıyor, her gördüğümde saçını falan çekip yemeğine o bakmazken tükürüyordum. Yıllardır da keyfim yerindeydi. Ne ara bugün kızla yakınlaştım, şu bebeye biraz yararım dokunsun konuşayım, yarasını sarayım dedim, o an bıçağı yedim. Bu hayat iyileri korumuyor, bu hayat şerefsizleri koruyor. Gidecektim orda "Zaa geber sarı bebe." diyip atacaktım çocuğu yere, devam edecektim yoluma, bak başıma geliyor muydu bunlar? Neymiş efendim, tişörtle pansuman yapacakmışım... Çok safım, sanki Kouki bana günün sonunda tişörtüyle pansuman yapacakmış gibi...

Zırvalamanın alemi yok, birileri üzerimde deli dana gibi depinip yumrukluyor seksi suratımı. İcabına bakmam lazım. Birazdan yapacağım hareket, canımı çok acıtacak ancak... KUNAİDEN KORKSAK SHINOBI OLMAZDIK KARDEŞ! Öncelikle, şu an bacaklarım boşta. Shinshouki üzerine o kadar zaman boşa çalışmadık sonuçta, bu yüzden stilimden gelen akrobasimi kullanarak, daha fazla hasar vermek için de bacaklarımda çakra toplayarak üzerimdeki adamın kafasına tekme atmaya çalışacağım. Adam tekme atmayı başarabilirsem afallayacaktır. İşte tam bu sırada, bu afallamadan faydalanarak kollarımda çakra toplayıp adamı üzerimden atmaya çalışacağım. Üstümden atabilirsem, doğrulurken tişörtü parçalayacak ve seksileşme aşamalarımı tamamlayacağım. Ardından, yerdeki her kimse onun üzerine ben çullanacak, altta olmanın nasıl hissettirdiğini ona öğreteceğim. Ha, bir de tişörtümü yırtarken "ULAAAAAAN!" diye nara atacağım.
ResimGelişim
Künye

Motivasyon
Olabileceğinin en iyisi!

Komplikasyon
-
Özellikler
-

Beceri Listesi

Ninjutsu
Jintei | C-Rank

Taijutsu
Shinshouki C-Rank

Genjutsu
-
-
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Nikko
Missing-Nin
Missing-Nin

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 13 Mar 2017, 19:46

Nikko; Bacağında topladığın chakra ile beraber Ru'ya tekme atmaya çalışıyorsun. Hala karnında saplı kunai nedeniyle feci şekilde acıtsada anın adrenaliyle hareketin sonunu getiriyorsun. Ru'nun tam sırtına oturtuyorsun ancak beklediğin etkide olmuyor. Tekmenin etkisiyle öne doğru yalpalıyor Ru, sende bunu fırsat bilerek, bu sefer kollarındaki gücü kullanarak üzerinden atmaya çalışıyorsun.

Pek zor olmuyor bu. Ru geriye, senin bacaklarının olduğu tarafa doğru yuvarlanıyor. Karnında saplı kunaiye ufak bir temas gerçekleşiyor bu esnada. Acı tekrar vücudunu sarıyor. Karnından adonis kaslarını akarak, belinden aşağı yönelen kan öbeğini hissediyorsun. Yine de, en azından şimdilik seni durdurabilecek derecede değil bu. İkinci bir darbe yememek için hızlıca ayağa kalkarak tişörtünü yırtıyorsun. 5-6 adım önünde Ru, üzerindeki tozları silkelemekte. Suratında yine alaycı gülümsemesiyle birlikte beline sakladığı ikinci bir kunaiyi çıkarıyor.

Kouki; Elindeki kunaiyi fırlatarak el mühürlerine başlıyor ve geriye doğru takla atıyorsun. Kız, kunaiden ufak bir manevrayla kurtuluyor. İlizyonun ise başarıyla hayat buluyor. Havada beliren kazıkları sırayla yönlendiriyorsun rakibine. İlk kazıktan yana doğru kayarak kıl payı kurtuluyor. İkinci ve üçüncüsünden ise yerde yuvarlanarak, yine ucun ucuna yırtıyor. Son iki kazığı ise, kızın tam olarak sırtına denk getirmeyi başarıyorsun. İlk darbede yere çivilenirken hafiften havaya doğru geriliyor kurtulmak için, ikinci darbe ise kızı tamamen yere sabitliyor.

Son kazığın saplanışıyla beraber, sol tarafında bir hareket yakalıyorsun. Mori. Ağaçların arasından, çapraz bir koşu yapıyor, el mühürlerini sıraladığını görebiliyorsun. Göz ucuyla, az önce yere mıhladığın Mori'ye bakıyorsun. Kızın vücudu kargalara ayrılarak, birkaç adım ileride tekrar birleşiyor ve üzerine koşmaya devam ediyor. Kopya olduğuna emin olduğun Mori yaklaşık 20 metre uzaklıkta. Ağaçların arasından üzerine gelen ise tahmini olarak 40 metre mesafede. Direk üzerine gelmek yerine arkana dolanmaya çalışıyor gibi.

Nikko - Ru ikilisi, Kouki'nin 10 metre kadar sağında bulunmakta. Karşı karşıya duruyorlar.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Oushoku Kouki tarih 14 Mar 2017, 04:10

Tam yakaladım derken başladığı yere geri dönmüştü Kouki. Attığı kunaiden kurtulan kız, kazıklardan bir kaç tanesini zar zor atlatmış fakat en sonunda yakalanmıştı. Bir zıplamış, iki zıplamış, üç zıplamış, sonunda da yere mıhlanmıştı. Bundan sonraki hamlesi hızlıca kızın yanına gidip az önce çıkardığı kunaisiyle kızı ellerinden zemine çivileyecekti. Tabii her şey planlandığı gibi gitseydi. Kouki'nin yere mıhladığı ve bunu yaparken inceden inceden zevk aldığı Mori, aslında Mori değildi. Yani Mori'ydi, ama sahtesiydi. Çünkü başka bir Mori ağaçların arasından koşuyordu. Eğer gerçeği yere mıhlanan olsaydı, öbürünün ortadan yok olması gerekirdi. Bu üstüne koşanı gerçek olan yapmıyordu tabi, o da sahte olabilirdi. Az önce yere mıhlanan da kargalara dönüşüp kazıklardan kurtulmuş ve tekrar insan formuna dönmüştü. İşte bundan hiç hoşlanmamıştı Kouki, muhtemelen bir klonda olsa ikiye karşı bir dövüşmek dezavantajdı. Birde ağaçlardan üzerine doğru koşanın bir teknik hazırlığında olduğu gerçeği vardı. Neyseki Nikko Ru'yu üzerinden atabilmişti. Nikko'nun ölüp üçe karşı bir kalacağı bir senaryoyu düşünemiyordu. Muhtemelen ölürdü, birlikte can vereceği insanın Nikko olması ihtimali ironikti, normalde o çocukla bir dakika bile geçirmekten hoşlanmazdı. Şimdiyse yapacakları tek bir hata ikisininde sonsuza kadar beraber "uyumasıyla" sonlanabilirdi. Belki yıllar sonra güzel bir şarkıya dönebilirdi bu. Birbirine deliler gibi aşık iki genç, düğünlerine sayılı günler kala hayatın en acı, en soğuk ve en gerçek meyvesini tatmışlar. Kulağa fazlasıyla dramatik geliyordu. Ama ne birbirlerine aşıktılar, ne de burada öleceklerdi. Özellikle Ru gibi kendini beğenmiş aşağılık bir züppeye teslim edemezdi canını.

Nikko'ya yardım edebilirdi. Ona yardım ederek dolaylı yoldan kendisine de yardım etmiş olurdu. Ru etkisiz hale getirildikten sonra Mori'ye iki kişi odaklanıp kızı kolayca köşeye sıkıştırabilirlerdi. Peki Nikko bunu istiyor muydu ? Ru ile aslında sabahtan beri sürdürdüğü bu savaşına karışılmasını nasıl karşılardı ? Tabi ki görevin iyiliği düşünüldüğünde Nikko'nun ne düşünüp ne düşünmediği önemini yitiriyordu, yine de Kouki, Nikko'yu bu zevkten alıkoymak istemiyordu.

Gözlerini tekrar kendi düşmanına çevirdi. Üzerine doğru koşan muhtemel bir klon vardı. Zarar alsa bile kendini tamir edip savaşabiliyordu bu sahte Mori, öte yandan öbürü şu ağaçların arasından koşan. O gerçek olan mıydı yoksa başka bir klon yada onun gibi bir şey miydi henüz bilmiyordu. Ağaçların arasından gelen Mori, karga Mori'ye kıyasla iki katı daha uzaktaydı ve bir takım el mührü yaparak geliyordu ayrıca direk Kouki'ye doğru değilde kızın arkasına doğru koşuyor gibiydi, muhtemelen arkadan saldırıp çapraz ateş altına alma hesaplarını yapıyordu. Burada bir seçim yapması gerekiyordu Kouki'nin. Sahte olana odaklanıp yakındaki tehlikeyi saf dışı bırakmayı deneyebilirdi. Ama aldığı zarara rağmen kendini yenileyebiliyordu bu sahte Mori, bütün uğraşı bir hiç uğruna olabilir, diğer Mori'nin arkasına geçmesine izin verir ve şimdikinden daha zor bir durumun içinde bulabilirdi kendisini. Eğer ağaçların arasından gelene odaklanırsa, diğerinin Nikko'nun üzerine koşma ihtimali vardı. Nikko'yu kötü bir duruma sokmak istemiyordu, çocuk zaten yaralıydı. El hareketlerini bozmadan sol tarafa doğru depar atmaya başladı, 15-20 metrelik bir koşu yapmayı planlıyordu. Düz bir koşu yerine yay çizecek ve iki Mori'yi ortalamaya çalışacaktı fakat kesinlikle ikisinin ortasına değil, ikisinide karşıdan görebileceği bir yere. Bu sırada kazıklarının bir kısmını sahte olana yönlendirecekti, ta ki elindeki kunai ağaçlardan gelene ulaşana kadar, ağaçlardan gelen Mori'ye az önce çıkardığı kunaiyi fırlatacak, eğer kız kunaiden kaçarsa kaçtığı yöne doğru kazıklarını yönlendirecekti.
Resim
Resim

Motivasyon
Herkes için eşitlik!

Özellikler

-

Beceri Listesi