[Lejant] Sakanoue Rin

Moderatör: Game Master

[Lejant] Sakanoue Rin

Mesajgönderen Sakanoue Rin tarih 21 Mar 2015, 15:03

Sakanoue Ailesi

Sakanoue ailesinin başı Amegakure'ye dayanır. Uzun yıllar öncesinde Amegakure içerisinde zengin bir aile olarak kurulmuştur ve kuytu köşede bir yerde büyük bir malikane almışlardır. Sakanoue malikanesi her ne kdar eskimiş ve unutulmuş ta olsa orada yaşamına devam eden Sakanoue aile fertleri bulunmaktadır. Yaklaşık 20 yıl önce annem Hanae'nin babamla evlenmesiyle ailenin bir kısmı ikiye bölünmüştür. Annem Hanae artık bir Sakanoue olmuştur. Ancak Kusa vatandaşıdır ve orada yaşamak ister. Böylece babam ve birkaç akrabası Kusa'ya taşınırlar. Kusa'yı benimseyemeyen aile fertleri Ame'ye geri dönerler böylece sadece benim ailem Kusa'da kalmıştır. ben de aile fertlerimi sadece bayramlarda yanlarına gittiğim kadarıyla tanırım. Ame'de bulunan soyumun iyi bir durumda olmasına rağmen ben ve ailem fakirlik çekmiştik. Babamın ortadan kaybolmasıyla Sakanoue ailesi beni geçindirmeyi üstlerine görev edinmişlerdir. Hatta para yollayan amcam ölmeden önce malikaneye gelmemi istemiş olmasına rağmen Kusa'yı terketmeyeceğimi bildirmiştim.

Amcam Haruhiro bir yıl kadar önce hayata gözlerini yumdu. Ölmeden önce bana sahip çıkan kişiydi o. Sokakta kalmamam için bana uzun bir süre para yollamıştı hatta beni malikaneye bile çağırmıştı. Malikanenin sahibiydi. Malikaneyi yöneten kişi Sakanoue ailesinin de başı sayılıyordu. Onur verici bir şeydi bu. Ne de olsa geniş bir aileydik. Gerçi biz aileden kopuk yaşamıştık hep ama...yine de bir Sakanoue oluyordum bende. Zaten bu yüzden her ay para yolluyorlardı hala. Tabi yolladıkları miktar pek te fazla değildi. Sadece geçinmeme yetecek kadardı. Çünkü amcamdan sonra malikanenin durumu da aynı değildi. İşler kötüye gitmişti. Yine de rahatça geçiniyorlardı ama malikanede bulunan görevlilerin çoğunu işten çıkarmak zorunda kalmışlardı. Bu yüzden onlardan daha fazla para isteyemezdim. Şu anda ise ailenin başında ailenin küçük oğlu, benim de kuzenim olan Genkei vardır. Küçük bir çocuk olmasına rağmen zeki biridir Genkei.

Hanae Sakanoue
Resim

Dünyalar güzeli annem. Bu fotoğrafta son zamanlarından daha genç. Ancak emin olabilirsiniz. Her zaman bu kadar güzel bir kadındı. Onu her şeyden, herkesten çok seviyorum. En büyük idolüm. Bir kadının da çalışıp en başarılısı olabileceğini dünyaya ispatlamaktı amacı.
Sakanoue Hisoka
Resim

Babam olur kendisi. Sadece bu fotoğrafta gördüğüm adam. Bizi bırakıp gitti. Nedenini bilmiyorum. Daha doğrusu bildiğim kadarıyla çocuk sahibi olmanın yükünü kaldıramamıştı. Gerçi zaten evlatlık ta olsa bir ablam vardı. Ondan neden kaçmamıştı ? Belki öz çocuğu olmadığı için daha rahat hissetmiştir...ya da bizi bırakıp gitmesinin arkasında çok farklı bir hikaye vardır...bunu öğrenmek te hedeflerimin arasında. Çünkü babam bizi bıraktığı halde annem hala ona aşıktı. Belki de babamı gözümde kötü biri olarak görmeden önce biraz daha derinlere inip bilgi toplamalıyım.
Sakanoue Marise
Görünüşünü hiç bilmiyorum. Annem hep çok güzel bir kız olduğunu söylerdi. Kendisi üvey ablam olur. Babam giderken yanına onu da almıştı. Nedenini annem asla söylemedi. Şimdilerde Amegakure'de bir shinobi olduğu duyumları gelmişti bir aralar malikaneden.
Sakanoue Haruhiro
Ailenin eski başı ve benim amcam. Onun sayesinde geçimi sağladım desem yanlış olmaz. O olmasaydı hala ekmek çalıyor olabilirdim. Yaşadığı dönemde saygı görmüş bir shinobi olarak yaşamıştır.
Sakanoue Genkei
Resim

Ailenin başı. Daha 10 yaşında olmasına rağmen üstün bir zekaya sahiptir. Zaten aldığı kararlar da evde yaşayan aile fertleri tarafından değerlendirilir. Benim küçük kuzenim olur kendisi. İyi ve dürüst biridir. Bir shinobi kariyeri düşünmemektedir.
Sakanoue Hayate
Resim

Ailenin çapkın ve tembel beyi olarak tanınır. Tam bir baş belasıdır. Ben de gıcık olurum kendisine. Büyük kuzenim olur ve benden 2 yaş büyüktür. O kadar tembeldir ki aile onun yerine kardeşi Genkei'nin aile başı olmasına karar vermiştir. Kendisi zeki biridir ama zekasını hep boş işlere kullanır. Ancak ciddi olduğu, sinirlendiği durumlarda kimsenin yanına yaklaşmaması gerektiği söylenir. Tembel olmasına rağmen güçlü, cesur bir shinobidir. Aile başı olmak gibi bir niyeti yoktur.

Yakınlarım, rakiplerim

Yakında eklenecektir.
Resim
Künye
İsim: Sakanoue Rin
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:

Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5