Küçüklüğümü berbat eden, kaderimi değiştiren köyümüzün ginger shinobisi. Abim vasfını gördüğünü zannetse de, abi-kardeş ilişkisinden ziyade daha çok kanka ilişkimiz var. Zor zamanlarımda yanımda oldu ve zor zamanlarında yanında oldum. Birlikte büyüdük desem yeridir sanırım, babam ikimizi birlikte büyüttü yani. Eh, pek de iyi bir baba profili olmadığı için bizim Shigekazu, o da ağzında sigara ile dolaşır ne yazık ki. Meh, pek içtiğini de görmedim ya neyse, kodumun metafor sevdalı karizmatik gavatı.
Shiranui Shigekazu
Alkolik, keş, benden bir hayli zeki ve stratejist Tokubetsu Jounin Shiranui Shigekazu, kendileri pederim olur. Necidir ne iş yapar hiç bilmiyorum, fakat beni genel olarak her türlü oyunda yenebilme potansiyeline sahip ve tam olarak idol alınası adam. Yani söyledikleri çok mantıklı, herkesin bünyesi onu idol alacak kadar dayanıklı mı bilemiyorum. Uzun lafın kısası, iyi adamdır, severim, sever gibiyim. Çok görmesem de severim yani. Pederden çok uzaktan akrabam gibidir. Beni gördüğü zamanlarda sigaramdan otlanır, sövsem sövemiyorum da. Neyse, öyle yani.
Shiranui Shiro
Kasap Shinobi olarak da bilinir bu adam. Babam göz önüne alındığında, kesinlikle aktif birisidir. Her zaman tam mühimmat gezen bu amcam olacak kişi, bundan epey bir zaman önce önemli bir görev diyerek köyden ayrıldı. Döndüğünde önemli bir missing-nin'in kafasını almış ve gövdesini satırla parçalamış falan diyorlar ki, bu adamdan kesinlikle beklerim. İşkence konusunda da epey uzman olduğunu biliyorum, hatta duyduğuma göre zamanında işkenceye maruz kalmış fakat yine de köyünü satmamış, o sırada bir gözünü kaybetmiş. İlginç ilginç teoriler var bu adam hakkında, detaylı tanıma fırsatını bulabilseydim keşke, yine ortalıkta yok ne zamandır. Avlanmaya gitmiştir belki de, kim bilir.
Shiomiya Kiyo

1.50'lik, Kushina'da ne zaman şöyle bir gezintiye çıksam ne hikmetse her zaman rastladığım ve günümün berbat olmasına yol açan, gıcık olduğum fakat bir yandan da yakın gördüğüm kişi. Bıdık Chuunin, Shiomiya Kiyo. Kurbağalara karşı da anladığım kadarıyla bir sempatisi var ve tıpkı benim gibi o da Kushina'yı seviyor. İyi bir insan fakat ne yazık ki, tekrardan görüşmemek niyetiyle.
Kouichi Natsume

Basit bir eskortluk görevi ile birlikte kaderimizin bir kısmı birbirimize düğümlenmişti bu arkadaşla. Öyle ki, birlikte bir doktorla karşılaşmıştık, doktorun benim kılıcımla ölümüne tanıklık etmiştik ve bir köyü yakmaya karar vermiştik. Neyse ki yanlışımızdan son anda dönmüş ve köye geri dönmüştük. Yolculuğun başında sadece köy shinobilerinden biri olarak gördüğüm bu adam, artık gözümde bir tür yoldaştı ve başına gelecek her türlü kötü olayda kendimi suçlu hissedecektim.