[Takım Sora] Bağlar

Moderatör: Game Master

[Takım Sora] Bağlar

Mesajgönderen Midori Sora tarih 08 Mar 2015, 00:36

Sabahın erken saatinde kalkarak takımım için uykumdan feragat etmiştim. Sıcacık yatağımı terk etmekte oldukça zorlansam da görev aşkı ve biraz geleceğe dair umut ile o güzel ve güvenli bölgeyi terk etmiştim. Banyoya doğru zar zor hareket eden adımlarla gitmiş ve musluğa anlamsızca bakakalmıştım. Parlaklığı beni büyülemiş gibiydi. Hala o uyku tembelliğini üzerimden atamamıştım. Hızlı bir kararla musluğu çevirerek tazyikli suyun dışarı çıkmasına izin vermiş ve o soğuk suyu kullanarak yüzümü ovalamıştım. Bu biraz ayıltmıştı beni. Hala yavaş olan adımlarımla mutfak olarak nitelendirdiğim kısma gitmiş ve dolaptan bir elma çıkartıp ona bakmıştım. O parlak yeşil rengine. Kusagakure gibi görünüyordu : Yeşil ve parlak. Üzerime silerek daha da parlattıktan sonra kocaman bir ısırık alarak düşünmeye başlamıştım. Takımım için neler yapabilirdim? Onların beraber çıkacakları ilk görev için hazır olduklarını düşünüyor muydum? Hayır, biraz daha gelişmelerini istiyordum ama bir takım olmanın ilişkisi en iyi görevlerde ortaya çıkardı. Onları çok bir göreve çıkarmalıydım. İyice ayıldıktan sonra dün gece bitirdiğim kitabı kütüphaneme koymuştum. Üstümü değiştirdikten sonra da dışarı çıkmaya hazırdım.

Gündüz güneşi sıcak sıcak suratıma vururken kusa-chou binasına doğru ilerliyordum. Oraya girip takımım için uygun bir görev talep edecektim. Hem geninler köyüne yararlı olurdu hem de boş durmamış olurlardı. Görevi ayarladıktan sonra onları detaylar hakkında bilgilendirirdim. Son buluşmamızda onları göreve gidebileceğimiz konusunda bilgilendirmiştim. Geçen günlerde Sui ve Masaru'yu tek tek bulup bu belirlenmiş günde benimle kusa-chou binasının önünde buluşmalarını söylemiştim. Hatta Sui'ye Masaru gelmezse evinden al ve kesinlikle burada olun demiştim. Bu yüzden onları göreceğimi umuyordum.
Tell Me Why
Resim
Künye
İsim: Midori Sora
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Kullanılabilir GP:
45
Güç:5
Çeviklik:5
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:5
Zeka:5

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Re: [Takım Sora] Bağlar

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Mar 2015, 19:19

Kusa-Chou Binası'na vardığında ortalıkta ne Sui'nin ne de Masaru'nun olduğunu görüyorsun. Bu anı kafandaki düşüncelerle geçirmeye yeltendiğin anda ise, uzakta Sui'yi görüyorsun. Sui'nin hemen arkasında ise, neredeyse Sui tarafından sürüklenir bir biçimde gelen Masaru'yu görüyorsun. Hala daha uyku halinde olduğunu bu mesafeden bile anladığın Masaru tamamen bilinçsiz bir görüntü çiziyor. İkili yanına geldiğinde, Sui başı ile asker selamını çakıyor ve "Günaydın Sora-sensei! Umarım iyi bir gece geçirmişsinizdir. Sizin talep ettiğiniz üzere Masaru'yu evinden almak zorunda kaldım." diyerek raporunu sunuyor. Masaru ise hala daha salyası akan bir şekilde "Sora-sensei mi dedi biri? Yine mi şınav falan çektirecek yoksa? Sikerler, çekmem!" diye mırıldanıyor. Senden önce Sui okkalı bir yumruğu Masaru'nun suratına patlatırken "Sora-sensei ile nasıl konuşman gerektiğini unutma ahmak herif!" diyor. Masaru ise yediği yumrukla ayılırken birden yapmacık bir neşeli tavırla "Sora-sensei! Beni evimden aldırdınız! Çok güçlüsünüz, heyoo!" diyor. Sui bir yumruğa daha hazırlanırken Masaru geri geri birkaç adım atarak ellerini havaya kaldırıyor ve "Şaka be şaka!" diyor.

Asıl planda öğrencilerinle görevi aldıktan sonra buluşmak olsa da Sui'nin programlara olan bağlılığı sayesinde, kafandaki plandan hızlı hareket etmiş oluyorsunuz. Öğrencilerinle görev dağıtımlarının yapıldığı yere yürüyor ve kısa sürede buraya ulaşıyorsun. İki masanın dışında pek bir şeyin bulunmadığı odada iki kişi bulunuyor. İkisi de henüz sabah saatleri olmasına rağmen harıl harıl dosyalar üzerinde çalışıyor. Masalardaki yığılı dosyalar bu iki adamın takdir edilesi kişiler olduğunu gösterirken, sağ tarafına düşen masada oturan adam seni fark ediyor ve "Günaydın, size nasıl yardımcı olabilirim Sora-san? Bir görev için ise hangi seviyede olmasını arzu edersiniz?" diye soruyor. Bu sırada diğer adam da başı ile selam veriyor ve hemen ardından "Ancak maalesef elimizde çok seçenek bulunuyor. Bu yüzden seviyeyi belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz." diyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 08 Mar 2015, 22:33

Kusa-chou Binası'na sakin bir şekilde gidiyordum. Aklımda kahvaltıda ne yiyeceğim vardı. Ayılmak için bir yeşil elma yemiştim ama bu beni uzun süre tok tutmazdı. Öğrencilerim de kahvaltı etmeye fırsat bulamamış olmalıydı. Onları Kusagakure'nin geleceği yapmak benim ellerimdeydi. Onlar geliştikçe Kusagakure gelişecekti. Onları geliştirirken Kusagakure'nin yararına iş yapmak dahice bir fikirdi. Kazan ve kazan. Kusagakure 2 kat kazanacaktı. Gerçi bu uğurda bazı kişiler zorlanacaktı. Öğrencilerim gibiler mesela ama bu gerekliydi. Savaştan sonra gücümüzü tekrar toparlamalıydık. Güçlü taze kanlar gerekti bize.

Binaya vardığımda öğrencilerimi görememiştim. Az şaşırmış olsam da zaten çıkışta onları bulmanın daha iyi olduğunu düşünmeme kalmadan uzaktan görünmüşlerdi. Sui ve onun dakikliği benim planımdan daha hızlı ilerlememizi sağlamıştı. Önce bana asker selamı çaktıktan sonra Masaru'yu patavatsızlığı yüzünden dövmüştü. Masaru'yu ikinci kez dövmeye yeltenirken Masaru'nun lafını düzeltmesiyle insafa gelmişti. Size de günaydın Sui ve Masaru. Görevimizi seçtikten sonra güzel bir kahvaltı ederiz. Bu sefer yemekler benden. Zamanlamanızı beğendim.

Geninlerim ile görev dağıtımının yapıldığı yere doğru ilerliyorduk. Kısa bir süre sonra iki masa ve iki kişi dışında çok fazla bir şey bulunmayan görev dağıtım yerine gelmiştik. Sabahın erken saatleri olmasına rağmen ikisi de harıl harıl masalara yığılmış dosya yığınının üzerinde çalışıyordu. Sağ tarafımda duran beni fark etmişti. Eldeki görevlerin çokluğundan dolayı hangi seviyede bir görev istediğimi soruyordu. Takımım ile çıkacağım ilk görev olduğu için dikkatlice düşünerek cevap vermiştim : C- Seviye olursa iyi olur. Öğrencilerim için güzel bir başlangıç olur.
Tell Me Why
Resim
Künye
Alım Gücü:

Kullanılabilir GP:
45

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 10 Mar 2015, 19:49

Konuştuğun adam hemen dosya içindeki sayfaları çevirmeye başlıyor ve her sayfayı çevirirken "Bu olmaz." diye söylenip duruyor. Bu düzen birkaç dakika devam ederken, en sonunda bir sayfada duruyor ve "İşte bu!" diyor.

Görevi açıklamak için tam olarak ilk önce önündeki metni okuyor ve ardından kafasını kaldırıp sana bakarak "Kawakami Kasabası'nda görev yapan shinobilerimizden gelen bir rapor var. Rapora göre şehirde missing-ninlerin ufak çaplı faaliyetleri baş göstermeye başlamış. Bu faaliyetler öyle büyük şeyler değil. Hırsızlık, kavga, haraç alma gibi ufak çaplı uçlar. Araştırma sonucunda da elebaşları olan iki kişiyi tespit etmişler. Fakat olayların fazlalık göstermesi nedeniyle onların peşine düşememişler. Bu yüzden de bizden bir takım talep ediyorlar." diyor. Görevin arka planını anlattıktan sonra ise "Elebaşları olan iki kişi henüz daha yeni Bingo Kitabı'na girmiş kişiler. Açıkçası pek fazla tehdit oluşturmadıkları için şu an için hiçbir shinobinin Bingo Kitabı'nda yer almıyorlar. Hem sizin hem de öğrencileriniz için iyi bir görev olacağını düşünüyorum." diyerek konuşmasını sonlandırıyor. Adamın görevi kabul edip etmeyeceğine ilişkin bir cevap beklediğini de sana sabırsız bakan gözlerinden görebiliyorsun. Bunca işi düşününce de adamın sabırsız olmasını mantıklı buluyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 11 Mar 2015, 14:55

Hangi seviyede bir görev istediğimi söyledikten sonra adamın bana bir görev önermesini beklemiştim. Adam dosya içindeki sayfaları karıştırarak bana görev ararken kendi kendine söyleniyordu. Bunca görev arasından takımım için düzgün bir tane bulmak daha rahat olurdu herhalde. Görev kıtlığında zar zor güzel bir görev bulabilirdik. Ben bunları düşünürken adam sayfaları çevirmeye devam edip "bu olmaz" diye geçiyordu. Bir kaç dakika bu olay devam ettikten sonra durmuştu. Uygun olduğunu düşündüğü bir göreve denk gelmiş olmalıydı. Görevi açıklamadan önce önündeki metni okumuştu.

Anlattığına göre Kawakami kasabasında düşük seviyeli missing-ninler varmış. Haraç falan alıyorlarmış. Yeni bingo kitabına düşmüşler ama çok önemsiz olduğu için kimsenin elindeki kitapta bu adamları bulmak mümkün değilmiş. Adam anlattıktan sonra sabırsızca bana bakıyordu. Eh bu kadar işi vardı ve ben onu tutuyordum. Olur. Bu 2 elebaşının raporlarını alabilir miyim? Sonuçta aradığımız adamları bilmeliyiz ve bizden tam olarak ne istiyorlar? Onları yakalayıp buraya getirmemizi mi yoksa onlara teslim etmemizi mi? Hevesliydim ve karnım acıkmaya başlamıştı. Görev ile ilgili bilgileri doğru dürüst aldıktan sonra takımımla hızlı bir yemek yiyebilirdik.
Tell Me Why
Resim
Künye
Alım Gücü:

Kullanılabilir GP:
45

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 11 Mar 2015, 20:05

Senin görevi kabul etmenin ardından görevli dosya üzerine bir şeyler yazıyor ve ardından "Sana gerekli bilgileri vereyim." diyor. Dosyanın içinde iki tane fotoğraf çıkarıyor ve durumu anlatmaya başlıyor. Sen iki fotoğrafa bakarken "Sakallı olanın adı Tanabe Hachemon. Kendisinin taijutsu ağırlıklı dövüştüğü düşünülüyor. Pek kafası çalışmayan, basit bir kas yığını diyebilirim. Diğeri ise Haga Tanjiro. Genjutsu ağırlıklı ve ikiliden zeki olanı. Genelde planları kuran Tanjiro. Uygulama aşamasında ise Hachemon daha ön planda duruyor." diyor. İkili hakkında sana yeterli bilgiyi verdikten sonra da "İkisini de sağ bir şekilde ele geçirmeniz ve etkisiz hale getirilmiş şekilde Kawakami Kasabası'nda bulunan shinobilere teslim etmeniz gerekiyor. Oradan da Kusagakure'ye getirilir, ancak işin bu faslı ile ilgilenmenize gerek yok." diyerek görev hakkındaki bilgiyi de veriyor. Son olarak görevli "Kawakami Kasabası'na ulaştığınızda, oradaki shinobileri bilgilendirmiş olacağım. Onlar da size gerekli yardımı sağlayacaktır." diyor. Tüm söyleyecekleri bundan ibaret gibi duran adam, her ihtimale karşı bir sorunun olup olmayacağını öğrenmek ister gibi, soran gözlerle sana bakıyor.
Tanabe Hachemon
Resim

Haga Tanjiro
Resim
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Midori Sora tarih 12 Mar 2015, 13:42

Bir av daha. Son 2 av görevimde olan bu sefer olmayacaktı. O uğursuz döngüyü bir daha yaratılmayacak şekilde kıracaktım. Ema, çuvalladık. Miura, çuvalladık. Bu sefer kaybetmeyecektik. Yanımdakiler tecrübeli chuuninler olmasa bile kaybetmeye niyetim yoktu. Onların ilk av görevinin iyi geçmesini istiyordum. Tıpkı benim görevim gibi. Akademiden yeni mezun olmuş bir genin iken bir takıma atanıp basit bir av görevine çıkmıştım. Gerçi avladığımız adamlar missing-ninler değildi ama olsun. Görev rahat geçmişti. Sensei'miz ava bir genjutsu uygulayıp yolunu kaybetmesini sağlamıştı. Gerisi ise oldukça kolaydı. Bu çocukların da ilk av görevlerinin başarılı geçmesini istiyordum.

Adamın anlattığına göre sakallı olan düşünemeyen bir kas yığınıyken diğeri zeki bir genjutsucuymuş. Eh ne tesadüf bizde de genjutsucu ve taijutsucu var, üstelik bir tane de Ninjutsu eklentisiyle geliyor bu paket! Onları ele geçirebilirdik. Öğrencilerim yakın zamanda öğrendikleri teknikleri de deneyebilirdi bu av üzerinde. Güzel olmasını umuyordum. Takımımı kaynaştıracak güzel bir görev olmasını istiyordum.

Adama bir sorum olmadığını belirtircesine omuz silktikten sonra "Haydi ,bakalım." diyerek dışarı çıkacaktım. Takımıma güzel bir yemek ısmarlamanın zamanıydı. Dışarıya çıktığımızda onların fikirlerini soracaktım. Görevi nasıl bulduklarını ve olası taktiklerini soracaktım. Bunları sorarken ve onlar da bu sorularıma cevap verirlerken ayaklarım yakınlarda bulunan güzel kahvaltılıklar hazırlayan bir restorana gidiyordu.
Tell Me Why
Resim
Künye
Alım Gücü:

Kullanılabilir GP:
45

Eksiklikler/Özürler

-

Ninjutsu
•Ikazuchiwana no Jutsu
•Ikadzuchi no Kiba
•Denken jutsu
•Kangehika

Taijutsu
Suiseiki Stili C Rank
•Kaidan

Genjutsu
-
Sensör

Gemmei-dou C-rank

Beceri Listesi
-

Shinobi ekipmanları

Kütüphane
Kullanıcı avatarı
Midori Sora

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 13 Mar 2015, 20:10

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır. Bu konuda GP vermiyorum, yeni açacağım konuda bu konuyu da dikkate alarak GP vereceğim.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir