[Kütüphane] Midori Sora

Moderatör: Game Master

[Kütüphane] Midori Sora

Mesajgönderen Midori Sora tarih 05 Mar 2015, 11:41

[Kusa] Baskın
Kazuko Mifune ve Darai Osui ile çıktığım ilk görev. Takım arkadaşlarım tek kollu bir kılıç kullanıcısı ve ayaklı çöplük diye nitelendirebileceğim bir shinobi. Osui görev boyunca bana türlü türlü şerefsizlikler yapmaya çalışmıştı ama ben tam bir centilmen olarak ona istediği karşılığı vermemiş ve saldırmamıştım.

Aradığımız adam ruh kıran diye bir jutsuya sahipmiş. Bunu bize söyleyen Tomita Ema adındaki bir shinobiydi. Oldukça hoş birisiydi itiraf etmek gerekirse. Bizimle dalga geçmiş ve gerçekleri suratımıza vurmuştu Ema, aradığımız adam sevgilisymiş onu öldürmüş falan. Bu kadar güzel bir kız nasıl bir katil olabilirdi ki? Gerçi Osui'yi patlatmıştı ama olacak o kadar. O kızla bir kere daha görüşmek isterdim doğrusu.

Görev muallaktaydı. Başarılıydık çünkü aradığımız adam ortadan kalkmıştı, başarısızdık çünkü aslında aradığımız adam aradığımız adam değildi. Benim için o günlük aksiyonun yettiği kanısına varıp dövüşe devam etmemiştim.

[Mifune - Osui - Sora] Üç Avcı & [Katsuo, Mifune, Sora, Osui] Kaçınılmaz Son
Mifune ve Osui ile çıktığım başka bir görev. Bu görev hakkında konuşmak beni rahatsız ediyor. Önce bir kervansaraya girmiştik. Yemek yiyip uyumak istiyordum ama Mifune hancıyı döverek bütün keyfimin içine etti. Dışarı atıldık. Neyse Mifune biraz dayak yedi ve bize 3 üyelik bir ekip katıldı. Bir tane de deli adam.

Farklı bir kervansaraya gittiğimizde karşımıza avımız çıkmıştı. Yanında da sarı bir herif vardı. Bizden 2 kişi karşıya geçmişti. Gücümüz bitene kadar saldırmıştık ama yetmemişti. Mifune ölmüştü. Biz ise bağışlanmıştık bu seferlik. Ölsem daha mı mutlu olurdum acaba?

[Kusa] Takım Sora
Mifune'nin ölümünden sonra bir nevi arınmak için takım yetiştirmeye karar vermiştim. Köy heyeti de sağ olsun beni kırmadı bana bir takım verdi. Sui ve Masaru adında 2 geninden sorumlu olmuştum. Takımımla sıradan bir kafede buluşup bir şeyler içmiştik. Sui bir robot, Masaru ise bir moron gibi görünüyordu. Onlarla 2 gün sonra buluşup onları tarlaya götüreceğim. Hem antrenman yapsınlar hem de bizim patatesleri çıkartsınlar. Ben de onları biraz tanıma fırsatı bulayım.
Tell Me Why
Resim
Künye
İsim: Midori Sora
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/10

Kullanılabilir GP:
45
Güç:5