[Kütüphane]Darai Osui

Moderatör: Game Master

[Kütüphane]Darai Osui

Mesajgönderen Darai Osui tarih 28 Kas 2014, 03:12

[Kusa] Rutin Devriye II & Bir Haftadan Sonra Uyanış
20.05.267 | Kusagakure
Babacığım.
Öncelikle nasılsın iyi misin? Bizi sorarsan ben iyi sayılırım, annem ise beni nihayet banyo yaptırabildiği için çok mutlu. Evet babacım beni banyo yaptırdı annem. :(

Aldığım bir görevde kendimi çok pisletmeyi başarmıştım. Sadece o da değil aynı zamanda bir arkadaşımı da gıcık etmeye çalışırken işler ters gitti ve arkadaşım bana saldıdı. Çok kötü yaralanmama rağmen, buralardan olan Daichi Yamada adında bir jounin sayesinde ölmekten kurtuldum. Bir ara rastladığımda ona teşekkür etmeyi planlıyorum.

Neyse annemin dediğine göre tam bir hafta hastanede komada kalmışım. Endişelenme diye sana söylemedik ama merak etme izi bile kalmadı yaralarımın sana asıl anlattığım olay ise hastaneden eve gidince annemin bana tuzak kurmuş olduğuydu. Beni zorla banyo yaptırdı. Hadi benden bu kadar. :)

Seni çok özleyen oğlun Osui.

[Kusa] Nilüfer
05.06.267 | Kusagakure
Canım Babam
Bu mektubu yazarken annem de yanımda. Şuan yüzüme bakıp benimde selamımı söyle diyor fakat diğer yandan bana pis pis sırıtıyor. Korkuyorum. Bana yine pis bir plan hazırlığında olmasından çok korkuyorum. :S Ayıca geçen gittiğim görevde yaptığım şey için bana çok laf etmişti. Yaptıklarımı ona anlattığım için çok pişmanım. :S Görevi okuduğunda sen oğlunla eminim çok gurur duyacaksın.

Funahashi şehrinden sana daha önce de bahsetmiştim hatırlarsan. Çok güzel bir yer. Eğer bir gün şinobiliği bırakıp bizim yanımıza gelirsen ailecek gitmek istediğim bir yer. İşte tam da tesadüfen o şehirde olduğum sırada görevi aldım. daha doğrusuverdiler. Şimdi bombayı patlatıyorum hazırsan :D Göreve iki tane güzel şinobi ile birlikte gittim. Birisinin çok güzel kırmızı saçları vardı, ötekinin saçları ise pembeydi. Gerçi çok konuşmadık ve benden hemen iğrendiler ama işin zevkli kısmı bu değil mi? :D

Görevimiz şehirde ölen godaman birinin öldüğü yeri incelemek ve rapor vermekti. Oraya gittiğimizde kızlarla yaptığımız görev paylaşımı sonucu ben evin bahçesini inceleyecektim. Öyle de yapıyordum. En azından Toprakla oynadığım yeri derinlemesine inceliyordum. Toprağın tadına bile baktım daha ne yapayım :D

Fakat sonra kızıl saçlı kızın pencereden çıktığını gördüm. Ne oluyor diye gittiğimde ise kız kusuyordu. Evin çatısına akıtığı kusmuklarının bir kısmını yedim :D ve işte annem de buna kızıyor. ona göre bu çok terbiyesiz bir hareketmiş. Bana göre ise bu oldukça romantik.

Çok uzun oldu babacığım umarım okuyacak zaman bulabilirsin. Ben ve annemi sorarsan biz çok iyiyiz. Hadi görüşürüz yazmaya devam edeceğim sana.

Seni çok seven oğlun ve eşin.

[Kusa] Baskın
10.06.267 | Kusagakure
Babam
Öncelikle çok özür dilerim. Oğlun başarısız bir şinobi. Her ne kadar görev başırılı sayılsa da bir haini elinden kaçırdı. En iyisi olayı sana baştan anlatmak böyle olmayacak.

Annem beni acaleyle uyandırmıştı. Yeni bir görev için çağrılmışım. Beni çağıran kişiler odama yaklaşamadığı için annem uyandırmış beni. Görevde yanımda olab kişiler ise zaten tanıdığım kişilerdi. Onlarla geçen gün Otonashi düzlüklerinde tanışmıştık. çok iyi çocuklar. daha doğrusu abiler. ikisininde yaşı benden üyük. Özellikle Sora çok efendi olduğu için ona gıcıklık yapmak hobim oldu. Mifune-san ise Sora'nın aksine bira daha benim gibi bir tip. onunla çok eğleniyoruz.

Neyse işte babacım işlerinin çok yoğun olduğunu bildiğimden çok uzun yazmak istemiyorum. Biz üçümüz görev yaparken yanımıza Çok güzel bir de şinobi geldi ismi Ema imiş bize kendini görevli olarak tanıttı fakat meğersem kendisi peşinde olduğumuz kişinin sevgilisiymiş. Hatta onu da öldürmüş. Onunl dövüşecektim ben ama malesef takım arkadaşlarım görevimiz bitti diyerek savaşmayı istemediler.

Aslında tek başım da savaşacaktım fakat bundan önce hemen dibimde bombalı bir jutsu patladığı için savaşamadım.

Gördüğün gibi oğlun ne yazık ki çok başarısız bir şinobi fakat sö veriyorum o kadını yani o haini bir gün yakalıyacağım. Ayrıca yarın arkadaşlar ile yeni bir göreve çıkacaz. Yine aynı ekip. mifune-san seçti görevi. peşşine düşeceğimiz kişi yine bir hain. Göreceksin baba o görev başarılı olacak ve Miurayı yakalayacağım.

Sonucu ben sana yazarım hadi şimdilik hoşçakal canım babam

[Mifune - Osui - Sora] Üç Avcı & [Katsuo, Mifune, Sora, Osui] Kaçınılmaz Son
18.06.267 | Kusagakure
Hayatımın anlamı,
İsao hayatım bu konuyu sana da anlatmam gerekiyor. Oğlumuzla ilgili. Ve çok önemli. Oğlumuz bu aralar feci halde bunalımda. Yemeğine dokunmuyor, hiç kimseyle konuşmuyor. Hatta bana bile sadece selam verir hale geldi. Görev bitiminde görevde olanları anlatırken ağlamıştı fakat ben durumun bu kadar ciddi olduğunu tahmin edememiştim.

Anlatığına göre ilk önce bir kervansaraya girmişler ama ordan kovulmuşlar. Tabi bunla orda dört kişi daha katılmış. Deiğine göre bunların üçü kardeşmiş ve diğerini de Osui çok sevmiş. Onu anlatırken diğer arkadaşlarından daha çok anlattı nedenini bende bilmiyorum. Fakat daha sonra bu kişi ve kardeşlerin en küçüğü avlayacakları kadının tarafına geçmiş.

Ve de evet dövüşte beş kişiye dört kişi olmuşlar. Ama yinede dayak yemişler sonunda da çok sevdiği arkadaşları ve diğer kardeşler ölmüş.

İsao, hala aşık olduğum erkek, gerçekten Osui'nin kendine bir şey yapmasından çok korkuyorum. Dün ona çamurda oynayabilirsin dediğim halde hiç bir şey yapmadı. Ondan önceki gün de Benim söylememle beraber hemen banyo yaptı. Hatta sana mektup yazmayı bile kabul etmedi. Nolur bana yardım et.

*mektubun sonu göz yaşından ıslanmış haldedir*

Geç Kalınmış Bir Teşekkür & Sapık Değil Pislik
20.06.267 | Kusagakure
Babacığım.
Çok özür dilerim. mektup yazacağım dediğim halde yazamadım. çok kötü durumdaydım. Annem söyledi o sana mektup yazmış merak etme şimdi çok iyiyim. Köyde adım pislikten sapığa dönmek üzere bile olsa nedense kendimi çok iyi hissediyorum.

Bugün yeni biriyle tanıştım. Bir kadın. Adı Namiyo. Onu aslında sevmemem lazımmış gibi geliyor ama elimde değil. Temizlik takıntısı olup beni kadınlar hamamında banyo yaptırmasına ve adımı sapığa çıkarmasına rağmen çok sevdim.

Bütün olay sana daha önce de mektuplarımda bahsettiğim Daichi Yamada-san'a teşekkür etmeye gitmemle başladı. Sadece ona teşekkür etmekle yetinmeyin ondan beni eğitmesini de istedim. ve o da beni Namiyo-San'a gönderdi. Namiyo-san da temizlik takıntılı biriymiş ve bilirsin işte ben de pek onun yanına yaklaşacağı biri değildim. Beni banyo yaptırıp beni eğitmesini kabul ettim. Nerden bilebilirim böyle olacağını. Zaten sonra verdiği temizlik yapma görevini yapmadığım için beni eğitmekten de vaz geçti. Ama neyseki beni sevmekten değil sadece eğitmektan vaz geçti.

işte böyle babacığım eve geldiğimde ise bir sürü kadın annemi sapık oğlun var diye doldurmuştu. anneme herşeyi anlattım anlaştık bir gün Namiyo-san'ı evimize çay içmeye çağıracağız.

Neysa babacım şimdilik bu kadar çok uykum geldi. Seni çok özledim.

Sükunet
21.06.267 | Kusagakure
Baba
Bugün yeni biriyle tanıştım. Dünkü olay yüzünden az daha kavga ediyorduk ama neyseki arkadaşım Sora yanımızdaydı da herşeyi tatlıya bağladı.

Annem benden çay yapmak için bitki toplamamı istemişti. bende tek kalıyım diye Sora'ya da haber vermiştim. Birlikte bitkiyi toplarken o kız bize saldırmaya başladı. özellikle bana sapık diyerek saldırıyordu. Meğer dünkü olayı kimden duymuşsa beni hamama sapık diye daldı olarak duymuş ve beni de bunun için tekmelemiş. Ama tabi ben de boş dururmuyum? Kızın üstüne hemen çamur kustum. birde eve gelirken onların çuvalının içine sümüğümü attım ne tepki vermişlerdir acaba?

Bu arada asıl iyi haber ise bu olaydan sonra bu köyden biraz uzaklaşmam gerektiğine karar verdim. Sanırım yanına geleceğim. çok heyecanlıyım. Ama bunu anneme henüz söylemedim. Önce ondan sonra köy yönetiminden izin almam gerekiyor. Bu arada annemin de selamı var sana.

Seni çok seviyorum ve görmek için sabırsızlanıyorum

Birkaç Günlüğüne Evde Yokum & [Osui] Yolcu Yolunda Gerek
25.06.267 | Funahashi
Annecim meraklanma ben gayet iyiyim. Nihayet sana yazı yazacak bir kağıt buldum.
Biliyorum eve uğramadığım için endişelenmiştsindir fakat bunu yapmamın nedeni seni gereğinden fazla uğraştırmamaktı. Evden çıkar çıkmaz kusa-chou'dan izin almaya gittim bana benim görevlerime bakabilecek birini bulursam izin vereceğini söyledi. Ben de Namiyo-san'dan rica edince beni kırmadı ve bana yardım etti. iznimi alır almaz da doğruca yola çıktım zaten.

Yolculuk benim yüzümden baya zorlu olmaasıyla birlikte birkaç günlük bir yolculuktan sonra nihayet Funahashi şehrine geldim. Burası herzamaki bildiğin gibi hala. Burda küçük bir handa sabahladım. Geceleyin ve şimdi biraz sıkıntı oldu ama şuan gayet iyiyim. sadece yolculuğum birazcık uzayacak sanırım. Burada aldığım bir haber üzerine önce yağmur ülkesine gitmem gerekiyor.

Yine yazmaya çalışırım beni merak etme seni seviyorum.
Resim
İğrenç şeyler yapmadığı zamanlarda Osui'nin hobisi havaya uçmaktır

Resim

Resim

Resim

İsim: Darai Osui
Element: Doton + Suiton + Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 Orta-Düşük Gelirli10
Kullanılabilir GP: 11 GP

Güç: 4
Çeviklik: 3
Kondisyon: 8
Potansiyel: 8
Varlık: 3
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
Takıntılıkpislik ve iğrençlik takıntısı, Sosyal Yetersizliktakıntısı yüzünden, Yabancı

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
Ishiken no Jutsu(gelişimi)
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu
-
Beceri Listesi
Çift Kılıç Kullanma3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Diğer Bağlantılar
Kütüphane (GÜNCEL ✔)
Lejant (GÜNCEL ✔)

Darai Osui byResim
Kullanıcı avatarı
Darai Osui

Re: [Kütüphane]Darai Osui

Mesajgönderen Darai Osui tarih 11 Ağu 2015, 19:24

GÜNCELLENMİŞTİR ✔
Resim
İğrenç şeyler yapmadığı zamanlarda Osui'nin hobisi havaya uçmaktır

Resim

Resim

Resim

İsim: Darai Osui
Element: Doton + Suiton + Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 Orta-Düşük Gelirli10
Kullanılabilir GP: 11 GP

Güç: 4
Çeviklik: 3
Kondisyon: 8
Potansiyel: 8
Varlık: 3
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
Takıntılıkpislik ve iğrençlik takıntısı, Sosyal Yetersizliktakıntısı yüzünden, Yabancı

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
Ishiken no Jutsu(gelişimi)
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu