[Kütüphane] Ueno Riko |Güncel: 15.02.15|

Moderatör: Game Master

[Kütüphane] Ueno Riko |Güncel: 15.02.15|

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 17 Eki 2014, 21:55

Havuz Partisi!

Resim

Donuk bakışlı, gizemli bir çocuğun peşinden sürüklenip gelmiştim bu partiye. Ben ilk gittiğimde ortalık sakindi ama uyuyup uyandığımda etrafta baya kargaşa olmuştu. Zaten peşinde ufak bir köpekle, aynı çocuğun karaltısını görmüş ama kendisine ulaşamamıştım.

Bir Gün Tekrar Karşılaşacağız...

Resim

Delice aşıktım ona. Gözüm başka hiçbir şey görmüyordu. Düşlerimde hep o vardı. Sürekli onu düşünmekten kendimi alamıyordum. Sadece sahip olmak istiyordum, çok mu şey istiyordum? Sanırım çok şey istiyordum. Ellerimden kayıp gitti... Beni öylece ufak bir umut parçasıyla, yalnızlığıma terk etti. Elimden gelen tek şey ise bu umut parçasını takip etmekti.

Fiyasko!

Resim

Asla aşık olmayacağım demiştim. Nasıl olmuştum peki birden bire? Mao-chan beni büyülemiş ve kendisine muhtaç hale getirmişti. Kütüphanedeki karşılaşmamız kaderdi belki de. Sarışın kızın peşinden gitmemiz, geçirdiğim manyakça krizlerimi izlemesine izin vermem. İçimi ona dökmem ve beni sakinleştirmesine izin vermem... Beni kabuslarımdan uyandırmasına da izin vermiştim. Sıkıca sarmasına izin vermiştim. Dudaklarımızın ve sıcak bedenlerimizin birleşmesi sırasında ışığım olmuştu Mao-chan. Delice bağladı beni kendisine. Sonsuza dek Sensei'yi düşleyeceğimi, ona ait olacağımı düşünürdüm ama aklımı karıştırdı. Duygularım kendi içinde düğüm oldu ve içinden çıkılmaz bir hal aldı. Gerçi tuhaf davranışlarımla korkutuyorum Mao-chan'ı, başına dertler açıyorum ama onu kaybetmeye niyetim yok.

Azimli Sıçan Duvarı Deler

Resim

Artık Sensei'yi bulamamak canıma tak etmişti. Bu kez kesinlikle elime net bilgiler geçirecektim. Ufacık bir ipucu bile yeterdi onu bulmam için. Zorla arşive gitmiş, orada yüzünü görmediğim tuhaf bir adam tarafından tehdit edilmiştim. Ama arşivden Sensei'nin dosyasını çalmayı başarmıştım. Esas istediğim sayfa yırtıktı ve evimde, arşivde karşılaştığım adamın söylediği gibi gizli belgeler vardı. Belgeler kendi kendilerini imha etmişti ama o sırada Sensei hakkında istediğim bilgiyi de öğrenmiştim. G ile başlayan bir örgütü araştırmaya gitmişti Sensei. Akademi kütüphanesinde G harfi ile başlayan Güneş Dansı isimli örgütü bulmamla Amegakure'ye olan yolculuğumu başlatmaya karar verdim.

Kiralamalı mı Kiralamamalı mı?

Resim

Boş olan daireme kiracı alayım demiştim. Demez olaydım! Bir kiracı daha nasıl bir gün bile olmadan kendinden nefret ettirebilir ki? Bağırması mı desem, odama çivi çakmaya çalışması mı desem, yüzüme biber poşeti atması mı desem, yoksa suratıma dehşet bir tekme geçirmesi mi desem? Gerçi zaten sonrasına Mao-chan işe el koymuş ve çıkan tuhaf kavgadan sonra kiracım koşarak kaçmıştı. Bir daha da gelmedi. Sonra biz Mao-chan ile evde kalınca romantik şeyler yapıp durumu iyileştirdik. Aslında hala içimde bir şüphe var. Hamile değilimdir, değil mi?

Bon Voyage!

Resim

Nihayet ayrılmıştım Ishigakure'den. Sensei'yi bulma yolunda devam eden yolculuğum dur durak bilmiyordu. Amegakure'ye kervan bulamamıştım bu yüzden Chibu Kasabasına giden kervanla birlikte yola koyulmuştum. Yol boyunca sürekli ilginç ruh halleri içindeydim. Birisi bana genjutsu uyguladı ve beni etkisiz hale getirdiği halde hiçbir şey de yapmadı. Uyguladığı genjutsu hiçbir tekniğe benzemiyordu. Çok rahatlatıcı ve karşı koyması imkansız hisler oluşturmuştu içimde. Hiç bitmesini de istememiştim. Genjutsu içinde olduğumu fark ettiğim halde kendimi öylece bırakmıştım. Kim yaptı bunu acaba? Neden yaptı? Bu sorularıma cevap bulamadan Chibu'ya varmıştım bile.

Kiralamamalı.

Resim

Tesadüf eseri Mao-chan ile gittiğimiz restoranda rastladık şeker tipli kiracıma. Yanında da isminin çok sonradan Nishi-chan olduğunu öğrendiğim korkunç, her bir yanı metalik şeylerle dolu bir shinobi vardı. Restoran yemeklerinden bir güzel zehirlendikten sonra, tabi ki sadece ben ve Kicchan, bir güzel midelerimizi boşalttık. Ben yine hamile miyim acaba krizlerime girdim elbette. Es geçmem bunu. Neyse işte, Mao-chan ve Nishi-chan restoranda olay çıkarttıktan sonra ben onları evimde çay içmeye davet etmiştim. Sıkıcı siyasi konuşmalardan sonra tam da araları düzelttik derken benim saç toplama sevdam yüzünden Nishi-chan triplere gitti. Neyse hallederiz.

Daha Çok Erken

Resim

Yok yani. Kesin hamileyim ben. Niye bu kadar kusuyorum? Başka bir açıklaması olamaz. Mao-chan ile düğün işini halletmeliyiz bir an önce. Ailem nasıl tepki verir acaba? Doğurabilir miyim ki? Ben böyle işte karmakarışık düşüncelerle banklardan birine oturmuşken Kicchan çıkmıştı karşıma. Ne tesadüf! Çocuğun yanında da bir güzel kustuktan sonra beni hastaneye, kadın doğumcu olan abisine götürdü. Abiyi gördüm ben! Öyle abi olamaz yani. Nasıl bir taşlıktır o, gökten düşmüş melek mübarek. Ben işte böyle ağzımın suyu akarken deyim yerindeyse çarpıldım. Önce girdim doğum odasına, kanlı iğrenç şeyler gördüm. Bir daha kustum. Yani kustuk. Sonrasında doktorcuğum az olan vaktinde beni odasına aldığında Sensei'nin ilahi sesini duydum ve bir anda etrafımdaki dünya tövbe bismillahlık bir yere dönüştü. Sonra işte. Kaçtım ben hastaneden. Hala hamile miyim bilmiyorum.

Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 7
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir