[Lejant] Kagayakashi Kame

Moderatör: Game Master

[Lejant] Kagayakashi Kame

Mesajgönderen Kagayakashī Kame tarih 30 Eyl 2014, 00:34

Kagayakashi Hebi:
Resim
Taşıyıcı annemdir kendisi, bu aralar nerelerde hiçbir fikrim yok. Fakat bu konu beni çokta ilgilendirmiyor zaten, baba denen şerefsizle beraber davayı sattılar, beni tek başıma bıraktılar. Geri gelsinler harbi fena pataklayacağım onları.

Kagayakashi Raion:
Resim
Bu göt de babam oluyor, kucağındaki piçin kim olduğuna dair benim de herhangi bir fikrim yok, ben değilim ama ondan eminim. Bu annemden bahsederken değindiğim şerefsiz oluyor, evden kaçtılar bunlar beraber. Koskoca evi bana bırakıp gittiler, bende karı kız atarım diye sevindim ilk başta ama pek sandığım gibi olmadı. Bulursam bunları "Nolur geri dön tülaaay." diye bağırıcam. Yalnızlık çok zor lan!

Doktor:
Resim
Benim doktor da bu. Öyle güzel göründüğüne falan bakmayın tam bir manyak. Tamam güzel ama manyak işte, bu karı yüzünden bir süre delilerin arasında kaldım ben. Bazen Benjoların ajanı olduğunu düşünüyorum ama sonra şüphelerim azalıyor. Gerçekleri en az 20-30 kere benden dinledi ama hiçbirinde anlayamadı salak, sonra anlayamadığı için beni cezalandırdı. Artık ona gerçekleri değil hikaye anlatıyorum, yalvarsa anlatmam bir daha. Manyak karı.
Künye
İsim: Kagayakashi Kame
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/10
Kullanılabilir GP: 10

Güç:4
Çeviklik:4
Kondisyon:4
Potansiyel:6
Varlık:5
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Jintei, C-rank
Shikon, B-rank

Taijutsu
-

Genjutsu
Magen: Bunshin, B-rank
Rakumei no Jutsu, D-rank
Sanjakubo disiplini, C-rank
Houkibo disiplini, D-rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Karakter Geliştirme
Kullanıcı avatarı
Kagayakashī Kame

Re: [Lejant] Kagayakashi Kame

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Eki 2014, 21:55

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 10GP kazandınız! Güle güle harcayın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir