"Annem ile sıradan bir anne-oğul ilişkimiz var. Hala aynı evde kalıyoruz ve anlaşamadığız tek mevzu benim banyom. Her ne kadar beni banyo yapmam için çok zorlasa ve hatta bana bazen küsse de bu kadını gerçekten çok seviyorum.Bu arada kendisinin Şimdilerde ev ile ilgilenip temizlik yaptığına bakmayın. Kendisi ben doğmadan önce bir samuraymış. Hala da gücü kuveti yerindedir ve bazen benimle kılıç antrenmanı yapar."
BABAM (Darai İsao)

"Onu en son sanırım iki yıl kadar önce bir görev sırasında gördüm. Gördüğüme çok sevinmiştim. Onun da beni gördüğüne çok sevindiğine eminim fakat görevüstünde olduğumuzdan onunla merhabalaşma ve onun annemi sormasından fazla konuşamadık. Babamı gerçekten çok özlüyorum keşke annemin teklifini kabul etseydi de Ben de bir İwagakure shinobisi olsaydım. Kusa'yı sevmediğimden değil ama annem ve babam ayrılmamış olurdu ve ben de babamın yanında görevlara çıkardım. Ha unutmadan söyliyim görünüşüne aldanmayın aslında çok nazik ve eğlenceli bir insandır."
BAKUHATSU TAİYOU

"Tek arkadaşımdı. Beni öldürmeye çalıştı artık yakalamak istediğim tek düşmanım. Sadece basit bir şakaya çok fazla tepki verdi. "
DAİCHİ YAMADA

"Hayatımı borçlu olduğum kişi."
KAZUKO MİFUNE

"Mifune-san... Beraber iki göreve çıktığım abim. Çok iyi bir şinobiydi. Güçlüydüde. Zevkleri de bana çok benziyordu. İntikamını alacağım. Seni öldüren o sarı kafayı bulup ben de onu öldüreceğim."
MİDORİ SORA

"Takım arkadaşım, görev arkadaşım, aynı acıyı paylaştığım kişi. Evet Sora ile aynı acıyı paylaşıyoruz. Mifune-san ikimiz için de önemliydi. Zaten dağılmamızını nedeni de bu. Bir daha ikimiz aynı göreve gider miyiz bilemiyorum. Çalıştırmak için gennin takımları aldığını duydum. Bir kere bile olsa onunla görüşüp çocukların önünde onun üstüne yine sümüğümü silmk isterim"
SAKANOUE RİN

"Beni sapık diye çağıran ilk kişi. Sana diyorum ben sapık değil pisliğim pislik. Yinede bana saldırmasaydı İwagakure'ye yani babamın yanına gitme kararını veremezdim. Bu arada Sora ile de birbirlerine çok yakışıyorlar."
NAMİYO-SAN (Arawara Namiyo)

"Namiyo-san... Inun hakkında ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum. Benim tam zıttım biri. Temizlik düşkünü. Normalde bakıldığında birbirimizi hiç sevmememiz gerekirdi. Fakat neden bilmiyorum ama sevdim bu kadını. Her ne kadar beni kadınlar hamamına götürüp banyo yaptırmış olsa da sonra ben de onu kirlettim. Yani ödeştik. Öncelikle beni eğitecekti güya ama eğitmekten vazgeçti. Tabi bunun suçlusu benim. Yinede bana kızmadı. o an kendimi nasılmutlu hissettiğimi anlatamam. Çok sevyorum bu kadını"
TOMİTA EMA

"Hain. Hem köyüne hem de sevgilisine ihanet etmiş bir hain. ayrıca bize de ihanet etti ve beni havaya uçurdu. Bundan da intikam alacağım."
AİRA MİURA

"Utanarak söylüyorum kki bu kadın o gün bizim canımızı bağışladı. Evet Bizi öldürmeden çekip gitti sarıyla birlikte. ve tabiki diğerleriyle. Mifune-san'ın canını alan sarının lideriydi. eğer bir daha karşılaşırsak onun bize yaptığı kıyağı ben ona yapmayacağım"
???

"Sarı çiyan. Mifune-san'ı öldüren şerefsiz. sen kesinlikle öldürecekler listemin en başındasın. Acaba Miura olmasaydı bize karşı bir bok yapabilecekmiydin merak ediyorum."
???

"adını bile bilmiyorum fakat bu adama kanım kaynadı. Gerçi dilimizi bile bilmiyor ama yinede sebepsiz yere sevdim bu adamı. O gün bize ihanet etmesinin nedeni belli ki genjutsuydu. bunun gizemini de çözmeyi kendime görev edinmiş durumdayım."
KYO

"Namiyo-san sayesinde tanışmıştım. İtiraf etmeliyimki halen daha ona acıyorum. Namiyo-san yüzünden'ın korkusundan çok temiz giyiniyordu. Dükkanında oynamak çok zevkliydi. Bir daha oynamak isterim. "
.
.
.