[Lejant] Shikarin Mitsuko

Moderatör: Game Master

[Lejant] Shikarin Mitsuko

Mesajgönderen Shikarin Mitsuko tarih 11 Eyl 2014, 14:49

Kyogi Haze
Resim
Kendisi bu hayatta saygı duyduğum üç kişiden birisidir. Annem ve Fuka ile birlikte en çok güvendiğim insanlar arasındadır. Onun kesinlikle benden daha titiz ve düzenli olduğunu söyleyebilirim. Genelde eve sabah vakitlerinde döner; o zamana kadar da hep çalışır. Shinobi olma yolunda ona imrendiğimi hiç söylemedim. Eh, her şeyi de açık açık konuşamam değil mi? Bazı şeyleri bilmese de olur. Ama yine de pek çok konuda ona danışır ve fikirlerini alırım. O gerçekten zeki birisi fakat zekilik konusunda Fuka'nın eline su dökemez. Yine de ailedeki en iyi shinobi olduğunu söylemeliyim. Haze sıkı çalışır ve bunun meyvelerini de kesinlikle almaktadır. Ayrıca... Kızların onu rahat bırakmadığından da eminim. Bir gün onu takip edeceğim ve o gün geldiğinde benim ruhumu dahi duymayacak. Hangi tipte kızlardan hoşlandığını merak ediyorum, sonuçta ben de bir kızım ve bunu bilmeye kesinlikle hakkım var. Eğer hoşlandığı kızlar aptal tiplerse, işte o zaman düştüğü elimden kurtulamaz, huh! Onu elementimle yakarım ve daha güzel kızlarla takılması gerektiği konusunda uyarırım! Sonuçta o benim abim ve kesinlikle en iyisini hak etmektedir.

Kyogi Fuka
Resim
Fuka hakkında söylemem gereken ilk şey, onu çok sevdiğim olacaktır. Kendisi çay düşkünüdür ve Haze gibi kızlar tarafından pek de tehdit oluşturmamaktadır; bunun sebebi kızlara vermesi gereken değeri çaya vermesidir. O muhteşem çaylar yapar ve her tür çaya karşı büyük bir bağımlılığı vardır. Fuka zayıf bir vücuda sahiptir, çabuk yorulur ve genelde bastonu ile yürümeyi sever. Ayrıca onun muazzam bir Genjutsu ustası olduğunu biliyorum. Daha önce onu dövüşürken görme fırsatım olmadı ama anlatılanlara göre kıvrak zekasını düşmanları üzerinde çok iyi kullanıyormuş. Birkaç kez Haze'den Fuka hakkında övgü dolu sözler duymuştum. Daha çoğunu ise köyde dolaşan bazı dedikodularda dinlemiştim. Ah, lanet olsun! Abilerimi her şeyden daha çok seviyorum. Onlar iyi ki varlar ve iyi ki benim gibi zavallı bir kızın abileriler. İleride daha güçlü olmamdaki en büyük etken kesinlikle abilerim olacaktır! Onlardan kesinlikle daha zayıf olmayacağım!
Künye
İsim: Shikarin Mitsuko
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3. Seviye - Düşük Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 30

Güç: 2
Çeviklik: 5
Kondisyon: 5
Potansiyel: 10
Varlık: 2
Zeka: 6

Eksiklikler/Özürler
Steril - Insomnia - Takıntı

Ninjutsu
(D-Rank) Kaon no Jutsu = 10 Gp
(D-Rank) Karadagion no Jutsu = 10 Gp
(C-Rank) Housenka no Jutsu = 15 Gp
(B-Rank) Gouryuuka no Jutsu = 25 Gp
(A-Rank) Genshihou = 35 Gp
(S-Rank) Hotaru Sekiha = 135 Gp

Karakter Gelişimi
(D-Rank) Kouken-dou = 50 Gp

Beceri Listesi
Chakra Kontrolü x5 = Toplam 30 Gp

Ekipmanlar/Eşyalar
Sıradan Shinobi Çantası (Tamamen Dolu)
Medical Kit (3. Seviye)
2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi: (2. Seviye)
2'li Patlayıcı Parşömen Pakedi: (2. Seviye)
Kullanıcı avatarı
Shikarin Mitsuko

Re: [Lejant] Shikarin Mitsuko

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Eki 2014, 21:50

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 15GP kazandınız! Güle güle harcayın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir