[Lejant] Kazuma Masahiro

Moderatör: Game Master

[Lejant] Kazuma Masahiro

Mesajgönderen Kazuma Masahiro tarih 08 Eyl 2014, 18:16

Resim

Koizumi Masahiro

Babam. Annemi çok severdi. Beni de çok sever. Kendi çapında bilgili bir adamdır. Bir çok durumda ne yapılması gerektiğini bilir ve soğukkanlı kalır. Annem öldükten sonra beni ustaya yolladı. Büyük ihtimalle bir süre yalnız kalmak istiyordu. Tabii bu vesileyle de beni eğitmek. Değer verdiğim bir insandır, fakat savaş hakkında pek fazla bir şey bilmez. Her ne kadar onu sevsem de aramız o kadar sıkı değildir. Önceden çok iyiydik fakat annemden sonra ve bilhassa beni yolladıktan sonra aramız iyice açıldı. Ondan ayrı yaşıyorum zaten. Fakat saygısızlık etmem. Hem büyük olduğundan hem de bana bir çok şey kattığından.

Resim

Matsuura

İaido hocam. Babam annem öldükten sonra beni ona verdi. Başlarda fazla ısınamamıştım fakat sonradan çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insan oldu.Ona öyle seslenmemi istiyor ve bende öyle sesleniyorum. Tam ismi hakkında fikrim yok. Oldukça başarılı bir insan. Kılıç kullanma tekniklerine hayranım diyebilirim. Oldukça hızlı kullanıyor. Söylediğine göre savaş tecrübesi de varmış. Babamın böyle bir adamla ne işi olur hiçbir fikrim yok. Herhangi bir sorunum olursa direk onunla paylaşırım. Şu an her neysem ona borçluyum. Başka bir baba gibi benim için.
CcC Onur Ceyhan CcC
Resim

İsim: Kazuma Masahiro
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 3 -Düşük Gelirli

Güç: 6
Çeviklik: 7
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Fuujin no Jutsu
Renkuudan
Urumi no Jutsu (1)

Taijutsu
İaido Stili (4)

Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma (3)

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katana
Çakra hapı
Kullanıcı avatarı
Kazuma Masahiro

Re: [Lejant] Kazuma Masahiro

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Eki 2014, 21:43

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 10GP kazandınız! Güle güle harcayın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir