Koizumi Masahiro
Babam. Annemi çok severdi. Beni de çok sever. Kendi çapında bilgili bir adamdır. Bir çok durumda ne yapılması gerektiğini bilir ve soğukkanlı kalır. Annem öldükten sonra beni ustaya yolladı. Büyük ihtimalle bir süre yalnız kalmak istiyordu. Tabii bu vesileyle de beni eğitmek. Değer verdiğim bir insandır, fakat savaş hakkında pek fazla bir şey bilmez. Her ne kadar onu sevsem de aramız o kadar sıkı değildir. Önceden çok iyiydik fakat annemden sonra ve bilhassa beni yolladıktan sonra aramız iyice açıldı. Ondan ayrı yaşıyorum zaten. Fakat saygısızlık etmem. Hem büyük olduğundan hem de bana bir çok şey kattığından.

Matsuura
İaido hocam. Babam annem öldükten sonra beni ona verdi. Başlarda fazla ısınamamıştım fakat sonradan çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insan oldu.Ona öyle seslenmemi istiyor ve bende öyle sesleniyorum. Tam ismi hakkında fikrim yok. Oldukça başarılı bir insan. Kılıç kullanma tekniklerine hayranım diyebilirim. Oldukça hızlı kullanıyor. Söylediğine göre savaş tecrübesi de varmış. Babamın böyle bir adamla ne işi olur hiçbir fikrim yok. Herhangi bir sorunum olursa direk onunla paylaşırım. Şu an her neysem ona borçluyum. Başka bir baba gibi benim için.