Alım Gücü: 4. Seviye, 10 Puan
Özel Üretim Giysi, 5. seviye( -1 seviye, -5 puan)
Genel özellikler; Giysiler tüm vücudu kaplayacak şekilde, dar, sağlam bir deriden yapılmıştır ve kapüşona sahiptir. Bu kapüşon aksiyon sırasında açılmayacak şekilde tasarlanmıştır. Çeşitli yerlerinde kemerler bulunur ve bu yüzden giyen kişi, giysinin üzerine oturmasını sağlayabilir, isterse bollaştırabilir. Giysi içerisinde rahat hareket edilebilir, kullanıcının çevikliğini arttırmaz lâkin giysiden ötürü oluşabilecek hataları sıfıra indirir. Dizde ve dirsekte bulunan sert kısımlar düşme ve yuvarlanma sırasındaki hasarı azaltır. Giysi yüksek ısılara karşı dayanıklıdır, yanmaz veya erimez, fakat bu içerisindeki kişiyi dış ortamın sıcaklığından koruyacağı anlamına da gelmez. Ekstra ekipmanlar için çeşitli ceplere sahiptir. Bu cepler göğüs hizasında bulunur ve kullanıcının bunlara hızlıca erişmesini sağlar. Sırtında Ishigakure Köy Gardiyanları sembolü bulunur. Kostümün rengi sarıdır.
Benim giysime özel özellik; Patlamalara karşı dayanıklıdır, kullanıcının aldığı hasarı minimuma düşürür.
Maske; Maskeler sert bir ahşaptan yapılmıştır. Dayanıklıdırlar ve sert darbeleri karşılayabilirler, fakat maskenin ardındaki suradı iletilen güce karşı koruyamazlar. Kişinin görüşünü kısıtlamazlar. Kostüm ile beraber kullanıldığında, kostümün kapüşonundaki özel kısımlar sayesinde aniden takılıp çıkartılabilir. Kostüm yok ise aniden takılıp çıkartılamaz.
Maske'nin görünüşü:
Geriye Kalan Alım Gücü: 3. Seviye, 5 Puan