[Dükkan] Miyazono Akane

Moderatör: Game Master

[Dükkan] Miyazono Akane

Mesajgönderen Miyazono Akane tarih 20 Nis 2015, 23:38

Alım Gücü: 4. Seviye, 10 Puan

Özel Üretim Giysi, 5. seviye( -1 seviye, -5 puan)

Genel özellikler; Giysiler tüm vücudu kaplayacak şekilde, dar, sağlam bir deriden yapılmıştır ve kapüşona sahiptir. Bu kapüşon aksiyon sırasında açılmayacak şekilde tasarlanmıştır. Çeşitli yerlerinde kemerler bulunur ve bu yüzden giyen kişi, giysinin üzerine oturmasını sağlayabilir, isterse bollaştırabilir. Giysi içerisinde rahat hareket edilebilir, kullanıcının çevikliğini arttırmaz lâkin giysiden ötürü oluşabilecek hataları sıfıra indirir. Dizde ve dirsekte bulunan sert kısımlar düşme ve yuvarlanma sırasındaki hasarı azaltır. Giysi yüksek ısılara karşı dayanıklıdır, yanmaz veya erimez, fakat bu içerisindeki kişiyi dış ortamın sıcaklığından koruyacağı anlamına da gelmez. Ekstra ekipmanlar için çeşitli ceplere sahiptir. Bu cepler göğüs hizasında bulunur ve kullanıcının bunlara hızlıca erişmesini sağlar. Sırtında Ishigakure Köy Gardiyanları sembolü bulunur. Kostümün rengi sarıdır.

Benim giysime özel özellik; Patlamalara karşı dayanıklıdır, kullanıcının aldığı hasarı minimuma düşürür.

Maske; Maskeler sert bir ahşaptan yapılmıştır. Dayanıklıdırlar ve sert darbeleri karşılayabilirler, fakat maskenin ardındaki suradı iletilen güce karşı koruyamazlar. Kişinin görüşünü kısıtlamazlar. Kostüm ile beraber kullanıldığında, kostümün kapüşonundaki özel kısımlar sayesinde aniden takılıp çıkartılabilir. Kostüm yok ise aniden takılıp çıkartılamaz.

Maske'nin görünüşü:
Resim

Geriye Kalan Alım Gücü: 3. Seviye, 5 Puan
Ishigakure'nin süper-elit zeki ve güzel hanımefendisi Miyazono Akane.

Künye
İsim: Miyazono Akane
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4

Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 5
Zeka: 3

Eksiklikler/Özürler
-Madde Bağımlılığı
-Disleksi
-Eski Mahkum

Ninjutsu
-Shunshin

Taijutsu
-Juudaichi Stili A-Rank

Genjutsu
-Kanryousou
-Rakumei no Jutsu

Beceri Listesi
-Dövme Sanatçılığı 8

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Ek Dezavantaj: İlk olarak, karakterin artık Takahiro'nun ismini "pembe nane" olarak bildiğin uyuşturucusuna bağımlı hale gelmiş durumdadır. En geç her 12 saatte bir bu uyuşturucudan almadığın takdirde karakterin ölecektir. Her konu başında uyuşturucuyu almak için geriye kalan zamanın belirtilecektir. Bunun yanında, şu anda yanında ekstradan sadece 1 doz uyuşturucun bulunmaktadır. RP dışı zamanlarda bir şekilde uyuşturucuyu tedarik ettiğin varsayılacak, ancak RP içerisinde yanında taşıdığın uyuşturucu miktarı dikkate alınacaktır. Uyuşturucuyu almak için konu açmak zorundasın.
Kullanıcı avatarı
Miyazono Akane

Re: [Dükkan] Miyazono Akane

Mesajgönderen Cynic tarih 21 Nis 2015, 05:38

Hadi bakalım, onaylandı.
Kullanıcı avatarı
Cynic
Beholder
Beholder

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir