Osui sadecxe bir anlığına da olsa duygudan duyguya geçiş yapmıştı jutsusunu yaparken. Öncelikle "korku." Korkmuştu Osui bir anlığına. Korktuğu şey Namiyo-san'ın, yaptığı şey yüzünden pislik şinobiyi öldürmesi değildi. Ondan da biraz vardı çünkü kadın onu yapabilecek manyaklıkta ve güçteydi elbet ama Osui'nin asıl korktuğu şey bu temizlik hastası kunoichi'nin kendisini öldürmesiydi. Aynı şekilde kirlendi diye odasını dev gibi bir ateş topuyla yakan bu kadından Osui herşeyi beklerdi. Böyle bir durumda bunun suçlusu Osui olurdu ve bütün hayatı kayabilirdi pislik şinobinin.
Osui'nin korkusunun hemen ardından Böyle bir şeyin olmayacağını anlamasıyla korku yerini heyecan ve sevince bırakmıştı. Heyecanlıydı çünkü Tıpkı deminki pervasızlığı gibi Namiyo-san'ın şimdide bir pervasızlık yapıp kirli kıyafetleri çıkartmasını bekliyordu. Sevincinin de nedenini söylemeyezaten gerek yoktu. Kendini temizleyen kadının üstüne çamur kusup mücadeleyi onun kazanmasına engel olmuş ve durumu eşitlemişti. Namiyo'nun bunu neden yaptığına dair sorusuna kahkahalarla yanıt veriyordu. "Siz beni temizlediniz bende sizi kirlettim ödeşmiş olduk."
Bir süre sonra kadının üstünü çıkartmayacağını anlayan Osui hayal kırıklığına uğrasada yinede çok eğleniyordu. Üstü başı temiz olsada Namiyo-san'ın çok kirli olması, kendinden ve kıyafetlerinden iğrendiği halde kıyafetlerini çıkartamaması onu kendinden geçinceye kadar kahkaha atmayaitiyordu. Bu durumdan çok büyük zevk alıyordu. Pislettiği kadın konuşmaya başlamdan hemen önce pislik şinobi son birşey daha söylemeyeye başlamıştı. "Ben sizin yanınıza hep temiz gelirim fakat siz de bunim bu gibi pisletme saldırılarıma hazırlıklı olmalısınız." Eğlencesini bulmuştu pislik şinobi. Sora'yı da Bakuhatsu'yu da pisletmekten daha zevkliydi temizlik takıntısı olan bu kadını pisletmek. Yanlızca tek dezavantajı kendisinin de temiz gezmesi lazımdı. buna da bir çözüm düşünmeliydi.
Namiyo-san artık dayanamamış ve eve gidip üstünü değiştireceğini söylemişti. Osui'de her ne kadar başını sallayarak onaylamayaçalışsada kahkaha atmaktan doğru düzgün yapamamıştı bunu. Kadının arkasından da bir süre daha kahkaha atmaya devam ettikten sonra dediği yere gidecekti Namiyo-san'ın. Dediği adamı bulup ona "Beni Namiyo-san gönderdi. Kendisi de birazdan gelecek. Biraz üstü Kirlendi de." diyecekti. Hala gülüyordu Osui