[Lejant] Natsume Kouichi

Moderatör: Game Master

[Lejant] Natsume Kouichi

Mesajgönderen Kouichi Natsume tarih 03 Kas 2014, 13:50

Resim
Touke Kouichi
Kendisi annem olur. Bu dünya da varlığına en çok değer verdiğim kişidir. Bana her zaman destek olup, her türlü kötü davranışlarıma rağmen arkamda durmuştur. Kendisi annelerin bir tanesidir. Yeri benim için, en çok önemli olan kişidir.

Resim
Hatari Kouichi
Bu da benim biricik, rahmetli babamdır. Annem kadar sevdiğim diğer kişidir. Ölümü beni çok sarsmıştı işin aslı. O yaşarken sözünü pek dinlememiştim. Hep onun dediklerinin tersini yapmıştım. Tabii şimdi böyle davrandığım için köpek gibi pişmanım. Şu an da, olmamı istediği adam olmaya çabalıyorum. Tabii yine eski benim. Hala aptallıklar yapıyorum. Ama artık görevlere çıkıp, bir şeylere başarmaya çalışıyorum. Onun bana gösterdiği yoldan sapmamaya çalışıyorum. Ruhun şad olsun baba.

Resim
Kiichi Miyazawa
Bu arkadaş, benim görev arkadaşlarımdan biri. Ayyaş gibi dolanıyor etrafta. Pek de konuşmuyor. Aslında pek muhabbetim olmamıştı kendisiyle. İsmimi söylemiştim de göte, bana cevap vermemişti. Bak hatırlayınca, sinirlendim. Anlayacağınız, insan siklemez bu arkadaş. Dünyayı sikine takmaz. Yani de, bundan da banane. Pek sevdiğim söylenemez zaten. Ama dost, dosttur. İyisi veya kötüsü olmaz. Ya da ayyaşı.

Resim
Ganta Akira
Bu herif, piçin önde gideni bence. Çatık kaş ismini taktığım, yegane dosttur. Hiç sevmem piçi. Yegane olması oradan geliyor. Yağmurlu günde su vermem bu piçe. İlk tanıştığım zaman, bir yanlış anlaşılma olmuştu. Kendimi komik duruma düşürmüştüm. Ama suç o götverenindi. Ha birde, piç benden yaşça küçük. Ama gösterdiği yaş, rahmetli babam kadar. Buna ne yedirmişler merak ediyorum. Uzun zamandır görmedim kendisini. Acaba nereye kayboldu?

Resim
Kazuko Mifune
Bu çocukla bayağı küçükken tanışmıştık. Acayip biriydi. Hakkında pek fazla bir şey bilmiyorum. İsmini ve köyünü biliyordum. Sahi köyü neydi la bu puştun? Unutmuşum onu da sanırım. Her neyse. Ben bu çocuğu ilk arkadan görmüştüm. O zamanlar küçüklük işte. Kız çocuğuna benzetmiştim. Acayip bir şekilde tanışmıştık. Ama nasıl olmuştu, tam anımsayamadım. Zaten o günden sonra bir daha görmedim. Tipi nasıl olmuştur, merak ettim doğrusu. Biraz daha erkeksi olmuştur umarım. Yoksa evin yolunu bulamayacak çocukcağız.

Resim
Shiomiya Kiyo
Aslında yazılacak çok şey var bu çocuk hakkında. Kendisi tam bir velettir. Öyle böyle değil. Bununla trajikomik bir şekilde tanışmıştık. Yokuştan falan yuvarlanmıştı. Sarhoş bir şekilde. Velet falan da, eşek oğlu eşek gibi içmişti. Tabii benim de yardımsever damarlarım kabarmıştı onu görünce. Sonra üzerine işemiştim. Nehre falan götürmüştüm. Ayıltıp, evine göndermiştim işte. Öyle değişik şeyler yapıp, yardımcı olmuştum. Sonra bu velet ile bir göreve çıkmıştım. Görevde benden aha çok işe yaradığını da kabul etmek lazım. Topişliğinden gelen, bir nazik konuşma şekli vardı. Onun sayesinden götü kurtarmıştık işte... Ne günlerdi be!

Resim
Shou Tatsuya
Bu evrende en çok iğrendiğim kişidir kendisi. Tam bir delidir. Kozmosun çıkardığı, peydahladığı en büyük delidir bence. Çok kötü bir şekilde tanışmıştım piç ile. Piç diyorum, piçlere hakaret ediyorum. O derece kaltak biri bu Tatsuya. Bunu 7-24 döveceksin ki, aklını başına devşirsin. Yani başka şekilde akıllanmaz. Bununla ilk tanışmamız, beni bir suça alet etmesiydi. Biraz zaman önceydi bu. Yaşım daha gençti o zamanlar. Her neyse. Gel zaman, git zaman bununla sık sık karşılaşır olduk. En son göreve çıktık. Görevin içine falan sıçtı. Cidden sıçtı. Açtı götünü, sıçtı meydana. Ondan sonra da, koşarak gözden kayboldu. Allah'ını seven bulursa, Ishigakure'yi haber vermesin. Kayıp, ama aranmıyor. Bulan, lütfen olay yerinden bir an önce uzaklaşsın. Dünyanın en büyük baş belasına, bulaşmayın. Bu bir öneridir. Ama emir olarak da algılayabilirsiniz. Canını seven kaçsın!
Resim
Künye
İsim: Natsume Kouichi
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
2- 5/10 / Düşük Gelirli.
Kullanılabilir GP:
5

Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Kouha: Reppuken - A-Rank
Fuujin no Jutsu - B-Rank
Zanshuu no Jutsu - B-Rank
Atsugai - B-Rank
Shunshin no Jutsu - D-Rank
Jinteki Mayu no Jutsu - D-Rank
Otonaku Ashi Jutsu - D-Rank

Taijutsu
Suiseki - Kaidan - C-Rank
Taijutsu Stili
Suiseiki - D-Rank
Suiseiki - C-Rank

Genjutsu
Mugen Onsa - B-Rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Kullanıcı avatarı
Kouichi Natsume

Re: [Lejant] Natsume Kouichi

Mesajgönderen Kouichi Natsume tarih 03 Kas 2014, 23:12

Resim
Kadou Issei
Çok sevdiğim arkadaşımdır kendisi. Küçüklüğümüzü birlikte geçirdik. Yediğimiz içtiğimiz hiç ayrı gitmedi. Yani birkaç seneye kadar öyleydi. En büyük ayrılığımız, babamın vefat etmesi olmuştu. Babam vefat edince, fiziken ve ruhen çöküşe geçmiştim. Evden çıkamaz olmuştum. Her gün ağlayışla, yatmakla geçer olmuştu. Bu durumdan beni kurtaran en büyük etkenlerden biri de, annemin yanında Issei olmuştur. Kendisine çok minnettarım. Şu sıralar eskisi görüşemiyoruz, ikimizin de shinobi olmasından dolayı. Ama her boşluğumda, ziyaret ediyoruz birbirimizi. Hatta birlikte kız avına çıkıyoruz. Adamım ya!

Resim
Yuri Kyoutsu
Kendisi ilk aşkım olur. Tam bir kaşardır. Ergenlik zamanımda az peşinden koşmamıştım. O varken, gözüm başkasını görmez oluyordu. Ama amına koyduğum kaşarı, her gün başka erkeğin yanında bitiyordu. Kaşar işte, başka ne beklenir ki? Her neyse. Yuri hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Zaten senelerdir görmüyorum. İşte nerede, kime veriyor bilmiyorum.

Resim
Peace
Bu arkadaşım, Issei'den sonra ikinci gelir benim için. Adı gerçekte Peace değil. Ama nedense bana Peace deyin, diyor. Bende dediğini yapıyorum. Peace'de küçüklükten beri arkadaşımdır. Eskiden sokak serseriliği yapardı. Yani küçükken. İlk küfrü de o bana öğretmişti. Allah ondan razı olsun. Onun sayesinde içimdeki hisleri, dışarı vurabiliyorum. Eskiden sokak serseriliği yapardı dedim. Shinobi olmaya karar verince, Sensei onu sike sike adam etmiş. Bana da kendisi dedi. Hem de aynen o şekilde. Çocuğun içi dışı bir valla.

Resim
Sasoki Kouichi
Bu herif, babamın kardeşi yani amcamdır. İki amcam biri olur kendisi. Babam iri biriydi. Ama amcam çok daha iriydi babamdan. Herif kocaman ya. Ne yaparsın. İriliğinin yanında, tam da bir hayvandır. Çok korkutucu biri valla. Babam gibi shinobi o da. Ama muhtemelen babamdan güçlü. Babam hep öyle diyordu. Rütbe olarak ne bilmiyorum. Fakat güçlüdür yani. Baksana kütleye amk. Her neyse. Hayvandır, geğirir, osurur falan. Bu tür şeyler yapar. Tabii benim yanımda falan. İbneliğine yapıyor piç. Severim kendisini. Sonuçta amcam. Sevmeyip de, ne yapacağım?

Resim
Waver Kouichi
La bu çocuk niye böyle? Sasoki amcamın oğlu. Ama ona hiç benzemiyor. Amcamın söylediğine göre, eşine çekmiş. Ne diyeyim. Bana laf düşmez yine de. Ama oğlu biraz atarlı. Benden 4-5 yaş küçük. Ama lafını sakınmıyor. Babasını görünce, tam bir sümsük olması da komik. Atarlı falan, severim kendisini. Kardeşim olarak görüyorum. Ona daha çok şey öğreteceğim. Neler neler...

Resim
Shiranui Kanaye
Suskun ve de asi çocuk. Gerçi pek asiliğini görmedim, ama çok suskun be. Göreve çıktık bununla işte. Değişik biri kendisi. Pek iletişime geçmedik. Sadece beni onayladı. Başka bir şey yapmadı. Niye böyle acayip biri, hiç bilmiyorum. Ama pek kanım ısınmadı. Tabii nefret de etmedim. Niye böyle düşünüyorum, bunu da bilmiyorum. Ama konuşsak, iletişim kursak bence çok daha güzel olurdu.

Resim
Hint Fakiri
Henüz adını öğrenemedim bir zattır kendisi. Bir hikayede ki, yan rollerden birini alan insan gibiydi. Değişik ve de aşırı hastaydı. Sonu iyi görünmüyordu. Yapılacak şeyleri yaptım bu adam için. Onun için tehlikelere atıldım. Yatak yaptım. Kan ter içinde kaldım. Umarım iyileşince bir teşekkürü çok görmez. Hint Fakiri adını da, ben taktım. Adını bilmiyordum, ne yapayım yani? Ama cuk diye de oturdu bence. Çok sağlam bir atış, yani nokta atışı yaptım bence.

Resim
Yoshiyuki Katayama
Sikko Doktor

Bu adam var ya, hal ve hareketleri ile insanı hasta eder. Üstüne birde deli eder. Asıl adı Yoshiyuki Katayama olmasına rağmen, ben ona Sikko Doktor diyordum. Çünkü o sıralar adını bilmiyordum. Köyüne yardım ettiğim, bir doktor işte. Hastalıklı ve de şişman. Ama iyi biri. Cidden iyi biri. Beni duygulandırmayı bile başarabilmişti. Severim gibi kendisini. Aramızdaki buzlar eriyince, ona Doktor demeye başladım zaten içimden. Kötü biri değil yani. Az değil, çok hantal. Ama olsun, her insanın böyle kusurları olur. Biraz da hastalıklı. Ama yardımseverliği bu kusurları bence bir nebzede olsun kapatıyor. İyi adam yani.
Resim
Künye
İsim: Natsume Kouichi
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
2- 5/10 / Düşük Gelirli.
Kullanılabilir GP:
5

Güç: 6
Çeviklik: 6