[Lejant] Ueno Riko |Güncel: 04.01.15|

Moderatör: Game Master

[Lejant] Ueno Riko |Güncel: 04.01.15|

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 13 Eki 2014, 23:27

Resim
Ueno Katsuo

Yüzünü çok az gördüğüm biricik babam. Kendisiyle hiçbir zaman uyuşamamıştık zaten. Abime ve bana karşı hep çok katı, sevgisiz ve ruhsuzdu. Bunu da bizi şımartmamak için yaptığını söylüyordu. En azından benimle neredeyse hiç konuşmuyor, öyle bir ilişkimiz var. Çünkü ben işi gücü olan birisiyim. Ama abimle aralarında sık sık kavga çıkar. Çok şiddetli kavgalar hem de. Çünkü abim sorumluluk almayı seven bir tip değil. Babamın en nefret ettiği özelliktir bu.

Resim
Ueno Yuuko
Annemle küçüklüğümde çok iyi anlaşırdık. Hep neşeli, güleryüzlü ve iyimserdi. Riki-Riki diye takma adım bile vardı. Öylesine sevgi yumağıydık. Babamın vermediği tüm sevgiyi vermişti bana. Ta ki ben akademiye kayıt olana kadar. Ayrıca büyüdükçe kişiliğimdeki, giyim tarzımdaki, konuşma biçimimdeki değişmeler sinirini bozmaya başlamıştı. Geçiş dönemimde öyle çok konuşma ve kavga geçmişti ki aramızda... Shinobi olmamı da istememişti hiçbir zaman. Şimdi ise yüzüme bakarken bile tiksiniyor. Her zaman sert bakışlarıyla beni ortamdan uzaklaştırmayı başarıyor. Evden ayrılmama en büyük etken de buydu.

Resim
Ueno Kichiro

Ailemizin karamsar havasının tam zıttı olan tip. Her daim neşeli, umursamaz davranışlarıyla annemin sevgisini (ç)aldığı gibi babamın da tüm nefretini üzerine topluyor. Uyuşturucu, sigara, alkol bağımlısı. Kaç yaşına geldi ama hala bir meslek sahibi değil. Annemin gözdesidir. Çünkü kadınları nasıl şımartacağını iyi biliyor. Ailede en iyi anlaştığım kişidir kendisi. Sık sık evime de gelir kalmaya. Özellikle babamla kavga ettiği zamanlarda. Özel dertlerimi onunla paylaşamasam bile, konuşuyoruz en azından. Beni gülümsetmeyi başarabilen birisi.

Resim
Koizumi Yuuta

Ah... Evet. Hayatımın başlangıcıdır kendisi. Hiçbir hedefim olmadan yaşamımı sürdürdüğüm dönemde yaşamıma bir renk ve anlam katmıştır. Akademiye girdiğim ilk zamanlardan Chuunin olduğum döneme ve hatta bugüne kadar platonik bir şekilde tutkuyla bağlı kaldığım birisidir. Beni kendisine çeken özellikleri ne peki? Saçları, ses tonu, gözleri, taviz vermez kişiliği, acımasız nezaketi, güçlü duruşu... Belki de sadece bir şeye bağlanmaya olan açlığımdan onu kendime idol seçmiştim. Emin değilim şu anda. Çünkü aklımı karıştıran etmenler var. Son gittiği görevden geri dönmediği zaman dünya başıma yıkılmıştı. Her yerde onu aradım. En tehlikeli şeyleri yapmaktan bile çekinmedim. Yeri geldi başım belaya girdi, tuhaf tiplerle uğraştım. Değdi mi? Bilemiyorum. Hayatımdaki büyük boşluğu kapatabilmiştim en azından ona olan sarsılmaz bağımla. Ta ki Mao-chan gelip yolumu değiştirene kadar.

Resim
Takahashi Nagisa (?)

Mao-chan ile tanışmama vesile olmuş kaşar kızdır kendileri. Bir insan nasıl hem çok sinir bozucu olup hem de çok iyi numara yapabilir? Mao-chan ile onu derslikte sıkıştırdığımızda küçük bir kedi yavrusu misali tırsmıştı. Ama kütüphanede beni çileden çıkartırken hiç de öyle değildi. Gerçi derslikte sıkıştırdığımız kız sanki, daha küçük kalçalı mıydı? Yine de emin olamam. Bu kıza karşı her an tetikte olmam gerekiyor. Gözüm tutmadı kendilerini.

Resim
Usui ???

Havuz partisinden önce beni gizemli bir şekilde çağıran sonra partide kendini göstermeden beni öylece bırakan tuhaf çocuktur kendisi. Donuk ve cansız gözleri, soğuk dudakları var. Sanki hayat enerjisi alınmış gibi bakıyor etrafa. Yardım bekleyen, kanadı kırık bir kuş gibi. Ancak Mao-chan onun gerçek olmadığı konusunda epey ısrarcıydı. Çocuk da kaçıp gitmişti zaten köy meydanında ikinci karşılaşmamızdan sonra. Ben hala nasıl gerçek olamadığına akıl sır erdiremiyorum ama Mao-chan oldukça ciddi bu konuda. Aklımda soru işaretleri oluştu.
En son Ueno Riko tarafından 04 Oca 2015, 23:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 7
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Re: [Lejant] Ueno Riko

Mesajgönderen Ueno Riko tarih 14 Eki 2014, 00:00

Resim
Jinryu Mao

Mao-chan ile çok tuhaf bir karşılaşmamız olmuştu. Abim rahatsız ettiği için kütüphaneye Sensei'm hakkında elime geçen bilgileri toparlamak için gittiğimde aniden başımda dikilip beni rahatsız etmişti. Daha sonra Nagisa ile karşılaştığımda aklım karışmıştı ve notlarımın bir kısmını gördüğü için kendimi onunla işbirliği yapmak zorunda hissetmiştim. Sonrasında kızın binbir türlü numaraya yatmasıyla, Mao-chan kıza inanmış ve beni durdurmaya çalışmıştı. Kızın iri yarı arkadaşlarını getirmesiyle, Mao-chan'ın onları yere sermesi de bir olmuştu. Bilmiyorum. İlk anda insanlara pek ısınamam zaten ama sempatik bir hava vardı bu çocukta. Yanında ufak çaplı yaşadığım duygu krizi sonucu Sensei hakkındaki hislerimi dökmüştüm. Daha doğrusu bu hisleri açıkladığım ilk kişiydi kendisi. Gerçi anladı mı ona karşı olan hislerimi emin değilim. Ne kadar saftım. Bütün hayatımı tek bir şey çevreliyordu. Yuuta-sensei. Ölmüş olması fikrine bile dayanamamıştım. Köy meydanında Usui ile karşılaşmam sonucu Mao-chan ile daha da yakınlaşmıştım. Tüm kalbiyle kanıtlamak istiyordu onun gerçek olmadığını. Gerçek bir insan sıcaktır çünkü, gerçek bir insan sımsıkı tutar ve kavrar. Gerçek bir insan bırakmaz. Yalnızlığımla dolu hayal dünyamdan çekip çıkartmak istiyordu beni. Gerçekliğe geri dönmemi, gerçekliğe bağlanmamı istiyordu. Yuuta-sensei'nin benden alıp götürdüğü gerçekliğe...

Başarmıştı bunu Mao-chan. Daha saçlarımı ilk okşayışıyla azaltmıştı içimde biriken yalnızlığı. Onun saçlarımda dolaşan nazik elleri, kararsız zihinimi ve duygularımı yola getirmişti. Birlikte kaldığımız handa, yaşadığımız onca garip ve utanç verici durumdan sonra benliğimi saran karanlıktan kurtarmıştı beni. Güçlü kalbi ve sarsılmaz iradesiyle. Kriz geçirip suratını yumruklamaya başlayışım her aklıma geldiğinde içim sızlıyor. Kendimi kaybetmiştim. Zihnimde yankılanan her ses canımı yakıyordu. Sanki dipsiz bir kuyudaydım ben ve Mao-chan bana elini uzatmıştı. Beni oradan çekip kurtarabilmişti. Bunu yapan ilk kişiydi ve tek kişi de o olacaktı. Ailemin ve belki de Sensei'nin bile elini uzatabilecek gücü yoktu bana karşı. Gür sesiyle bağırmıştı Mao-chan ve beni boğmak için üstüme yürüyen tüm düşünceler uzaklaşmıştı. Bunca yıldır birlikte yaşadığım o duyguları benden alıp yerine yenilerini yerleştirmişti. Mutluluk, tutku, aşk, şehvet ve rahatlık... Dudaklarımız birleştiğinde de, bedenlerimiz birleştiğinde de birlikte atan kalbimizin ritmi değişmemişti. Aynı anda, aynı duygularla atmıştı. Sadece birisine sarılmanın, saçlarını okşayıp kokusunu içime çekmenin bu kadar güzel bir his olduğunu bilmezdim. Hayal edemezdim. Bunu yaşayacağım zihnimden geçmemişti bile. At gözlüklerimi benden alıp yerine bedeninin sıcaklığını veren Mao-chan benim kurtarıcım ve "ilk" aşkımdır. Gerçek manada.

Resim
Shiomiya Kiyo
Odamı kiralamaya karar vermiştim. Tek amacım evde kendime eğlence çıkarmak ve abimi de evden uzaklaştırabilmekti. Ama Shiomiya-san bana öyle şeyler yaşattı ki gittim abimi öptüm başıma koydum. Daha ilk andan uyuşamamıştık zaten. Söylediğim şartları önce kabul etmemiş ardından deli gibi bağırarak kabul ettiğini ilan etmişti. Ben de uyku sersemiydim. O öyle anırınca suratına tokat geçirmiştim. Her şey bununla başladı. Tokadımın güçsüzlüğü yüzünden benimle antrenman yapmak isteyen bu velet, gittikçe sinirlerimi daha da tepeme çıkarttı. Aramızda baya baya tokatlı tekmeli kavga yaşandı. Hatta malum bölgesine bile vurdum çocuğun. Sonrasında da gecenin bir yarısı ağlayışını duymuştum ama biberdenmiş. Sonra o biber poşetini de benim suratıma atıp daha da delirtmişti beni. Onu zorla sabahın körü mutfak alışverişine gönderdiğimde kapıyı da açmamıştım. Sonra tam kapıyı açtığım sırada yediğim tekmeyle başımda uçuşan yıldızlarla, kuşlarla tanışmıştım. Tam sohbet açmış, onun iğrenç kahvaltısını yemiş ve arayı düzeltmeye karar vermiştim ki Mao-chan kıskançlık kriziyle daldı odaya. Sonrasında olanları nasıl anlatsam bilemiyorum. Ciddi bir kavga çıktı. Mao-chan baya tekme yedi, benim tekniklerim yüzümden her ikisi de yerlere serildi filan. Sonrasında Shiomiya-san koşa koşa kaçtı gitti evden ve geri dönmedi. Eşyalarını almaya bile gelmedi. Sanırım gidip özür dilemem gerekiyor. Kaba saba, epey de sövüyor ama kötü bir çocuk değil aslında.

Güncel

Kicchan ile düzelttik biz arayı! Lokantaya gitmiştik işte Mao-chan ile. Of anlatmaktan sıkıldım şunu. Neyse işte orada Nishi-chan ile Kicchan'a rastladık. Zehirlenme olayları filan derkeeen eve geldik. Bir kavga gürültü çıktı amma çok mühim bir şey değil bencesi. Sonra zaten parkta tekrar karşılaştık. Ben artık hamile kaldığıma iyice emin olmuştum. Kadın doğum doktoru abisi varmış, şşt çaktırmayın. Kimse bilmiyor. Ama söyleyeyim ben, çok yakışıklı. İnanılmaz yakışıklı hem de. Ağzımın suyu aktı. Mao-chan duymasın! Neyse ben onun abisine hallenirken abisi aniden senseime dönüşmesin mi? Nasıl koşa koşa kaçtım bilmiyorum ama daha da hayatta gitmem hastaneye filan. Hamile olup olmadığım bir süre daha sır olarak kalacak anlaşılan. Aniden kaçıp giderken de Kicchan'a hiç bakmadım. Darılmış mıdır acaba? Yok be, Kicchan öyle şeyleri takmaz!

Resim
Shiki Nishiyama

Çok değişik bir tip. Annesi hamileyken alkol mu almış ne yapmış bilmiyorum. Ya da içine bazı insanüstü yaratıklar kaçmış. Nasıl tanımlamıştım onu ilk gördüğümde? "Tövbe bismillah bir tip." Kicchan'ın yakın bir arkadaşı sanırsam amma ve lakin aralarındaki ilişkiyi pek de çözebilmiş değilim. Lokantada değişik bir tanışmamız oldu kendisiyle. Yani ben Kicchan'a uyuzdum o zamanlar. Gidip sataşasım gelmişti Mao-chan ile çıktığımız yemekte. Sonra olaylar zehirlenmeye gelince bizim aramız baya sıkı fıkı oldu. Ya da olacak gibi oldu. Evime davet ettim işte. Muhabbet vs. gidiyordu ki cinsliğim tuttu benim işte. Aldım bir tutam saç. Bilirsiniz koleksiyonumu. Bilmiyorsanız da öğrenmiş oldunuz. Neyse, Nishi-chan da sinirlendi buna epey. Esti gürledi baya bir şeyler oldu da tam hatırlamıyorum. Neyse sıkıntı değil, bence çoktan siniri geçmiştir! Hatta unutmuştur bile! Yolda görsem selamı direkt çakarım!
Kütüphane
Lejant
Resim
The real hell is inside the person...

Resim
Künye
İsim: Ueno Riko
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli /4 Puan

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 7
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler

Şizofreni
Zaten hayal dünyası fazla geniş olan Riko, öğretmeninin ölümünden sonra akli dengesini kaybetti. Gerçekte olmayan kişilerle konuşup, gerçekte olmayan kurgular oluşturup, gerçekte olmayan operasyonlar yaparak öğretmeninin yerini tespit etmeye çalışıyor. Ve hayatının dört bir yanını kaplayan bu kişilerin gerçek olmadığını kesinlikle reddediyor. Onlar Riko’nun güvenebileceği kişiler. Zararsızlar, değil mi?

Ninjutsu

Fuuchi no Jutsu
Kullanıcı Uma mührünü yapar ve bir eliyle ağzını ve burnunu kapatır. Kullanıcı bu şekilde soluduğu havayı filtrelemiş olur. Havada bulunan potansiyel zehirler, hastalıklar ve toz parçaları bu tekniğe yakalanır. Kullanıcı bu teknik ile su altında nefes alamaz veya solunum sistemine girmesi gerekmeyen zehirlerden kurtulamaz. Teknik açık kaldığı sürece, her nefese chakra yer. Kullanıcı ayrıca, diğer elini başkasının ağzına götürerek tekniği onlara da uygulayabilir. Bu süre boyunca o el de bırakılmamalıdır.

Zanshuu no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından ellerini önünde birleştirir ve ortamdaki havaya odaklanır. Ortamdaki hava birden yukarıdan aşağıya doğru sertçe inmeye başlar. Bu, çevredeki herkesi, kullanıcı ve belirlediği bir kişi hariç olmak üzere, yere çökmeye zorlar. Akım aşırı derecede güçlüdür ve karşı koymak gerçekten kabiliyet gerektirir. Kullanıcı teknik süresi boyunca hareket edemez. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Genjutsu

Ryuhoubo C Rank
Houkibo C Rank
Taroubo C Rank

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.

Mugen Onsa
Kullanıcı elleri ile kendi kafasını kavrar ve aşırı kısa bir süreyi tekniğe odaklanmak için harcar. Ardından, aşırı keskin ve korku verici bir çığlık atar. Çığlık bir kaç saniye sürer. Bu çığlığı duyan herkes şiddetli bir zihinsel acı ile karşılaşır, çığlık dindiğinde bile yarattığı zihinsel yorgunluk devam eder. Kullanıcı, her 5 saniye aralıklarla çığlık atabilir, her bir çığlık chakra yer. Her bir çığlık hedeflerin başını ağrıtmaya devam eder ve zihinlerine direk olarak saldırır. Bir kaç çığlığın ardından hedeflerde kafa karışıklığı ve odaklanma sorunu başlar. Kullanıcı her bir çığlık arasında odaklanmaya devam etmeli ve ellerini başından çekmemelidir. Kullanıcı eğer isterse bu tekniği üflemeli bir çalgı ile yapabilir, bu varyasyonda kullanıcı çalgılan aşırı tiz bir nota çıkarır. Bu varyasyonun avantajı her bir tiz sesin daha uzun süreli ve etkili olmasıdır. Teknik anlık olduğundan karşı koymak zordur ancak tekrar tekrar tekniğe mağruz kalmak bazı hedefleri tekniğin etkilerine etkisiz hale getirebilir. Kullanıcı bu tekniğin etkilemeyeceği kişileri seçemez, yani çevredeki herkes bundan etkilenir.

Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Kokuangyou no Jutsu
Kullanıcı uzun bir el mührü dizisini bitirir ve tekniğin etkisi altında almak istediği kişilere doğru bakar. O anda, eğer o kişiler de kullanıcıya bakıyor ise, tekniğin etkisi altına girerler. Tenkik, hedeflerin görme ve duyma yetilerini bozar. 3 metre ilerisini göremez ve duyamaz hale gelirler. Hedefler herhangi bir yönden gelecek saldırıya açık hale gelir. Tekniğin efektif süresi 5 dakika ilâ 30 dakika arasında, kullanıcının disiplinleri ve seviyesine göre değişir.

Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı

Resim Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ueno Riko

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir