[Lejant] Hiroki Ikegawa

Moderatör: Game Master

[Lejant] Hiroki Ikegawa

Mesajgönderen Hiroki Ikegawa tarih 05 Eki 2014, 03:48

Hiroki Aimi ResimOn beş yaşında hayata gözlerini, anlamsız bir kaza eseri yuman biricik kardeşim. Sanırım onu özlemeyi bırakamayacağım hiçbir zaman. Benim için o kadar değerliydi ki. Her zaman sahip olduğum eksik yanımı doldurabilen tek kişiydi. Bir amaca sahip olmamı sağlayabilen, hayata tutunmamda yardımcı olabilen tek kişi. Kusursuz bir çocukluk geçirmiştik. Kusursuz zamanlar yaşamıştık. Kusursuzca eğlenmiştik. Ancak, büyüyemeden son bulmak zorunda kaldı yaşamı. Onu büyütemeden, ellerimin arasından kayıp gitti. Ve tamamen saçma sapan bir kaza, tesadüf ya da ihmalkarlık sebebiyle. Suçlayacak kimse bulamıyorum. Neden arayamıyorum. Anlam veremiyorum. Ancak, bir noktadan sonra bana engel olmasına izin vermemem gerektiğinin farkındaydım. Biliyorum, kendimi mahvetmemi istemezdi. Biliyorum evet. İzin vermeyeceğim.

Resim Aoi Hikari
Akademi döneminde aynı sınıfta bulunduğumuz, şirin ve bir o kadar da güçlü sayılabilecek bir kız. O dönemlerde birbirimiz hakkında pek bilgi sahibi değildik. Yakın da sayılmazdık. Sadece sıradan bir sınıf arkadaşlığı idi aramızdaki ilişki. Akademinin ardından geçen birkaç seneden sonra, ilk defa kardeşimin mezarlığını ziyaretim sırasında karşılaştık. Kardeşimin ölümü ardından insanlardan oldukça uzak kalmıştım. Kimseyle iletişime geçmemiş, dış dünyaya kapatmıştım kendimi. Hikari, bunu kısmen de olsa bozan ilk kişiydi. Benim git gide kötüleşen halimi fark eden ve buna müdahale etmeye çalışan ilk kişi. Bu yüzden, formalite muhabbetlerden kaçındım onunla olan ilişkim içerisinde. Yaptıklarını ciddiye aldım her zaman. İletişim içerisinde bulunduğum nadir insanlardan biri olmayı başardı. Ve bunun altında, fiziksel olarak kısmen de olsa kardeşime benzeyişinin yattığını düşünmemek zor olurdu.
if your soul is free will it ever find a home?Resim
Künye
İsim: Hiroki Ikegawa
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4. seviye, 10 puan

Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 7
Varlık: 4
Zeka: 8

Eksiklikler/Özürler
Insomnia - 40GP
Kardeşinin ölümü, ailesinin ve hayatının almış olduğu son nokta kişisel sorunlara yol açmıştır Ikegawa'nın beyninde. Zaten sahip olduğu uyku problemleri, yaşadıklarının da vermiş olduğu etkilerle en üst düzeye ulaşmıştır. Ve bu problemler, zihinsel ve fiziksel olarak belirgin bir şekilde etkilemiştir Ikegawa'yı.
Yalnız - 25GP
Zaten hayatı boyunca tek tük kişiler harici insanlarla iletişim kurmaktan kaçınmış olan Ikegawa, yaşadığı son olaylar ardından kendini iyice dış dünyaya kapatmıştır. Sıradan arkadaşlık ilişkileri, formalite icabı diyaloglar ve belli başlı durumlar harici, kişilerle yakınlaşmayı ya da bir bağ kurmayı silmiştir aklından.
Kötü İmgeler ve Görüntüler - 20GP
Kardeşinin beklenmedik ölümünün ardından, zaten uyku düzeni sıfıra inmiş olan Ikegawa, her uyumayı kısmen de olsa başardığı zaman, pek de uzak olmayan geçmişine ait acı verici görüntülerle karşılaşır. Yanmış bir beden, acı verici bir çığlık, çelimsiz bir yansıma ve niceleri.

Ninjutsu
Jutsu;
Otonaku Ashi Jutsu (D-Rank)
Yusubi no Jutsu (D-Rank)
Kangehika (C-Rank)
Ikadzuchi no Kiba (C-Rank)

Taijutsu
-

Genjutsu
Jutsu;
Kininaru Kimochi (D-Rank)
Magen: Henge (D-Rank)