[Kütüphane] Shiki Nishiyama

Moderatör: Game Master

[Kütüphane] Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 04 Eki 2014, 23:52

Uyarı!: Yaptığım Rpler oldukça argo ve kötü örnek oluşturacak davranışlar içerir. 16 yaşını doldurmamış kişilerin okumamasını tavsiye ederim.
(Konular yazılma değil de, evrende olma sırasına göre sıralanmıştır.)

Hayalet'e Doğru / Tamamlandı / Free
Kiyo, benim görev arkadaşım. Şu geçen 6-7 sene içerisinde güvenebildiğim tek kişi diyebilirim. Ona bile arada plan hazırlarken buluyorum kendimi ve bunu yaptığım için utanıyorum. Neyse, kendisi pasaklının, götün biridir ve beni ziyarete geldi evime. Evim de tahmin edebileceğiniz üzere az eşyalı ve düzenli bir yerdir. İşte zaten eve geldiği anda onu suikastçı sanıp çaktım elektriği... Neyse ki o kadar öküz raiton teknikleri yapamıyorum da bir şey yapmadım bebeye. İşte eve geldi bir kahve içeceğim ayağına. Evin amına kodu çok afedersiniz! Evin her yerini kahve yaptı, sehpamı kırdı, kanepeme sıçtı falan. Ben öyle aniden parlayan bir insan değilim ve çok da sabırlıyımdır yani. Bu yüzden ses çıkarmadım ama ses çıkarmadıkça bokunu çıkardı bu. Boku çıkma nedeni herifin dibime dibime girmesi. Yerdeki kahveyi temizliyorum gelip arkamdan değdirip, üstüme çıkıyor. Öhöm... Tabi daha bahsetmedim ama benim biraz kendi cinsime hallenme problemim de var. Anlayacağınız baya zor zamanlar yaşadım. Pislik içinde zaten kodumun bebesi, attım banyoya bunu yıkansın diye. Evi anca öyle temizledim. Sonra da ateşi çıktı malın, gitti yatağımda uyuyakaldı. Şimdi ben içime kapanık adamım. Herkesten nefret falan ederim ama içimde de bir sevgi vardır yani kimseye veremediğim. Bu hastalanınca çorba yaptım buna içsin diye. İçmedi orospu çocuğu. Kaçmaya falan çalıştı. Tabi bıraktım siktir olsun gitsin yoksa elimden kaza çıkacak. Tam gidiyor, döndü üstüme doğru koşmaya başladı. Zaten paranoyağım, sis bombasını çaktım ağzına. (Evin her yerinde sis bombası var benim) Sarılmak istiyormuş oysa ki. Sinirlenip üstüne falan çıktım düşünmeden ama çok rahatsız ortam yarattı. Ben de kovdum sonra bebeyi. İmandan çıkaracak durduk yere...

Temizlik İmandan Gelir / Tamamlandı / Free
Şimdi ben bu Kiyo'yu evden kovdum başıma iş açmayayım diye, bu mal geldi beni hamamda buldu. Kaplıca diyelim. Ben bir görevden sonra kendime rahatlamak için izin vermiştim. Şimdi tahmin edebilirsiniz, kafama o kadar şey takınca vücudum da geriliyor. Gittim bir kaplıcaya, oturdum falan. Her şey normal, her şey güzel... Bu gerizekalı orada bulmaz mı beni? Lan bak diyorum, herif iyi arkadaşım. Görev arkadaşım falan. Çok severim ama öyle mal zamanlarda dibime giriyor ki, huylanıyorum. Çıplağım amına koyayım. İşte neyse bu da geldi oturdu yanıma. Ha, önce bu ani hareket yaptığı için kunai attım ben buna. Ehehe, kendimi tutamadım ne yapayım. İşte sonra oturdu yanıma bu. Kalktı beni öpmeye falan çalıştı garip garip. Tabi görseniz daha farklı bir durumdu ben mal gibi anlatıyorum şuan. İşte bu öpemedi ama kaçtı geri. Hem içimde birikmiş hoşlanma kırıntılarını topladım, hem de dedim öyle öpülmez böyle öpülür. Evet efendim bunu öptüm ben bir güzel. Sonra da siktir oldum gittim. Arkamdan bağırıyor bu konuşalım, senden hoşlanıyorum falan diyor. Manyak mıdır nedir? Gay ilişki en son istediğim şey sanırım bu psikoloji ile. Felaket bir şekilde tersleyerek mal gibi bıraktım orda, kaçtım gittim. Olay böyle yani hakim bey.

[Ishi]Olay yeri ilk müdahale / Tamamlandı / Görev
Sıradan bir görev diyelim biz buna. Hastaneden bir şey çaldılar diye topladılar bizi, 3'lü gruplar olarak arayalım diye saldılar Ishi'nin sikindirik sokaklarına. Aslında kolay görev de, ben gittim bizim 3'lüden birine asılmaya başladım. İstemsiz hoşlanıyorum amına koyayım dikkatimi toplayamıyorum. Böyle de özürlüyüm. Herifin beni bağlayıp kırbaçlamasını falan isteyecek kadar orospulaştım... Eh, kaçmak zorunda kaldım tabi yanından sonra. Yoksa göreve konsantre olamıyorum. Neyse işte sonra buldular birileri hırsızı da bitti. Hırsız da bonzaiciymiş. Yakın bir zamanda bonzaiye karşı akademide bir konferans vermeliyim bence. Bu iş böyle gitmez.

Görevden Sonra / Tamamlandı / Free
Geçen görevden sonra bizim 3'lüden biriyle bir şeyler içelim dedik. Kokuryu Taoreta adı herifin. Görev boyunca bonzaicilere çalıştığını düşündüğümden özür amaçlı ben ısmarlayayım dedim. Şahsen ödedik mi ödemedik mi bilmiyorum bile, ehehe. Biraz konuştuk, ben buna Kiyo'dan falan bahsettim. Tabi kız olarak bahsediyorum herife Kiyomi diyorum adını da falan derken sakeyi fazla kaçırdım. Zaten sarhoş olmadan durmam ben, götümle içiyorum da... Sonrasını da düzgün hatırlamıyorum. Kokuryu ile kalkıp saçmalamışız sanırım. Bu da böyle bir anımdır.

En rahatsız kahvaltı / Tamamlandı / Free
Yüzüme ve kişiliğime bakarak ailenin çürük yumurtası olduğumu anlayabilirsiniz. Baya bir süre önce ailem ile tüm bağlarımı koparmıştım ama abim evlendi. Şimdi de beni kahvaltıya çağırdı. Sadece beni değil, tüm aileyi. Bebeğin tekrar ailemizi birleştireceğini düşünüyor sanırım. Böyle dandirikten bir kahvaltı yaptık işte. Babam sürekli bana laf soktu, tabi tüm yemeğin en güzel ve önemli haberi yengemin hamile olmasıydı. Abim benim de çocuk yapmam gibi bir şey söyleyene kadar mutluydum. Bir süre sonra da kaçtım ortamdan tabi. Abim de bağları kuvvetlendirelim dedi. Olur dedim. Güçlendirelim bakalım.

İtiraf Gecesi Tamamlandı / Free
Şimdi bağlar olayından sonra benim abim ile kardeşim evime geldi. Mal gibi bir nedendendi ama sonunda bokunu çıkardılar. Alkol getirmişler yanlarına. Kız kardeşim benim 14 yaşında, abim içirdi de içirdi. Sonunda kız bakire olmadığını söyledi o kafa ile bize. Şok şok tabi, sonra da başladılar bunlar itiraf etmeye. Kız kime verdiğini falan anlattı. Abim de hamile yengemi aldatmış piç onu anlattı. Pes dedim. Ne biçim insanlarsınız falan derken beni de zorladılar sırrımı açıklamam için. Benim de kafa yavaş yavaş gittiği için, salak Nishiyama olup söyledim erkeklerden hoşlandığımı. Baya korkunçtu ama lan anlayışla karşıladılar diyeyim. Bu aralar kendimle yüzleşiyorum ve iyi gidiyor gibi, umarım karşıma bunu bozacak şeyler çıkmaz.

Ishigakure Havuz Partisi / Benim için Tamamlandı / Free
Bobu Rosu diye bir herif Ishi chuunini sevinsin diye havuz partisi düzenlemiş. Gitmeyecektim aslında, gitmem yani siz de anlamışsınızdır beni ama Kokuryu denen it var ya görevden tanıştığım. Kalktı geldi benim eve. Kiyo'nun bok ettiği koltuğu yaktı sigarası ile falan allem etti kallem etti beni ikna etti gitmeye. Eh, kalktım gittim ben de bunla. Kiyo'yu unuturum artık diye ama yok arkadaş, ne unutacağım. Kiyo da oradaydı. Ben tuvalete gideyim dedim tamam mı? Bunu orada gördüm, yerden biraz kalkıp ağzını sildi. Gördüğüm an geri dönüp çıktım tuvaletten. Girmedim, işemedim hiç. Şimdi biraz mantık yürütürsek, yerden kalkıp ağzını neden silersin? Benim aklıma saksodan başka bir şey gelmedi yani. Öpüşmeden sonra her gün onu düşünmüşüm, o gitmiş adamların sikini yalıyor. Tabi görünce ağlamaklı oldum. Döndüm geri başladım içki içmeye. Bu sırada mal mal şeyler gerçekleşti de onları sallayın. Bir ara Kiyo ile konuşma fırsatı buldum. Pek konuştum sayılmaz trip attım buna ben. O da beni köşkte olacağını söyleyerek bırakıp gitti.

Bobu Rosu Malikanesi /Tamamlandı / Free
Kokuryu'nun kuzeni Hana'dan gazı alıp gittim ben köşkün içine. İçkili olduğumdan da normal Shiki değilim. Kafam kıyak, dünya umurumda değil falan. Oturmuş bu da bira içiyor. Ben de gittim dedim lan sen beni seviyosun, mal mal işler beceriyorsun ama çok düşüncesizsin. Normalde duygularını dile getiremeyen adam olan ben, döktüm tüm içimi sonra da oturdum bunu tecavüz ettim. Tecavüz sayılmaz, çünkü istiyordu. Hatta sanırım hayatımda ilk defa birine seni seviyorum demiş olabilirim. 2 kere... Sanırım gerçekten seviyorum bu çocuğu ben.
İşte sabah olunca da bir sik hatırlamadığım için kalkıp evime döndüm yarrak gibi. LEL

Ellerimde sıcaklığı kalmış / Tamamlandı / Free
Tabi eve döndükten sonra seviştiğim insan tabak çanağını almak için bana geldi. Evimi de biliyormuş bu karı diye açacaktım ki ulan Kiyo gelmiş! Hatırlamasam da bazı şeyleri mantık çerçevesinde yerleştirip ortamda ne boklar döndüğünü anlayabilme kapasitem var. Tabakları çaldığım kişinin yatağında çıplak uyandığıma göre, Kiyo da tabaklarını almaya geldiğine göre... BEN KİYO'YLA YATMIŞIM YA LA! Tabi ki ilk önce yok dedim bu iş olmaz dedim. Ama herif istiyor yani. Sew olak mı diye peşimden koşuyor. Ben de çıplak gezmekten hasta olmuşum kusuyorum falan derken. Herif resmen bu zayıf halimden yararlandı. Kabul ettirdi kendini. Resmi gayiz sanırım biz ya.

İnan ki ölmek en iyisi, çünkü ben çok iyimserim. / Tamamlandı / Free rp
Kiyo'nun kız kardeşi Kyou, uyuşturucudan öldü. Haberi aldığımda abim ve yengemin bebeklerinin cinsiyetini öğreniyorduk. Erkek olacakmış. Tabi ki Kyou'nun ölüm haberini duyduğumuzda yeteri kadar sevinemedik. Kiyo'nun evinde ölmüş bu kız. Tüm suçu bilip de engellemediği için Kiyo'ya attılar ama Kiyo da bilmiyordu uyuşturucu olayını. Tabi ki sevdiğim adamın yanında olmalıyım bu tür konularda. Elimden geldiğince yanında olmaya onu mutlu etmeye çalıştım. Evine gidemeyeceğini söyledi. Kyou'nun hatırası hep orada olacaktır. Bu yüzden evime davet ettim. Kendine kalacak bir yer bulunca gidecek ama o vakte kadar artık evde neler olur bilmiyorum.

Kanma Ishi gençliği, kanma! / Tamamlandı / Görev
Uyuşturucu konusunda yapabileceğim bir boklar var mı diye Daichou'ya gittim. Kiyo ile de aynı evde kalıyoruz falan derken havam yerinde. Herifin teki çıktı görüşemezsin dedi ben yardım edeyim dedi. Tamam dedim kanka böyle böyle. Yardım etmeye geldim ben. Oldu koçum dedi al bu parşomeni dedi git bi yerde otur. Oturdum ücra bir köşeye. Etrafım keş doldu, parşomen de uyuşturucuya dönüştü.Tipimi de düşünürseniz tam bir uyuşturucu satıcısı oldum. Aslında hoş işler düşünüyordum da, Ishi halkı görmemiş olduğundan beni siklemeyip uyuşturucuyu parmaklamaya başladılar. Bir süre sonra hepsi kafayı buldu, birbirlerini de parmakladılar. Oradan zar zor kaçınca da shinobiler bastı. Toplayıp götürdüler bunları. Bi sik anlamadım tabi. En sonunda da geldi bu bizim herif belimden tutup alnımdan öptü beni. Tövbe estağfurullah.

Tamamlanmayanlar (Kaybolmasınlar, hepsi bi arada olsun diye yazıyorum buradan takip edeceğim de)
viewtopic.php?f=38&t=277
viewtopic.php?f=45&t=354
viewtopic.php?f=45&t=201
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye: