[Lejant] Kazuko Mifune

Moderatör: Game Master

[Lejant] Kazuko Mifune

Mesajgönderen Kazuko Mifune tarih 04 Eki 2014, 15:24

ARKADASLAR,DOSTLAR
Resim
(19 yaşındaki hali.)
Akira
Öldü.

Kan bağımız olmasa da kardeşim gibiydi. Beni kurtarmaya çalışırken canını feda etti, bütün sırrımızı, sevdiğimiz kızları birbirimize anlatırdık. Fakat beni korumaya çalıştığında öldü. Onu öldüren kapüşonlu adamı bulup cezasını vermekten başka çarem yok. Benim için hapise girmesi de canını vermesi de önemli değil. Yalnızca cezasını çeksin yeter. Akira'nın ailesini, yıllar önce benim ailem soymuş. Fakat o yinede beni dost olarak görerek sahip çıktı. İnsanlarla sosyalleşmemi ve öfkeyle bakmamamı sağlayan kişidir. O olmasa belkide köyün delisi olacaktım ya da köyden kaçarak daha büyük tehlikelere adım atacaktım. O ne kadar yaşamasa da ona gönülden teşekkür ediyorum. Bir gün öbür dünyada birlikte karşılaşacağımıza inanıyorum.

Resim
Rukia

Gülümsememin bir çok sebebi olsa da, bu kız o sebeplerin yarısından fazlasını içeriyordur. Her sorunum olduğunda içimi döktüğüm, biriyle kavga edecek gibi olduğumda hemen yanımda beliren birisi. Onu kardeş gibi görsem de o beni öyle görmüyor gibi. Yani biraz sevgili, hayat arkadaşı olarak görüyor. Fakat ben onunla ilgili böyle düşünmüyorum. Bu düşüncesini değiştirmekle veya bu özelliğini onun lehine kullanmak gibi bir amacım yok. Yavaş yavaş benden hoşlantısını azaltıp düzeleceğini düşünüyorum. Benden 2 yaş küçük olduğundan dolayı da hoşlanmamış olabilirim, ama benim sevdim mi tam severim özelliğim yüzündende olabilir...
En son Kazuko Mifune tarafından 05 Eki 2014, 19:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Beni kızdırma.Resim
Resim

Künye
İsim:Kazuko Mifune
Element:Raiton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 2.Seviye/5 Puan
GP: 5

Güç:7
Çeviklik:9
Kondisyon:6
Potansiyel:1
Varlık:4
Zeka:4

Eksiklikler/Özürler
Eksik Kol

Taijutsu
Kendou[B-Rank]
Kendou teknikleri;
Tsukikage no Mai, B Rank

Beceri Listesi
Tek el ile Katana kullanımı 5
Şarkı söyleme 2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
5.Seviye Özel Üretim Katana ve Başlangıç ekipmanları.
Katana'ya Mekanizma 5.Seviye
Kullanıcı avatarı
Kazuko Mifune

Re: [Lejant] Kazuko Mifune

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Eki 2014, 21:56

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 7GP kazandınız! Güle güle harcayın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir