[Lejant] Yukishiro Sasaki

Moderatör: Game Master

[Lejant] Yukishiro Sasaki

Mesajgönderen Yukishiro Sasaki tarih 30 Eyl 2014, 00:15

Resim
Shiki Nishiyama

Yıllar önce yaşadığım köyde uzakta kalmış bir hayal benim için; maalesef tam olarak hatırlayamadığım çocukluk anılarımdan birisi o benim için ancak dostluğunun izleri bu gün o anıları hatırlayamasam bile kalbimde yaşamaktadır. Nasıl olduğunu bilemiyorum, sadece kötü imgeler ve görüntüleri görüyorum ancak eskiden tanıdığım bu dostumun belirsiz sözleri ve hareketleri ne de çok değiştirmiş daha doğrusu nasıl da şekillendirmiş bu gün ki Sasaki'nin kişiliğini. Şimdilerdeyse benden uzaktaki bir köyde bir Shinobi ve kendi sorunları var, mektup arkadaşım ve sanırım bu şekilde kalacak bir süre. Umarım bir gün onu görebilirim. Belki kim olduğumu hatırlamama yardımcı olur.

Resim
Izumi Katsuo

Bu köyde insanlara karşı ender nefret beslerim ancak bu adamın davranışları ve kişiliği benim tersim gibi geldi. İlk gördüğüm anda söylediklerime cevap vermemesi ve koca bir kavganın sonunda bile ağzından tek kelime duymamam bunun en basit kanıtı. Bu adamı hiç bir zaman sevmedim ve hiç bir zaman sevmeyeceğim. Yakın bir tarihte olmasa da bir gün gelecek ve onun değersiz cesedini param parça edeceğim.

Resim
Yukishiro Benjiro

Yukishiro ailesinni benden sonra aldığı ikinci evlatlık oğulları ve benim üvey kardeşim. Hep ona imrenmişimdir, ailemizin daha doğrusu ebeveynlerimizin hepsi altın ve buğday sarısı saçlara sahiptir ve Benjiro da onlara sahip. Bu nedenle onu kıskanırım ancak o benim korumak istediğim yegane kişi aynı zamanda. Ailem diyebileceğim tek kişi, gerçek bir ailenin olmamasının ne anlama geldiğini bilen üvey kardeşim. Korumak istediğim küçük kardeşim.
Resim

Resim

Künye
İsim: Yukishiro Sasaki
Boy: 1.78 m
Kilo: 73 kg
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C-Rank [Chuunin]
Eksiklikler: Kötü imge ve görüntüler-Fobi(Araç)-Yabancı
[i]Alım gücü:4 - Orta-Düşük Gelirli/10 Puan

Güç: 6
Çeviklik: 5
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 4
Zeka: 4
[/i]

Jutsular:
Shunshin no jutsu[D-Rank]
Goukakyuu no Jutsu[C-Rank]
Kagitsune no jutsu [C-Rank]
Karyuendan[B-Rank]

Taijutsu tekniği:
Suiseki[B Rank]

Beceri:
Yemek yapımı x1
Kamp kurma x1
İlk yardım x2
Break dance x3
Kullanıcı avatarı
Yukishiro Sasaki

Re: [Lejant] Yukishiro Sasaki

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Eki 2014, 21:54

Ka-ching! RPGTurk yönetimi insiyatifiyle, karakterinize özen gösterdiğinizden mütevellit ödül 15GP kazandınız! Güle güle harcayın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Dön Meta Arşivler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir