Darai Osui

Lağım Faresi
Tam bir lağım faresi ! Evet, evet kesinlikle... O kendini belirli bir teknik ile insan vücudunda tutuyor olmalı. Benim teorim bu yöndedir. Lakin daha birçok teori var.
İyi ve sadık biri olsa da beni gıcık etmekten aşırı hoşlanıyor. Bu benim içinde geçerli sayılır mı ? Hım, hayır.Diğerleri benim de artık ona benzediğimi söylüyorlar. Lakin bu tam bir saçmalık. Ben sümükle yada dışkıyla, işte her neyse onunla, onlarla oynamam ! Oynamayı bırakın asla ağzıma vermem. Lakin o bunları yaptığı için insanları uzaklaştırıyor kendinden. Lakin tek arkadaşı benim bu yüzden onu bırakamıyorum. Diğerlerine karşı önünde bir duvar gibi durup ittirmem gerekiyor.
İyi ve sadık biri olsa da beni gıcık etmekten aşırı hoşlanıyor. Bu benim içinde geçerli sayılır mı ? Hım, hayır.Diğerleri benim de artık ona benzediğimi söylüyorlar. Lakin bu tam bir saçmalık. Ben sümükle yada dışkıyla, işte her neyse onunla, onlarla oynamam ! Oynamayı bırakın asla ağzıma vermem. Lakin o bunları yaptığı için insanları uzaklaştırıyor kendinden. Lakin tek arkadaşı benim bu yüzden onu bırakamıyorum. Diğerlerine karşı önünde bir duvar gibi durup ittirmem gerekiyor.
Ryuu Tatsu

Ejderha
Korkularımdan beslenen, gücümle güçlenen bir ruh. Sadece ve sadece ben görsem de o tam bir, tam bir canavar ! Her seferinde farklı görünümlerle , farklı yerlerden, farklı farklı çıkıveriyor karşıma. O hem güç kaynağım, hem korku. Korkularımla güçlenerek ayakta duruyor bile olsam, bu adam beni katil yaptı. Hayatımda kimseyi öldürmedim, öldürmemiştim.
Bu yüzden hem ondan nefret ediyorum, hem de ondan korkuyorum. O tam bir canavar. Bir şeytan !
Not: Yukarıdaki resim kafamda oluşan bir görüntü.
Bu yüzden hem ondan nefret ediyorum, hem de ondan korkuyorum. O tam bir canavar. Bir şeytan !
Not: Yukarıdaki resim kafamda oluşan bir görüntü.