Rpout : Megumi'de tamam derse bana uyar.
Damar.Vücudu delicesine kasılırken alnının iki yanında beliren kan yollarını hissetti.Hayatında hiç bir kadına vurmamıştı.Üvey anneleri bazı şeyleri burnundan getirdiğinde bile tepkisi sadece bağırmak olmuştu.Kardeşine,Mitsuko'ya vurması ise..Haze bunun olmaması için gerekirse kendi kollarını dişleriyle parçalardı.Hatası ne olursa olsun,neyi yanlış yaparsa yapsın.Vuramam. Yerdeki kan birikintisine iğrenmeyle karışık bir bakış attı.Kargaşayı ilk gördüğünde zihninden geçen tahminleri tekrar süzdü bu anda.İçten içe bu eski jounini suçlu olarak belirlemişti,ön yargı.Direk olarak adamı suçlamış olsa yüzü kızarırdı muhtemelen.Lakin şimdi,olması gerektiği gibi hissediyordu.Köy düzeni ve shinobi olarak yapması gerekenleri bir kenara koymuş,neredeyse Koga Seiho için alkış tutacaktı.Kız kardeşine şiddet uygulayan birine saldırması için aşk diye tanımlanan hislere ihtiyacı yoktu.Açıkçası akademideki basit kapılmalar dışında bu hissiyata sahip olmaktan çok uzak bir noktadaydı.Seiho haklıydı,dibine kadar hemde.Megumi'nin ne mesafede olduğunu süzdükten sonra sesini Seiho'nun duyabileceği kadar kıstı. "Keşke durdurmasaymışım."
Kasılmış vücudu sakinleşti,ruh hali yüzüne de yansıdı.Ufak bir gülümseme,Şerefsizin kanına baktıkça artan bir gülümseme. "Kyogi Haze.Memnun oldum." Sesindeki samimiyet onu şaşırtmıştı ama Seiho'ya engelleyemediği bir yakınlık hissetmişti olayın aslını anladığında. "Rapor tutmayacağım...Tutmayacağız." Onaylama bekler gibi Megumi'ye bakış attı.Onunda kendisine destek olacağını düşünüyordu.Basit bir uğultuyu takip ettik ve yoklukla karşılaştık. Jounin olayında ileri gittiğini kabullenircesine kafasını eğdi.Buradaki işleri bitmişti. "Bu konuda,yardım edebileceğim birşey olursa memnuniyetle yanında olurum.Beni bulmakta zorluk çekmeyeceğinden eminim." O adamı Seiho ile birlikte top gibi oynamaktan inanılmaz bir haz alırdı.Daha insancıl bir şekilde parmaklıklar ardına atmaktanda.
Geldikleri yoldan geri döndü.Fuka ile ayrıldıkları konuma döndükten sonra onu bulana kadar rota üzerinde normalden daha hızlı bir şekilde ilerleyecekti.Küçük kardeşinin ne yaptığını fazlasıyla merak ediyordu.Bıraktıkları yerde,bir dükkanın önünde bulursa şaşırmazdı Haze.