Kavgalar - Kokuo

Moderatör: Game Master

Kavgalar - Kokuo

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 15 Kas 2014, 18:07

"Ne kadar da güneşli, ve ne kadar da sakin bir gün gibi gözüküyor, değil mi Kokuo-san?" diyor yanındaki aşırı şirin, narin kız. Cinayet mahallinin balkonundan manzarayı seyrediyorsunuz. Güneş doğalı birkaç saat olmuş. Hafif, sıcak bir rüzgar esmekte evin içine. Kızın isminin Hikari olduğunu hatırlayabiliyorsun ama, soyadını hatırlamıyorsun. Sesi çok tatlı geliyor kulaklarına, incecik bir sesi ve vücudu var. Pembe, beline kadar gelen saçları ve ninja kıyafetleri ile, Kusagakure'nin en iyi olay yeri inceleme ekibi üyesi. "Bu güzel günde bile birini öldürmek için oldukça psikopat olmak lazım. Ne istiyorsunuz birbirinizden? Gerçekten anlamıyorum. İnsanlar bu güzel manzaraya bakmamaları için birini öldürüyorlar. Ne kadar saçma, ve iğrenç!"

"Ölen adamın ismiii... Tangou Sousuke. Ne kadar da güzel bir isim. Sousuke-san dün akşam saatlerinde evinde tahminen kalın bir iple boğularak öldürülmüş. Vücudunun geri kalan yerlerinde kavga ettiğine dair izler var. Ama hem yüzündeki morarmayı, hem de kollarındaki morarmaları göz önüne alırsak, bu morarmalar adam öldükten sonra değil, ölümden birkaç saat önce olmuş olmalı; diye düşünüyorum. Katil camdan, camı kırarak girmiş ve aynı rotadan da çıkmış diye düşünüyoruz. Zira içeride cam kırıkları var. Zavallı adam, eve zaten sekiz gibi gelmiş. Tahminen onu gören son kişi, mahallenin güvenliğinden sorumlu Genin'dir. Dikkatli biri değil belli ki, zira dikkatli olsaydı gece saatlerinde kırılan bir camı duymak çok da zor değil. "

Ev eski japon evlerine benziyor. Hasırdan birkaç kilim, duvarda iki tane kılıç, bir yer masası. Masanın üstü hariç her yer oldukça toplu. Yeni moda sayılabilecek bir şey yok. Mutfak biraz pis ama, sorun oluşturacak kadar değil. Bulaşıklar üst üste dizilmiş, dışarıda bir kutu süt unutulmuş, falan, filan.

"Evet, Kokuo-san. Konuşulacak kişileri aklında belirle. Sorun varsa sor, etrafa bakmak istiyorsan da biraz bakın. Ben manzara seyrediyor olacağım." dedikten sonra şirin kız evin balkonuna çıkıyor ve oradaki sandalyelerden birine oturuyor. Ardından bağırıyor dışardan: "Bir şeyin yerini değiştireyim deme sakın! Hiçbir şeyi bozma!"
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Re: Kavgalar - Kokuo

Mesajgönderen Himiya Kokuo tarih 16 Kas 2014, 01:12

Yine her zamanki saatimde uyanmış, rutin esneme hareketlerimi yapıyordum. Aynı zamanda da içeriden annem sesleniyor, kahvaltıya çağırıyordu. Daha güneş yeni doğmuştu. Pek çok insan daha uykuda olsa da annemin otoritesi, beni bu saatte ayağa diken şeydi. Ve bizim ihtiyarlar da o insanlar arasında. Büyükbabamın horultusu bütün koridorda yankılanıyordu her sabah olduğu gibi. Bir ninja, o değerli vaktini uykuyla harcamamalıydı anneme göre. Ona kalsa 24 saat bile yetmezdi bir ninja için. İşte bu sıradanlıkta geçip gidiyordu günlerim.

Annemi daha fazla bekletmeden mutfağa yöneldim. Kahvaltı, her zamanki gibiydi. Çayın dumanı tütüyordu. Her zaman oturduğum yerde duran zarfa gözüm ilişti. Zarf mühürlüydü. Anneme dönüp baktığımda ağzından tek kelime çıktı.

- Sana.

" Bana bir zarf mı gelmiş? " Merağımı gidermek için hemen zarfı açtım. Bu bir görev çağrısıydı. Görevde, bir cinayet zanlısını yakalamam isteniyordu. Yer ve zaman belirtilmiş. Yaklaşık bir saat sonra orada olmam gerekiyor. Biraz heyecan, biraz şaşkınlıkla; kahvaltımı bitirdikten sonra olay yerine doğru yola koyuldum.

Olay yerine vardığımda, pembe renkli saçları beline kadar uzanan bir ninjayı gördüm. Bu, görev bildirisinde adı geçen olay yeri inceleme ekibi üyesi olmalıydı. Adı Hikariii.. soyadını şimdi hatırlayamadım, neyse. Onu daha fazla bekletmeden yanına gittim.

Bir süre sessizce, cinayet mahallinin balkonundan manzarayı seyrettik. O bu konular için görevlendirilen biriydi. Bu tip durumlarda ne yapılır bilmediğimden, ondan gelecek talimatları bekliyordum.

- Ne kadar da güneşli, ve ne kadar da sakin bir gün gibi gözüküyor, değil mi Kokuo-san? Bu güzel günde bile birini öldürmek için oldukça psikopat olmak lazım. Ne istiyorsunuz birbirinizden? Gerçekten anlamıyorum. İnsanlar bu güzel manzaraya bakmamaları için birini öldürüyorlar. Ne kadar saçma, ve iğrenç!

Sonra, olayla ilgili detaylardan bahsetti. Kurbanın ismi, olayın nasıl gerçekleştiği falan. Anlattığına göre bir kavga yaşanmış. Makdülün vücudundaki morluklar buna işaret ediyordu. Cam kırıkları ise zanlının kaçış yolunu belirtiyordu. İçerisi derli topluydu, bir tek masanın üzeri dağınık görünüyordu. Duvarda iki tane kılıç duruyordu. Bu dikkat çekiciydi işte. Neden cinayet sırasında ip kullanılmış ki? Kılıç daha kolay bir yöntem. "Ahh, neler düşünüyorum böyle, sanki daha önce birini öldürdüm!?"

Daha sonra Hikari Senpai yine balkona çıktı. Konuşulacak kişileri belirlememi, konu ile ilgili bir şeyler sorabileceğimi ya da bir şeyleri inceyebileceğimi belirtti. Ben de aklımdakileri isimleri söyledikten sonra içerideki dağınık masada belki bir ipucu bulurum umuduyla orayı incelemeyi düşündüm.

- Öncelikle, varsa bir görgü tanığıyla, yoksa en yakın komşularla konuşmalıyız. Ve birde şu güvenlikçi Genin ile. Onun haricinde şimdilik bir sorum yok. Müsadenizle içeriye bir göz atmak istiyorum.
Künye
İsim:Himiya Kokuo
Element:Doton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli / 10

Güç:6
Çeviklik:6
Kondisyon:7
Potansiyel:5
Varlık:3
Zeka:3