Paslanmış mıyım?

Moderatör: Game Master

Paslanmış mıyım?

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 13 Eki 2014, 16:12

Apartmanın kapısına ilerlerken bizim yaşlı herifin kapısı açıldı. Giriş kapısının dibinde oturduğu için her ayak sesinde kapıya çıkıp milleti meşgul etmeyi çok sevdiğini biliyorum ama şuana kadar benle hiç muhabbet edemedi. Adam kapıyı mutlu bir yüzle açıp yüzüme baktı. Dünyanın en meymenetsiz suratına sahip olduğum için şöyle 2 saniyelik bir bakışma sonrası adam mutsuz bir şekilde evine geri döndü. Evet, milleti tersleme konusunda bir uzmanım. Hayır, onlara üzülmüyorum. En son buradan geçerken bizim yöneticiyi tutmuş, eskiden buraların dutluk olduğunu falan söylüyordu. Bu geyiğe yakalanacağıma herife genjutsu uygulayıp kaçarım daha iyi. Her neyse, herifin hevesini kursağında bıraktığıma göre binadan çıkabilirim.

Kiyo benim evimde kalacaktı güya. 1 hafta kalıp gitti. Gitmesi de o kadar üzücüydü ki. Yani ben şu uyuşturucu olayından sonra eve dönmeden önce Kiyo'ya yapacağım yemek için alışveriş yaptım. Seveceği şeyler almaya çalıştım. Ellerim dolu bir şekilde eve gittiğimde ise karşılaştığım şey, bomboş bir evdi. Daha eve dönmemiştir diye düşünüyordum ama mutfakta bulduğum not ile hayal kırıklığım en üst seviyeye çıktı.
Y@kıNL@Rd@ Bi Ev BuLduM, 1 H@ft@dR B@N@ k@Tl@NdğN iÇiM T$$KR <3

Okumak için zorluk çektiğim bu notu tamamen çözümlediğimde tüm mutluluğum ve heyecanım yok oldu. Yanlarında iştahımı da götürdüler. Bir haftadır etrafta olmasına alışmıştım. Evimi fazla dağıtmamak için kendini kasıyordu, bunun farkındaydım ama mutlu olacaksa dağınık bir evde oturmayı da kabul edebilirdim ben. İstediğim güveni bana verebilen yegane kişi ile birlikte yaşamak çok güzeldi. Elimdeki torbaları yere atıp salona oturdum. Nota baktım boş boş. O gün yemek de yemedim. Sasaki'nin arkasından bakıyor gibi hissettim kendimi. Mutluluğum elimden uçuyormuş gibi, yeterince savaşmıyormuşum gibi.

Şimdi ise bu savaşa ikinci adımımı atıyorum. Elimde 3-4 kağıt ve bir kalem ile dışarıdayım, yürüyorum. Psikolojik problemlerim başladığında ve git gide abarttığında bıraktığım bir hobim vardı benim. Birilerinin evine girip bir şeyler aşırmak. Çünkü hem benim plan yapmamı sağlıyor, hem adrenalin salgılıyorum, hem de yeteneklerimi pratik etmiş oluyorum. Bu şekilde kafamı da başka şeylere yorup, şüphelerimi bir kenara atabiliyorum. Tabi tek bir şey var, o da uzun süredir birilerinin evine girmediğim gerçeği. Seneler oldu. Yakalanıp Daichou'ya yollandığımda, herif bana başka bir görev verip beni hırsızlık yapmaktan men etmişti. Farklı farklı örgütlere sızma görevleriydi bunlar. O görevlerde fazla kötü bir şey olmamıştı aslında ama ben git gide psikolojimi bozdum. Chuunin olduktan sonra da ne o tür görevlere gittim, ne de hırsızlık yaptım. Sanırım bu Kiyo olayı benim için bir kırılma noktası. Tekrar eski halime dönebileceğimi düşünüyorum ama pratik yapmalıyım.

İlk olarak olayın en önemli noktasını söyleyeyim. Hırsızlık derken, milletin evini yağmalayacak değilim. Benim istediğim şey, bunu yapabileceğimi kendime kanıtlamak. Zaten chuunin maaşımla kendi kendime yetebiliyorum. Bu yüzden eve girdiğimde oldukça sıradan, minik bir şey çalacağım. Fakat bu şey bir süs eşyası olmamalı. İşe yarar bir şey olmalı. Ne bileyim, bir çakmak olur, tırnak makası olur. Minik ama işe yarar bir şey. Bunu eve şöyle bir bakınca karar verebileceğimden eminim. Asıl önemli olan plan kısmı. İçeri girmek adrenalin kısmı oluyor. Orası sadece zevk için. Her neyse. Eskiden bir eve girmek için bir hafta plan kurduğum oluyordu. Tabi şu soyluların koca evlerine girerken bolca plan yapmak en doğrusu ama ben şuan başlangıç türü bir eve girmeyi düşünüyorum. Orta seviye bir yer olmalı. İki katlı bir apartman olur, tek katlı müstakil bir ev olabilir... Olabilir yani. Bunu da gezerken kararlaştırırım. Benim acelem yok. Büyük ihtimal ilk günüm gözlem ile geçecek. İçinde yaşayan kişileri, eve giriş çıkış saatlerini bilmeliyim. Gece duruma göre davranıp içeri girip girmeme konusunu düşünürüm. Şimdi yapmam gereken, uygun bir ev bulmak.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin