Anılar...

Moderatör: Game Master

Anılar...

Mesajgönderen Kazuko Mifune tarih 07 Eki 2014, 16:05

Her zamanki bütün çocukları evimin önünde topladım. Neden topladım derseniz, her zaman ki gibi yeni bir hikaye anlatacaktım onlara. Geninliğimde yaptığım görevleri anlatırdım. Onlarda rahatsız etmeden beni dinlerlerdi. Arada bir uyurken gürültü yapıp başımı şişirseler de severdim bu çocukları. Neyse herkes toplandığına hikayemize başlayabiliriz, İlk önce hoşgeldin demekle başlayalım, ''Hoşgeldiniz çocuklar, size bugün anlatacağım hikaye biraz garip olabilir. Bir sapık arkadaşımdan bahsedeceğim size.'' diyerek gülmüştüm. Çocuklarda heyecanla hikayeyi anlatmamı beklemeye başlamışlardı. Bismillah... dedikten sonra anlatmaya başlayalım.

''O zamanlar, ben baya bir gençtim, bu saçlarım falan daha kızıldı. Köyde beni gören kızlar baya bir hoşlaşıyorlardı. Haa... bir de hasır şapkam vardı. O şapkayı baya severdim, kızlarda bayılırdı. Çok karizmatik görünürmüşüm, yani öyle derlerdi. Belki öyle değildir bilemiyorum. Her neyse... Genin rütbesinden Chuunin'e çıkmaya çaba göstermeye çalıştığım zamanlarda bir eskortluk görevini kabul etmiştim. İshi'ye Kusa'dan bir tüccarı götürmeye çalışacaktık, kendisi böyle asilzade gibi bir şey, babası İshi'de sanat mı ne yapıyormuş bende anlamadım orayı. Yani garip biriydi. Adama bir şey söylesek benimle konuşmaya ne cüret edersin gibimsi laflar söylüyordu. Bizde çok muhatap olmuyorduk Akira'yla. Bu olay galiba 6 yıl önce oluyordu. Yani o zamanlar yakışıklı bir ergen olduğuma göre 15 yaşındaydım evet. Şimdi bu köye vardıktan sonra 2-3 gün kalmamız gerekiyormuş. Daichou öyle istiyordu, yapacak bir şey yok. Çekecektik bu İshigakure'yi. Güzel kızlar olduğunu sanmıyorum. Hepsi çirkindir valla, nede olsa kaya ülkesi, herkes zencidir diye düşünmüştüm. Lakin öyle fazla zenci tipliler yok, yani yüzde 60ı öyleydi. Yani ben öyle sezdim, her neyse burada yemek yiyecek yerler arıyordum, Kusagakure gibi değil burası. Dükkanlar falan farklı, bende karşıma çıkan ilk dükkana abandım. Sonra ''En güzel çorbanızdan bir kase istiyorum.'' diyerek yemeği sipariş etmiştim. Etmez olaydım, çorba o kadar iğrençti ki adamın üzerine kusacaktım. Yani anlayacağınız yemeklerimiz bile farklı diğer köylerden. Şincik ben yemek yedikten sonra etrafa biraz göz gezdirmeye başladım. Dost falan edinirim diye düşünmüştüm, fakat karşıma Ganta diye biri çıktı. Çocuk hayvan gibi, ''Bana yemek ver!'' diye bağırdı ve bir kase çorbayı tek dikişte bitirdi. Hayvanoğlu hayvan, nasıl içti o kadar çorbayı. Benden küçük, kısa boylu cılız bir şey. Ondan gözlerimi alamadığımdan, bana dönerek, ''Ne bakıyorsun lan goduk.'' diye küfür etmeye başlamıştı. Bende bir şey diyemedim gülüp geçmiştim. Yalnız, çocuk korkusuz gibi bir şeydi. Gelecekte çok can yakacak gibiydi. Şimdi napıyordur acep? Çok merak ediyorum, o çocuk gittikten sonra çorbacıya bu çocuğu sordum. Oda isminin Ganta olduğunu ve buralara yabancı olduğunu falan söylemişti. Dediğine göre çocuk lanetliymiş, yani köyde yaşayan kişiler ona öyle sesleniyormuş. Çok takan yokmuş çocuğu. Etrafa doğru göz gezdirirken yanıma deli bakışlı, saçları dikik biri oturdu. Benle yaşıt gibiydi sanki, fakat benim vücut yaşıtlarıma göre iri olduğundan ondan büyük olduğumu sanabilirdi. Bu çocuğa yönelerek, ''Bilader ateşin var mı?'' dedim. O zamanlar arada bir sigara içerdim, ama siz sakın başlamayın çocuklar. İçtim sol kolum gitti, görüyorsunuz, ehehe...''
Beni kızdırma.Resim
Resim

Künye
İsim:Kazuko Mifune
Element:Raiton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 2.Seviye/5 Puan
GP: 5

Güç:7
Çeviklik:9
Kondisyon:6
Potansiyel:1
Varlık:4
Zeka:4

Eksiklikler/Özürler
Eksik Kol

Taijutsu
Kendou[B-Rank]
Kendou teknikleri;
Tsukikage no Mai, B Rank

Beceri Listesi
Tek el ile Katana kullanımı 5
Şarkı söyleme 2

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
5.Seviye Özel Üretim Katana ve Başlangıç ekipmanları.
Katana'ya Mekanizma 5.Seviye
Kullanıcı avatarı
Kazuko Mifune

Re: Anılar...

Mesajgönderen Kouichi Natsume tarih 10 Eki 2014, 11:10

Hay amına koyim ya. Ne kadar sıkıcı bir gün. Ortalıkta kimseler de yok. Nerede bu sokuklar? Sıkıldım, tek başıma kaldım. Güneş tepede, enseme enseme vuruyor orospu çocuğu. Dışarı niye çıktıysam ben. Hatırladım sanırım. Belki benim arkadaşları görürüm umuduyla. Bana küfrü o piçler öğretmişti. Onlara teşekkür ediyorum. Şu an ergenliğimin nirvanasındayken, küfür en çok kullandığım şeydi. Ondan sonra başka bir şey geliyordu. Ama onu söylemeyeyim. Zaten küfür kullanırken bile dikkatli oluyordum. Niye derseniz, yerin kulağı var. Komşular falan duyar, annem babam mahcup olurdu. O komşuların amına koyim. Ne dalyarrak insanlar ya. Ulan benim annem hiç böyle şeyler yapmıyor. Nasıl insanlar bilmiyorum. Ama bir gün yanlarına gitmeyi planlıyordum. Böyle ufaktan bir gözdağı versem iyi olacaktı. Zaten komşularda ninja çocuğu yoktu. Varsa da bilmiyorum. Olsa annem; bak komşunun çoğu neler neler yapıyor derdi. Derdi yani. Annem demezdi belki de. Ama babam mutlaka derdi. O benim büyük, güçlü ve saygın bir shinobi olmamı istiyor. Ama rüya mı görüyor, yoksa bende cevher mi görüyor onu da bilemiyorum. Her neyse.

Arkadaş demişken, yeni insanlara da açığım ben. Hatta yeni kızlara. Onlara çok daha açığım. Kendimi tutamıyorum ulan. Kız muhabbeti geçerken. Yeni yeni başladı bu şey. En fazla 1-2 sene işte. Ondan önce kız ile erkeğin pek gözümde farklılıkları yoktu yani. Niye böyle olduğunu az çok anlıyorum ama. Küçüğüm, ama çok değil. Ergenim, ama aptal değilim. O kadar diyorum yani. Her neyse, evime doğru yürüyordum ben. Niye diye sormayın, az önce dediğim gibi kimseyi bulamadım. Yarrak kafalı güneşte, enseme enseme vuruyor. Uzun enseli olmayacaksın bu Ishigakure'de. Sikiyor valla şu güneş. Tam bir pezevenk. Gerçi pezevenk pek onu tanımlayan bir cümle olmadı, ama olsun. Birilerini ya da bir şeye pezevenk demek her zaman hoşuma gitmiştir. Neden bilmiyorum, ama öyle. Eve doğru yol alıyorum demiştim dimi? Şimdi durdum, gitmiyorum. Kızıl saçlı bir kız gördüm. Yani arkadan gördüm. Onunla tanışabilirim. Sanırım buradan değil. Buradan olsa, ilk defa görüyor olmazdım yani. Tamam, öyleyse yanına biraz daha yaklaşayım. Derken bu bana diyordu. Ardından ateşin var mı diye soruyordu bana. Hem de bilader diyerek. Tabii o arkasına döner dönmez ben çakıyordum olayı. Bir erkekti bu çocuk. Bunu da öğrenir öğrenmez, arkasından; "Anaskem" diye bağırıyordum kendimi kontrol edemeden. Sonra sakinleşmeye çalışıyordum. Ki bunu yapıyordum da. Sonra erkek olduğunu kabullenip; "Yok dostum bende ateş. Ama seninle iki kelime bir şey konuşmak isterim. İlk defa görüyorum burada. Merak ettim açıkçası." diyecek ve çocuktan cevabını bekleyecektim.
Resim
Künye
İsim: Natsume Kouichi
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
2- 5/10 / Düşük Gelirli.
Kullanılabilir GP:
5

Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Kouha: Reppuken - A-Rank
Fuujin no Jutsu - B-Rank
Zanshuu no Jutsu - B-Rank
Atsugai - B-Rank
Shunshin no Jutsu - D-Rank
Jinteki Mayu no Jutsu - D-Rank
Otonaku Ashi Jutsu - D-Rank

Taijutsu
Suiseki - Kaidan - C-Rank
Taijutsu Stili
Suiseiki - D-Rank
Suiseiki - C-Rank

Genjutsu
Mugen Onsa - B-Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Kouichi Natsume

Re: Anılar...

Mesajgönderen Kazuko Mifune tarih 11 Eki 2014, 14:40

Adama dikkatli bir şekilde bakıyordum, garip biriydi.Böyle ne diyim, bok mu diyim sıçmık mı diyim. O biçim bir şeydi. Yani benim gibi eskiden insanlardan nefret eden biri için bile garip biri gibiydi. Gözleri de fıldır fıldır uçuyordu, sanki bir karı kesmek istiyormuşcasına... Ergenliğe yeni yeni girmeye başlamış bizim küçük hanzo. Girsin girsin... Ergenlikte olur böyle şeyler, fakat biraz daha sapıtırsa köyün sapığı olarak tarihe geçebilirdi. O yüzden biraz dozajında bırakması gerekti. Yani anlatabiliyor muyum? Her şeyin fazlası zarardır. Yani bizim köyde bir tane sapık vardı, hep kızlara yavşıyordu, falan hiçte cevap alamıyordu. Sonra bakir kalmaktan sıkılıp intihar etmişti. Buda işte ya birine tecavüz etmeye çalışır, ya da intihar eder. Kişiliğe göre değişiyor onlar. Neyse şimdi felsefe yapmayalım değil mi? diyecem de kaç saattir felsefe yapıyorum amına koyim.

Sigaramı tam cebimden çıkaracaktım ki, bir an cevabımı almıştım. Galiba sigara kullanmıyordu arkadaş, çünkü ateşinin olmadığını söyledi bir de benim kim olduğumu falan sordu. Ben tam sigaramı cebime koyacakken çorbacı dede, kibriti uzattı. Ağzımda sigarayla teşekkür ettikten sonra adama yöneldim. ''Ben Mifune, Kusagakure'den bir görev için geldim. Bir zanaatkarın oğluna eskortluk yaptık işte. Artistin tekiydi, paramı aldıktan sonra beni germiyor artık. Bende işte geri döneceğim de biraz köyünüzün yemeklerini merak ettim ondan bi çorba içeyim dedim.'' diyerek gülmeye başladım. Ben kendimi tanıttığıma göre bu arkadaşında kendisini tanıtacağını düşünüyorum. ''Eee... Senin ismin nedir? Nesin necisindir?'' dedim. Merak ettim arkadaşı böyle şekilli duruş falan biraz tipi kayık. Kızlar falan bakar mı bilmem, ama bir kız buluruz buna da elbet. Bu kankiyle iyi anlaşacaz gibiydik, çünkü kafa dengi birine benziyordu. Şu ergen yüz tipi hariç, bi sivilcesi eksik la bebenin. Bebe diyorum da benden anca 1 yaş küçüktür. Tabi bu kankadan iri ve kaslı olduğumu düşünürsek biraz gözü korkabilir, orası zaten allahın emri. Şincik ben bu çocuğun ismini falan öğrendikten sonra bir şeyler yapardık her halde. Bazen böyle tipi kayık sapıkların kendilerine özgü çirkin sapıkları olur, yani doğanın kanunu gibi bir şey bu. İşte onu gösterip dalga da geçebiliriz sorun değil hani. Belki İshi'yi tanıtır, davranışlarına göre değişir.
Beni kızdırma.Resim
Resim

Künye
İsim:Kazuko Mifune
Element:Raiton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 2.Seviye/5 Puan
GP: 5

Güç:7
Çeviklik:9
Kondisyon:6
Potansiyel:1
Varlık:4
Zeka:4

Eksiklikler/Özürler
Eksik Kol

Taijutsu
Kendou[B-Rank]
Kendou teknikleri;
Tsukikage no Mai, B Rank

Beceri Listesi
Tek el ile Katana kullanımı 5
Şarkı söyleme 2

5.Seviye Özel Üretim Katana ve Başlangıç ekipmanları.
Katana'ya Mekanizma 5.Seviye
Kullanıcı avatarı
Kazuko Mifune

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir