Gün benim için olabildiğince iyi başlamıştı. Kahvaltı için ailemin evine gitmiş ve güzel bir kahvaltı ile güne başlamıştım. Bir iki kadar ailemle zaman geçirdikten sonra benimle aynı yolu seçen küçük kardeşimi eğitmek için akademideki eğitim bölgesine doğru yola koyulmuştum. Kardeşim shinobilik işini benden daha ciddiye alan biriydi. Garip bir şekilde çevresinde de bolca tanınan biriydi. Aramızdaki yaş farkı bu kadar çok olmasaydı onun kıskanabilirdim bile.
Kısa bir eğitim olmuştu. Aslında eğitim kelimesini burada kullanmak biraz yanlış oluyordu. Onu eğitecek hiç bir şey yapmamıştım. Ona bir iki soru sorup yakın dövüşte ne kadar iyi diye denemiştim. Kahvaltımı yapalı dört yada beş saat olmuştu. Yemek yemek iyi bir fikir gibi duruyordu ama kardeşimi eve bırakmak gibi bir zorunluluğum vardı. Bu işide kısa bir süre içinde halledip ailemle vedalaştıktan sonra benim için yemek yeme vakti gelmişti. Bugün bir farklılık yapıp yemeği dışarıda yemek istiyordum. Ramen veya noodle güzel bir tercih olabilirdi.
Yağmurun yağmamasına kanıp yağmurluğumu yanım almamış üzerimde ince gündelik bir kıyafetle dışarıda kalmıştım. Sonrasında ise olabildiğince aç ve bir o kadar da ıslaktım. Bir sağa, bir sola koşturuyordum. Yağmurdan kurtulup ısınmak için kafamı sokabileceğim bir delik arıyordum. Dışarıda yemek yeme isteğiyle başlayan yolculuğumun nerede biteceğini düşünemiyordum. Ta ki sönüp yanan '' RAMEN '' yazısını görene kadar. Yüzümde anlamsız bir mutluluk oluşmuştu. Hem yemek yiyecek bir yer bulmanın hem de yağmurdan kurtulduğumdan dolayı. Ne kadar hızlı koşabiliyorsam dükkana doğru koşuyordum. Dükkanın içine girip içeriye bir göz gezdirmiştim. Tüm masalar doluydu. Fakat benim için oturabilecek boş bir sandalye veya tanıdık birilerinin yanı yeterdi.
En köşede tek kişinin oturduğu bir masa vardı. Şansıma masada oturan Kenichi-San'dı. Bir arkadaş, bir tanıdık. Hızlı hareketlerle yanına gidip oturmak için izin isteyecektim. '' Aaa Kenichi-San, acaba yanına oturabilir miyim '' Evet demesi durumunda ise karşısındaki boş sandalyeye oturacaktım.