Kanma Ishi gençliği, kanma!

Moderatör: Game Master

Kanma Ishi gençliği, kanma!

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 06 Eki 2014, 04:52

Kiyo ile olan ilişkim iyi yönde ilerliyor, hayatım düzene giriyordu. Sasaki ile olan mektuplaşmam da bir nevi tedavi gibi benim için. Kaç senedir kendimi sınırlamış, evime kapanmıştım. insanlara güvenmemem, erkeklere karşı garip duygular hissetmem gibi özelliklerimi fark ettiğim anda kendimden nefret etmiştim ve kendimi soyutlamıştım. Bilmediğim bir nedenden dolayı kimse ile iletişime geçmemeye çalışsam bile, herkes benim hayatıma girmek istiyordu. Bu da beni daha paranoyak bir hale getirmişti. Kiyo olayı da beni iyileşmeye yaklaştıran bir adım sanırım. Çünkü Kiyo'yu senelerdir tanıyorum, bir sürü kere birlikte göreve çıkmışlığımız var. Zaten biraz rahat bir insan olduğu için üstüme çok düşmüyor falan. Yani anlayacağınız bana zaman tanımış durumda. Bu da beni mutlu ediyor. Paranoyaklığımı insanların arasına girerek çözebilir miyim bilmiyorum ama eşcinsel duygularımı Kiyo'ya bağlanarak dizginleyebileceğimi düşünüyorum. Bu yüzden şu andan itibaren kendim ile savaşacağım. Sasaki'ye verdiğim sözü tutup ilerlediğim yolun en iyi, en hayırlı olması için çaba harcayacağım. Hızlı adımlar ile Daichou binasına ilerliyorum.

En son çıktığım görevde, hastanedeki bir hırsızlık vakası için koşuşmamız gerekiyordu. Hırsızı bulduğumuzda adamın bonzai yapımı için alet edevat çaldığını görmüştük. Chuunin'in teki de yardım etmiş herife. Tiplerine baktığımda cidden üzülmüştüm. Ben ölmemek, güven içinde yaşamaya çalışırken millet kendini ne hallere sokuyor diye düşünüp durdum. Geçen gün ise... Cidden üzücü bir olay oldu. Benim başıma gelmese de, benim için çok değerli bir kişi olan Kiyo'nun başına geldi. Kiyo'mun bir kız kardeşi vardı, bir yaş küçük falandı bu. Nedense Kiyo hiç sevmezdi kızı. Tabi ki sıradan bir abi-kardeş tokuşması olduğuna emindim ama geçen hafta... Kız uyuşturucu bağımlısıymış, Kiyo'nun evinde yüksek doz uyuşturucudan yitip gitti. Anlayacağınız, Ishigakure'de feci bir uyuşturucu olayı dönüyor. Kiyo'nun o üzüntüsünü, engelleyemediği için kendisini sorgulamasını falan gördüğümde çocuğu sakinleştirmek için ne yapacağımı şaşırmıştım. Pek duygusal bi herif değilim ama sanırım o olayın etkisi ile istemsizce sevgimi gösterdim çocuğa. Bu da bir gelişmedir benim açımdan. Ama konumuz bu değil. Konumuz uyuşturucu! Benim de bir kız kardeşim var ve abimin bir çocuğu olacak. Gençleri bilinçlendirmek, uyuşturucuyu yok etmek lazım. Üstelik kafamı meşgul eden bir şey, psikolojim için en iyisi olacaktır! Demek istediğim, uyuşturucuya karşı bir hareketlenme başlatmak istiyorum. Hodri meydan!

Daichou binasına ulaşıp içeri girdim. Artık kim ilgileniyorsa, yetkili biri falan, ona gidip Ishi-chou'nun meşgul olup olmadını sormak istiyordum. Eğer bir hareket başlatıyorsanız, tabi ki Daichou'nun haberi olması gerekiyor. Üstelik kim bilir? Belki de böyle bir hareket vardır ve öğrenince katılabilirim yardım için. Hatta çok daha iyisi, belki de operasyonlar bile vardır bu konuda! O zaman cidden katılmak için yalvarabilirim. Bu kadar duyarlı bir piç olduğumu düşünmüyordunuz değil mi? Evet, belki güvensiz bir pislik olabilirim ama bu zamana kadar beni yetiştiren Ishi'yi ve onu daha iyi yere getirecek gençliğine yardım etmek boynumun borcudur.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Re: Kanma Ishi gençliği, kanma!

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 06 Eki 2014, 17:26

Etrafına bakınınca yalnızca düşük seviyeli, genellikle görev panosundan kendisine iş edinmek için gezinen shinobiler görüyorsun. Bu yüzden de doğrudan Ishi-chou'nun yanına gitme kararı alıyorsun.

Sen hiddetli adımlarla Ishi-chou'nun odasına doğru giderken daha yolun yarısına yaklaşamadan bir shinobi tarafından durduruluyorsun. "Görev arıyorsan panolar geldiğin yönde." Epey kendinden emin konuşan ve esaslı birine benzeyen bu adamın laflarına ayak uydurmazsan seni ayakta becerecek gibi bakıyor sana. Etkilenmiyorsun da değil. Derdini açıklamak için kem-küm ettiğinde sana susman için bir işaret yapıyor. "Hayır, Ishi-chou ile görüşemezsin. Fakat derdin neyse bana anlat, eğer gerekli görürsem iletirim." dedikten sonra seni dinlediğini gösterecek şekilde başığı çapraz-öne eğiyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 07 Eki 2014, 02:36

Etraf genin ve chuunin dolu. Herkeste bir telaş, sanki şu dünyada az zamanları varmış gibi koşuşuyorlar. Görevler buradaki panodan alınıyor bizim. Ishi-chou binasında takılıyor herkes. Yeni göreve çıkmış, paramı da almış olduğumdan pek umursamadan ilerledim herkesin içinde. Öyle süper güçlü olayım, dünyanın amına koyayım tarzı takılan biri değilim ben. Tabi ki içimde herkesi kontrol edip, tamamen rahatlamak gibi bir planım var. Bunun için de çok güçlü olmalıyım evet, ama şuan küçük küçük olaylar yaşayıp, gelecekte hepsi birleşince güçlü biri olacağımı düşünüyorum. Anlayacağınız evden çıkar çıkmaz "Hadi tüm insanları genjutsu ile kontrol etmemin temellerini atayım!" diyen biri değilim. Şuan temelini attığım şey, kişiliğim ile savaşım! Sen mi büyüksün paranoyak Shiki? Yoksa sen mi büyüksün eşcinsel Shiki? Hanginiz büyük bilmiyorum ama ikiniz de yarrak kafasınız.

Millet görev panosunun önünde mal mal dolaştığından dolayı ben burada görevli kişi falan bulamadım. Görevli biri varsa da iyi kamufle olmuş durumdaydı. Bu yüzden direkt Ishi-chou'ya gitmeye karar verip dümdüz ilerledim. Kararlı bir adamım ben. Her ne kadar bir çok kez kendimle çelişip düşündüğümün tam tersini yapsam da, kararsız olarak nitelendiremem kendimi. Hem sosyalleşip, hem de Ishigakure'ye katkıda bulunabileceğim, oldukça masum düşüncelerim olduğu için kendim ile gurur duyuyorum. Kiyo beni iyi etkiliyor görüyor musunuz? Evden buraya gelene kadar sadece 2 kere takip edilip edilmediğimi kontrol ettim.

İşte ben böyle ilerlerken Ishi-chou'nun odasına doğru bir herif yolumu kesti. Görevlerin olduğu panoların geride olduğunu söyledi kalın sayılabilecek bir ses ile. Gerizekalı olmadığımı, zaten o bölümden geldiğim için panoları gördüğümü söylemek için herife bir döndüm ki... Dönmez olaydım. "Bnss.. Panoslrm... Zatnnn..." şeklinde mal mal mırıldanmamı sağlayacak bir herifti bu. Yani ses tonu kalın, yüzündeki ifade hoş, bakışları delici... Her ne kadar Kiyo'yu sevsem de, Kiyo'yu dış görünüşü için sevmiyorum ki abi ben. Ben Kiyo'yu, kendisi olduğu için seviyorum. Çünkü eğer bir süredir beni okuyorsanız; kaslı, dominant, alfa erkeklerden hoşlandığımı fark edebilirsiniz. Herif de böyle hayvani bir şekilde bakınca bana, benim elim ayağım birbirine dolaştı.

Tam görev aramadığımı, başka bir konu hakkında Ishi-chou ile konuşmam gerektiğini söyleyecektim ki herif elini kaldırıp beni susturdu. Beynimi mi okuyor nedir? Ishi-chou ile konuşamayacağımı ve söylemek istediğim şeyi ona söylemem gerektiğini söyledi. Şimdiden üstümde egemenliğini kuruyor hayvan. Eşcinsel Shiki delirip adama yavşak yavşak cevap vermemi istese de, paranoyak Shiki adama bir şey anlatmamam konusunda kafamın etini yese de; derin bir nefes alıp düşüncelerimden arındım. Kiyo'yu unutmamalıyım. Millete yavşamak orospuluk olur. Sasaki'yi unutmamalıyım. Millete güvenmemek şerefsizlik olur. Bu yüzden yutkunup orta yolu bulmaya çalıştım. Elimden geldiğince normal bir ses tonu ile "Uyuşturucu." dedim konu başlığı gibi. "Arkadaşımın kardeşi uyuşturucudan öldü, en son çıktığım görevde de uyuşturucu konusu olmuştu. Ishigakure'de bu konu ile savaşmak için ne yapabilirim onu sormak için gelmiştim." diye açıkladım durumumu. "Bu konular konusunda yetkili başka birini biliyorsanız, ona yönlendirirsiniz umarım." diyerek adamla arama öküz gibi de mesafe koydum sizli-bizli konuşarak.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Eki 2014, 13:29

Adam kafasını aşağı yukarı yavaşça sallayarak anladığını söylüyor. Ardından sağ eliyle geniş kıyafetinin arkasından bir parşömen çıkarıp sana uzatıyor. "Ben de tam ayak işlerimi halledecek birisini arıyordum. Bunu al ve bildiğin en ücre sokağın kenarına çöküp önünde beklet. Merak etme, izliyor olacağım." dedikten sonra arkasını dönüp senin gitmeye çalışıp da gidemediğin tarafa doğru yürümeye koyuluyor. Adamın hareketleri ve söyledikleri aklını karıştırsa da bu adama güvenmek zorunda olduğunu hissediyorsun.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 08 Eki 2014, 16:01

Ayak işleri? Bildiğim en ücra sokak? Parşömen? Kafam karışık bir şekilde bu yakışıklının arkasından bakakaldım. Ne demek istemişti ki? Amacı neydi? Ceketinin içinden çıkardığı parşömeni elime verip çekip gitmişti. Şuanda da elimde parşömen arkasından bakıyordum. Denilecek o kadar şey var ki... O kadar çok şüphelendim ki! İlk olarak herifin beni benim istediğim konuda mı görevlendirdiği bir muamma. Konu ile çok alakasız bir şekilde beni ayak işlerine yollamış olabilir. Yapmak istiyor muyum peki? Of, evet anasını satayım. Herif öyle gizemli davrandı ki içimden dediğini yerine getirmek geldi. Tamam ulan hadi gidelim de oturalım bir yerde önümüzde parşömenle.

Gerisin geri dönüp panoyu falan geçtim, çıktım Ishi-chou binasından. Buralara yakın yerde ücra bir köşe yoktur. Bu yüzden uzaklaşmalıyım köy merkezinden falan. Hem düşünürseniz Ishigakure dünyanın en sikik çevre planlamasına sahip olduğundan öyle kuytu köşe bulmak da zor olacak. Neyse biz doğma büyüme Ishi'liyiz, buluruz bir yer kardeşşş! İlerliyorum yollarda, kafamda deli sorular. İyi oluyor böyle kafa karıştırıcı şeyler çünkü eğer kafamda herifin söyledikleri olmasa yolda birileri beni takip edecek diye düşünüp dururum herhalde. Parşomeni önüme atıp mal gibi otursam Ishi'nin piç halkı beni gariban sanıp önüme para atar mı? Belki de herif beni bu şekilde zengin etmek istiyordur? Ya da Ishi-chou ile oturup beni izlerler ben mal mal otururken, sonra da dalga geçerler. Vay orospu çocukları ya! Ulan öyle bir şey olursa küfrederim herhalde Daichou falan dinlemeden. İşiniz gücünüz yok gariban chuuninle dalga geçiyorsunuz. İyi niyetimle gelmiştim hem de size! PİÇLER! Lan, gene durduk yere atarlandım iyi mi? Sakin olmalıyım. Belki de herif cidden uyuşturucu konusunda bir görev vermiştir. Neyse bunu, dediğini yerine getirmeden bilemeyeceğim için sağıma soluma bakınarak köy meydanından uzaklaşıyorum.

"Oy, Ishi'nin yolları taşlı. Gel uyu kalem kaşlı, ne oldu sana yavrum? Böyle gözlerin yaşlı." Mırıldana mırıldana bir caddeye geldim büyükçe. Çünkü benim bildiğim, caddeyi yanındaki yollara bağlayan sokaklar hem dar, hem de ücra olur. Kimse caddeden diğer yollara sapmak istemez çünkü, sapanlar da burada yaşayan insanlardır sanırım. "Yukarı gel yukarı, ırmağın gözündeyim..." O an baktığım sokağı beğenmeyip yukarıdaki sokağa bakmak için ilerledim. "Eller ne derse desin, gene senin peşindeyim." Acayip kıl bir herif olduğum için sokak beğenmeyip 4-5 yer gezdim ve sonunda en beğendiğim sokağa, yani 2. girdiğime tekrar döndüm. Dükkan falan olmaması bir artıydı, üstelik biraz bakımsız gibiydi de. Yani baya iyiydi benim için. Sırtımı verdim duvarın tekine ve dizlerimi büküp yere oturdum. Sonra da parşömeni önüme attım. Kafamı da gökyüzüne kaldırdım. Herif beni izlediğini söylemişti değil mi? "Biraz ayrıntı vereydin iyiydi." dedim herife olan atarımı göstermek için. Sonra da bacaklarımı uzattım, parşömen aralarında kalacak şekilde. Elimle yeri sanki vurmalı aletmiş gibi kullanarak ritm tutmaya başladım. "Hımı hımı hım da, hımı hımı yar... Vıy vıy vıy da vıy vıy yar..."

Böyle rahat ve mutlu bir şekilde oturuyordum ki hemen kafama bir sürü şüphe bindi. Ulan herife neden güvendim ki? Tamam çok güven verici konuşuyordu ama ya bir pislik varsa? Ya herif aslında beni öldürmek isteyen bir suikastçı ise? Beni şuan çok ücra bir yere çekmiş durumda. Yani her an saldırıya uğrayabilirim! Hassiktir! Hazır olmalıyım, elim sis bombamda, kunaimde falan olmalı. Of! Hayır! Nishi sakin ol! Paranoyanın önüne geçmeye çalış. Herif Ishi-chou'nun oradaydı. Hatta onun odasına doğru ilerledi. Böyle bir şey olsa Ishi-chou ya da çevresindeki ANBU'lar duruma uyanırdı ama o kadar şüpheli ki? Her neyse ben gene de tetikte olayım, etrafta neler olacak bakayım. Ona göre plan kurayım.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 09 Eki 2014, 09:56

Bir süre orada o şekilde oturduktan sonra etrafta serseri, keş tipler görmeye başlıyorsun. Yavaş yavaş artıyor sayıları, değişik insanlar oldukları her hallerinden belli.

Etrafına dikkat ederken, senin dikkatini önündeki parşömene çeken şey parşömenin ufak bir sis bulutuyla birlikte hava karışması oluyor. Tanıdığın bir jutsu. Parşömenin yerine toz desen değil, katı ama farklı bir kıvamdaki şeyler geliyor. Kısa süre düşündükten sonra tütüne benzeyen bir yanı olduğunu fark ediyorsun bunun ve hatta tam olarak ne için burada görevlendirildiğin de aklına dank eder etmez keş tipler yanında bitiveriyor.

"Abi kaç para?" Soruları başlıyor bazısı serkeş, bazısı yavşak ağzıyla konuşan elemanlardan. Etrafın bunlar tarafından sarılmış duruma, önündeyse ufak bir dağ oluşturabilecek kadar uyuşturucu var.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 09 Eki 2014, 18:49

"Ağla, ağla Firuze ağlaa... Anlat, bir zaman ne dayanılmaz güzellikte olduğunu." Ne üzücü şarkı lan bu. Cidden güzellik hiç bir sike yaramıyor lan hayatta. Sonunda silip süpürüyor hayat. Önemli olan gençlik, güzellik değil. Önemli olan rahat yaşamak. Of bunu o kadar çok düşünüyorum ki ama gene de gidip yakışıklı heriflerin peşine düşüyorum. "Gözlerinde telaş, yıllar sence yavaş. Acelen ne? Bekle Firuze." Söyledikçe sinirim bozuluyor. Birden atarlanıp "Senin amına koyayım Firuze!" diye sitem ettim ama hemen sonra herifin beni izlediğini hatırlayıp düzeldim. İstediğimiz gibi atarlanamıyoruz da baksana. Herif izliyor, kodumun çakma her şeyi gören gözü. Ah Firuze ah, Ishi-chou binasındaki shinobiler gibisin. Görev aşkı ile tutuşuyorsun. Güzelliğini kaybetmekten korkuyorsun, aynı onların güçlerini kaybetmekten korkması gibi. Peki ya bu güçlenecekleri görevlerde ya kollarını bacaklarını kaybederlerse? Ahahha, ne süper bir ironi olur değil mi?

Artık burada ne kadar süre bekledim bilmiyorum ama etrafta keşlerin biriktiğini fark ettiğimde kendimi kaybetmiş "Nerdesin aşkım? Burdayım aşkıım!" diye oturduğum yerden dans ediyordum. Hatta birisi çıkıp "Kara kara gecelere perde çekiyorsun aşka geliyorum mooof!" dese devam edip göbek bile atacak kıvamdaydım. Tabi onun yerine zombi gibi etrafımda geziniyorlardı. Şaşkın şaşkın baktım tiplerine ve evet, hastanede yakalanan iki gerzek ile aynı şekilde sorunlu hareketleri var. Bazıları istemsiz titriyor hatta. Hepsi zayıf, hepsinin gözleri bir garip bakıyor. OF AMINA KOYAYIM NEREYE DÜŞTÜM BEN? Lan ne biçim şüpheli tipler, şurada hepsi üstüme saldırıp yatırıp sikse, bizim jounin koşup gelir mi lan? O gelene kadar ben götü kaybederim tabi ki. 4. postada anca yetişir. Niye geldim ki lan buraya derken bir "Puf!" sesi ile önümdeki parşömen kayboldu. Ne olduğunu anlamak için kafamı hafif yatırıp baktım parşömene. Toz bulutları yok olduğunda, parşömenin yerinde bir kaç poşet vardı. Bu poşetlerin içinde de... Ne ki bu lan?

Bakıyorum sıvı gibi bir şey bu ama yok yani katı da aynı zamanda. Sanki bir şeyi toz haline getirmişler gibi. Üstelik bitkisel gibi duru- LAN! LANLANALANALNALNALAN! Ananı satayım enişte. Lan yoksa herif beni uyuşturucu pazarlamam için mi görevlendirdi? Ohahahananes! Herifler yanıma gelip fiyat sormaya başladığında benim düşüncem tabi ki ciddi ciddi pazarlamam mı gerektiğiydi. Yoksa herifleri mi yakalayacaktık? Abi, bu herif bana bir sik de söylemedi ki. İzliyorum dedi sadece. Ne kadara satmam gerektiğini bile bilmiyorum ki, lan ben uyuşturucudan ne anlarım? Geçen Kiyo'nun kız kardeşi ölmeseydi belki biraz alıp eve götürürdüm birlikte denemek için ama çocuğun psikolojisini daha çok bozmaya gerek yok. Neyse ben bunların fiyatını bilmiyorum ama nedense aklıma mükemmel bir fikir geldi ya lan.

Bunlar biriktikçe birikiyor tabi ki. Ben de ayağa kalktım sonra en yakındakinin omzuna koydum elimi. "Bedava kardeşlerim!" dedim. Tabi ki bu onlarda bir şok etkisi yaratacaktır. "Sizden para almayacağım! Ben bir Ishigakure hayırseveriyim. Üstelik bu mallar var ya bu mallar," elim ile önümdeki uyuşturucu birikintisini gösterdim "Ellerimle yetiştirdiğim ve yaptığımdır, en kalitelilerindendir yani." Sonra omzuna elimi koyduğumu kendime çekip iyice omzuna attım kolumu. Diğerlerine döndüm sonra da "Tek istediğim bunun karşılığında size vereceğim bir kaç görevi yapmanızdır. Tabi ki bu görevler, çevredeki çöpleri toplamak, köylünün dertlerini dinlemek, kedi köpek gezdirmek falan şeklinde olacak. Görevleri ben bulurum, bitirdiğinizde de uyuşturucuyu veririm. Ha, ne diyorsunuz?" dedim sırıtarak. Ulan herif gelip bunları yakayacaksa, zaman kazandırmış sayılırım. Satacaksa, köye yardım edip satmış olurum en azından. Tehey tehey!
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 10 Eki 2014, 11:47

Sen bedava lafını ettiğin anda yanına biriken insan sayısı iki katına çıkıyor. Herkes eğilip senin "mal"dan birer parmak alıyor. Adeta gangbang dönüyor o daracık sokakta. Sürekli yeni kişiler geliyor, çoğaldıkça çoğalıyor insan sayısı. Nereden baksan epi topu on metrekarelik yerde otuz kişi oluyor. Uyuşturucu partisine dönüşüyor olay, kısa bir süre sonra mal da tükeniyor. Hatta seni de aralarına katmaya çalışanlar oluyor. Mal bittikten sonra herkesin kafalar nirvanayken -yani uyuşturucunun ardından- kadınlı erkekli, kadınlı kadınlı, erkekli erkekli; her türlü seks başlangıcı olaylar başlıyor. "Seks Partisi!" diye bağıran birkaç kişiden sonra daha dikkatli bakıyorsun: Sürtüşmeler mi dersin, parmak atmalar mı, pandik savaşları mı... Kısacası herkes tuttuğunu, herkes tuttuğuna durumu oluyor.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 10 Eki 2014, 13:51

Ulan keşke ilk şartımı söyleyip sonra bedava deseydim. Herifler o kelimeyi duyduğu anda eğilip eğilip uyuşturucuyu parmaklamaya başladı. Tamam, sorun yok parmaklasınlar, ama arkadaşım kafayı bulduktan sonra beni niye parmaklamaya çalışıyorsun? Anlatayım hemen. Ben süper bir plan kurmuşum ama unutmuşum ki Ishi halkının görmemişliği gibi keşleri de görmemiş. Lan bokunu çıkardılar. Her gelen eğilip bir tutam alıyor. "Parmaklamayın lan pis misiniz?" tepkisini vermiş olsam da, yok herifler laftan anlamıyor. Böyle böyle göt kadar sokağa bir sürü keş ile sığdım. Kafa sayımı yapsam 30 kişiye yakın çıkar. Yanımdaki herif de eğilip uyuşturucuyu alırken ittirdim bunu benden uzaklaşsın diye. "LAN SEN ALMAMIŞ MIYDIN? İKİNCİYİ Mİ DÖNÜYORSUNUZ NE YAPIYORSUNUZ!" diye bağırdım ama dinleyen mi var? Bir süre sonra bıraktım tabi naparlarsa yapsınlar. Arada yukarıya bakıp görüyor musun hareketi yapıyorum. İzlemiyor muydun? Gel bir el at amına kodumun jounini. Görmemiş sikik Ishi halkı gene yapacağını yaptı baksana.

Biri beni tutup ağzıma yüzüme uyuşturucuyu sürmek istedi bir ara. Hemen herifin elini ittirip "Yok kardeş, ben evde çekip geldim." dedim. Hemen sonra herifi de ittirdim kendimden uzağa. Hala "Leaaa bi deneeaaa." diyordu ağzını yamulta yamulta. Tövbe, nereye düştüm ben böyle. Ben daha uzun sürer sanmıştım ama herifler hemen bitirdi uyuşturucuyu. Helal! Herifleri kurtaracağım diye kafayı buldurdum. Keşke döve döve zorlayacak bir insan olsam. Bir bok yapamıyorum, deminden beri hareket etmediğimden dolayı olayların arasında izliyorum bunları. Ne ara, kim başlattı bilmiyorum ama uyuşturucu bitince herkes birbirine hallenmeye başladı. İki üç öpüşür giderler diye düşünüyordum aslında ya da fazla abartmadan bizim jounin gelir de işleri halleder ama yok. Ne gelen var ne giden, herifler de kendinden geçti. "Abi, öyle dokunmayalım bayana. Babası, abisi falan vardır gözünü seveyim." şeklinde arada müdahale etmeye çalışıyorum ama yok! Herkes birbirine sürtüyor derken ortam sıcaklaşmaya başladı. Git gide birbirlerine yakınlaşıyorlar. Aralarından bir ikisi mal gibi seks partisi olduğunu bağırmasaydı; ellere, kollara ve götlere bakmayı akıl etmeyecektim.

"N'apıyorsunuz lan siz?!" Gözlerim kocaman açıldı ve duvarın dibine pısıp kaldım. Siktir. Olaylar nereye geldi görüyor musun? Lan millet birbirine kayacak. O değil ben de dellenemeye başladım. Şu herifler bir öpüşüyor ki izlemeden alamıyorum kendimi. Ne yapsam? Her şeyi siktir edip ben de mi girişsem? Hem uyuşturucu yüzünden kafaları bir milyon. Kimse reddetmez herhalde ama tabi tipleri hiç hoş gelmiyor. Yutkundum kendime geleyim diye. Ne düşünüyorsun Shiki! Kendine gel. Kiyo'yu düşün, hem girsen bunların arasına AIDS garanti. Brrrr Brrrr! Kafamı iki yana sallayıp kendime gelmeye çalıştım. Bu sırada da benim belden aşağımı elleyen bir el fark ettim. Tabi deminki düşüncelerimden sonra çadır falan... Ani hareketle yakaladım o eli. Baktım karının teki yavşak yavşak beni mıncıklıyor. "Bacım kendine gel. Git başkasına!" diyerek atarlandım ve kadını tutup yalnız duran ve sevişenleri mıncıklayan herifin tekine doğru ittirdim. O da yalnız kalmasın. Gene yukarı baktım "Müdahale etmeyecek miyiz lan? Amaç Ishi nüfusunu arttırmak mıydı?" dedim.

Tam ortasındayım tüm bu partinin. İyice boku çıkıyor. Çünkü ortadaki uyuşturucu bitti ve şimdi millet orayı bir açıklık şeklinde bırakmıyor. Üstüme kapanıyorlar ki zaten göt kadar yer. SICAK BASTI! Şimdi atara gelip birini tutup sikecem de, arkadan da bana kayacaklar... Ulan Kiyo! Bak ne çok düşünüyorum seni, ne sadığım sana. Eski Nishiyama olsa da yapmaz da belki kendini kaybedip girişebilir. Hop! Biri götümü mü elledi? Bol sürtmeli, ellemeli, yavşamalı bir ortam oldu burası. Ben de nasibimi alıyorum. "Yapmayın hemşerilerim, insan insanı siker mi?" diyerek ittiriyorum bunları ama nafile. Birbirlerine girişiyorlar anladık da bana girmesinler ya! Son bir kere daha yukarıya baktım "Lan gel bir el at!" Lan el at falan dedim de, bana el at gibi mi oldu? "Olaya yani!"

Yok arkadaş, çıkmam lazım buradan. Yoksa götü kaybedeceğiz, şuan bazılarının kaybettiği gibi. Sürekli arkaya öne hamle var etrafta çok feci kasıldım anlayacağınız. Ben buradan çıkmalıyım ilk olarak. Çıkayım da güvene alayım kendimi. Sonra düşünürüm bu grup seks ile ne yapacağımı. İlk olarak Dendou no Jutsu'yu açmak gerek. Çıkana kadar da kapatmak yok tekniği. Dokunanı çarpsın ki mallar refleks olarak çekilsin. Bilerek dokunacağım bu arada millete. Üstelik arada kaslı, güzel bir yakışıklı görürsem ona da sürterim herhalde elektrikli elektrikli. Düştüğümüz hale bak amına koyayım ya. "Beyler bayanlar lütfen çekilir misiniz? Ocakta yemeğim vardı unuttum çok afedersiniz." diyerek çıkmaya çalışacağım sokaktan. Teknik sayesinde yol açılır, çıktıktan sonra da şöyle bir bakarım artık tiplerine daha da abartıp sikiş sokuş döndürecekler mi diye.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 12 Eki 2014, 13:32

Bir şekilde pislik ortamından sıyrılıp, aralarından kaçıyorsun. O sokağın dışından, içini gören bir açıklık gördüğün anda yerdeki taşları kırarak çatılardan müptezellerin arasına atlayan bir sürü shinobi ortalığı karıştırıyor. Daha elemanlardan hiçbiri baskın olduğunu bağıramadan kaçmaya çalışanı bayıltıp gerisini tutukluyorlar. Senin kendisine güvenerek bu operasyona girdiğin adam da bir anda yanında beliriyor. İki eliyle belinden sıkıca tutup seni alnından öpüyor ve diğer shinobilerle birlikte suçluları paketleyip götürüyorlar.

Konu sonlanmıştır, ödülün 12 GP iken son yazdığın RP'de diğerlerine göre kalite artışı gözlemlediğim için bir puan daha veriyorum. 13 GP kazandın, tepe tepe harca. Son olarak bir de çıkış RP'si rica edeceğim.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Sonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir