gönderen Kokuryu Taoreta tarih 20 Eki 2014, 02:00
Kızı kaçırırken Kokuryu'nun korktuğu gerçekleşmiş, abisi odaya girmişti. Zor bela kaçmaya başladılar, ama adam durmuyordu. Tüm mahalleyi ayağa kaldırmıştı, evlerindeki insanlar camdan kafalarını uzatmış merakla bakıyorlardı. Ah Kokuryu ne isterdi bir tanesinin alnına şaplağı oturtmak ama şuanda biraz meşgul olduğu için bunu yapamadı. Gelen geçenlerde öküzün trene baktığı gibi bakıyordu bizim ikiliye. Bunlar son hız koşarken kimse herhalde bir tepki verecek kadar hızlı düşünememiş, olayı kavrayamamıştı. Yada sadece şahit yazılmak istemiyorlardı. Zaten şuanda Kokuryu'nun pek sikinde oldukları söylenemezdi. Deli gibi sıkışmıştı, durup işemek istiyordu ama bacakları onu dinlemiyor gibiydi.
Bir süre sonra durdular, sonunda Shiki'nin evinine gelmişlerdi. En azından Kokuryu öyle umuyordu. Ancak bir türlü kapıyı açamıyordu bu herif. Sonunda açmayı becerdiğinde Kokuryu ciddi bir şekilde "Deliği tutturamamak her zaman bir sorundur." dedi ve kendi dediği şeyi kafasını sallayarak onayladı. İçeriye daldılar, hemen halıyı sürükleyerek içeri soktu ve açmaya başladı Kokuryu. Kızın ölmesini istemiyordu sonuçta.
Halıyı açarken bir anlığına halı boşta kaldı ve kendi kendine açıldı. Zaten sarhoş olan Kokuryu'nun dengesini kaybetmesi o kadarda zor olmadı. Neyse ki yerdeki yastıkların üstüne düşmüştü.
"Aah, ne kadarda yumuşak." dedi ve kafasını kaldırıp Shiki'ye "Lan Shikki, nereden aldın bu yastıkları.". Shiki onu duydumu bilmiyordu ama duyup cevap verdiyse bile Kokuryu'nun suratında öyle bir tokat patladı ki Kokuryu'nun onu duyacak hali kalmadı. Bütün dünyası şaştı, kendisini tekrar yastıkların üstünde buldu. Burnundan bir şeylerin akıp gittiğini hissedebiliyordu, ağzına da kan tadı geliyordu.
Yastıktan bir çığlık yükseldi. "KO-KO-KOKURYU-SAN! ÖLME, ÖLME. ÜZGÜNÜM SENİ O HERİF SANDIM! KOKURYU-SAN!"Gücünü toparlayarak ayağa kalktı ve sendeleyerek yürümeye başladı. "Su, suya ihtiyacım var." dedi, mutfağı bulunduğu yerden seçebiliyordu. Eğer bir ahtapot saldırırsa kesinlikle kaçmayacağı bir yere benziyordu. Yine de şuan ortalıkta bir ahtapot olmadığı için rahatlıkla oraya gidebilirdi.
Gidip dolabı açtı ve bulduğu ilk şişeyi kafasına dikti. Bir yudum, iki yudum, üç yudum derken tüm şişeyi bitirmişti. Ama boğazının hala yandığını hissediyordu, hemde daha kötü bir şekilde. Elindeki şişeye baktı. Üzerinde "Sake" yazıyordu. "Haydaa..." dedi kendi kendine. Sonra şişeyi aldığı yere koyup omuz silkti ve salona döndü. Kız dizlerinin üstüne çökmüş oturuyor, elleriyle göğüslerini kapatıyordu. Yastığın aslında yastık değil, kızın göğüsleri olduğunu anlaması biraz sürse de sonunda yediği tokadın sebebini bulduğu için mutluydu. "Heyy shikkim, sake'n vardı ya dolapta. Hah, artık yok. Bil." dedi Shiki'ye bakıp. Bir yandan da kıza doğru yürüyordu, giysilerini verecekti ona.
Yanına gittiğinde özür dilemeye çalıştı ancak midesine saplanan bir ağrı konuşmasına engel oldu. Çişini çok fazla süredir tutuyordu. Tuvaleti sormak istiyordu ama gerçekten konuşamıyordu. Gözünün az önce düştüğü zaman ve yere çakılan bir paraşüt geldi. Korkuyla kafasını aşağı çevirdi. Neyse ki korktuğu şey olmamıştı, en iyi dostu bütün asaletiyle orada öylece dikiliyordu. Ama bunu tek fark eden o da değildi. Kıpkırmızı kesilen kız suratına doğru bakan küçük Kokuryu'dan kafasını çevirdi. "K-kokuryu-san... bu-bunu... bu kadar istediğini... bilmiyordum." dedi ve hala başka yöne bakarken eliyle kokoban'ı kavradı. "E-eğer i-iistedi-istediğin buysa... B-bb-ben, BEN SENDEN ÇOK HOŞLANIYORUM." dedi ve eliyle işe girişti.
Kokuryu ne yapacağını bilemiyordu, daha önce hiç böyle bir şey gelmemişti başına. Normalde olsa şuan belki dururdu, fakat sarhoşken nasıl mantıklı karar verebilirdi ki. Shiki'ye baktı ve omuzlarını sikip "Haydaa, seks lan." dedi. Ama bu iş böyle olmazdı! Kızı tutup kaldırdı ve gözlerinin içine bakıp büyük bir kararlılıkla "Bekle burada, yoksa seni sikerim." dedi ve tuvalete doğru adımlamaya başladı. Başarabileceğine inancı tamdı. Birkaç adım attığında kafasına bir şey dank etti ve kıza doğru dönüp "Yani, beklesen de sikeceğim. Ama iyi olur beklersen." dedi. Kızın suratında ne olduğunu anlamadığı bir ifade vardı. Ama umursamadı, sonunda özgürlüğüne kavuşturabilirdi Kokoban'ını. İşerken bir yandan da sonunda işemenin verdiği o güzel hissi de kelimelere dökmeyi ihmal etmiyordu tabi ki.
"I BELIEVE I CAN FLY!"
İmza :
Sorry, i'm a ginger... I have no soul. Profil :
İsim: Kokuryu Taoreta
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 1. Seviye 10/1
Gelişim Puanı : 2
Stat :
Güç: 4
Çeviklik: 4
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 4
Zeka: 4
Ninjutsu : Ninpou ;
Shunshin ♦ D-RankFuuton ;Shinkuutai ♦ D-RankReppushou ♦ C-RankFuujin no Jutsu ♦ B-RankZanshuu no Jutsu ♦ B-RankKouha: Reppuken ♦ A-Rank Taijutsu :
Ayatsu Stili ♦ C-Rank
Genjutsu :
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxX
Beceriler :
Vokal ♦ Seviye 2
Eşyalar :
Zippo Çakmak
Lejant : Görevler Ve Ödüller ;♦Yılbaşı hediyesi - 30 GP
♦Lejant Deposu - 10 GP
Diğer Konular ;(Konular evrende olma sırasına göre sıralanmıştır.)
Rüzgar ve Yağmur
Kokuryu'nun çıktığı S-Rank görevi ve neden göz bandı taktığını anlatan free rp (Devam ediyor)
Görevden Sonra
Shiki ve Kokuryu'nun çıktıkları görev sonrası bir şeyler yemeğe gitmesini anlatan free rp (Tamamlandı)
Kırmızı ve Uzaylı
Shiki ve Kokuryu'nun baya sarhoş olup Kiyo'nun evine gittikleri free rp (Devam ediyor)
Evden Kaçmak
Kokuryu'nun gecenin bir yarısı yeni insanlarla tanışmasını anlatan free rp (Devam ediyor)
Ishigakure Havuz Partisi
Ishigakure chuuninlerinin katıldığı bir havuz partisi free rpsi (Devam ediyor) İlişkili Karakterler ; Uchiageru Sarubia
Shiki Nishiyama
Daichirō Nai
Shiranui Kanaye
Shiomiya Kiyo