İtiraf Gecesi

Moderatör: Game Master

İtiraf Gecesi

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 01 Eki 2014, 18:17

Konuşma Renkleri:
Nishiyama
Kimidata
Sadako
Kişilere Lejanttan bakabilirsiniz.

Evden kaçış planımın en önemli parçasını tamamlamıştım. Yani salon ile yatak odam arasına gizli bir kapı yapmıştım. Şimdi de bunu yaparken bok ettiğim evi temizlemekle uğraşıyordum. Süpürge ile, yarattığım bu sikindirik durumu bir faraşa doldurup çöpe atıyordum ki kapı çaldı. Ulan yeter. Cidden yeter. Normalde bana kimse ziyarete gelmez ama bu aralar sürekli kapım çalıyor. İlk Kiyo, sonra Kokuryu... Arada sırada Sasaki'den gelen mektuplar falan derken asosyalliğimi dilediğimce yaşayamaz hale geldim. Kokuryu ve ya bir suikastçı olmaması için dua ederek kapıya gelip deliğinden baktım. Ne? Kafamı çevirdim inanamayarak ve gözlerimi kırpıştırıp tekrar baktım. Lan kapıda abim mi vardı bana mı öyle geldi? "A-abi?" diye kekeledim. Abimin evime geldiği nerde görülmüş lan? "Benim Nishi. Sadako ile ziyarete geldik." dedi o güven verici, mükemmel düzgünlükteki sesi ile. Sesinden de abimden de nefret ettiğimi söylemiş miydim? Delik el verdiğince yanına baktım abimin. Cidden de Sadako da burdaydı. Tövbeler olsun diyerek açtım kapıyı.

Kapıyı açtığım an abim kolumdan sıkıca tutup kendisine çekti beni. Her zaman böyle sarılır. Erkek adam tabi kardeşinin üstüne atlayıp sarılmaz. Kardeşini kendisine çeker. Böyle sıkıca sardı kolları ile beni ve sırtıma vurdu. İstemsiz bir şekilde benim de kollarım ona sarıldı. Abimden nefret ediyorum. "Arayı açmayacağız demiştik değil mi?" dedi gülerek. Sonra da beni bırakıp içeri geçti. Sadako ile de birbirimize baktık şöyle bir. Abim ile aramızda 7-8 yaş fark var. Sadako ile de 6-7... Bu konuda şöyle diyebilirim ki, abim ile daha yakınım. Sadako'nun büyüdüğü yaşlarda evde değildim ve ailem ile bağlarımı tamamen koparmıştım. Hala da koparmış durumdayım ama abim evlendikten sonra bu bağları tekrar sıkılaştırmaya çalışıyor. Üstelik Sadako'nun annem tarafından ezildiğine adım gibi eminim. Kızı düzgün tanımıyorum bile ama benim gibi depresif bir görüntüsü var. "Hoş geldin." dedim oldukça ifadesiz bir şekilde. Kıza karşı bir tepkim yok tabi ki ama ona nasıl davranacağımı bilmiyorum. "Hoş buldum." Sadako'nun her zaman kısık bir sesle konuştuğunu da eklemeliyim. Bu yüzden annem onu çok ezmiş diyorum ya.

İçeri geçti bunlar. Abim tekli koltuğa atlayıp yayılmıştı bile. Ben, Sadako'nun elindeki torbaya bakarken "Sigara mı içiyorsun yoksa?" diye sordu. Kafamı kaldırıp ona baktım anlamamış bir şekilde. "Hayır. Nerden çıktı? "
"Koltukta sigara yanığı var da. İçme yani, koşarken falan tıkanıyorsun."
"Ha. Yok ben değil. Geçen gelen arkadaşım içmişti de."
Vay vay, eve gelip etrafı incelemeye mi karar verdiler nedir? Bu sigara yanığını da Kokuryu geçen gün gelip bırakmıştı sağolsun. Geçip oturdum yanık olmayan tarafa. Sadako da torbasının içindeki kağıtları ve kalemleri çıkarmaya başladı. Yeni aldığım sehpanın üstüne tek tek dizdi düzenli düzenli. Sanırım kardeşler arasında tek düzenli olmayan kişi abimdi. "Sadako önemli bir mektup yazacakmış. Evde annem ve babam çok karışacak diye bana gelip yardım istedi. Bizim ev biraz karışık, hem bu aralar olaylar oldu diye pek eve uğramıyorum. Ben de dedim ki Nishi'nin evi müsaittir." Süpermiş. Benim üstüme planlar yapmasından da nefret ediyorum. Her neyse. "Evim çoğunlukla müsait benim." dedim ama sonra gözlerimi kısıp Sadako'ya baktım. O da kafasını kaldırıp utangaç bir şekilde gözlerimin içine baktı. Ailecek kırmızı gözlere sahibiz. Bir ben gözlerimin beyazını siyah dövme ile kapattığım için garip duruyor herhalde. "Bu önemli mektubun içeriğini bilmek hakkım diye düşünüyorum."

Şimdi kalkıp bunca sene ne konuştun, ne bana baktın şuan mı aklına abim olduğun geldi götelek herif dese, verecek cevabım yok tabi ki ama abim sanırım aile bağlarımızı cidden sıkılaştırmak istiyor. Bu yüzden Sadako'ya bakıp kafası ile anlatmasını işaret etti. "Aşk." dedi kız da. Normalden daha kısık söylemişti ama etrafta hiç gürültü olmadığı için duyabildim rahatça. Aşk mektubu mu? Gözlerim şaşkın şaşkın açıldı. Sonra da abime döndüm. Gülümseyip "Eee, kocaman kız tabi. Böyle olaylar normal." dedi. "Nasıl normal?" dedikten sonra Sadako'ya döndüm. Tamam fazla yakın olmasak da kişiliğim hakkında bilgileri var "Çocuk hakkında araştırma yaptın mı? Adını bana söylesen gidip siciline falan bakabilirim. İlk önce bunları düşün, sonra aşk mektubu yaz!" diye atarlandığımda garipsemediler bu yüzden. Abim kıkırdadı hatta. "Ne? Kardeşimi itin kopuğun eline bırakmak istememem komik değil bence." diye çıkıştım. Sadako da eve geldiğinden beri ilk defa gülümsedi sanırsam. "Teşekkürler, Nishi nii-san." dedi. Tabi ben abime direk abi diyordum ama Sadako'nun iki abisi vardı. Bu yüzden isimlerimizi söylüyordu değil mi? Çünkü bana hitabını duyunca garipsemiştim istemsiz bir şekilde. "Yapma Nishi... Annemlerden saklamasının nedeni bu tür tavırlar zaten. Biz abileri olarak açık görüşlü olmalıyız. Bağlar diyorum! BAĞLAR!" Aile bağlarımızdan bahsederken ellerini gözümün önüne getirip parmaklarını bir birine geçirmişti. Gözlerimi devirdim ben de. Bağ falan istemiyorum ben.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Güç: 2
Çeviklik: 4
Kondisyon: 4
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Magen: Henge
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
Magen: Bunshin
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Re: İtiraf Gecesi

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 01 Eki 2014, 19:01

"Gelirken alkol getirdik!" dedi abim birden konuyu değiştirip. Ne alkolu demeye kalmadan Sadako torbasının içinden büyükçe bir şişe sake çıkardı. "Nasıl yani?" dedim bir Sadako'ya bir de abime bakarak. Abim pis pis sırıtarak Sadako'ya döndü. "Daha önce içtin mi?" diye sordu. Kız da "H-hayır." dedi. Ulan bu deli ne planlıyor anlamadım ya! Sadece bir mektup için gelmemişler miydi? Bir de kıza alkol aldıracak. Abi değil resmen kötü arkadaş amına kodumun parlağı ya! "Abi... Kız 14 yaşında yalnız. Babamlar duysa-"
"Babamlar duymayacak! Değil mi Sadako?"
"Aramızda kalacak!"
"Sen de söylemezsin değil mi Nishi?"
"Ne söyleyeceğim be."
"O zaman bardak getir! Ahahaha! Cidden bağlarımız pekişecek! Baksana kız kardeşimizin ilk alkolle tanışması yanımızda olacak!"
"Bağlarını sikeyim." diyerek kalktım yerimden. O da bir kahkaha patlattı. Sadako da salak salak kıkırdıyordu. Gerçekten alkol olayı hoşuna gitmişti sanırım. Tabi ki süper eğlenceli abi ödülünü ben alacak değilim. Hatta bu konuda abimle yarışmayı planlamıyorum bile. Ben burada bağları zorla pekiştirilen bireyim. Mutfağa gidip üç bardak aldım ve tekrar salona döndüm. Abim sakenin shot atılarak içildiğini falan anlatıyordu kıza. "Ben tüm içecekleri shot olarak içerim zaten." dedikten sonra gülümsedim. Abim şişeyi alıp açmış, şimdi de bardaklara az az koyuyordu. "Hadi. Hep birlikte atalım! Ailemiz için!" Elindeki bardağı bizim bardaklarla tokuşturmak için ortaya uzattı. Sadako elinden gelen en yüksek sesi ile "Ailemiz için!" dedi ve abimin bardağına vurdu kendininkini. İkisi de dönüp bana baktı sonra da. Hafiften gülümseyerek "Ailemiz için." dedim ve bardağımı ikisininkine de vurdum.Üçümüz de aynı anda diktik kafamıza. Boğazımı yakarak mideme indi içki. Tüm hepsi bittikten sonra dişlerimi birbirine geçirip ağzımdan nefes almak zorunda kaldım. Abim de Sadako'nun durumuna kahkaha ile gülüyordu. Çünkü kız yarısında öksürerek tüm sıvıyı dışarı püskürtmüştü. Öyle kolay değil tabi ki. "Yavaş yavaş içmeyi dene ama ağzında bekletme." dedim sevecen bir şekilde.

İşte bir süre içip salak salak konulardan muhabbet ettik. Kabul etmeliyim ki abim bir ortamda insanları çok rahat eğlendirebilen ve hepsini rahat ettirebilen biri. Tahmin edebileceğiniz üzere, bu huyundan da nefret ediyorum. Fazla kendimizi kaybetmiş olmasak da mal mal ota boka gülen bir duruma gelmiştik. Bu sırada Sadako sesimizi bastıracak bir şekilde konuşup ikimizi de şaşırdı. Yani kızın yüksek bir sesi de varmış... "Madem bağlarımızı pekiştiriyoruz! Madem açık görüşlü abilerimsiniz! Bir şey itiraf edeceğim!" dedi. Abim bir bardak daha shot yaparken ben de gülümseyerek kızı dinliyordum. "Ben bakire değilim!" .................................................................. Sanırım ikimiz için de bunu algılamak zaman aldı. "NE?" diye bağırdım direkt! Abim ise diktiği tüm sakeyi ortadaki sehpaya ve kağıtlara püskürttü. O öksürürken "Ne değilsin ne değilsin?" diyordum olayı iyice anlayabilmek için. Sadako da bu tepkimize karşı biraz çekingen duruma düşüp kızarmıştı. "Öhöhö- Dur Nishi. ÖHHÖH!" Nereye duruyorum götüne çaktığım ya! Kardeşimi gudiklemişler ruhum duymamış anasını satayım. "Bağlar amına koyayım bağlar!"
"Siktirtme bağını şimdi!"
"Lan sanki kızın başında duruyoruz da, yaptığı hareketlere kızıyoruz!"
Aslında daha çok kızıp küfretmek isterdim ama haklıydı. Bu yüzden çattım kaşlarımı ve başka yere baktım. "Bu mektubu ona mı yazacaktın?" diye sordu abim. Sadako da kafasını salladı. Kendimi tutamayıp "Lan adını söyle şu itin de gidip siciline bakayım cidden ya." diye sitem ettim. Abim ise tekrar gülümsemeye başlamıştı. "Aslında itiraf harika fikirmiş Sadako. Bu olayı çok değil de biraz daha detaylandırırsan ben de size bir şey itiraf edeceğim!" dedi. Hayda... Ne itirafı amına koyayım ya. Siktirin gidin evimden.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 01 Eki 2014, 19:44

"Çocuğun adı... Dönüp utangaç utangaç bana baktı.
"Söyle şu sikiğin adını."
"Nishi!"
"Öff..."
"Yuu Yoshioka." Yuu Yoshioka. Yuu Yoshioka. Unutma bunu Nishi. Sikertme var yakında. Eskiden beri tanışıyorlarmış. Bizim Sadako'nun ninja işlerinden anlamadığını söylemiş miydim? Evet, abimle ben shinobiyiz ama Sadako'yu akademiye falan yollamadılar. Nedenini bilmiyorum ama kendisi de istemiyor sanırım. Ailede bizim dışımızda bir de babam shinobidir. Abim gibi o da iyi bir taijutsucudur. Ben asi olduğumdan taijutsu namına bir sik bilmiyorum. Neyse onu geçelim şimdi, kız kardeşim gitmiş şu Yoshioka'ya vermiş ya anasını satayım. "Madem birlikte oldunuz bu aşk mektubu ne o zaman?" dedim donuk bir ifade ile. Abim de hemen atladı tabi bilmiş bilmiş "Lan kızlarda öyle seksten sonra tamam deyip unutma gibi bir şey yok. Tek eşli oluyor bunlar." dedi tüm öküzlüğüyle. Sadako'nun garipseyen bir şekilde ona bakıp "Nee?" dediğini duydum ama fazla üstünde durmadık. Bana dönüp "O zamandan beri benimle konuşmuyor, gördüğü yerde kaçıyor. O yüzden duygularımı dile getiren bir mektup yazarım diye düşünmüştüm." dedi. Normalde böyle şeyleri siklemem ve içten içe eleştiririm ama alkol içimde saklamama izin vermiyor işte. "Bana sorarsan bu iş zor. Sen öyle düşünmeden en son seviyeye geçersen herif biraz bok döner. Bir dahakine dikkatli olursun, ağırdan alırsın." dedim. Sonra dediğime kendim de inanamadım. Abimin kıkırdayarak "Vay be, cidden açık görüşlüsün Nishi." dediğini duyunca atarlanıp "Siktir git!" dedim.
"Ne yani? Böyle bırakıp devam mı edeyim?"
Abim kızın kafasına elini koyup oldukça babacan bir şekilde konuşmaya başladı. "Aslında eğer çocuk bu durumdan sonra geri gelmiyorsa zaten kovalamaya değer bir herif değildir. Boşuna kendini yorma demek istiyoruz." Omuz silktim ben de. Tabi bir orospu çocuğunun böyle bir durumdan kaçabilmesinden nefret ediyorum ama abimin dediği gibi. Açık görüşlü iki gavat olmalıyız şuan. Neyse adını aldım ben.

Sadako bir bardak sake dikti kafasına. Artık alışmıştı sanırsam. Sonra da abime "Sen de itiraf edeceğim demiştin?" dedi. Doğru... Bu sikik itiraf edecek bir şeyi olduğunu söylemişti. Köy hakkında bir şeyse duymak isterim cidden. Bakalım gerçekten suikastçı yollayacaklar mı bana? İkimiz de dönüp abime baktık. O da cool cool gülümsedi ilk önce. Sonra da çat diye "Chieko'yu aldattım." demesin mi? ULAN NE OLUYOR BURDA! Sadako'nun gözleri şaşkınlıkla açılırken ben de "Ne yaptın ne yaptın?" dedim şu gece 2. kere. Chieko dediği, yengem oluyor. Kadın hamile hatta. Daha 2. seneleri. LAN KIMIDATO SEN NE AYAKSIN? Hadi biz kalkalım der gibi ellerimi dizlerime koyup kalktım yerimden. "Pes... Vallahi pes." dedikten sonra kalkıp mutfağa doğru ilerlemeye başladım. "Ya ama beni de anlayın!"
"Neyini anlayacaz allasen ya."
"Ama daha yeni evlendiniz."
"Üstüme gelmeyin amına koyayım. İtiraf var dediler geldik! Madem Sadako'ya açık görüşlüydük! Ben de açık görüşlülük talep ediyorum."
"Siktir git am düşkünü piç ya."
Sinirli sinirli mutfağa gittim. Bunlar da Sadako ile içeride konuşuyorlar. Kusa'ya gittim demişti ya bu. Orada aldatmış. İki senedir ilk defa başka kadınla oldum falan diyor bir de normal bir şey gibi. Gittim elimi yüzümü yıkadım. Yoksa ikisini de çıkarıp vurucam. Nasıl özel hayatlarını böyle sikindirik durumlara çekmişler anlamıyorum. Abimsin amına koyayım ya. Mükemmel bir herifsin benim gözümde kalkıp yengemi aldatıyorsun sikine sahip çıkamıyorsun. OF ULAN! Şuan musluktan çıkacak ahtapotu bile sikleyecek durumda değilim anlayacağınız.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 01 Eki 2014, 21:05

Elimi yüzümü yıkayıp gittim tekrar içeriye. Yavru köpek gibi suratıma bakıyordu bu sikik de. Oturdum demin kalktığım yere. "Eee... Aramızda kalıyor bu değil mi?" dedim pis pis bakarak abimin yüzüne. O da mahcup mahcup "Aslında ben Chieko'ya söyledim." dedi.
"Söyledin mi?"
"Saklasa mıydım?"
"Evet?"
Ya cidden bu herif sinir bozucu! Ya şimdiye kadar okuduysanız malın, gerzeğin biri olduğunu görebilirsiniz abimin. Beni asıl uyuz eden şey, şuan bile beni kendine hayran bıraktırabiliyor. Yaptığı şey dünyanın en şerefsiz şeyi herhalde ama bununla yüzleşip tüm hatalarının cezasını çekebileceği düşüncesi...
"Ulan tamam saklama da... Kadın hamile amına koyayım az düşünceli olsana. Ne biçim üzülmüştür şimdi. Çocuğu düşünmüyor musun allahsız?"
"Ya tamam onu ben de düşündüm de... Chieko'ya yalan söylemek, ondan bir şey saklamak da istemedim."
"Yapmayacaktın lan o zaman!"
"Ya hamile olduğundan beri birlikte olamıyoruz... Alışkın değilim ki amına koyayım ya."
"Ondan eve gitmiyosun dimi? Kovdu seni."
"Aynen öyle."
Sadako'ya kaş göz yaparak gösterdim bu malı. "Bak işte. Tanı erkekleri. 27-28 yaşına gelmiş hala sikinin götürdüğü yere gidiyor. Güvenme kızım güvenme!" Paranoyak maranoyak, haklıyım amına koyayım. Şu hale bak. Sen gidersin en güvenebileceğin karşı cinsten adamı seçer evlenirsin, yaptığına bak. Bir de abim yani. O kadar saygı duyduğum bir göt. Sonra tekrar döndüm abime "Tam bir sikiksin." dedim bastıra bastıra. Bir şey diyemedi tabi. Omuz silkmekle yetindi. Kafamı sağa sola sallayıp biraz daha sake içtim. Gördüğünüz gibi rahat rahat küfürleşebiliyorum abimle alkol sayesinde. O kadar tedbirli ve kasıntı değilim.

Kaldırdım kafamı baktım bunlara. İkisi de açmış gözlerinini beni izliyorlar. "Ne?" Bir yerimde bir şey mi var? Refleks olarak eğdim kafamı baktım dükkan açık mı kalmış diye. Yok yani kapalıydı. "Ne oldu lan?"
"Öhöm, itiraf gecesi." dedi sanki bir şey ima eder gibi. Tabi ben gene anlamadığım için bön bön baktım yüzüne.
"Hepimiz özel hayatımızla ilgili itiraflar yaptık Nishi nii-san."
Sadako'nun yüzüne de mal mal bakmakla yetindim. "Eee, tamam?"
"Yani diyoruz ki salakcım, sıra sende."
YOK ARTIK?
Ne yani benim de özel hayatımla ilgili bir itirafta bulunmamamı mi istiyorlardı? Pardon da... Ulan diyecek bir şey bulamıyorum. Kafamı sağa sola salladım reddettiğimi belirtir gibi ama abim oturduğu yerden kalkıp hemen yanıma oturdu. Elini omzuma attı. "Kabul edelim ki, içimizden en gizemlisi sensin Nishi. Yani senin bir sırrını bilirsek bu bağ var ya bu bağ!" diğer kolunu yumruk yapıp önüme getirdi. "KOL GİBİ OLACAK KOL! GİRDİ Mİ ACITACAK!" Tiksinerek yüzüne baktım. Komik değil amına koyayım.
"Gizemli falan değilim." dedim gözlerimi kaçırarak. O da çenemden yakalayıp tekrar kendine çevirdi yüzümü. AĞZINA SIÇAYIM YA! Herifi iteleyerek kalktım olduğum yerden. "Tamam lan, tamam. Ama bu buradan çıkmayacak. Söz verin." dedikten sonra abimin kalktığı tekli koltuğa oturdum.
"Söz."
"Söz."
"Ve şimdiden açık görüşlülük talep ediyorum." dedim. Kafalarını salladılar. Meraklı meraklı bana bakıyorlardı. Normalde siksen söylemem ama alkol şişede durduğu gibi durmuyor. Şöyle bir nefes aldım. Sonra da bıraktım gitti. "Ben erkeklerden hoşlanıyorum."
......................................................................
"Ne yapıyorsun ne yapıyorsun?"
N-nasıl yani?

İkinizden de nefret ediyorum göt laleleri.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 03 Eki 2014, 21:43

Söyledim gitti. Ulan birden yüzümde delice bir sıcaklık hissetmedim değil. Şaşkın şaşkın yüzüme bakıyorlardı, ben de utangaç bir şekilde kafamı çevirmiş duvara bakıyordum. Sessizlik... Sessizlik gerçekten kötü bir şey...
"İbne misin yani?"
"Lan!"
"Kimidata-nisaan!! Öyle denir mi?"
"Ne be?"
"Hiç... Hiç biriyle... Şey yaptın mı Nishi-nisan?"
"Ne?"
"Tokmaklattın mı diyo."
"LAN!"
"Ne be?"
"Niye benim durumumda açık görüşlülük yok? Abim hamile kadını aldattığını söyledi bi bok demedik!"
"Bok demedin. Neyse seviştin mi lan bi herifle?"
"Hayır."
"..."
"..."
"Ama... Öpüştüm..."
"Helal."
Sinirli sinirli abime baktım. Ben ne kadar utanıp sıkılsam da, onun yüzünde aşırı kızgın bir ifade yoktu. Hatta biraz taşağa vurmuş gibiydi. Sadako'nun yüzünde de nedense bir aydınlanma olmuştu. Zaten garip bir tepki vereceğini düşünmüyordum onun. Daha çok abimden korkar durumdaydım. "Öhm..." diye kuru kuru öksürdüm ki konuşup durum hakkında fikirlerini sunsunlar.
"Şey... Bence bunun bir sakıncası yok Nishi-nisan. Bizim okulda bir kızın ebeveynleri de eşcinsel ve arada evlerine gidiyorum. Oldukça da sevimliler. Anlattıklarına göre, ilk başta etraftan saklamışlar. Sonra kızı evlat edinince tabi söylemek zorunda kalmışlar. İnsanlar kötü davranıyor ama umursamıyorlar. Hem sen shinobisin. Herhalde daha ayrıcalık göstereceklerdir."
Tabi ki Sadako daha tatlı bir şekilde bakıyordu olaya. Evlenip, çocuk sahibi olacağımı falan düşünerek. Abimin ise çok daha cinsellik açısından baktığına eminim. Sadako'ya kafamı sallayıp abime döndüm. Olayı sindirmiş, arkasına yaslanıp bacak bacak üstüne atmıştı en erkeksisinden.
"Hiç bir kadınla birlikte oldun mu Nishi?" diye sordu. Deminkinden daha ciddi görünüyordu.
"Oldum." dedim kısaca.
"Hiç mi bir şey hissetmedin?"
"Bazı dokunuşlara tabi ki tepki veriyor vücudum... Fakat bir erkekle öpüştüğümde aldığım zevk bir kadınla son raddeye geldiğimdekinden fazla..."
"Anlıyorum." Bir süre sustuktan sonra devam etti, "Bu konuda diyecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Seni olduğun gibi kabul ettiğimi biliyorsun Nishi." dedkten sonra gülümsedi. O gülümseyince, benim kalbim o kadar hızlı atmaya başladı ki... Sanki içimde fazladan hava varmış gibi nefesimi verdim. Çok rahatlamıştım! Bu sırada Sadako atladı hemen, "Peki öpüştüğün çocuk? Çıkıyor musunuz?"
Kafamı salladım olumsuz anlamda.
"Aaa... Neden ki?"
"Ben... Bu durumla pek barışık değilim. Bu yüzden çocuğu reddettim. Rahatsızlığımı içimde yaşamayı düşünüyorum." diye açıkladım Kiyo'yu reddetme sebebimi. Abim ise bana dönüp yüzünü buruşturdu. "Ne demek içinde yaşamak? Bu öpücüğün hoşuna gittiğini söylememiş miydin?"
"Evet. Ne yani çıkmalı mıyım çocukla?"
"Evet?"
"Hııhıı..."
"Tamam da çocuğu neden çekeyim böyle bir yaşama?"
"Öpmene izin verdiyse, o da istiyordur Nishi. Şahsen bi herif beni öpmeye çalışsa çükünü koparırım. Hala bir çüke sahipsen herif bu konuda olumlu. Hem... Sen mutlu olmayı hak ediyorsun kardeşim."
Kafamı eğdim. "Bilemiyorum."
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe:
Chuunin
Alım Gücü:
4 - Orta-Düşük Gelirli/2

Eksiklikler/Özürler
Paranoyak
Eşcinsel

Ninjutsu
Non-elemental
D-Rank
Shunshin
Otonaku Ashi Jutsu
Jinteki Mayu no Jutsu
C-Rank
Keishuu no Jutsu

Raiton
D-rank:
Yusubi no Jutsu
Rai no Te
Dendou no Jutsu
C-Rank
Ikadzuchi no Kiba
Kangehika

Genjutsu

D-Rank
Kininaru Kimochi
Rakumei no Jutsu
Kuroshiki
Miminari no Jutsu
C-Rank
Raigen
Teishi no Jutsu
B-Rank
A-Rank
Omotsuki

Genjutsu stilleri:

Houkibo/C-Rank
Taroubo /D-Rank
Beceri Listesi
x
Kullanıcı avatarı
Shiki Nishiyama

Mesajgönderen Shiki Nishiyama tarih 04 Eki 2014, 02:18

Gecenin geri kalanında sadece bu üç konudan konuştuk. Sadako'nun erkeklere çok güvenmemesini, abimin yengemin gönlünü almasını ve benim kendime eziyet etmeyi bırakıp bu gün yaptığım gibi eşcinsel olmayı kabul etmemi... Annem ve babam duyarsa beni evlatlıktan reddeder diye düşündüğümü söylediğimde bana katıldılar. Sözlerinde duracaklarını ve benim de onların sırrını saklayacağım konusunda söz vermemi istediler. Tabi ki de söz verdim. Abimin bana bakış açısının değişmediğine sevinmiştim. Böyle olumlu bir tepki kendim ile barışmama bir adım daha yaklaştırmıştı beni. Sasaki'ye verdiğim sözü tutuyorum sanırım. Kendim ile savaşıp, kendimi kabul ediyorum. Çevremdeki insanlar da bana yardımcı oluyorlar. Şu son bir aydır, senelerdir olduğumdan daha mutlu olmaya başladım. Yeni arkadaşlıklar, pekiştirilen aile bağları... Her zaman gitmekten korktuğum kötü yoldan uzaklaştığımı hissediyorum. Sasaki'nin Kusa'da verdiği savaş gibi bir savaş verdiğimi düşünüyorum. Fakat o kendisine inanıyor, çevresi ise ona köstek oluyor. Benim savaşımda ise, en büyük düşmanım kendim.

Gece geç bir saat olduğunda abim gitmeleri gerektiğini söyledi. Gitmemelerini ve iki yatak daha çıkarabileceğimi söyledim ama kabul etmediler. Çok zorladım sarhoş bir şekilde dışarı çıkmamaları gerektiğine inandığım için ama abim inatçı bir piç olduğundan siktir olup gitmeyi kafasına koymuştu. Sadako'yu da alıp bir otel bulacakmış. Güzel de yemek yerlermiş. Elimden bir şey gelmediği için yolcu ettim bunları. Giderken abim ensemden tutup kendine çekti gene beni ve sarıldı "Her zaman aramızda bazı duvarlar olduğunu düşünmüştüm ufaklık ama şuan bir kaçını yıktığımıza eminim. Beni kabul ettiğin için teşekkürler." dedi. Sonra da sarılmayı bırakıp yüzüme gurur verici bir şekilde gülümsedi. Ben de ona gülümsedim. Sanırım ondan nefret etmiyorum.

Sadako'ya ise şöyle bir baktım. O da bana baktı. Sonra da sarılmak için hamle yaptı. Hamlesini fark ettiğim anda eğilip ben de sarıldım ona. Sanırım artık gerçekten bir abi gibi hissediyorum. Kulağına "Yuu Yoshioka." dedim hafif yüksek bir sesle. "Yaaa! Nishi-nisaan!" diyerek gülümsedi. Sarılmayı bıraktığımda göz kırptım. Yarın ilk işim gidip herifin siciline bakmak olacak. Ne yalan söyleyeyim, bu geceye ilk başta lanet etsem de.... Sanırım hoşuma gitmişti. İçimde hiç bir kötü düşünce kalmadı. Tabi abim ve kardeşim gittikten sonra mal gibi kusmasam iyiydi. Hem kusup, hem de ahtapot çıkacak diye korkmak dünyanın en kötü şeyi. Kami-sama kimseye nasip etmesin!

Sabah kalktığımda ise, o kadar sarhoş olmadığım için tüm geceyi hatırlıyordum. Tabi ki dingin kafa ile ele alınca konuyu her zamanki gibi depresif düşüncelere dalmıştım ama gene de içimde bir yerlerde, abim ve kardeşimin beni kabul etmesi parlıyordu. Sanki tüm karanlığın içinde parlayıp beni çağıran bir ışığı vardı bu hissin. Hoşuma da gitmişti. Bu yüzden normalde yapmadığım şeyi yaptım. Öğlene kadar yatağımda durup gülümseyerek tavana baktım. Sonra da hayal kurdum. Hayır, suikasta uğradığım tarzda hayaller değildi bunlar. Mutlu anlardı. Abimle geçirdiğim zamanlar, Sadako'yu kucağıma aldığım zamanlar... Kiyo ile göreve çıktığım anlar. Öpüşmemiz... Tüm anılar çok berrak hisler uyandırsa da Kiyo'nunki daha çözülmediği için sürekli kalbimde bir sıkıntıya neden oluyordu ama olsun. Gene de onu hayal etmek beni mutlu eden bir şeydi.

Bu rp de burda bitti cya.
Resim
Lejant
Kütüphane
Resim
İsim:
Shiki Nishiyama
Element:
Raiton
Seviye:
C-Rank
Rütbe: