Bir Haftadan Sonra Uyanış

Moderatör: Game Master

Bir Haftadan Sonra Uyanış

Mesajgönderen Darai Osui tarih 28 Eyl 2014, 17:55

Out: Darai Osui'nin bir hafta boyunca hastanede yatıp uyandığı günü anlatan kısacık (sanırım 2 yada 3 post olur) free rpsi dir. Normalde tek olucam ama hastanede ziyaretime gelmek isteyen olursa (yada dahil olmak isteyen) izin almaya gerek olmaksızın konuya dalabilir şayet bu olursa konuyu uzatırız. :)

Hastanede yatıyordu Osui. Temiz çarşafların üzerinde Temiz temiz yatıyordu. Osui ve temiz Kelimeleri pek yanyanyana gelmeyen kelimelerdir ancak bu sefer çok istisnai bir durum vardı. Yaanıklarını önce soğuk suyla yıkamışlardı Osui'nin. Haliyle banyo yapmış gibi de olmuştu. Yavaş kendine gelirken ise İlk fark ettiği şey temizlikti Osui'nin. Sanki bir kilo hafiflemiş gibiydi. Elbette ki her yerini temizlememişlerdi. Sadece yüzünün ve vucudunun bazı görünen yerleriydi temiz olan.

Fark ettiği diğer şey ise yatağının baş ucunda beklerken uyuya kalmış olan annesiydi. Ne kadar endişelendiğini tahmin ediyordu az çok. Aslında uyandırıp onu sevindirecekti ama kıyamamıştı uyandırmaya. Hem kendisi de henüz tam olarak uyanamamıştı. Bir süre daha yatağa uzanıp gözlerini kapatacaktı. Gözlerini kapatacak ve onu buraya getiren olayı düşünecekti.

Basit bir görevdeydiler. En yakın ve tek arkadaşıyla birlikte. Bakuhatsu Taiyou. Aslında görevde 3. bir kişi daha vardı fakat O tıpkı diğerleri gibi çok soğuk davranmıştı. Osui ve arkadaşına. Zaten olaybaşlamadan hemen öncesinde de kaçmıştı görevden. Şimdi düşünüyordu da acaba onu da kaçıran Bakuhatsu olabilirmiydi.

Ve tabiki olayı başlatan o kaka. Çok güzel bir şekli vardı. Gerçekten hayran kalınacak birşeydi. En azından Osui İçin öyleydi. Şeklini aklına kazımıştı. Ne olursa olsun bir gün öyle mükemmel şekilli bir kaka yapacaktı.

Fakat onla oynamak pek iyi sonuçlar doğurmamıştı. Onla eğlencesini artırmak için mıncıklaması yetmiyormuş gibi elini arkadaşına sürmmeye çalışmıştı. Sadece basit, komik bir şaka yapmaktı tek isteği. Tıpkı her zaman yaptıkları gibi. Fakat bu sefer Bakuhatsu'nun tepkisi tahmin ettiğinden daha zor olmuştu. Vucuduna bir ateş topu göndermek. Böyle basit bir şaka için biraz fazla bir tepkiydi. Üstüne birde ondan sonra yetmemiş Ve Osui'yi öldürmeye çalışmıştı Bakuhatsu. Eğer Jounin Daichi Yamada yetişmeseydi şimdi ölü olduğunu biliyordu. Büyük ihtimalle onu hastaneye götüren de oydu. Zira onun son sözlerinden sonrasını hatırlamıyordu.

Osui bunları düşünürken uyuyamıyor ve gözlerini sürekli kırpıştırıyordu. bir süre sonra da gerçekten içten bir şekilde mutlu ve şevkat dolu bir bir ses ile gözlerini tamamen açmıştı.

"Nihayet uyandın mı oğlum!" bu sözü söyleyen elbetteki annesiydi. Ve lafı bitince ona sıkıca sarılmış ve yine konuşmaya başlamıştı. "Çok endişelendim... Sana kaç kere söyledim ama değil mi? 'O çocuk tekin değil onla arkadaş olma'... Hazır temizken sana biraz sarılıyım normal zamanda çok kokuyorsun" Son cümle biraz alaycı bit tondaydı ved o cümleden sonra Osui de annesi de gülüyorlardı.
Resim
İğrenç şeyler yapmadığı zamanlarda Osui'nin hobisi havaya uçmaktır

Resim

Resim

Resim

İsim: Darai Osui
Element: Doton + Suiton + Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 Orta-Düşük Gelirli10
Kullanılabilir GP: 11 GP

Güç: 4
Çeviklik: 3
Kondisyon: 8
Potansiyel: 8
Varlık: 3
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler
Takıntılıkpislik ve iğrençlik takıntısı, Sosyal Yetersizliktakıntısı yüzünden, Yabancı

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
Ishiken no Jutsu(gelişimi)
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu
-
Beceri Listesi
Çift Kılıç Kullanma3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Diğer Bağlantılar
Kütüphane (GÜNCEL ✔)
Lejant (GÜNCEL ✔)

Darai Osui byResim
Kullanıcı avatarı
Darai Osui

Re: Bir Haftadan Sonra Uyanış

Mesajgönderen Darai Osui tarih 02 Eki 2014, 01:58

kimse ziyaretime gelmedi. :(
İzleyin youtube.com

Annesi ile birbirlerine sarılmış duruyolardı Osui. Annesi şakayla bir laf ettiyse de bu lafın gerçekten şaka olduğu çok barizdi. Annesine her daim sarılıyodu osui. Annesi de ona elbette. Fakat bu defa gerçekten osui temiz olduğundan mı yoksa Osui ölümcül bir şey olay atlattığındanmıdır bilinmez sarılmaları her zamankinden biraz uzun sürmüştü. Annesi bırakmıyordu Osui'yi. Hiç konuşmuyorduda. Sadece sarılmıştı ve gözünden yaşlar akıyordu.

Kadıncağız nihayet oğluna sarılmayı bıraktıktan sonra ise konuşmaya başlamıştı tekrar. Osui'ye hiç söz hakkı tanımadan. "İyi misin? gerçekten eve gelmiyince seni çok merak ettim. O çocuğu zaten en başından gözüm tutmamıştı. Sürekli çıplak geziyordu sapık gibi. Demek ki bir gün sana bir kötülük yapacağını sezmişim. Peki o sana saldırırken üçüncü shinobi ne yapıyordu? Daha önemlisi sen ne yapıyordun? bana senin hiç karşılık vermediğini söylediler." bu cümleleri kurarken kadının suratı giderek sertleşiyordu.

Osui Annesinin sözlerine tam cevap vereceği zaman Oda kapısından içeriyo son derece güzel bir hemşire girmişti. "Hadi bakalım..." diyerek Osui'ye yönelen hemşire bandajlarını açmaya başladı. "Artık eve gidebilirsin." bir yandanbandajları açıyor bir yandan da konuşuyordu. "Seni buraya getirdiklerinde vucudundaki yanıkların yanı sıra her yerin de pislik içindeydi. Sanırım baya çetin bir mücadeleyi kaybetmişsin. Hatta bok izleri bile vardı." bu kısımda annesi yarı kızgın yerı gülümsiyerek Osui'nin bacağını cimdirirken hemşire anlatmaya devam ediyordu.

"Açıkça söyliyim hepimiz iğrenmiştik senden. hatta bir süre yanına yaklaşamadık. Neyseki aramızda sağlam fuuton ve suiton kullanıcıları var da bir taraf kokuyu uzaklaştırırken biz de seni yıkayabildik. Yinede evde sen de bir yıkansan hiç fena olmaz sonuçta (hafif gülümsemeyle) bazı yerlerini yıkamaya hiç birimiz cesaret edemedik ve hala biraz olsun kokuyorsun." Bandajların açılması bittiğinde Osui'de ayağa kalkmış. Hemşireye kibarca teşekkür etmişti. Herşey bittikten sonra Annesiyle beraber evin yolunu tutmuşlardı bile.
to be continued

merak edenler için hemşire:
Resim
Resim

Resim

Resim

Resim

Eksiklikler/Özürler
Takıntılıkpislik ve iğrençlik takıntısı, Sosyal Yetersizliktakıntısı yüzünden, Yabancı

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu
-
Beceri Listesi
Çift Kılıç Kullanma3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-

Diğer Bağlantılar
Kütüphane (GÜNCEL ✔)
Lejant (GÜNCEL ✔)

Darai Osui byResim
Kullanıcı avatarı
Darai Osui

Re: Bir Haftadan Sonra Uyanış

Mesajgönderen Darai Osui tarih 05 Eki 2014, 02:30

out: konunun sonu hastanede değil konutlar bölgesinde geçiyor yeni bir konu açmıyım dedim tek post için.
out2: ilk kısım biraz diyalogludur göz yorabilir.
out3: aslında ben bunu ikiye de bölsem olurdu ya hadi neyse :lol:

Annesi ile birlikte eve doğru yürürken bir yandan da konuşuyorlardı. Daha doğrusu annesi Osui'yi sıkıştırıyordu. Osu'nin ise biraz utangaç bir yüz ifadesi vardı. "Hemşire güzel kızdı değil mi?" "Bilmem hiç dikkat etmedim." "Hadi hadi Sen bakmışsındır ona." "Hayır cidden bakmadım" "Yüzüne gülüyordun ve onun yanında hiç pislik yapmadın. hadi hadi yeme beni." "Anne tabiki yüzüne gülecem yok birde kızı dövsemiydim? Ayrıca ne deseydim yani 'Yok o bok kokusu zaten bende vardı' mı?" Tabi bu konuşmayı yaparlarken ikisi de aslında birbirlerinin yüzlerine gülüyorlardı ve kelimelerin hiçbirinde aşırı ciddiyet yoktu.

yürüren zaman hızla geçiyor, kelimeler ağızlarından adeta dökülüyordu anne-oğul'un. Konu şimdi de banyo muhabbetindeydi. "Tabi kadını duydun eve gidince doğruca banyo yapacaksın." "Sende biliyorsun ki ben banyo felan yapmıyacağım. Zaten beni banyo yaptırmışlar o bana iki, üç sene yeter işte." bu cümleyi bitirdikten sonra Osui ellerini ensesinde birleştirip kafasını oraya yaslamış ve önüne bakmaya başlamıştı. Annesi ise ona cevaben yüzündeki muzur gülümsemeyle "e görecez" demişti. Hemen ardından gülerek yine Osui'yi utandıracak cümleler sarf etmeye başladı. "Bu arada kadın senin banyo yaptıramadıkları yerlerine de biraz kafayı takmıştı sanki." Osui'nin suratı kıpkırmızı olmuştu. Annesine bağırarak anne yeter diye çıkıştı. Ama içten içe bunu duymak hoşuna da gitmişti.

Nihayet eve yaklaştıklarında ise annesi kahkahalar içinde hiç birşey söylemeden Osui'nin önüne geçip hızlıca eve koşmuştu. Zavallı pis ninja birazdan başına geleceklerden hebersiz hiç bir şey anlamamış şekilde anesinin ardından baka kalmıştı. Fakat annesinden kurtulduğuna da sevinmişti biraz nihayet kendi gibi davranabilecekti. İlk olarak burnunu karıştırmaya başlamıştı. Burnu temizdi hiç birşey çıkmamıştı ama o yinede refleks olarak parmağını ağzına götürüp emmişti.

Aslında ormanlık alana gidip biraz çamurda domuzlar gibi debelenmek istiyordu canı ama Annesine bu durumu açıklayamıyacağını bildiğinden yapmamıştı bunu. zaten eve gelmişti neredeyse ve bir an önce yarının olmasını istiyordu. Çünkü yarın Kendisini kurtaran jonnine teşekkür ettikten sonra Bakuhatsu'nun peşine düşmek gibi bir planı vardı.

Eve gidip zile bastığında ise kapıyı açtıktan hemen sonra annesi kapının arkasına saklanmıştı. Osui adımını attığı anda ise hızlıca arkasından kapıyı kapatıp kilitlemişti. Ve Osui daha "Anne" diyemeden sırtında buz gibi soğuk bir su hissetmişti. Arkasına dönüp baktığında ise elinde bir bahçe hortumuyla annesini görecekti. Hortumu ona doğrultmuş gkahkahalarla gülüyordu. "Seni banyo yaptırabilmek için bundan sonra evin ne halde olduğunu pek kafaya takmayacam. Bu bahçe hortumunu yan komşudan almıştım. görevden gelince yaptıracaktım ama kısmet bugüneymiş." ve kadın suyu açıp Osui'nin peşinden koşturmaya başlamıştı.

Osui'nin ilk yaptığı şey annesinin oraya pek yaklaşmayacağını bildiği için odasına koşmak olmuştu ama Odasına girer girmez onu daha büyük bir süpriz bekliyordu. Odası yatağı dahil bomboştu. Hiç bir eşyası hatta yatağı bile yoktu. ve oda tertemizdi. ardından Osui şok içindeyken annesi odaya girip odanın kapısını kilitlemişti. "Buraya koşacağını biliyordum. Bütün eşyaların dört beş parşömenin içinde benim odamda. Elbetteki burayı ve onları temizlemek çok zordu ama çok büyük bir azimle yaptım." Ardından kadın suyu oğlunun üstüne tutarken konuşmasına devam ediyordu. "Ben hemşireler gibi değilim biliyorsun. Her yerin pırıl pırıl olacak."

Günsonunda Osui Hiç olmadığı kadar temizdi ve temiz kıyafetlerin içinde temiz bir yatakta yatıyordu.

~~~BİTTİ~~~
Resim

Resim

Resim

Resim

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Nawanuke no Jutsu
Kakuremino no jutsu
Hedoro no Jutsu
ZAAAAAAAART

Taijutsu
Çift Silah StiliD-Rank

Genjutsu