Yürüyordum o sırada biri karşıma geçerek beni durdurdu. Gözüm bir yerden ısırıyordu ama çıkartamadım “Ne istiyorsun? ”, dedim. “Uzun zaman oldu Tetsu”, dedi. Çok şaşırmıştım bu bana arkadaş diyip beni arkamdan vuran çocuktu. “Evet, öyle oldu ve şimdi görüşürüz” ,diyerek yürümeye devam ettim. Benim yanımda yürüyordu, kaç kez git dememe rağmen beni iplemiyordu ve yürümeye devam ediyorum bir anda durdum ve ona döndüm. “Beni arkamdan vurdun ve şimdi git dememe rağmen yürüyorsun ne pişkin birisin.” , diyerek koşmaya başladım. Bana yetişemeyeceğini umuştum ve öyle olmuştu. Sakin bir yerde düşünüyordum “Tam unuttum artık gerçek dost edinebileceğim derken niye karşımaya çıkıyor ki? Hatırlamak için hafızamız varken unutmak için hiçbir şeyimiz olmaması, hayatın acımasızlığı.”
O sırada yanıma bir bayan gelerek beni iyice süzüp:
—Şey... Shoda Tetsu misiniz acaba?
—Evet, benim ne oldu?
—Göreve çıkmamız gerekiyormuş.
—Ne diyorsun daha yeni görevden geliyorum.
—Umm.. Özür dilerim fakat benim yapabileceğim bir şey yok. Görev 1 Jounin, 2 Chuunin birde Genin tarafından gerçekleştirilecek ve seni götürmem gerekiyor.
Olumlu şekilde kafamı sallayıp yürümeye başladık yürürken görevin nerede olacağını sormuştum ve Sınırdışında olacağını ve görevin detaylarını Jouninin vereceğini söyleyip susmuştu. İlk analizime göre çekingen ve nazik bir kişiliği vardı. Sanırım Genin olan kişi bu kızdı...