Miras Kalan Görev

Moderatör: Game Master

Miras Kalan Görev

Mesajgönderen Kenta Ronin tarih 28 Eyl 2014, 00:50

Dikkat! : Konu rahatsız olabileceğiniz derecede küfür içerebilir

Kapalı konu
Miras Kalan Görev adından da belli olduğu üzere free rp'dir. şimdilik konuda yalnız olmamla birlikte ilerleyen zamanlarda konuya katacağım kişiler olabilir -olacaktır-

Nico Kisame, katon elementini kullanıyor, genin olmasına rağmen hokage tarafından bizzat zindanda koruma ve devriye görevlisi olarak işe alındı. Zindanda görevlendirilen 2. bayan ve ailesini toptan kaybetmiş, havalı ve kendini beğenmiş bir tipi var.

uu seksi leydi
Resim

Kisame sesi
Kisame iç sesi
Kisame olmayan sesler
Kullanıcı avatarı
Kenta Ronin

Re: Miras Kalan Görev

Mesajgönderen Kenta Ronin tarih 28 Eyl 2014, 01:57

not : bu konuda 1. kişiden şimdiki zaman haliyle anlatmayı deneyeceğim. Genel olarak RP'nin asıl amacı kendimi şimdiki zamanda geliştirmek olacak.

Ne boktan lan, daha akademiyi bitireli şu kadar zaman oldu zindanda göreve başlattılar verdikleri de para olsa amına koyayım. 1 saat sonra görev başlıyor nasıl olacak lan acaba, beni görevlendirdiklerine göre büyük işler var orda. Gideyim de dün getirdikleri kıyafetleri giyeyim madem belki işime sadık kalırsam maaşta artış olur. Sonra da mutfaktan kahvaltılık bir şeyler alıp çıkarım. Odama girerken arka bahçeye yaklaştığım için karşı binadaki çocukların bağrışmalarını duymaya başladım.

"KATOOON : Gensihoho"
"hahaha Genshihou senin neyine lan kürt"

Üstümü değiştirip çantamı aldıktan sonra evden çıktım. Üzerimdeki üniformayı ilk kez gören Isame amca bana nereye gittiğimi sordu, "zindana gidiyorum" derken içimde bir kırpıntı oluştu. Zindana çalışmaya gidiyorum fakat bunun için fazla tecrübesiz ve dayanıksızım üstelik benim seviyemde fakat bu işte benden daha iyi olacak arkadaşlarım var. Tüm bunlara rağmen hokage'nin özel emri olduğu için bu göreve başlamak zorundayım. Isame amcayı atlatıp köy meydanından geçtikten sonra zindanlara ulaştım. Kapının önünde duran iki nöbetçinin arasından geçmeye çalıştım fakat omuzlarında çakra toplayıp geri savrulmamı sağladılar. "Peki, ne yapmam gerekiyor?" soru sormama rağmen 20 saniye kadar sessiz kaldılar ayrıca üzerindeki sıkı kıyafetler ve maskeleri ortamı oldukça soğuttu. Bir süre sonra arkadan yine yüzünde farklı bir maske olan biri geldi ve görevlilere geçmem için izin vermelerini söyledi. Görevlilerden geçip zindana girdiğimde yaklaşık 1,2 metre ilerledikten sonra üzerime sinen soğuk ve pis koku buranın ne boktan bir yer olduğunu anlatmaya başlıyor gibi.

Adamla birlikte 4 kat çıktık ve çıktığımız 3 katın hepsinde tekli çiftli, kızlı erkekli hücreler gördüm. Merdiven binanın tam ortasına yerleştirilip 9 basamakta bir sola dönüyor ve her 9 basamakta diğer katın zemini bulunmakta. Her katta kuzeye 1 güneye 1 batıya 1 doğuya 1 yol var ve hücreler bu yolların soluna ve sağına paralel bir şekilde inşa edilmiş. Dışarısı arada bir silinse de hücrelerin içine aylardır girilmediği belli. Bu 3 katın dışında 4. kat oldukça temiz, parlak ve etrafı inceleyebilecek şekilde dışardan duvar olarak görülen camlarla çevrili. Buranın temizliği göz önünde bulundurulduğunda diğer katların bilerek oldukça pis bırakılıp onlara işkence hayatı kurmak için zemin hazırlandığını düşünmeye başlıyorum. Adamı takip edip 4. katın zeminine ayak bastıktan sonra beyaz desenli kırmızı halıyı takip ettik ve sonunda altından bir kapıya vardık, adam el mührüyle kapıyı açtı ve bana içeri girmemi söyledi.

İçeri girdiğimde yine 4. kata yakışır zengin bir odayla karşılaştım. Odanın tam ortasında orta boylarda bir masa ve önünde misafirler için 2 koltuk bulunuyor, masanın diğer tarafında da patron koltuğu ve koltukta oturan beyaz sakallı beyaz bıyıklı 50'li yaşlarda bir moruk oturmakta. "Hoşgeldin Kisame, seninle uzun bir zaman birlikte olacağız. Ne içersin?"
Kullanıcı avatarı
Kenta Ronin

Mesajgönderen Kenta Ronin tarih 30 Eyl 2014, 12:02

Adamın sesi oldukça içten geldi, kendi kendime koltuğa oturma izni verdim. "Onu boşver, neden burdayım?" suratıma, suçlayıcı bir tavırdan ziyade meraklı bir yüz ifadesi takındım. "Tamam hikaye kısmından başlayalım. Biliyorsun ki Kisame, senin annen sen doğmadan çok önce baban da senin çocukluğunda hayatını kaybettiler. Hiç merak etmedin mi? Mesela baban neden 32 yaşında öldü?" SENCE YILLARDIR NEYİN İZİNİ SÜRÜYORUM SKİMSONİK OROSPU ÇOCUĞU! "Öhm. Tabii ki bende merak uyandırdı ve uzun zaman bunun izini sürdüm. Fakat yıllarımı adamama rağmen ikisi hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım bunun sonucunda geçmişi rafa kaldırıp kendime düzenli bir hayat kurma yolunda ilerledim." Adam hayatımın bilgisini verecek gibi duruyor. Çayından bir yudum aldı ve ellerini birleştirip masaya koydu "Şimdi gerçekleri öğreniyorsun. Al, her bir satırını incele." Adam bana yıllar öncesinin gazetele parçalarından oluşan fotoğraf albümü uzattı. Her gazete parçasında babamın zindanı koruyan en iyi shinobi olduğuyla ilgili bilgiler yer alıyordu ve olağanüstü zekasından bahsediliyor. Hokage onu 4 kere bizzat ödüllendirmiş. "Gördüğün gibi, senin baban bu işin en iyisiydi ve ondan önce senin deden bu işi yapıyordu. Soyundan kalan son kişi olduğun için mecburen bu görevi artık sana devretmek zorundayız. Ne kadar bu işte acemi olsan da bu işi senden iyi yapabilecek biri olmadığına eminim."

İçinde bulunduğum şaşkınlığı elimden geldiğince gizlemeye çalışmaktayım. Böyle bir durumda yüksek bir mertebeye ulaşıp olağanüstü saygı görecektim çünkü bana muhtaçlardı. "Peki, bana ne yapmam gerektiğini tam olarak anlatın ben de işe başlayayım." "Fark ettiğin üzere zindanda zemin haricinde 3 kat bulunuyor. Bu 4 katın dışında birde bodrum katı var '-1' orası olağanüstü güvenlik sistemiyle 2 mahkumun kaldığı tek hücreli bir odayı saklıyor. İkisininde ne olduğu tam olarak bilinmiyor. Fakat %100 insan olmadıklarından eminiz. Giriş yani zemin katında hiç hücre bulunmuyor yalnızca giriş kapısı ve mutfak, ilkyardım için bir oda bulunmakta. İlk katta 4. dereceden, 2. katta 3. dereceden, 3. katta 2. derece ve anlattığım gibi -1. katta en tehlikeli mahkumlar bulunuyor. Senin başlıca görevin burayı denetlemek, giren çıkanları kontrol etmek ve mahkumların ne yaptığını incelemek. Hokage'miz seni en yetkili kişi olarak görevlendirdi yani buranın kontrolu tam olarak sende, herhangi bir şekilde öldürme yetkin bulunmakta. Sadece mahkumları değil, görevlileri ve hatta beni de kovabilir ya da öldürebilirsin. Şüphelendiğin her kimse. Son olarak söylemek istediğim bir şey var, normalde burada görevlendirilen shinobiler şu dolaptaki maskelerden ve kapalı kıyafetlerden giyerek kimliklerini gizlerler ama bu konuda siz istediğinizi yapmakta özgürsünüz." Bunların hepsi birer şaka gibiydi. Delilerle dolu bir zindanın en yetkilisi olarak görevlendirilmiştim.

"Ben, TAMASHİ. Bu oda artık sizin kişisel odanız ve emrinizdeyim KİSAME-SAMA!"
Kullanıcı avatarı
Kenta Ronin

Mesajgönderen Kenta Ronin tarih 02 Eki 2014, 20:46

Karakterimi sildirdiğim için bu RP'de gidiyor dolayısıyla. Aslında imkanım olsa yeni hesabımdan ilerletmeyi deneyebilirdim fakat bu rp'de ki görünümü yeni hesabımda kullandığım için ikisini ayırmam epey zorlayacak o yüzden hikaye burada bitiyor okuyan okumayan herkese teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Kenta Ronin

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir