gönderen Bakuhatsu Taiyou tarih 07 Eki 2014, 18:12
Bir günde dört mevsimi yaşamak istiyorsanız bir çiçek olacaksınız. Onların güneşi gördüğü anda canlanması ve hemen ayaklanmaları, sulanınca biraz güçlenmeleri, fırtınada zar zor toprağa sığınmaları... Gerçekten iyi shinobi olur bu çiçeklerden. Küçük oldukları için pek dikkatte çekmezler. Her yere girip çıkabilirler. Lakin yürüyen bir çiçek ebatı yönünden dikkat çekmese bile yürümesi biraz dikkat çekebilir. Lakin çok dikkatli bakmaları gerekir. Her gün bir çiçeği sörf yaparken göremezler ya ...
Yeni bir görevdeydim. Görevimiz Funahashi şehrinde geçiyordu. Funabashi şehri çiçek festivalinde nasıldır bilir misiniz ? Herkes oraya hücum eder. Daimyo ve ailesi bile oraya hücum eder. Daimyo ve ailesini orada gören başka köyün shinobileri gizlice ona suikast düzenlemeye çalışabilir, hatta bu içimizden biri bile olabilir. O yüzden buradayız. Onları koruyacağız ! Biz çalışırken o kıçını bir sağa bir sola oynatacak ve güzel çiçekleri koklayacak. Pöf, bu dünyada Daimyo olacaksın adamım ! Hayat ona güzel.
Rengarenk çiçekleri incelerken biri gözümü takılmıştı. O kadar güzel kokunun içinde pis bir koku hissediyordu. Tam o sırada tüm insanların en az 1 m ötesinden yürüdüğü Osui'yi gördüm. Her yerden konuşacak biri çıkıyor be. Hızlı adımlarla ilerlemeye başladım.
"Selam Osui-san !"
Künye : İsim: Bakuhatsu Taiyou
Köy: Kusagakure
Element: Katon
Seviye: C- Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta-Düşük Gelirli/4
Kullanılabilir GP: 13
Profil : Güç: 9
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 5
Varlık: 4
Zeka: 1
Eksiklikler : Halüsinasyon + Çift Kişilik Sendromu
Gelişim : Ninjutsu
Katon
Goukakyuu no Jutsu [C Rank]Housenka no Jutsu [C Rank]Kasumi Enbu no Jutsu[C Rank]
Kagitsune[C Rank]
Genshihou[A Rank]
Hibashiri[C Rank]
Ninpou
Jintei [C Rank]
Taijutsu
Juudaichi Stili [C Rank]
Juudaichi Stili Oukashou [C Rank]
Genjutsu
Magen: Henge
Beceriler
Tantou Kullanımı 3