3 Idiots

Moderatör: Game Master

3 Idiots

Mesajgönderen Kouichi Natsume tarih 16 Eyl 2014, 21:22

Canım sıkkındı, her zaman ki gibiydi yani. Bunun yegane sebebi de, bir türlü kızlar ile iletişime geçemememdi. Ulan bir tane güzel kız görsem yeterliydi bana. Daha cüretkar şeyler yapan benim yaşımda shinobiler vardı aq. Benim neyim eksikti onlardan. Yakışıklıydım, gençtim, performanslıydım. Yani hiçbir sorunum yoktu. Bak kızlardan yine bahsettim. Tüm oklar dönüp dolaşıp, onlara gidiyor. Gidince de efkarlanıyorum. Elalem neler yapıyorum diyorum. Bu bana hak mı diyorum. Sonra duvara kafa atıp kendime geliyorum. Kafamı sikeyim, duvara kafa ata ata beyinsiz olacağım. Gerçi kızlar beyinsiz erkekleri daha çok severdi. Ama beyinsiz olma gibi bir niyetim yoktu. Niye beyinsiz olayım, deli miyim ben? Ya da niye deli olayım, beyinsiz miyim ben? Ne dedim az önce? Beynimin sınırlarını zorluyorum şu an. Bu hiç iyiye işaret değil. Gece falan, ama yine efkarlandım. Dışarı çıkayım da hava alayım. Kafam da yerine gelir belki. Ve üstüme rahat bir şeyler alıp çıktım.

Dışarı çıkıyordum da, şimdi bir sigara ya da be bileyim alkol iyi giderdi. Kafam bir milyon olurdu falan. Otomatik olarak duvara kafa atma etkisi oluşurdu beynimin derinliklerinde. Hem böylesi daha acısızdı. Evet, cebimde olan üç kuruşla bir bira alayım. Hatta iki yapayım, yok üç olsun. Üç iyidir. Üç uğurlu sayımdır. Evlenirsem, ilk 3 sene aralıksız her gün yapacaktım. Neyi yapacağımı söylemeyeyim, anlarsınız. Haydi söyleyeyim ya. Ne çıkacak dimi? Birlikte yatağa gidip, uyuyacaktık işte. Sarılma koklaşma işte. Bu üç sene içinde içimdeki canavarı yok edebilirdim sanırım. Ondan sonra da 3 çocuk yapacaktım. 3 çocuk şart, kagemiz de öyle diyor hem. Üç tane çocuk yapın en az diyor. Ama piçin amacı ne biliyorum. Savaş çıktığı zaman büyük shinobi güçleri ile karşı köyleri ezmek. Ama yemezler, siktirsin piç. Neyse, kage hakkında böyle konuşmamam lazım. Sonra götümden kan alırlardı valla. Neyse, tekel yolları taşlı. Bu düşünceleri beynimde salıncaklara bindirirken, yürümeyi de unutmuyorduk tabii.

Her ne haltsa artık. Tekele doğru çıkan yokuşun başındayken ağlamalı, sıçmalı, kusmalı bir ses çınlıyordu kulağıma. Sonrasında biri yolu tokatlıyormuşçasına değişik sesler gelmişti. Ondan sonra çocuğun biri ayaklarımın ucuna kadar yuvarlanarak geliyordu. Böyle ibne gibim, puşt gibim bir şeye benziyordu. Tabii bok gibi de kokuyordu. Herhalde içmemiş, direk kana falan aktarmıştı galiba. Çünkü çarpılmıştı bildiğin. Ve bu pisliği temizleme görevi de bana düşüyordu. Bu çocuğu bu durumdan kurtarmalıydım. Yoksa ileri de köy tarafından dışlanabilir. Ailesi böyle görse kim bilir ne yapar? Bence götünden kan alırlar. Ama belki ailesi farklı bit yapıdadır. Bunu bilemezdim. Ama ben yine de yapmam gerekeni yapacaktım. Bir yerde okuduğuma göre, alkollu bir insanı en çabuk ayıltan şey; amonyum kokusuymuş. Yanımda biraz vardı. Hem de tazeydi. Evet, siz şu an benim düşündüğüm şeyi düşünüyorsunuz. Çiş yapacaktım. Etrafta kap falanda yoktu. Bu yüzden direk vücuda aktaracaktım. Yani ayağımın ucunda ki elemanı hareket ettirmeden, fermuarımı açıp gelişi güzel bir şekilde üstüne işeyecektim. Aslında yalan söylüyordum, işerken Natsume yazmaya çalışacaktım. Ama bu işeme işlemini harf harf yapacaktım. Önce N, uyanmazsa A şeklinde işte. Bakalım bu götü boklu arkadaşımız hangi harfte kendine gelecekti. Uyanmasa, soyadımı da yazardım belki de. Ama o kadar çişim yoktu sanırım. Evden çıkmadan önce boşaltım yapmıştım.
Resim
Künye
İsim: Natsume Kouichi
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü:
2- 5/10 / Düşük Gelirli.
Kullanılabilir GP:
5

Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Kouha: Reppuken - A-Rank
Fuujin no Jutsu - B-Rank
Zanshuu no Jutsu - B-Rank
Atsugai - B-Rank
Shunshin no Jutsu - D-Rank
Jinteki Mayu no Jutsu - D-Rank
Otonaku Ashi Jutsu - D-Rank

Taijutsu
Suiseki - Kaidan - C-Rank
Taijutsu Stili
Suiseiki - D-Rank
Suiseiki - C-Rank

Genjutsu
Mugen Onsa - B-Rank

Beceri Listesi
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-
Kullanıcı avatarı
Kouichi Natsume

Re: 3 Idiots

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 16 Eyl 2014, 22:18

Aşırı yüksek bütçeli giriş resmi!!
Resim

Efenim bir insan yüzsüz gibi gider kendi cinsine aşık olur ve reddedilirse napar? Benim gibi meyhaneden meyhaneye atlar. Resmen köyün zaten kısıtlı olan pirinç tarımının içine etmiş, köydeki bütün alkolü tüketmeye yemin etmiştim. Bir de bizim japon arabeski ( http://www.vidivodo.com/video/arabesk-japon/337020 ) çok pis bir şey biliyor musunuz, 15 dakika sabit bir şekilde maruz kalmanız zaten kafaları trilyon ediyor. Evlerden ırak, ne bok buluyorsak bunda. Her neyse, sanattır saygımız var. Son meyhaneyi de kapattıklarında kalktım attım kendimi sokağa, napacaktım meyhanede mi yatacaktım? Bunlar beni pek almak istemiyordu zaten sürekli olay çıkarıp para ödemeden gittiğim için, ama işte tırsıyorlardı. Bir de ben burada yatacağım dersem üstüme jouninleri salabilirlerdi, tehlikeli işler.

Meyhanenin önünde artık yukata mıdır kimono mudur ne bokumsa on saat onu düzeltmekle uğraştım. Sarhoş tribinden midir nedir yakasını bir türlü düzeltemeyip ofluyor pofluyor, iç çekerek gözlerimi deviriyordum. Böyle baya baya kendime atar yaparken ilahi bir güç "artık gitme vakti kiyo-kun" dedi sanki, kendimi köyümün güzel sokaklarına attım. Sokakta tek tük insanlar vardı, kaç olduğunu bilmesem de geç olduğunun farkındaydım; "LLANF İSİZ GİDKP UYUSNANZIZA LLMTFAN" diye nara atınca etraftan bi kaç "ay sarhoş bu" sesi geldi ama çok geçmeden hepsi içeri girdi. "ZZARHŞ DEĞĞİLMMN BENH!" demeyi ihmall etmedim.

Kendi evim diye başkasının evinin kapısını zorladığımda artık iyice kopmuştum, zira evde oturan götü boklu çiftçi beni tekme ile indirebilmişti. "EEVNEME GİİRJEM NLAAN!" diye sitem ettikten sonra bağıra çağıra yürümeye devam ettim. Söylediğim şarkıyı yazan kişi şu an beni duysa şarkıyı yazdığına lanet okuyup tövbe eder yemin ediyorum. Böyle böyle ilerlerken az ilerdeki sokak lambasının dibinin benim yatağım olduğuna karar verip "nnegüzl sıjackhm" diyerek kıvrıldım yattım. Cidden sıcacıktı yatağım, hem beni Erotik Shiki Dünyası'na götürmüştü tekrar.

Bir süre sonra yağmur yağmaya başladı. Yağmur? Ishigakure'de? Niye gündüz vakti gavur vajinasını taklit ederken yağmıyor lan bu yağmur? Tanrı bizimle dalga mı geçiyor? Hem en son köye yağmur yağıyor gibi huzurlu hissettiğimde kendi cinsimle aşna fişne yapıyordum. Lan? Yoksa?.... "Jikiiiiiii....." diye sevimli bir şekilde bağırarak yağmurun geliş yönüne doğru kalktım ve önüme çıkan şeye sarıldım. Bacağa yani. Gözlerimi açıp baş dönmemin izin verdiği kadarıyla görüntüyü seçtiğimde ise tanımadığım bir sapığın bacağına sarılmıştım. Daha beteri adamın takım taklavatı dışardaydı ve üstüme işiyordu. Haydaaaa.

Geriye attım kendimi ve "AHAHJKREJHTRO LKWKJERK OIURWKJHG!!!" diye bağırıp çok saçma bir şekilde geri uyuyakaldım.
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Alım Gücü 2 -FAKİİİİİİİİEEERRRR!!/2
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
İçerisinde 3 suiton tekniğine yetecek su barındıran, sağlam sızdımaz matara. Ağırmış az.
Geyikotu Özü, 50gr.
Ufak çiziklere ve yanıklara iyi gelir.
Koku Bombası (屁), İkili paket
Bazı genjutsu tekniklerinden kurtulmak için özel olarak üretilen bu bombalar, haliyle ileri seviye teknikleri kıramazlar.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Güç: 8
Çeviklik: 7
Potansiyel: 4
Zeka:3

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra ellerini kirli bir su birikintisine değdirir. Elini kaldırdığı anda, su birikintisinden arıtılmış ve tamamen içilebilir bir su kütlesi, iki el ile tutulabilecek bir küre şeklinde kullanıcının elinde oluşur. Daha sonra teknik bozulmadan bu su bir matara veya kaba aktarılır. Bilinen tüm hastalık ve zehirler sudan bu yöntem ile ayrılabilir.
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.
Kizame no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.
Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.
Suijinheki
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe sonlandırır ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefesi hızla dışarıya veren kullanıcı yüksekliğini ve genişliğini harcadığı chakra ile oranlı olacak şekilde su kütlesi püskürtür. Bu su kütlesi özellikle defansif anlamda kullanıcı birçok ataktan koruyabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanıcı etrafında su kütlesi olması halinde, bu su kütlesini kullanarak da adeta bir bariyer oluşturabilir. Bariyerin şekli tamamen kullanıcının kullanacağı chakra miktarı ve suyun yapısının el verdiği ölçüde her halde olabilecek niteliktedir.
Takonagi no Jutsu
Ninja ortalama bir el mührü dizisinin ardından ortamdaki suyu vücuduna çekmeye başlar. Su, kullanıcının sırtında 4 tane ahtapot kolu oluşturacak şekilde birikir. Bu kollar sert ve hızlıdır, kullanıcıya yakın dövüşte yardımcı olurlar. Çeşitli silahları tutabilir ve fırlatabilirler. Kullanıcı etrafında bir kalkan görevi görebilirler ve gelen saldırılara karşı tepki verebilirler. Eğer bir kol ağır hasar alırsa suya geri dönüşür, kolu tekrar yaratmak için ekstra chakra harcamak gerekir. Açık kaldığı sürece chakra yer. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.
Bousen no Jutsu
Kullanıcı kısa sayılabilecek bir el mühürü dizisinin ardından ağzından çok ince bir su kütlesi püskürtür. Bu kütle, aşırı derecede delici ve kesicidir. Kullanıcı tekniği istediği kadar açık tutabilir. Teknik 15 metreye kadar delici ve kesici özelliğini korur, daha uzak mesafelerde ise etkisini yavaş yavaş kaybeder. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninpou
Kuchiyose no Jutsu - Henüz hazır değil.
Jinteki Mayu no Jutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından yatar pozisyona geçer ve tekniği aktifleştirir. Teknik, kişiyi siyah bir ipeksi doku ile sarar. Tamamen sarılan kullanıcı, içeriden dışarıyı görebilir, ancak dışarıdan içerisi görünmez. Kullanıcı dinlenmek veya uyumak için bu tekniği kullanabilir. Doku, yağmur suyunu geçirmez. Kullanıcı istediği zaman Kai mührü ile tekniği bozabilir, bu dokunun yokolmasına ve kullanıcının içinden çıkmasını sağlar.
Doubutsuhen no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından yakındaki bir hayvan ile göz teması sağlar, ardından o hayvan ile konuşabilir hale gelir. Her bir hayvanın kendi kişiliği vardır ve kullanıcıya itaat etmek veya sordukları sorulara cevap vermek zorunda değildirler. Teknik 5 dakika kadar aktif kalır, ardından kullanıcıya uyguladığı stres yüzünden 15 dakika kadar tekrar kullanılamaz. Göz teması kurulan dışındaki başka bir hayvan ile konuşulamaz.

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Bu seviyede kullanıcı temel akrobasi bilgilerini öğrenir ve akrobatik hamleler yapabilmeye başlar. Bu hamleleri momentum kontrolü ile birleştirdiğinde çok büyük efor gerektiren akrobatik hamleleri çok az bir kayıpla uygular. Kullanıcının zıplayarak veya çevresel yükseklik farkını kullanarak yaptığı hamleler daha etkili ve daha az yorucu olur.
Shinshouki Tekniği, Kage Buyou, C-Rank
Kullanıcı, rakibi havaya fırlatmak için akrobatik bir tekme hamlesi kullanır. Bu özel hamle ile rakip 3 veya 4 metreye kadar havaya gönderilebilir. Ardından rakip kendi akrobatik yeteneğini kullanarak havaya zıplar ve havada rakibin hemen altında konuşlanır. Teknik burada son bulur, ancak kullanıcı bu noktadan sonra diğer Shinshouki Taijutsu tekniklerini kullanabilir veya havadaki korumasız rakibine beklemediği bir yerden saldırı yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen Kouichi Natsume tarih 17 Eyl 2014, 02:27

Ulan ben şimdi bu çocuğun üstüne ciddi ciddi işiyordum ha. İsmimi yazıyordum bir de! Tarifi imkansız bir zevk yaşıyorum şu an. Hani hınzırlık yaparsın, yaptığın şey hoşuna gider; ama bir daha yapmama üzere tembihlenirsin ve o yaptığın şeyi zirvede bırakırsın ya. Bu da aynen onun gibiydi. Hayatımda böyle acayip, uçlarda bir şey yapabileceğimi sanmıyorum. Belki ileri de, daha eksantrik şeyler yapabilirdim. Evlenince yani, bu tarz şeylere daima açığımdır. Yeter ki ilginçlik olsun, değişiklik olsun. Hayır bunlar olmasın, karı olsun yeter. Babam sağ olaydı, bana görücü usulü bir karı bulmuştu şimdiye. Bak daha demin efkarlanmıştım şimdi de üzüldüm. Baba konusunu kapatıyorum.

Şimdi şu yerde yatan çocuğu ayıltmam lazım. Amk ibnesi çişin kokusunu aldı, uyandı. Ama sonra tekrar uyudu. Hayır arkadaş bu ne böyle. İçiyorsun, bari kolay kalk. İnsanları uğraştırma. Ama ben buna yapacağımı biliyorum. Amonyak kokusunu içine çekmeli bence. Böyle burun deliklerinde dolaşmalı, genzi yakmalı. O içinde bulunan amonyağın değişik ama pek hoş olmayan kokusunu beyne göndermeli. Akciğeri amonyağın değişik fazları ile dolmalı. İşte o zaman bu çocuk ayılabilirdi. Yani kısacası, çiş ile içli dışlı olmalıydı. Çişi koklamalı, çişe sarılmalı, çiş ile evlenmeliydi. Sonuncusu biraz abartı oldu sanki.

Her neyse, şimdi aklımda ki dahiyane ve şeytanice olan planı uygulamak kalıyordu geriye. Planım ikisi bir aradaydı. Çiş ise tuzu biberi, kahvenin şekeriydi yani. Ne yapacağım merak konusu dimi? Uygulamasını yaparken anlarsınız zaten. Şimdi ben bu çocuğun üstünde bulunan giysiye işemiştim ya. Şimdi o giysiyi çıkaracağım. Kendi çişimden tiksinmiyorum tabii. Direk alıyorum bu yüzden üstünden. Sonra sırtüstü yatma pozisyonuna getiriyorum bizim bu veledi, çocuğu. Artık her ne ise. İşte, ondan sonra da çişli tarafı surata gelecek şekilde, surata tampon yapıyordum. Üstünde bulunan t-shirt'ü, kazağı ve var işte. Hani kanayan bölgeye yaparlar ya, bez ile. Ben de aynısını yapıyordum şimdi. Sonuçta çocuğun beyni kanıyordu. Daha fazla böyle kalırsa, muhtemelen beyinsiz kalırdı. Ne diyem işte aq. Eğer bu sefer de ayılmazsa, sonu hayır olsun o çocuğun. Dediğim gibi fantezik şeylere her zaman açığımdır. Hem de her zaman böyle şeyleri yapmaya meraklıyımdır. Umarım kalkmaz da, daha güzel şeyler yapabilirim.
Resim
Künye
Alım Gücü:
2- 5/10 / Düşük Gelirli.
Kullanılabilir GP:
5

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Fuujin no Jutsu - B-Rank
Atsugai - B-Rank

Taijutsu
Taijutsu Stili
Suiseiki - D-Rank
Suiseiki - C-Rank

Genjutsu
Mugen Onsa - B-Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Kouichi Natsume

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 17 Eyl 2014, 05:00

Suratımda... Ilık bir... Islaklık var....
Ciğerlerimin hafiften yanmaya başlamasıyla bilincim açılmaya başladı. YÜCE RABBIM! O NASIL BİR KOKU! BU SURATIMDAKİ DE NE? Bez?... Kokan bez? Aha biri fırsattan istifade eteri dayıyor bana, kesin kaçırıp çok kötü şeyler yapacak bana. Tabi ya. Ne yapacak acaba, bak çok merak ettim, acaba deney mi yapacak, beni mi taciz edicek, kaçırıp fidye mi isticek? Ailem fidyeyi ödeyemez ki, en fazla babam en küçük kardeşimi yollar alın satın bunu diye, hatta Kiyo'yu da göndermeyin onu da satın der. Vay şerefsiz. Lan ben daha 16 yaşındayım hayatımın baharındayım! Daha Shiki ile çocuk yapacağım belki! Yo hayır, doğa kanunlarına aykırı bir şey bu. Aykırı olmasa bile Shiki'nin beni sevdiğini kabullenmesi lazım. Ulan Şiki, senin yüzünden bak neler geliyor başıma, namıssız.

Sonra çiş kokusu gelmeye başladı burnuma. Aha duygusala bağlayıp işedim derken fark ettim ki çiş bana çok yakında Sanki suratımdaydı. Alnımdan mı işiyordum acaba veya biri alnıma mı işiyordu? Biri alnıma işeyemez çünkü suratıma biri eterli bez dayamış durumda, bezler işeyemez. Acaba eter çiş gibi mi kokardı, eter mi işiyordu? YOKSA BEZ HİÇ ETERLİ DEĞİL MİYDİ? YÜCE RABBIM!

"LAANNRHGOLOLGOTLOROLO" SFX'i eşliğinde şaha kalktım ve ekledim; "BİESALÜĞ!" yani "Kardeş napıyon sen?". Aldım sidikli bezi elime, gördüğüm kadarıyla bu şey eskiden benim üzerimdeydi. Çünkü üstsüzdüm. Fuck yeah logic. Her neyse, tuttum kolundan tişörtü, hani böyle erkek soyunma odasına şaka yapmak için birbirinize havluyla ŞLAPA diye vurursun da içinin yağları erir ya, aynen öyle vurdum herifin bacağına. "LAN!" dedim, "SEAN KHİMİNH SURADHNA ÇİJGKHLLİ BEZSH BASHTRIYONH!!" dedim, öfkemi dışa vurdum resmen! Abi saat nereden baksan 3'tü, bu arıza da neyin nesi şimdi? Ben ne güzel lamba dibinde uyuyordum, sabah olunca tıpış tıpış meyhaneme geri dönecektim. Ne bu şimdi? Niye uykumu böldü, ben şimdi uykumu alamazsam yarın nasıl içeceğim? Hem bir insan neden gecenin 3'ünde milletin üstüne işeyip sidikli bez kapatır üstüne? Kafamda deli deli sorular, bir yandan da bezi elimde fırıl fırıl çevirip kokusuyla ozon tabakasını delmeye çalışıyorum....
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
İçerisinde 3 suiton tekniğine yetecek su barındıran, sağlam sızdımaz matara. Ağırmış az.
Geyikotu Özü, 50gr.
Bazı genjutsu tekniklerinden kurtulmak için özel olarak üretilen bu bombalar, haliyle ileri seviye teknikleri kıramazlar.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Ninja gerekli el mühürlerini yaptıktan sonra ellerini kirli bir su birikintisine değdirir. Elini kaldırdığı anda, su birikintisinden arıtılmış ve tamamen içilebilir bir su kütlesi, iki el ile tutulabilecek bir küre şeklinde kullanıcının elinde oluşur. Daha sonra teknik bozulmadan bu su bir matara veya kaba aktarılır. Bilinen tüm hastalık ve zehirler sudan bu yöntem ile ayrılabilir.
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.
Kizame no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden kabaca bir köpekbalığının başına benzer bir şey çıkar ve rakibi yakalamaya çalışır. Bir şekilde rakibi herhangi bir yerinden yakalarsa bırakmaz ve o su kütlesinin olduğu yerde tutar. Teknikten kurtulmak için aktif olarak köpekbalığı kütlesine zarar verip somutluğunu bozmak gerekir.Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur. Köpekbalığının ısırdığı yerler hasar alır.
Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.
Suijinheki
Ninja kısa olan el mühürleri serisini Tora mühründe sonlandırır ve derin bir nefes alır. Bu aldığı nefesi hızla dışarıya veren kullanıcı yüksekliğini ve genişliğini harcadığı chakra ile oranlı olacak şekilde su kütlesi püskürtür. Bu su kütlesi özellikle defansif anlamda kullanıcı birçok ataktan koruyabilecek bir yapıya sahiptir. Kullanıcı etrafında su kütlesi olması halinde, bu su kütlesini kullanarak da adeta bir bariyer oluşturabilir. Bariyerin şekli tamamen kullanıcının kullanacağı chakra miktarı ve suyun yapısının el verdiği ölçüde her halde olabilecek niteliktedir.
Takonagi no Jutsu
Ninja ortalama bir el mührü dizisinin ardından ortamdaki suyu vücuduna çekmeye başlar. Su, kullanıcının sırtında 4 tane ahtapot kolu oluşturacak şekilde birikir. Bu kollar sert ve hızlıdır, kullanıcıya yakın dövüşte yardımcı olurlar. Çeşitli silahları tutabilir ve fırlatabilirler. Kullanıcı etrafında bir kalkan görevi görebilirler ve gelen saldırılara karşı tepki verebilirler. Eğer bir kol ağır hasar alırsa suya geri dönüşür, kolu tekrar yaratmak için ekstra chakra harcamak gerekir. Açık kaldığı sürece chakra yer. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.
Bousen no Jutsu
Kullanıcı kısa sayılabilecek bir el mühürü dizisinin ardından ağzından çok ince bir su kütlesi püskürtür. Bu kütle, aşırı derecede delici ve kesicidir. Kullanıcı tekniği istediği kadar açık tutabilir. Teknik 15 metreye kadar delici ve kesici özelliğini korur, daha uzak mesafelerde ise etkisini yavaş yavaş kaybeder. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından yatar pozisyona geçer ve tekniği aktifleştirir. Teknik, kişiyi siyah bir ipeksi doku ile sarar. Tamamen sarılan kullanıcı, içeriden dışarıyı görebilir, ancak dışarıdan içerisi görünmez. Kullanıcı dinlenmek veya uyumak için bu tekniği kullanabilir. Doku, yağmur suyunu geçirmez. Kullanıcı istediği zaman Kai mührü ile tekniği bozabilir, bu dokunun yokolmasına ve kullanıcının içinden çıkmasını sağlar.
Doubutsuhen no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından yakındaki bir hayvan ile göz teması sağlar, ardından o hayvan ile konuşabilir hale gelir. Her bir hayvanın kendi kişiliği vardır ve kullanıcıya itaat etmek veya sordukları sorulara cevap vermek zorunda değildirler. Teknik 5 dakika kadar aktif kalır, ardından kullanıcıya uyguladığı stres yüzünden 15 dakika kadar tekrar kullanılamaz. Göz teması kurulan dışındaki başka bir hayvan ile konuşulamaz.

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Bu seviyede kullanıcı temel akrobasi bilgilerini öğrenir ve akrobatik hamleler yapabilmeye başlar. Bu hamleleri momentum kontrolü ile birleştirdiğinde çok büyük efor gerektiren akrobatik hamleleri çok az bir kayıpla uygular. Kullanıcının zıplayarak veya çevresel yükseklik farkını kullanarak yaptığı hamleler daha etkili ve daha az yorucu olur.
Kullanıcı, rakibi havaya fırlatmak için akrobatik bir tekme hamlesi kullanır. Bu özel hamle ile rakip 3 veya 4 metreye kadar havaya gönderilebilir. Ardından rakip kendi akrobatik yeteneğini kullanarak havaya zıplar ve havada rakibin hemen altında konuşlanır. Teknik burada son bulur, ancak kullanıcı bu noktadan sonra diğer Shinshouki Taijutsu tekniklerini kullanabilir veya havadaki korumasız rakibine beklemediği bir yerden saldırı yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen Ganta Akira tarih 17 Eyl 2014, 11:34

Sikicem gürültünüzü, napıyonuz lan! Ulan bir uyutmadılar, iki saattir bağırma seslerinden uyuyamıyorum. Kim bağırıyor lan? Öldürücem onu. Bekleyin lan, katanamı alıp geliyorum. Katanamla birlikte dışarı çıkmıştım. Bu ibne, Natsume idi. Bir çocuğun üstüne işiyordu. Lan şimdi napacağımı bilemedim. Gülsem mi yoksa ağlasam mı? Bu ne lan, ahahahaha... Haykırdım abi. Bir de adam sarhoş, dili dönüyor garibin. Neyse istifimizi bozmadan şu salağa(Natsume'ye) yöneldim. ''Lan Natsume, napıyon lan salak herif? O bamyayla sarhoş çocuğa mı işiyon şerefsiz.'' dedim ve gülmemi tutmaya çalışırken birden istemsiz bir şekilde haykırdım. Ağzımdan balgam mı desen, tükürük mü desen hepsi sarhoş çocuğun üstüne gitti. Yazık... Valla, kendimi tutamadım. Cidden çok komik lan bu. 1 yıldır ilk defa bu kadar kahkaha attım.

Out: Hiç uzun yazasım yok. Biraz olaya dahil yazarım sonra. :lol:
Adamın varya, aklını alırım aklını...
Resim

Bize ateş işlemez gülüm.Resim

Ganta Akira
Künye
İsim:Ganta Akira
Element:Suiton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/6

Güç:6
Çeviklik:8
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:2
Zeka:4

Eksiklikler/Özürler
Yabancı
Yalnız

Ninjutsu
Shunshin no jutsu[D-Rank]
Mizurappa[C-Rank]
Suirou [C-Rank]

Taijutsu
Shigure[D Rank]
Shigure[C Rank]
Shigure[B Rank]

Shigure teknikleri;
Hadan, [B Rank]
Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma 1

Chakra hapı, 4. Seviye
Katana, 3. Seviye
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Ganta Akira

Mesajgönderen Kouichi Natsume tarih 17 Eyl 2014, 20:31

Orada dur bakalım delikanlı. Orada duracaksın. Ne demek la, bana vurmak? Hem de çişli bir giysiyle. Bu bana hakaretdir. Şaka ya, şaka. Amk çocuğu ayıltmak adı altında, türlü türlü fanteziler denemiştim çocuğa. Ben olsam, bana biri böyle yapsa mına kordum. Mına kor, götünden kan alırdım. Anneden girer, çıkacağım yeri bilemezdim. O derece, kaybolurdum 7 sülalesinin içinde. Böyle de bir adamdım işte. Adamın hası, adamın dibiydim. Tabii bunu kendime demem ile kanıtlayamazdım. Daha sonra birine nasıl biriyim diye sormalıydım. Ama o da benim gibi olmalıydı. Derken, arkamdan sinirlerimi hoplatan bir ses geliyordu. Bu o puştun sesiydi. Sikik sikik bakan, buranın ağası benim diyen bakışların sahibiydi. O piç Ganta'ydı. İbne Ganta'ydı, götveren Ganta'ydı. O... o bir insan değildi. Anlayacağınız, çekilecek dert değildi.

Her neyse, ne söylüyordu bu çocuk. Bir şeyler saçmalıyordu işte. Ama az önce yaptığım şeyi gördüğünü de söylemeden geçmiyordu. Aman, çok da sikimdeydi. Çocuğu sikmedik ya. Üzerine işedik. Dimi yani, shinobilik vazifemi yapmıştım. Ishi ile bir insanı zor bir durumdan kurtarmıştım. Evet, evet bunu yapmıştım. Çekinecek ne vardı. Hiçbir şey yoktu. Çekilin o Ganta'nın amuha goyacam. Çekilin amk. Bu gaz ile Ganta'ya; "Ne diyon lan sen, değişik? Kodumun çocu. Siktir git lan buradan. Çocuk ayyaş, amonyak kokusu verip kendine getirdik. Kodumun cahili." diyecektim. Sonra çocuğa eğilecektim, kulağımdan tutup, fazla sıkmadan yukarı doğru çekecektim. Bunu yaparken de doğrulacaktım, tabii kendimle birlikte çocuğu de ayağa dikecektim. Sonra Ganta'ya çocuğu gösterip; "Tanıyor musun lan bu gevşeği, he? Bak suratına bak, sıfatına bak. Sıfatına sıçtığım. Hiç de utanmıyor içip yollardan yuvarlanmaya." diyecektim böyle büyüklerin küçükleri azarlarken kullandığı ses tonunda ya da ona benzer bir şekilde.

İkisi de benden küçüktü. Bu yüzden ağızlarını yüzlerini sikmem oldukça normaldi. Yaş farkı var yahu. Şu an ağızlarına versem, bir şey dememeleri lazım. Tabii bunu yapmazdım, eğer erkeğin ağzına veren varsa da onun amına koyim ben. İnsan insanı siker mi hiç? Bu söz aslında aynı cinsten olanlara ithafen söylenmiştir. Ama anlayanı yok işte. Ne yani, bu erkek sikenler deliği olsun yeter diyenler mi? Midem bulandı amk. Ben bu konuyu kapatıyorum. Zaten sidik ve alkol kokusu, beynime hızlıca nüfuz ediyordu. Bazıları ciğere giderken soluk borusundan, bazıları da mideye gidiyordu yemek borusundan, böğğk. Burnumdan nefes alacağım. Ayrıca böyle iğrençlik sınırına giren şeylere de geçiş yapmayacaktım. Sınırın 5-6 kilometre ötesinde duracaktım. Sonra başarırsam bu çocukları adam edecektim. Benim gibi vatanına, milletine yararlı bir birey haline getirecektim. Yapacaktım yani, başaracaktım bunu. Yoksa sikerler, orayı sikerler. Bunları da sikerler. Herkesi ve her şeyi sikerler. Öyle yani.
Resim
Künye
Alım Gücü:
2- 5/10 / Düşük Gelirli.
Kullanılabilir GP:
5

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Fuujin no Jutsu - B-Rank
Atsugai - B-Rank

Taijutsu
Taijutsu Stili
Suiseiki - D-Rank
Suiseiki - C-Rank

Genjutsu
Mugen Onsa - B-Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Kouichi Natsume

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 17 Eyl 2014, 22:13

Vay arkadaş, adamlar üşenmemiş, bok daha karganın sindirim sistemine ilerlemeden benim üstüme işeyip sıçmaya gelmiş. Böyle bulanık gözlerle seçebildiğim kadarıyla bir tipsiz daha geliyordu, bana işeyen bay çişe sataşıp balgam yağmuruna tuttu, ben de nasibimi aldım tabi bundan. Sonra bay çiş geldi tuttu beni bir yerimden, dur neremden bakayım.. Ha, kulağımdan tutuyor iyi. Kaldırdı beni yerden, hızlı oldu biraz zira bir milyon karşılığı makinadan düşen zıplayan top gibi sekiverdim sik kadar boyumla. Gevşekli mevşekli ayıplı sıçmalı şeylerle beni tanıttı cümle aleme, sesinin çıktığı soluk borusuna değdirdiğim.

Hala elimde tuttuğum, yaratıldığı güne lanet etmiş tişörtü yere çaldım. "Lan!" dedim, "İNSAMGF İNSAHDNA İŞHER Mİ HİJÇ?!" dedim, "GHERKİRSE OMUZHOMHUZA DÖVJMEDİKH Mİ BİZS SENLE LANH?!!" dedim ama bunu ikisine demedim. İsmi lazım değilin birine dedim. Anlar o kıps. Kurtulmaya çalıştım çocuğun elinden. Saça girmiş sinek gibi çırpınıverdim. Ama kurtulaveremedim! Onun yerine yere yuvarlanıverdim gene iyi mi. Zar zor kalktım ayağa geri; "NNNNIAAA ISHIGAKUREE BEBESHİYMH HERH YERDHE ICHER YUWJASVARLANIRIM LAN!" diye diye iyice mahalledekilerin uykusunu siktim. Küçük hissederken büyük çıkmış yeni gelin gibi ağlamaya başladım sonra. Aman tanrım, o nasıl anırmak, ağlamıyor resmen eşeklerin çiftleşmesine dublaj yapıyordum. Ağlarken ne diye nara attığımı pek bilmiyorum muhtemelen yine "KJSKGKLHJDLGF" demişimdir.

Oh be, ağlayınca açıldım ha. Kız gibin aynı. Kız olmak ne rahat şeymiş, istediğin ayakkabı mı yok? Hop ağla rahatla. Sevgilin senden daha az bıyığa mı sahip? Hop ağla rahatla. Yok lan ağlama aq git bi ağda yaptır hürrem hatun otu sür, bıyık yakışmıyor sana. EYY ISHIGAKURE'Lİ KIZLAR!! SİZ BIYIKSIZ DAHA GÜZELSİNİZ! BIRAKMAYIN DEMİYORUM HOBi olrldf... Of ne diyordum, hah ağlamak iyi geldi. Baktım şöyle bu ikisine, dibimde duran paçasındaki ıslaklıktan anladığım kadarıyla sidikçim olmalıydı, diğeri de lama bebesi, mantık fışkırıyo gene her yerden. İkisinin de saçları koyu renkti çözemiyorum şimdi sokak lambasında biliyo musunuz, uzunlukları benimkiyle hemen hemen aynıydı. Saç uzunluğu tabi, boy konusunda köyün en kısa bebesi benim. Bunlar da benim gibi en kısa olsaydı çok ilginç bir görüntü çıkardı ortaya. Aslında komik olurdu ha. Neyse. Döndüm sidikçiye dedim ki "AAAaaabi sigaran var mı?", sonra ekledim ki; "Yok vazgeçtim sidik bulaşmıştır bir şey olmuştur onlara." Öbürüne döndüm, o biraz daha keş gibiydi, böyle bayık bayık bakıyordu, içi geçmişti sanki. Öh be abi ben ayılayım sen sarhoş ol içimi bunalttın ha o nasıl bir tip, gerçi vardır bunda sigara. "Sen de var mı aaaaaaabi?" dedim ağzımı yamılta yamılta.
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
Geyikotu Özü, 50gr.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Suiben
Kizame no Jutsu
Niji no Jutsu
Suijinheki
Takonagi no Jutsu
Bousen no Jutsu
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Doubutsuhen no Jutsu

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Mesajgönderen Ganta Akira tarih 18 Eyl 2014, 11:45

Ulan haykırıyorum, tiplerine soktuklarıma bakın. Biri işiyor, biri de sarhoş olmuş ağlamaya başlamıştı. Fakat şu Natsume pezevenginin ters laflarını duyduktan sonra yüz ifadem sinirli biçimi almıştı. Bu çocuğu dövmeyecek miydim ben? Bu bizim köydeki bıyıklı kızlara yavşıyordu bi ara. Tipine sohtuğum! Evladım olsa Ishi-chou binasına bırakıp kaçarım lan. Harbiden böyle bir çocuk olamaz, bence akraba evliliği bu.

Neyse, bu bana böyle tanıyor musun falan felan dedikten sonra ona yönelip, ''Nerden tanıcam? Beyinsiz herif. Bırakta çocuğu bizim eve taşıyak lan. Üstüne işemiş bide pezo.'' diye atarlandım. Daha küçücük çocuk lan. Her halde Genin'dir. Genin'lere içki nasıl veriliyorsa... Sonra efendim, çocuk saçma sapan şeyler söyledikten sonra sigara istemeye başladı. Artık bendeki de sabır değil mi? İlk önce, ''Dur bir dakika. Bakayım cebime.'' diyip cebimi karıştırdım. Sonrada ''Aaa buldum'' diyip elimi cebimden çıkartarak ''NAH'' çektim. Neyse çocukla uğraşamıcam, çıkartak bizim eve her halde kız yüzünden böyle bu. Yoksa niye böyle olsun değil mi? Bizde eskiden az mı sevdik? Ama naptı, yüz falan vermedi. Uzaktan izledik anca...

NAH:
Resim
Adamın varya, aklını alırım aklını...
Resim

Bize ateş işlemez gülüm.Resim

Ganta Akira
Künye
İsim:Ganta Akira
Element:Suiton
Seviye:C-Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 3 - Düşük Gelirli/6

Güç:6
Çeviklik:8
Kondisyon:5
Potansiyel:5
Varlık:2
Zeka:4

Eksiklikler/Özürler
Yabancı
Yalnız

Ninjutsu
Shunshin no jutsu[D-Rank]
Mizurappa[C-Rank]
Suirou [C-Rank]

Taijutsu
Shigure[D Rank]
Shigure[C Rank]
Shigure[B Rank]

Shigure teknikleri;
Hadan, [B Rank]
Genjutsu

Beceri Listesi
Katana Kullanma 1

Chakra hapı, 4. Seviye
Katana, 3. Seviye
3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Ganta Akira

Mesajgönderen Kouichi Natsume tarih 19 Eyl 2014, 00:52

Bu değişik benim ile nasıl konuşuyor aq? Değişiğe bakar mısın, sıfatsız piç. Hem içiyor hem saçmalıyor. Hay amk, içip saçmalamak zaten doğal bir şey. Şu an benim yaptığım anormal bir şey. Hmm... O çocuğu sarhoş olduğu için affediyorum. Sonuçta kafası bir milyon. İstemediği şeyler yapabilir. Ben onun yerinde olsaydım, karşıma benim gibi bir çıksaydı, sikerdim. Kafasını ve de gözünü sikerdim, ama sarhoş olduğumdan bunu dilim ile dile getirirdim. Evet, asıl nokta burası. Bu benim üzerine işememe sinirlenmiş. Haksız diyemem, konu ben olunca ona haklı da diyemem. Ne haltsa artık aq. Kafamı böyle boş düşüncelere vermeyeceğim. Zaten çocuk aptal gibi bakıyordu. Beyni sanırım ters dönmüştü. Fazla alkolun öyle yaptığını duymuştum. Doğru mudur bilemem. Ama içgüdülerim doğru diyor. Amonyak konusuna da içgüdülerim doğru demişti. Doğru çıkmıştı. İçgüdülerimi ve kendimi seviyorum. Kendimi zaten hep seveceğim. Kendini sevmeyen biri, başka kimseleri sevemezmiş. Yani öyle okudum. Kim yazmışsa, eyvallah. Bu çılgın taktik ile kız düşürecektim. İnş, amin.

Şimdi, bu Ganta piçine sorduğum soruların cevabını almaya geldi. Neyse, geçeyim burayı. Amk çocuğu, tam bir beyin fakiri. Beyin yerinde kafasının içinde, patates tarlası varmış. Sanırım o yüzden tam bir patates kafa. Gerçi patatesten daha çok, sik kafaya benziyor da. Patates buna daha iyi giderdi yani. Cibiliyetsiz ya. Bak tip tip bakmaya başladı. Bu amk bakışlarını hiç sevmiyorum. Bakınca amk, kaçıp gidesim geliyor yanından. Sanki onu sikmeye çalışıyorum, o da beni bu yaptığım davranıştan dolayı yargılamaya çalışıyordu o gözleri ile. Sinirini bana göstermeye çalışıyordu. Bu aklımda düşünceleri daha fazla tutamayıp Ganta'ya; "Lan sokuk, bana öyle bakma. Yoksa seni eşcinseller ile aynı odaya tıkarım." diyecektim biraz sesimi yükselterek. Sonra o sarhoş çocuğu kolundan tutacak ve üzerimdeki ceketi ona verecektim. Altımda beyaz t-shirt'üm vardı. O bana yeterdi. Tabii çocuk merak içinde kalmasın diye de; "Al bu ceketi giy. Senin olsun, benim evimde çok var. Üşümezsin şimdilik, leş gibi sidik kokuyorsun zaten. Onu geri versen de giymem yani anlayacağın gibi. Şimdi seni nehre götürüyorum. Elini, yüzünü falan yıkarsın. Kendine gelirsin. Ailen böyle görmezsin seni, sıfatsız bir şekilde." diyecektim. Sonra; "Adım Natsume, senin o boktan adın ne?" diye tamamlayacaktım konuşmamı.
Resim
Künye
Alım Gücü:
2- 5/10 / Düşük Gelirli.
Kullanılabilir GP:
5

Eksiklikler/Özürler
-

Ninjutsu
Fuujin no Jutsu - B-Rank
Atsugai - B-Rank

Taijutsu
Taijutsu Stili
Suiseiki - D-Rank
Suiseiki - C-Rank

Genjutsu
Mugen Onsa - B-Rank

Beceri Listesi
-

-
Kullanıcı avatarı
Kouichi Natsume

Mesajgönderen Shiomiya Kiyo tarih 05 Eki 2014, 03:05

Cinsel kimliğinden hala emin olamamış sikik ergenin teki olduğum için, "eşcinsel" kelimesini duymam irkilmeme yol açmıştı. "Aaaaaaaaabim neden üstüme üstüme geliyorsunuz lan siz, SEVMEK AYIP MI ULAN!" diye böğürdüm gene. Vay arkadaş, iki dakika içinde ne çok böğürüldü siktiğimin sokağında. Bendeki de boğaz, bu kadar böğürmemeliyim. Ben bunları düşünürken bilinmeyen bir güç beni kendine çekti, meğer ki işemeli sıçmalı porno abi kolumdan tutmuş bana ceketini veriyor, beni nehirde yıkayacağını söylüyor. "Ne nehri oğlum, köyde nehir mi var, nereye saklamışlar?" diye mırıldandım çaktırmamak için. "Lan yoksa! LAN STYX NEHRİNE Mİ GİDİYORUZ!? OLEY LAN!" diyip bebeler gibi zıplamaya başladım. Ama bu zıplamam da diğer bütün sarhoş duygularım gibi uzun sürmedi, bu sefer halimi baltalayan kelime "aile" idi.

"Benim... Benim anam babam yok aaabi... Yani var da yok... Yediye bölünmüş bir şekilde onlar. Bölünmeye de devam ediyorlar. Biliyor musun geçen gün eve uğrayayım dedim, benim sekiz yaşında kız kardeşim varmış yeni görüyorum. Bayağı da bana benziyor hani kara kuru bir şey, pek sevimli kerata. Konuştum sohbet ettim iyi hoş insanmış. Sonra babam geldi, kovdu beni..." Sidikli abide de amma sabır varmış ha. Kolumdan tutmuş olduğu için vızırdanmamı baya baya kulağının dibinde yapıyorum. Bu arada demin gelen bayık bakışlı keş herif ani bir ışık hüzmesiyle aşırı gay bir kelebeğe dönüşüp gitmişti. Adamın gay kelebek elementi var lan ne güzel.

"Adım Natsume." Dedi sidikli abi, sonra da benim ismimi sordu. Harbiden, neydi lan benim ismim? Bu herif de kim! Ben neden buradayım, bu sokak lambası neden bu kadar uzun ve kalın... Ne oluyor lan burada?!

"İsmim, şey... Şey değil, Shio.. Soyadım Shiomiya onu hatırlıyorum da... İsmim neydi benim, aaaabi?"
Resim
Lejant
Kütüphane
Künye
İsim Shiomiya Kiyo
Yaş 16
Cinsiyet Erkek
Element Suiton
Seviye C-Rank
Rütbe Chuunin
Kullanılabilir GP 32

Eksiklikler/Özürler Yok

Ekipman
Matara, "Gama" (蜍)
Geyikotu Özü, 50gr.

Beceri Chakra Kontrolü 2

Ninjutsu

Suiton
Jousui
Suiben
Kizame no Jutsu
Niji no Jutsu
Suijinheki
Takonagi no Jutsu
Bousen no Jutsu
Ninpou
Jinteki Mayu no Jutsu
Doubutsuhen no Jutsu

Taijutsu

Shinshouki Stili, C-Rank
Kullanıcı avatarı
Shiomiya Kiyo

Sonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir