Herkes sanırım Ticari Faaliyetler konusunda hemfikir. O bağlamda, paranın gideceği proje o olacak.
Yatırım konusuna değinilmiş ama herkes ayrı telden çalıyor. Ya da bana öyle geliyor

Burayı tur tur düşünmeyin arkadaşlar, birbirlerinizin yazdıklarına cevap verebilirsiniz hemen. Ben gerektiği anlarda gireceğim.
Yatırımı spesifik olarak detaylıca, kuralına kadar düşünmeyin. O kısım benim sorumluluğumda. Siz fraksiyonun temel olarak neye odaklanması gerektiğini söyleyin, ona göre bir şeyler bulunur.
Herşeyden önce, tamamen projeye mi yüklenilmeli, yoksa yanında bir yatırım da olmalı mı? Olacaksa nasıl bir şey olmalı? Ne yapmalı yani fraksiyon? Bu konu hakkında tartışalım.
Ayrıca, herkes fikir verip susmasın lütfen pıtırcıklarım. Birisi yazdıysa, katılsanız da katılmasanız da cevap verin, "Beğenmedim." "Olmuş." "Denk getirememişsin fikri" falan diyin yani birbirinize. Buranın olayı, herkesin fikir yazıp benim içinden birini seçmem değil, sizin kendi aranızda belirlemeniz. Yoksa ben kafama göre de fraksiyonu yönetebilecek kapasitedeyim