Canım Sıkıldı, Kitap Okuyacağım!

Moderatör: Game Master

Canım Sıkıldı, Kitap Okuyacağım!

Mesajgönderen Masaru Riku tarih 28 Mar 2016, 18:20

Sabahın erken saatlerinde uyanmıştım. Hem de hayatımda hiç kalkmadığım kadar erken bir saatte. Derdimi merak eder gibi olan insanları hissediyorum. Evet, düşündüklerinizi hissetme gibi özelliklerim var. Belki de merak eden kimse yoktur ve kendi kendime konuşuyorumdur. Cidden, ben ne yapıyorum yahu? Neyse bunun bir önemi yok şimdilik. Sabah erken saatte kalktım çünkü kitap o-ku-ya-ca-ğım! Neden diye sorduğunuza bu sefer eminim. Kitap okuyacağım çünkü izinde olduğum genjutsu disiplinini biraz daha öğrenmek istiyorum. Aslında öğrenmeye başladığım günden itibaren merak ettiğim bir şeydi bu. Disiplinimin izinde gittikçe deliren insanların varlığı hakkında birkaç duyumum olmuştu. Ben de hazır zır deli birisi olmuşken daha ne kadar delirebilirim diye merak etmeye başlamıştım. Şimdi de kütüphaneye gidiyordum ve delirmek için neler yapabilirim bunu araştıracaktım.

Kütüphane neden akademide olur? Bunu cidden henüz çözemedim. Medeni bir halk olduğumuzu söyleyemem ama kütüphaneyi ayrı bir binaya koymak çok da zor bir şey olmasa gerek. Şimdi oraya gittiğimde birkaç bebenin bana hayranlıkla baktığını falan göreceğim, götüm kalkacak falan... Cidden bayağı mükemmel birisi olmalıyım. Çocuklar posterlerimle duvarlarını süslüyor olmalı. Belki de genç kızlar beni hayal ederek... HER NEYSE! Amacımdan sapmamaya özen göstererek akademiye doğru yolumu tuttum. Yanlış hatırlamıyorsam akademi 3. kattaydı. Akademiye girip direkt olarak 3. kata çıkacak ve görevli birilerinin olup olmadığına göz atacaktım. Görevliyi gördükten sonra ne demem gerektiğini düşünürdüm. Gerçi pek açıklama borçlu olduğumu sanmıyorum. Ulan ne konuştum be! Yeter bu kadar. Akademide görüşürüz.
Resim

Künye
İsim: Masaru Riku
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: Orta-Düşük Gelirli/2 Puan
Kullanılabilir GP:6

Güç: 3
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4