gönderen Shizawa Tatane tarih 08 Şub 2016, 02:46
Yol sonunda bitmişti ve Kusagakure shinobilerinden ziyade, gezgin ninjalar olabilmiştik.
Bu güzel bir şeydi, sonuçta buraya Kusagakure'den birilerinin gönderildiğini bilmeyeceklerdi ve olası bir başarısızlık durumunda oklar bizim köyümüze dönmeyecekti. Sivil görünemiyor olsak da, yine de önem gösterilesi bir şey yaptığımızı düşünüyordum. Herkesin alın koruyucusunu çıkarması güzel olmuştu.
O kadar yolu çekişimizin ardından, ilk gördüğümüz şey bir evdi. Hoş, sonunda yaşam belirtisi vardı! Köye yaklaştığımızı işaret ediyordu bu. Güzel. Yalnız, eve yaklaştıkça bir şeylerin yanlış gittiğini fark etmek elde değildi. Ev, yanmıştı. Yangının önceden çıktığını varsayabiliriz. Yakıp yıkıp gitmişler işte, olay bu. Yapanlar shinobi mi yoksa basit kundakçılar mı bilmiyorum, umurumda da değil.
Ha ayrıca shinobilerse ki yüksek ihtimal shinobiler, arkalarında böyle açık seçik bir delil bırakacak kadar cesurlarsa, bu delili koruyacak kadar da temkinlilerdir diye düşünüyorum. Yani içeriye girmek, düpedüz aptallık olacaktı.
Bu fikrimi diğerleriyle de paylaşmak istiyordum, yine de evin içerisine girme ihtimalini de cümlelerime katacaktım.
"Bakın, şu an sivil ninjalar sayılırız. İçeriye girmek riskli olduğu kadar, şüpheli de olacaktır. Yol ne kadar işlek bilmiyorum ama yolun bu kadar yakınında oluşu ve bu evin hala burada durup, herhangi bir müdahaleye uğramamış olması fazla kışkırtıcı.
Ayrıca, burası görev bölgemizin dışında sanırım. Takizawa köyüne henüz varmadık sonuçta. Ve... İçimden bir ses, bunun bir tuzaktan başka bir şey olmadığını söylüyor." diyecek ve derin bir nefes alıp, gülümseyerek
"Yine de girip içeride ne olduğuna dair olan merakımızı giderebiliriz, ne dersiniz? En fazla bölge izleniyordur ve şanslıysak öldürüleceğizdir. Yalnız baştan anlaşalım, ben burada gözcülük yapacağım. İçeride, olası bir saldırı durumunda, dövüş yetenekleri bakımından bariz olarak altta kalacağım.
Ve biriniz içeriye girecek olursa, canlı olan ya da eskiden canlı olan her şeye dikkat etmesini istiyorum. Tuzağımız ölü olanların aslında ölü olmaması olabileceği gibi, doğrudan girişte de olabilir. Şimdiye kadar müdahale olmadıysa buraya daha da kimse gelmez demektir, bu yüzden ikinci bir yol açmakta fayda var derim." diye söze devam edecektim.
Uh, amma konuşmuştum be. Ama boş konuşmamıştım, bu kısım güzel. Sanırım eğlenceli bir şeyler sonunda ölebileceğiz, ne harika! Değil mi? Um, sanırım değil. Her neyse. Diğerlerinin düşüncelerini de bekleyecektim. Grup halinde hareket etmek bu sefere mahsus en mantıklısı sanırım.
Tatane :
"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?" Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Ninjutsu : DOTON
Moguragakure no Jutsu
Tekkai
Doryuu Shiki
Gansekikei no Jutsu Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Rishuu
Shibou no Jutsu Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist