[B - Rank | Hayato & Usagi & Isshiki] İttifak

Moderatör: Game Master

Re: [B - Rank | Hayato & Usagi & Isshiki] İttifak

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 28 Eyl 2016, 07:41

Kapalı konu
Kita Usagi 2. pasifliğini almıştır. Kendisi yazdıktan sonra konu devam edecektir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kita Usagi tarih 30 Eyl 2016, 13:58

Tam parşömeni alacakları sırada Shunsen'in bunu engellemesi, Norio'nun bu ikili arasındaki ilişkide pasif rol üstlendiğini kanıtlar nitelikteydi. Norio, Shunsen'in her dediğini yapacak gibi duruyordu. Şimdiye kadar yapmıştı da zaten. Ne var ki, Shunsen konuşmaya başlarken kibrinin bir hayli fazla olduğunu söylemek mümkün oluyordu. Kendinden o kadar emin konuşuyordu ki, hata yapması işten bile değildi.

Shunsen konuşmasına devam ederken, Usagi sürekli Shunsen'e kaçamak bakışlar atıyordu. Bunu bilerek yapmıyordu. Şu an yapabileceği bir şey yoktu. Ayrıca duyguları kullanılarak kandırılmış olması da, bu bakışlara neden oluyordu. İstemeyerekte olsa yaptığı bu bakışlar, işlerine yaramıştı. Shunsen Usagi'nin shinobi takımından birisi olduğunu anlamamıştı. Ve bunu lehine kullanmak için harika bir fırsattı. Şaşkınlığını olabildiğince dizginlemeye çalışarak, önceden sürdürdüğü role devam edecekti.

Shunsen en büyük hatasını yapmıştı. Kibrinin neden olduğu en büyük hata buydu. Gerçi bu durumda herhangi bir sıkıntı yoktu. Görevleri, parşömeni gizli bir biçimde çalmak ve buradan uzaklaşmaktı. Eh, gizlilik bölümünü biraz es geçmişlerdi ama hala daha şansları vardı. Parşömeni alıp uzaklaşabilirlerdi. Usagi ise bunun için elinden geleni yapmaya hazırdı.

Hayato'nun söylediklerinden sonra Usagi korkmuş gibi yapacaktı. Biraz da mide bulantısı ekleyecekti bunun üzerine. Sonra ise hiç beklemeden söze girecekti.

"Pe-Peki, tamam yaparım. Ama shinobi-san'ın dediği gibi, görüş mesafesinden ayrılmak istemiyorum. Be-beni biraz korkuttun Shunsen-san. Tek yapmam gereken parşömeni senden alıp shinobi-san'a vermek dimi?"

Bu sözlerini olabildiğince korkmuş bir şekilde söyleyecekti. Önceden takındığı utangaç aile kızı profilinden ödün vermemesi gerekiyordu. Bundan sonrasında da, bu rolü parşömeni alana kadar sürdürebilirdi. Parşömeni aldıktan sonra da direk Hayato'nun yanına gelecekti. Başka bir şey yapmayı planlamıyordu. Tabi, herhangi sıradışı bir olayda bu ikiliyi öldürmekten çekinmeyecekti. Sonuçta görevleri parşömendi. Bu ikilinin canlı salınması veya canlı yakalanması hakkında bir görevleri yoktu. Bu sebeple önce parşömeni alacak, sonra Hayato'nun yanına gelecek. Bir aksilik çıkmazsa bu küçük kasabada daha fazla kişinin ölmesi gerekmeyecekti.

RP Out: Gecikme için gerçekten çok özür dilerim. Keşana internet bağlatamadık daha. Telefonunda interneti en kötü zamanda bitti. 4 gündür "Kanka internetini açsana" diye takılıyorum.
Resim

Künye
İsim: Kita Usagi
Fraksiyon: Taiyou
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 72.500 Ryo
Prestij: Moumoku/6PP
Kullanılabilir GP: 35

Resim

Güç: 2
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 8
Varlık: 2
Zeka: 8

Motivasyon
Ailesini Bulmak:
Herkes, ailesini ölmüş olarak görse bile Kita, ailesinin ölmediğini biliyordu. En azından abisinin ve annesinin. Onları bulmak için, gereken her şeyi yapacağına yemin etmişti. Ne olursa olsun, onları bulacaktı. En azından onlara ne olduğunu bulacaktı.
Beklenti:
Ailesinin ondan beklentilerini karşılamak ve bir gün onları bulduğunda hayal kırıklığına uğratmamak için, Altın Jenerasyonun Altın Kunoichisi olmaya çabalamaktadır.

Komplikasyon
-

Özellikler

Resim

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1

Ninjutsu
Suiton
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.

Heisashiki
Ninja gerekli el mühürlerini tamamladıktan sonra suyun altında nefes alma yetisini kazanır. Tekniği kullandıkça chakra harcar, ancak suyun altında nefes alması gerekmez ve boğulmaz. Ancak bu teknik ona suyun altında manevra kabiliyeti sağlamaz. Teknik maksimum 1 saat kadar açık kabilir, ardından kullanıcı nefes almak için suyun dışına çıkmalıdır.

Mizurappa
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Tori mühründe bitirir ve derin bir nefes alır. Aldığı nefesi hızlı bir şekilde ağzından dışarıya veren kullanıcı bu sayede oldukça hızlı ilerleyen bir su kütlesini hedefine yollar. Kullanıcı chakrası ile suyun oluşturacağı zarar gücünü arttırabilir ve nefesini vermeye devam ettiği sürece su hedefe doğru ilerler.

Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.

Kasui no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden aniden 20 santim boyutlarında delici, sudan oluşan dikenler belirir. Rakibin hareketlerini kısıtlar ve eğer üzerine basılırsa hasar verir. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.

Ninpou
Shunshin
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.

Taijutsu

Genjutsu

Beceri Listesi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Resim
Kullanıcı avatarı
Kita Usagi

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 01 Eki 2016, 15:48

Hayato'nun yaptığı teklifin ardından Usagi'nin bu teklifi onaylaması ile, arzuladığınız parşömene bir adım yaklaşıyorsunuz. Usagi üstün bir oyunculuk performasıyla olayın ana kahramanına dönüşürken, shinobiliğinden taviz vermeyecek kadar da dikkatli duruyor. Shunsen'den korktuğunu itiraf etmesi, Shunsen'in hoşuna gitmiş olacak ki, adamın yüzündeki sinsi gülümseme sıcak bir hal alırken “Anlaştık!” diyor Shunsen. Sonrasında ise, Karen'i tutmaya devam ederken, Norio ile birlikte ilerlemeye başlıyorlar. Shunsen Hayato'dan çekilmesini ve kendileri için rahat bir geçiş sağlanmasını talep edince, Hayatı kavisli bir hareketle odanın diğer tarafına geçiyor ve kapı kısmını Usagi'ye emanet ediyor. Shunsen Usagi'ye ilerlemesini söylüyor ve böylece Kanwa'dan çıkış yapıyorsunuz.

Shunsen ve Norio'nun hemen önünde Karen ilerlerken, Shunsen Karen'in esir olduğunu çaktırmamak için, sadece arkasından takip etmekle yetiniyor. Gecenin karanlığından da yararlanarak dikkat çekmeyecek şekilde yapılan ilerlemede, Usagi en arkada bulunuyor. Böylece Usagi hem Shunsen'i kontrol altında tutarken, hem de Hayato'nun görüş açısında kalıyor. Hayato ise, temkinli bir şekilde, görüş mesafesini hiç kaybetmeden, ancak grubun ilerleyişini de sekteye uğratmayacak şekilde ilerliyor.

Köyün çıkış noktasına geldiğinizde, Shunsen ve Norio duruyorlar. Karen de otomatik olarak durduğunda, Shunsen kadının ense köküne vurarak onu etkisiz hale getiriyor. Bu hareket başta Usagi olmak üzere, Hayato'yu da birden canlandırırken, Shunsen sakin bir şekilde Usagi'ye dönüyor ve “Ayak bağı olmasını istemem.” diyerek açıklamasını yapıyor. Usagi kendisinin tehlike altında olmadığını sezince, dikkatini kaybetmeden rolünü oynamaya devam ediyor. Bir sorun olmadığını anlayan Hayato da yerinde durmayı tercih ederken, Shunsen “Norio-sama, parşömeni verebilirsiniz.” diyor. Norio ise hemen kolunun altındaki parşömeni çıkarıyor ve doğruca Usagi'ye uzatıyor. Usagi ise rol icabı hafif korkmuş şekilde parşömene uzanıyor ve elinin titremesini arttırarak parşömeni kavrıyor. Tam bu esnada Shunsen Usagi'ye bir adım yaklaşıyor ve “Kolyeyi almayı unutma! Ayrıca yeniden görüştüğümüzde her şey daha farklı olacak, bana inan!” diyor sıcak bir gülümseme ile. Ardından Shunsen bakışlarıyla Hayato'yu selamlarken Shunsen Usagi'ye “Shinobiye de ki; parşömene bir patlayıcı parşömen yapıştırdım. Eğer chakramı kontrol edebilecek bir mesafedeysem, parşömeni açtığı anda parçalara ayrılır. Bu yüzden parşömeni açmak için hiç de acele etmesin.” diyor. Bu açıklamanın ardından Usagi sanki hiç bu işlerden anlamaz gibi parşöne şöyle bir baktığında, Shunsen'in söylediği gibi bir patlayıcı parşömenin olduğunu görüyor. Shunsen'in chakrasını ne kadar mesafeden kontrol edebildiği sorunu ortaya çıkarken, Shunsen gibi birini tanımış olmak sizin için ayrı bir hissiyata neden oluyor. Siz bu hisler içerisindeyken Shunsen ve Norio ortalama hızda adımlarla ilerlemeye başlıyorlar.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kazuki Hayato tarih 01 Eki 2016, 23:15

Büyük bir kumara ortak olmuştuk. Diğerleri derin birer uykudayken Usagi ile ikimiz burada köyün onuru adına çıktığımız bu zorlu görevin en can alıcı kısmıyla baş başaydık. Shunsen şu an hayatım yer alan insanlar arasında en güvenemeyeceğim insan olabilirdi. Örneğin bana bulutların beyaz olduğunu söylese aslında pembe olduğunu düşünebilirim. Bunun yanlış olma ihtimalini daha az düşünürdüm herhalde. Seki Shunsen bize parşömeni vermeyecekti belki. Bu büyük bir yanılgıydı. Kavga etmemiş, bir şey çalmamış ve bir çok kişinin öldüğü bir davetten canlı çıkmıştık. Sorumluluk almaktan mı kaçmıştık? Bunu yapamazdım. Böyle olması gerekmişti. Nikkougakure için canımı vereceğimi biliyorum. Bunu neden kanıtlayamadım? Kendimi köyüm için faydalı görüyor muyum gerçekten? Şu an bu düşüncelerle dikkatimi dağıtma yolunda büyük adımlar atıyordum aslında. Duraksayan Shunsen ve Usagi'yi izlemem gerekiyor, daha dikkatli ve benim gibi bir shinobiye yakışır biçimde.

Shunsen çevik bir hareket ile Karen'i bayıltmış, içgüdülerim ise kol yenimde bulunan kunai'yi otomatikman elime kaydırmamı sağlamıştı. Eğer Usagi şu an harekete geçerse yaptığı oyun anlaşılacak, yardımım gerekecekti. Ancak onda bir hareketlilik yoktu. Çektiğim kunaiyi anında yerine geri soktum. Shunsen Karen'i esir tutuyordu. Bir esir her zaman kısıtlayıcıdır. Esirin varlığı yok hükmündedir. Ayakbağından başka bir şey olmaması için onu bayıltmayı seçmişti. Buradan topuklayacağı düşüncesi içime doğuyordu. Ancak Usagi çok yakındı. Habersizce ona saldırabilirdi. Ben ise uzak sayılmazdım. Bunu düşünmüyordu. Hayır, tamamen kafası rahatlasın diye yaptığı bir prosedürdü bu.

Norio çıkardığı parşömeni Usagi'ye uzattığı sırada ilerleyişimi kesmiş ve gözlerimi tamamen sahneye odaklamıştım. Gözüm sürekli Shunsendeydi. Hep tetikteydim. Aralarında kısa bir diyalog geçmişti. Süper kulaklara sahip değildim, bunları Usagi'den duyacaktım. Parşömeni verdikten sonra da Usagi'ye bir kaç şey söylemiş, ardından benimle göz göze gelmişti. Kısa bir kaç şey söyledikten ikili ilerlemeye başlamıştı. Yerimden bir metre bile kıpırdamamış, Usagiye doğru elimi kaldırmaya başlamıştım. Shunsen'in son sözlerini merak ediyordum. Ancak merak ettiğim başka bir husus daha vardı; Usagi parşömeni açmamıştı. Bu da aklımda yine farklı senaryolar kurmamı sağlıyordu. Ona doğru yavaş adımlarla ilerlemeye başladım. Diğer yandan onun da bana doğru gelmesini ümit ediyordum. Norio ve Shunsen'in gidişlerini izlerken diğer gözüm Usagi'yi tarıyordu. Yanlış bir şeylerin olma olasılığını en başından beri düşünüyordum ancak şu an için her şeyin doğru gittiğini varsayarak ilerliyordum. Aradığımız şeyi ele geçirmiştik, bilgiyi ele geçirip parşömeni burada küllere dönüştürmeliydik. Başarı hissini uzun zamandan sonra hissetmek, köyümün bana verdiği bu büyük onuru yaşamayı çok istiyordum. Her şeyden çok...
Resim
Karakter Kartı
Resim
İsim: Kazuki Hayato
Element: Doton
Ryo: 21.800
Prestij: Moumoku/3 Puan
Kullanılabilir GP: 112

Çeviklik: 3
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 7
Zeka: 10

Motivasyon & Komplikasyon

Motivasyon

Vatansever: Daha iyi bir köy, daha güçlü bir köy ve köyünün menfaatleri adına yapamayacağı şey neredeyse yoktur. Görevlerine bu bilinçle çıkar. Onun kaybetmesi demek Nikkougakure'nin kaybetmesi demektir. Zafere ulaşma hissi onu zinde tutar ve ne olursa olsun kazanan tarafta olmak ister.

Komplikasyon

Migren: Bazı zamanlar dayanılmaz acı veren baş ağrıları yaşayabilmektedir. 20-25 günlük süre içinde mutlaka ve en az 1 migren atağı geçirir. 8 saat - 3 gün arası süren bu ataklar süresince Hayato'nun kişiliği berbat bir hal alır. Çekilemeyecek derecede huysuz ve gönülsüzdür. Baş ağrısı fiziksel ve zihinsel kapasitesini etkilemektedir.

Kabus: Hayatının belli dönemlerinde karşılaştığı ve belki de en çok sıkıntı duyduğu şey budur. Gördüğü can sıkıcı ve korkutucu kabuslar hayatını çoğu zaman cehenneme çevirmeyi bilmiştir. Genel olarak bir gölgenin onu sarıp yutması, kendi gölgesinin bir canavara dönüşüp ona zarar vermesi veya simsiyah katranla kaplı bir denizde boğulması gibi sahneler uykularını zehir etmektedir.

Resim

Ninjutsu

-Sanzengarasu | C Rank

Genjutsu

-Houkibo Disiplini | D Rank

-Kuroshiki | D Rank
-Teishi | C Rank
-Rishuu | C Rank

Beceri Listesi

[Favori][Zeka] Farkındalık 5. Seviye

Ekipmanlar/Eşyalar

-Standart Ekipman Çantası
-Kunai|x3
-Patlayıcı parşomen|x4
-Senbon|x20

Resim
Kullanıcı avatarı
Kazuki Hayato

Mesajgönderen Kita Usagi tarih 03 Eki 2016, 14:55

Erken bitirme gibi bir seçeneğimiz varsa konuyu erken bitirelim... Cuma gününe kadar yazamayacağım...

Gerçekten çok özür diliyorum... Konu tahminlerimden uzun sürdü ve keşana interneti hala bağlatamadık...
Resim

Künye

Resim

Motivasyon
Ailesini Bulmak:
Herkes, ailesini ölmüş olarak görse bile Kita, ailesinin ölmediğini biliyordu. En azından abisinin ve annesinin. Onları bulmak için, gereken her şeyi yapacağına yemin etmişti. Ne olursa olsun, onları bulacaktı. En azından onlara ne olduğunu bulacaktı.
Beklenti:
Ailesinin ondan beklentilerini karşılamak ve bir gün onları bulduğunda hayal kırıklığına uğratmamak için, Altın Jenerasyonun Altın Kunoichisi olmaya çabalamaktadır.

Komplikasyon
-

Özellikler

Resim

Beceri Listesi

Ninjutsu
Suiton
Suiben
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Ushi mühründe bitirir. Mühürleri tamamlamasının ardından kullanıcı elini bir su kütlesinin içine sokar ve ardından suyun içinde avucunu yumruk haline getirecek şekilde sıkarak çeker. Bu sayede kullanıcı suyun içinden uzunluğu, kalınlığı, sağlamlığı chakrası ile oranlı olan bir kırbaç çıkarır. Bu kırbaç her ne kadar sudan oluşmuş olsa da hemen hemen katı bir cisim özelliği gösterir. Bu sayede hedefe fiziksel zarar verebileceği gibi onları bağlama gibi işlerde de bu kırbacı kullanabilir.

Heisashiki
Ninja gerekli el mühürlerini tamamladıktan sonra suyun altında nefes alma yetisini kazanır. Tekniği kullandıkça chakra harcar, ancak suyun altında nefes alması gerekmez ve boğulmaz. Ancak bu teknik ona suyun altında manevra kabiliyeti sağlamaz. Teknik maksimum 1 saat kadar açık kabilir, ardından kullanıcı nefes almak için suyun dışına çıkmalıdır.

Mizurappa
Ninja oldukça kısa olan el mühürleri serisini Tori mühründe bitirir ve derin bir nefes alır. Aldığı nefesi hızlı bir şekilde ağzından dışarıya veren kullanıcı bu sayede oldukça hızlı ilerleyen bir su kütlesini hedefine yollar. Kullanıcı chakrası ile suyun oluşturacağı zarar gücünü arttırabilir ve nefesini vermeye devam ettiği sürece su hedefe doğru ilerler.

Niji no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra yere büyük miktarlarda su kusmaya başlar. Bu su, toprak tarafından zor emilir ve ninja tarafından diğer suiton teknikleri için kullanılmaya uygundur. Kullanıcı istediği kadar su kusabilir, ancak ne kadar çok su çıkarmaya çalışırsa o kadar çok süre geçer. Ortalama bir shinobi, 5 saniyede, bir kaç suiton tekniği için gerekli suyu ortama boşaltmış olur. Tekniğin bir diğer formu olarak da, kullanıcı ağzından hemen hemen bir gülle boyutunda bir su kütlesi fırlatır. Bu su kütlesi çarptığı duvar benzeri dikey yüzeylerde kalır ve kullanıcının diğer teknikleri için zemin oluşturur. Rakibe fırlatılırsa herhangi bir etki yaratmaz.

Kasui no Jutsu
Ninja el mühürlerini tamamladıktan sonra bir su kütlesine odaklanır. Odaklandığı su kütlesinden aniden 20 santim boyutlarında delici, sudan oluşan dikenler belirir. Rakibin hareketlerini kısıtlar ve eğer üzerine basılırsa hasar verir. Tekniğin ardından kullanılan su kütlesi kaybolur.

Ninpou
Shunshin
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.

Taijutsu

Genjutsu

Beceri Listesi

Resim
Kullanıcı avatarı
Kita Usagi

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 04 Eki 2016, 18:42

Usagi parşömeni Hayato'ya getirirken, Shunsen ve Norio giderek gözlerinizden kayboluyor. Usagi Hayato'nun yanına geldiğinde ise, parşömenle ilgili durumu Hayato'ya bildiriyor. Bunun sonucunda, ikiniz de olduğunuz yerde beklemeye koyuluyor ve Shunsen'in chakrasını kontrol edemeyeceğini düşündüğünüz mesafeyi katetmesini bekliyorsunuz. Her ihtimale karşı yarım saat kadar bekliyorsunuz ve ardından, parşömeni yavaşça açmaya başlıyorsunuz.

Parşömeni açarken, herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz ve parşömeni açmayı başarıyorsunuz. Parşömende anlaşmaya ilişkin bilgiler bulmayı bekleseniz de, Shunsen'in tavır ve hareketleri sürekli tetikte olmanıza neden oluyor. İçinizdeki tedirginlik hiç dinmeden parşömeni tamamen açtığınızda ise, hiç beklemediğiniz bir yazı buluyorsunuz karşınızda! Her türlü olasılığa hazırken ki bunların içinde Shunsen'in sizinle alay eden bir yazısı veya gerçekten bir anlaşma metni varken, karşınızdaki yazı tamamen şok olmanıza neden oluyorsunuz. Zira parşömende, son derece düzgün ve estetik bir şekilde “GERİ SAYIM BAŞLADI: 30 GÜN” yazdığını görüyorsunuz. Bu yazıya net bir anlam yükleyemeseniz de, içinizi bir endişe kaplıyor. Bir an önce köye dönmek ve olanı biteni anlatmak istiyorsunuz.

Siz parşömeni açmışken, Karen'in de ayıldığını görüyorsunuz. Ancak kadaın hayalet görmüş gibi sizden kaçarken, Isshiki'nin de uyanmış olma ihtimalini dikkate alarak, doğruca Kanwa'ya gidiyorsunuz. Isshiki yeni yeni kendine gelirken, etrafta ölü bedenler dışında başka kimse bulunmuyor. Buradaki cinayetlerin üzerinize kalmaması için de, derhal buraları terk edip Nikkougakure'ye dönmeye karar veriyorsunuz.

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır. Görev raporunu içeren son RP'nizi yapmanızın ardından ödüllerinizi vereceğim. Usagi Cumartesi'ye kadar RP'sini yazabilir, yazmadığı takdirde ödülünden düşecektir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Kazuki Hayato tarih 05 Eki 2016, 18:15

Tamamen topladığım dikkat yavaş yavaş dağılmaya başlamıştı. Shunsen ve Norio'nun Usagi'ye parşömeni teslim etmesinin ardından gözden kayboluşlarını izledikçe kendimi rahatlatıyor ve derin nefesler alıyordum. Ama aklımdan hep bir düşünce bir yerde yanlış yaptığımı bas bas bağırıyordu. Sanki başka bir senaryo olmalıydı, çok mu kolay olmuştu? Hayır aslında oldukça zorlanmıştık. Başka bir kasaba, başka insanlar... Shunsen gibi bir herifi tanımak ise çok başkaydı. İnsanların güçlerini kıskanırdım ancak Shunsen'de kıskandığım başka şeyler vardı. Zekası.. Zekasını işleyişini ve her şeyi kontrol etme biçimini kıskanıyordum. Hayatım boyunca buna sahip olmak istemiştim. Yürüyen bir kontrol merkezi olmak istemiştim. Her defasında bunu denemeye çalışıyordum ama beni mat edecek insanları bir şekilde bulmayı başarıyordum. Bu his hep geliyor. Shunsen bizi mat etmiş gibi hissediyorum. Çok başka şeyler var gibi geliyor, bunu anlayamamak ve hiç bir şey bilmemek beni deli ediyor.

Usagi parşömeni getirdiği gibi bana teslim etmişti. Ancak ben biraz daha beklemeyi seçmiştim. Shunsen belki çoktan uzaklaşmıştı ancak bekleyecek vaktimiz vardı. Ancak sonunda Usagi ile bakışlarımız daha fazla beklememizin imkansız olduğu yönündeydi. Aslında parşömeni hiç açmadan Daimyou-sama'ya götürmeyi de düşünmüştüm en başta ancak bir suikast için çok elverişliydi. Bunu düşünerekten parşömeni tamamen açmaya başladım. Bunu yaparken Usagi'deki kıpırtıları hissedebiliyordum. Heyecanlıydı ve ben parşömen mührünü kırıp yavaş yavaş açmaya başladıkça heyecanı artıyordu. Heyecanımızı dindirmek adına elimi hızlı tutmaya baktım. Emeğimizin karşılığı olarak aldığımız kağıt parçasını tamamen açtım.

Karşılaştığım yazıdan sonra Usagi'ye bir bakış attım. Hafif bir tebessüm yerleştirdim yüzüme. Böyle bir şeyle karşılaşmama hiç ama hiç şaşırmamıştım. Usagi bana parşömenle koşmaya başladığından beri bunu hissediyorum. Seki Shunsen, sen büyük bir şeyin parçasısın. Hayır, belki de yalnızca bir elçisin. Bir mesaj vermeye çalışıyordu. Belki köyümüze, belki bize... İttifak, anlaşma, bunun gibi bir şeyin parçası olamazdık. Göz boyamacadan ibaretti. Burada her ne döndüyse, Shunsen her neyin parçası olduysa kesinlikle yasal değildi. Buradan bir bilgiyle dönmeyecektik. Köye bu aptal mesajla dönecek, herkesin kafasındaki soru işaretine bir nokta ekleyecektik. Bundan hoşnut değildim ancak Seki Shunsen hakkında vereceğimiz bilgilere köyün ihtiyacı vardı. Bu arada biz aramızda parşömeni incelerken Karen telaşla kaçmıştı. Miyazaki bana ondan bahsederken aklımda onu hep daha havalı biri olarak düşünmüştüm Ancak Shunsen herkesin hevesini kursağında bırakmayı bilmişti.

Kanwa yolunda ilerlerken vereceğim raporu aklımda çoktan oluşturmuştum. Usagi de düşünceli gözüküyordu. Ya da ben öyle düşünüyordum. Ona baktım. Pek huyum değildi ancak bir kaç cümle kurmak bizi kendimize getirecekti.
"Şaşırmana gerek yok, doğru şeyi aldık. Düşünmen gereken parşömenin içeriği değil. Bunu bizim yerimize düşünecek shinobiler var zaten.." Ciddi bir şekilde düşüncelerimi Usagi'ye anlattıktan sonra tüm ciddiyetimi üstümden attım. Ceketimden bir dal sigara çıkardım ve gecikmeden sigarayı yaktım. Bir nefes aldıktan sonra havaya baktım. Kanwa'ya neredeyse gelmiştik. Isshiki'yi alıp buradan gidecektik. Olanları ona anlatıcak ve raporunda eksik bir şeyler kalmamasını sağlayacaktım. Sigaramdan bir nefes daha çektikten sonra Usagi'ye döndüm. "Yardımların için teşekkürler, çok cesurdun.." Amacım kızı utandırmak değildi, aksine bu renksiz ve ıslak günlerden güleç yüzle çıkmamızı istiyordum. Kanwa kapısından seri şekilde girip toplantı salonuna ulaştım. Isshiki uyanmıştı. Şaşkın bir şekilde etrafta olup biteni anlamaya çalışan takım arkadaşımı omzuma aldım. Kalkmasını sağladıktan sonra hep birlikte önce Kanwa, ardından Biwa kasabasını terketmek için yol almaya başlamıştık.

5 günlük yolculuktan sonra Biwa Göl Kasabasına ulaştık. Küçük ve dikkat çekmeyecek bir handa, 3 kişilik bir odada kalıyorduk. Görev ile ilgili istihbarat bize kahvaltı sırasında ulaştırıldı. Bilgileri bana veren bir garsondu. Aldığımız bilgilerde Kanwa Randevuevi'nde gerçekleşecek resepsiyona katılacak tüccarların bilgileri vardı. Ancak görevin amacını oluşturan ittifak taslağının hangi tüccarda olduğunu bilmiyorduk. Kendi aramızda paylaşım yaparak tüccarları araştırmaya başladık. Ben ise resepsiyonun yapılacağı yeri, yani Kanwa Randevuevi'ni araştırarak başladım. Bunu yaparken izlenmediğimden emin oldum. Tamamen güvenliydi. Yaptığım araştırmalar sonucu bu mekanın bize sunulan parşömende yer alan Miyake Karen'e ait olduğunu anladım. Bir süre boyunca onun baş şüpheli olabileceğini düşündük ancak yaşanan olaylar neticesinde bunun doğru olmadığını anladık. Resepsiyondan önce hepimiz birer tüccarla yakınlaşmayı başarmıştı. Ben Oda Miyazak'nin koruması olarak Randevuevi'ne sızmıştım. Isshiki garson, Usagi ise Seki Shunsen'in kavalyesi olarak katılıyordu. Toplantı başlar başlamaz büyük bir katliama dönüştü. Seki Shunsen hakkında yeterli bilgiye sahip değildik. Bunu kullanarak bir boşluk yaratmıştı. Tanimoto Norio ve Karen haricindeki odada yer alan herkesi öldürmüştü. İçeri girer girmez Tanimoto Norio ve Seki Shunsen ile karşılaştık. Odadaki herkesin boğazını kesen Seki Shunsen, Karen'i rehin tutuyordu. Aradığımız tüccar Tanimoto Norio idi. Serveti ve nüfuzu ile adından söz ettiren biriydi ancak asıl olay Shunsen'de idi. Her ne kadar Shunsen, Norio'ya hürmet gösterse ve onun emirlerini uygulasa da onu kontrol ediyordu. Seki Shunsen 28 yaşında bir mücevher satıcısıydı. Su ülkesine girişinin yasaklandığını biliyorduk. Listedeki tüccarlar arasında shinobi olanlar olabileceğini öngörmüştüm ancak Shunsen'in olabileceğini düşünememiştik. Shunsen hakkında iyi gözlemler edinebildiğimi düşünüyorum. Seki Shunsen parlak zekasıyla öne çıkıyor. İyi planlar kurabiliyor, ileri görüşlü bir shinobi. Nazik beyefendi görüntüsünün altında kurnaz bir tilki yatıyor. Kadınlara değer veriyor, Usagi'ye gösterdiği nazik tavır bunun kanıtı. İradesinin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Odaya giriş yaptığımız sırada Norio ve Shunsen'i birbirlerine düşürmeye çalıştım. Norio'yu rahatça genjutsum altına alırken Shunsen bundan hiç etkilenmedi. Norio ile aralarında büyük bir güven bağı var. Bir kaç cümleyle onu tekrar kontrolü altına aldı. Bunun haricinde odadaki herkesi kısa sürede öldürmesini sağlayacak güçlü bir yeteneği var. Nehan Shouja olarak hatırladığım bu teknik sayesinde hedef olarak belirlediği belli bir alan içerisindeki insanları uyku haline sokabiliyor. Tekniğini kullanarak Isshiki'yi uyutmayı başarmasının ardından Usagi ile iki kişi kalmıştık. İlk anda onunla dövüşmeyi düşündük ancak Norio bize parşömene karşılık olarak kasabadan çıkışlarını talep etti. Birinci önceliğimiz parşömeni ele geçirmekti. Bunu yaparken olabildiğince sessiz olmamız görevin gizliliği açısından önemliydi. Bu anlaşmayı belli şartlar dahilinde kabul ettik. Köy çıkışına kadar onlara eşlik ettik. Ardından Norio parşömeni Usagi'ye verdi. Usagi'nin shinobi olduğunu anlamamıştı. Ancak parşömende bir patlayıcı parşömen vardı. Shunsen uzaklaşmadan parşömeni açmamızı istemiyordu. O an zaten bir terslik olduğunu sezdim. Ancak parşömenin parçalanması en son seçimimiz olurdu. Usagi ile biraz bekledikten sonra parşömeni açtık. Ardından 30 günümüz kaldığını belirten bir geri sayım mesajı ile karşılaştık. İlk başta bunun bize verilmeye çalışılan bir mesaj olduğunu düşündüm. Şimdi ise emin değilim. Seki Shunsen kesinlikle sıradan birisi değil. O gece tam 5 kişiyi öldürdü. Parşömeni ele geçirişimizin ardından Kanwa'dan Isshiki'yi de alıp köyü hızlıca terkettik.

Chuunin Kazuki Hayato

Altını imzaladığım kağıdı masaya indirirken biraz garip hissettim. Ruhum çekilmiş gibiydi. Dinlenmek istiyordum ancak bunu tam manasıyla beceremeyecektim. Çünkü hep düşünceli olacaktım. Düşünmek istemesem bile kendime engel olamayacaktım. Bundan sonrası için ne olacağını öngöremiyorum ancak geri sayım zırvalığının altından kesinlikle büyük bir şeyler çıkacak gibi. Ve Seki Shunsen.. Umarım bir daha karşılaşırız!

İzleyin youtube.com
Resim
Karakter Kartı
Resim
İsim: Kazuki Hayato
Element: Doton
Ryo: 21.800
Prestij: Moumoku/3 Puan
Kullanılabilir GP: 112

Çeviklik: 3
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 7
Zeka: 10

Motivasyon & Komplikasyon

Motivasyon

Vatansever: Daha iyi bir köy, daha güçlü bir köy ve köyünün menfaatleri adına yapamayacağı şey neredeyse yoktur. Görevlerine bu bilinçle çıkar. Onun kaybetmesi demek Nikkougakure'nin kaybetmesi demektir. Zafere ulaşma hissi onu zinde tutar ve ne olursa olsun kazanan tarafta olmak ister.

Komplikasyon

Migren: Bazı zamanlar dayanılmaz acı veren baş ağrıları yaşayabilmektedir. 20-25 günlük süre içinde mutlaka ve en az 1 migren atağı geçirir. 8 saat - 3 gün arası süren bu ataklar süresince Hayato'nun kişiliği berbat bir hal alır. Çekilemeyecek derecede huysuz ve gönülsüzdür. Baş ağrısı fiziksel ve zihinsel kapasitesini etkilemektedir.

Kabus: Hayatının belli dönemlerinde karşılaştığı ve belki de en çok sıkıntı duyduğu şey budur. Gördüğü can sıkıcı ve korkutucu kabuslar hayatını çoğu zaman cehenneme çevirmeyi bilmiştir. Genel olarak bir gölgenin onu sarıp yutması, kendi gölgesinin bir canavara dönüşüp ona zarar vermesi veya simsiyah katranla kaplı bir denizde boğulması gibi sahneler uykularını zehir etmektedir.

Resim

Ninjutsu

-Sanzengarasu | C Rank

Genjutsu

-Houkibo Disiplini | D Rank

-Kuroshiki | D Rank
-Teishi | C Rank
-Rishuu | C Rank

Beceri Listesi

[Favori][Zeka] Farkındalık 5. Seviye

Ekipmanlar/Eşyalar

-Standart Ekipman Çantası
-Kunai|x3
-Patlayıcı parşomen|x4
-Senbon|x20

Resim
Kullanıcı avatarı
Kazuki Hayato

Mesajgönderen Kita Usagi tarih 08 Eki 2016, 09:40

Parşömeni alıp, Shunsen'in uzaklaşmasını beklerken yerinde öylece kalakalmıştı bir kaç saniye. Hemen ardından, Hayato'nun yanına gidip durumu anlatmıştı. Durumun gerektirdiği şekilde temkinli davranarak beklemeye başlamışlardı. Parşömenin içindekileri öğrenmek için meraktan ölürken, yeteri kadar beklemiş olacaklardı ki, Hayato parşömeni açmaya başladı.

Usagi, içinde ne yazdığını gerçekten merak ediyordu. Shunsen'in hata yapmayacağını biliyordu. Anlaşmanın taslağı olmayabilirdi bu. Belki de "KANDIRDIM!" tarzı bir yazı yazıyor olacaktı içinde. Ya da bambaşka bir konu üzerine ufak bir yazı. Tabi bu düşünceler parşömen tamamen açılınca son buldu.

Neyin geri sayımı başlamıştı? Bir ay sonrasını düşünmeye başladı. Çok kitap okurdu Usagi. Her türlü bilgiye sahip olmak isterdi. Son zamanlarda ülkelerin neler yaptığına dair görev raporlarına da erişebildiği kadarını okumuştu. Beynini en ince kıvrımına kadar zorlasada, otuz gün sonrası için hiçbir şey belirmemişti aklında. Belki de bir saldırı olacaktı Nikkougakure'ye. Ya da anlaşmanın sonucu Otuz gün sonra belli olacaktı. Bunu bilmiyorlardı. Bilemezlerdi de. Tanrı bilir hangi olayı kastediyordu Shunsen. Ancak bir şeyden emindi Usagi, bir sonraki karşılaşmalarında her şey çok daha farklı bitecekti.

Kanwa'ya doğru yola çıkmışlardı. Isshiki'yide alıp buradan hızlıca gitmek istiyorlardı. Bu arada Usagi'nin yapması gereken son bir iş daha vardı. Shunsen kolyenin üzerinde gereğinden fazla durmuştu. Sürekli kolyeyi unutma, kolyeyi al dükkanımdan tarzı söylemleri vardı. Bu kolyede de bir şeyler olduğunu düşünüyordu. Shunsen gibi birisinin, sıradan bir eşyayı birisinin aklına zorla sokması olacak iş değildi. Bu sebeple gidip o kolyeyi almalıydı.

Hayato'nun söze girmesiyle aklını biraz daha düşüncelerden sıyırmıştı Usagi. Hayato'ya çevirdi başını. "Şaşırmamak elde değilki. Ne beklerken ne bulduk. Yine de haklısın, düşünmek bizim işimiz değil." Cevabını verdikten sonra Hayato'ya gülümseyip tekrar düşüncelerine dalmıştı. Kanwa'ya git gide yaklaşıyorlardı. Hayato içerisi ile ilgilenirken Usagi de gidip kolyeyi alabilirdi. Tabi, bunu takım arkadaşına da bildrmesi gerekiyordu. "Ne demek Hayato. Takım arkadaşıyız sonuçta, birbirimize yardım etmek bizim görevimiz. Sende çok cesurdun." Hayato'nun iltifatına karşı bir iltifatta bulunmuştu Usagi. Bunu yaparken gülümsemeyi de ihmal etmemişti tabiki. Hemen sonrasında ise ne yapması gerektiği tekrar aklına geldi. "Hayato, sen Kanwa ile ilgilenirken ben gidip şu Shunsen'in sürekli bahsettiği kolyeyi alsam nasıl olur? Bir şeyler varmış gibi hissediyorum o kolyede. Köy çıkışında buluşuruz."

Adımlarını Shunsen'in dükkanına çevirdi sonrasında. Hızlıca dükkana gidip kolyeyi almayı planlıyordu. Sonrasında ise kolyeyi boynuna takıp buluşma noktasına gidecekti hızlı adımlarla. Devamı ise malum, Nikkougakure.

Uzun süren yolculuğumuzun ardından Biwa Göl Kasabasına giriş yaptık. Hemen küçük bir hana geçiş yaptık. Görev bilgileri bize kahvaltı sırasında geldi. Parşömeni Hayato'ya garson vermişti. Parşömende Randevuya katılacak kişilerin bilgileri yazıyordu. İttifak taslağı ile ilgili bir bilgi yoktu. Yani taslağın kimde olduğunu bilmiyorduk. Hemen bir görev paylaşımı yaptık. Başta liman olmak üzere kasaba halkından bilgi alabilmek umuduyla kasabayı gezintiye çıktım. Bu sırada Shunsen ile karşılaştım ve shinobi kimliğimi ondan gizleyerek biraz bilgi almaya çalıştım. Sonrasında Randevuya kavalyesi olarak gelmemi söyleyince kabul ettim. Toplantı başlar başlamaz olanlar oldu. Seki Shunsen, Tanimoto Norio ve Miyake Karen hariç toplantıya katılan herkesi öldürmüştü. Karen'i ise rehin tutuyordu. İlk izlenimlerden anladığımız kadarıyla Shunsen ve Norio ortak bir iş çeviriyorlardı ve ikili arasındaki baskın taraf Norio idi. Hayato'nun hamleleri baskın tarafın Shunsen olduğunu açığa çıkarmıştı. Sonrasında ortaya bir anlaşma sundular. Onları çıkarmamızın karşılığında parşömeni bize teslim edeceklerini açıkladılar. Bu anlaşmayı yaptık. Benim halen daha normal bir insan olduğumu düşünen Shunsen, benim onunla birlikte köy çıkışına kadar gelmemi, sonrasında parşömeni Hayato'ya teslim etmemi önerdi. Sonuçta benim shinobi olduğumu bilmiyordu. Hayato'da bu oyuna katıldı. Shunsen ve Norio ile birlikte köy çıkışına kadar gittim. Köy çıkışına geldiğimiz vakit Karen'i etkisiz hale getirdiler. Sonrasında parşömeni bana verdi ve "Shinobiye söyle parşömene bir patlayıcı parşömen yapıştırdım. Chakramı kontrol edebilecek bir mesafedeysem, parşömeni açtığı anda patlar. Bu yüzden parşömeni açmak için hiç de acele etmesin." Hayatonun yanına gittiğimde Shunsen'in söylediği sözleri bir bir söyledim. Yeteri kadar beklediğimiz kanaatine vardığımızda parşömeni açtık. İçinde otuz gün yazan geri sayımla karşılaştık. Bu sayımın ne ile ilgili olduğunu tam kestiremesem de, Shunsen'in büyük bir şeylerin parçası olduğunu ve bu geri sayımın parçası olduğu şeyin başlayacağı gün olduğu konusunda içimde büyük düşünceler var. Bu olayların ardından köyü hızlıca terkettik.

Kita Usagi.

Raporunu verdikten sonra eve geçip dinlenmek için can atıyordu. Biwa'nın o kasvetli havasını geride bırakıp köyüne döndüğü için mutluydu. Aynı zamanda bir o kadar da yorgundu. Bu sebeple hemen eve dönerek kendisini yatağa fırlattı. Görev hakkındaki düşünceleri hala daha bitmemişti. Yaşadığı ilginç görevlerden birisi olmuştu bu da.

Ne adam ama, ileride seninle karşılaşmayı iple çekiyorum, Shunsen.
Resim

Künye

Resim

Motivasyon
Ailesini Bulmak:
Beklenti:

Komplikasyon
-

Özellikler

Resim

Beceri Listesi

Ninjutsu
Suiton
Suiben

Heisashiki

Mizurappa

Niji no Jutsu

Kasui no Jutsu

Ninpou
Shunshin

Taijutsu

Genjutsu

Beceri Listesi

Resim
Kullanıcı avatarı
Kita Usagi

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 08 Eki 2016, 11:35

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır. Isshiki pasiflik nedeniyle konudan çıkarıldığı için ödülden pay alamamıştır. Bu yüzden görev ödülleri 3 yerine 2'ye bölünmüştür.

Ryo:
Gelir:
  • Başarılı Görev:
    +150.000 Ryo
  • GM Pasifliği:
    +20.000 Ryo

Gider:
  • Yolculuk ve Konaklama Masrafları:
    -25.000 Ryo

Net Gelir:
  • Total:
    +145.000 Ryo
  • Kişi Başı:
    +72.500 Ryo

Kişisel Gelişim:
Gelir:
  • Başarılı Görev:
    +2PP
    +40GP
  • GM Pasifliği:
    +10GP

Kazuki Hayato:
  • Bonus/Penaltı
    Müzakere Ruhu, +1PP
    Özenli Oyuncu, +20GP, +2.500 Ryo
  • Net
    +1PP
    +20GP
    +2.500 Ryo

Kita Usagi:
  • Bonus/Penaltı
    Kilit Nokta Baskısı, +1PP
    Pasiflik, -20 GP
    Kolye
  • Net
    +1PP
    -20 GP

Net:
Kazuki Hayato
  • Net:
    +75.000 Ryo
    +3PP
    +70GP

Kita Usagi
  • Net:
    +72.500 Ryo
    +3PP
    +30GP
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 10 Eki 2016, 07:26

Shunsen'in kolye hediyesi Usagi'nin kazancına eklenmiştir, onu unutmuşum.. eki
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir