- Kapalı konu
- Kita Usagi 2. pasifliğini almıştır. Kendisi yazdıktan sonra konu devam edecektir.
Moderatör: Game Master
5 günlük yolculuktan sonra Biwa Göl Kasabasına ulaştık. Küçük ve dikkat çekmeyecek bir handa, 3 kişilik bir odada kalıyorduk. Görev ile ilgili istihbarat bize kahvaltı sırasında ulaştırıldı. Bilgileri bana veren bir garsondu. Aldığımız bilgilerde Kanwa Randevuevi'nde gerçekleşecek resepsiyona katılacak tüccarların bilgileri vardı. Ancak görevin amacını oluşturan ittifak taslağının hangi tüccarda olduğunu bilmiyorduk. Kendi aramızda paylaşım yaparak tüccarları araştırmaya başladık. Ben ise resepsiyonun yapılacağı yeri, yani Kanwa Randevuevi'ni araştırarak başladım. Bunu yaparken izlenmediğimden emin oldum. Tamamen güvenliydi. Yaptığım araştırmalar sonucu bu mekanın bize sunulan parşömende yer alan Miyake Karen'e ait olduğunu anladım. Bir süre boyunca onun baş şüpheli olabileceğini düşündük ancak yaşanan olaylar neticesinde bunun doğru olmadığını anladık. Resepsiyondan önce hepimiz birer tüccarla yakınlaşmayı başarmıştı. Ben Oda Miyazak'nin koruması olarak Randevuevi'ne sızmıştım. Isshiki garson, Usagi ise Seki Shunsen'in kavalyesi olarak katılıyordu. Toplantı başlar başlamaz büyük bir katliama dönüştü. Seki Shunsen hakkında yeterli bilgiye sahip değildik. Bunu kullanarak bir boşluk yaratmıştı. Tanimoto Norio ve Karen haricindeki odada yer alan herkesi öldürmüştü. İçeri girer girmez Tanimoto Norio ve Seki Shunsen ile karşılaştık. Odadaki herkesin boğazını kesen Seki Shunsen, Karen'i rehin tutuyordu. Aradığımız tüccar Tanimoto Norio idi. Serveti ve nüfuzu ile adından söz ettiren biriydi ancak asıl olay Shunsen'de idi. Her ne kadar Shunsen, Norio'ya hürmet gösterse ve onun emirlerini uygulasa da onu kontrol ediyordu. Seki Shunsen 28 yaşında bir mücevher satıcısıydı. Su ülkesine girişinin yasaklandığını biliyorduk. Listedeki tüccarlar arasında shinobi olanlar olabileceğini öngörmüştüm ancak Shunsen'in olabileceğini düşünememiştik. Shunsen hakkında iyi gözlemler edinebildiğimi düşünüyorum. Seki Shunsen parlak zekasıyla öne çıkıyor. İyi planlar kurabiliyor, ileri görüşlü bir shinobi. Nazik beyefendi görüntüsünün altında kurnaz bir tilki yatıyor. Kadınlara değer veriyor, Usagi'ye gösterdiği nazik tavır bunun kanıtı. İradesinin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Odaya giriş yaptığımız sırada Norio ve Shunsen'i birbirlerine düşürmeye çalıştım. Norio'yu rahatça genjutsum altına alırken Shunsen bundan hiç etkilenmedi. Norio ile aralarında büyük bir güven bağı var. Bir kaç cümleyle onu tekrar kontrolü altına aldı. Bunun haricinde odadaki herkesi kısa sürede öldürmesini sağlayacak güçlü bir yeteneği var. Nehan Shouja olarak hatırladığım bu teknik sayesinde hedef olarak belirlediği belli bir alan içerisindeki insanları uyku haline sokabiliyor. Tekniğini kullanarak Isshiki'yi uyutmayı başarmasının ardından Usagi ile iki kişi kalmıştık. İlk anda onunla dövüşmeyi düşündük ancak Norio bize parşömene karşılık olarak kasabadan çıkışlarını talep etti. Birinci önceliğimiz parşömeni ele geçirmekti. Bunu yaparken olabildiğince sessiz olmamız görevin gizliliği açısından önemliydi. Bu anlaşmayı belli şartlar dahilinde kabul ettik. Köy çıkışına kadar onlara eşlik ettik. Ardından Norio parşömeni Usagi'ye verdi. Usagi'nin shinobi olduğunu anlamamıştı. Ancak parşömende bir patlayıcı parşömen vardı. Shunsen uzaklaşmadan parşömeni açmamızı istemiyordu. O an zaten bir terslik olduğunu sezdim. Ancak parşömenin parçalanması en son seçimimiz olurdu. Usagi ile biraz bekledikten sonra parşömeni açtık. Ardından 30 günümüz kaldığını belirten bir geri sayım mesajı ile karşılaştık. İlk başta bunun bize verilmeye çalışılan bir mesaj olduğunu düşündüm. Şimdi ise emin değilim. Seki Shunsen kesinlikle sıradan birisi değil. O gece tam 5 kişiyi öldürdü. Parşömeni ele geçirişimizin ardından Kanwa'dan Isshiki'yi de alıp köyü hızlıca terkettik.
Chuunin Kazuki Hayato
Uzun süren yolculuğumuzun ardından Biwa Göl Kasabasına giriş yaptık. Hemen küçük bir hana geçiş yaptık. Görev bilgileri bize kahvaltı sırasında geldi. Parşömeni Hayato'ya garson vermişti. Parşömende Randevuya katılacak kişilerin bilgileri yazıyordu. İttifak taslağı ile ilgili bir bilgi yoktu. Yani taslağın kimde olduğunu bilmiyorduk. Hemen bir görev paylaşımı yaptık. Başta liman olmak üzere kasaba halkından bilgi alabilmek umuduyla kasabayı gezintiye çıktım. Bu sırada Shunsen ile karşılaştım ve shinobi kimliğimi ondan gizleyerek biraz bilgi almaya çalıştım. Sonrasında Randevuya kavalyesi olarak gelmemi söyleyince kabul ettim. Toplantı başlar başlamaz olanlar oldu. Seki Shunsen, Tanimoto Norio ve Miyake Karen hariç toplantıya katılan herkesi öldürmüştü. Karen'i ise rehin tutuyordu. İlk izlenimlerden anladığımız kadarıyla Shunsen ve Norio ortak bir iş çeviriyorlardı ve ikili arasındaki baskın taraf Norio idi. Hayato'nun hamleleri baskın tarafın Shunsen olduğunu açığa çıkarmıştı. Sonrasında ortaya bir anlaşma sundular. Onları çıkarmamızın karşılığında parşömeni bize teslim edeceklerini açıkladılar. Bu anlaşmayı yaptık. Benim halen daha normal bir insan olduğumu düşünen Shunsen, benim onunla birlikte köy çıkışına kadar gelmemi, sonrasında parşömeni Hayato'ya teslim etmemi önerdi. Sonuçta benim shinobi olduğumu bilmiyordu. Hayato'da bu oyuna katıldı. Shunsen ve Norio ile birlikte köy çıkışına kadar gittim. Köy çıkışına geldiğimiz vakit Karen'i etkisiz hale getirdiler. Sonrasında parşömeni bana verdi ve "Shinobiye söyle parşömene bir patlayıcı parşömen yapıştırdım. Chakramı kontrol edebilecek bir mesafedeysem, parşömeni açtığı anda patlar. Bu yüzden parşömeni açmak için hiç de acele etmesin." Hayatonun yanına gittiğimde Shunsen'in söylediği sözleri bir bir söyledim. Yeteri kadar beklediğimiz kanaatine vardığımızda parşömeni açtık. İçinde otuz gün yazan geri sayımla karşılaştık. Bu sayımın ne ile ilgili olduğunu tam kestiremesem de, Shunsen'in büyük bir şeylerin parçası olduğunu ve bu geri sayımın parçası olduğu şeyin başlayacağı gün olduğu konusunda içimde büyük düşünceler var. Bu olayların ardından köyü hızlıca terkettik.
Kita Usagi.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir