[Kusa] Köy

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Köy

Mesajgönderen Kaida Akane tarih 18 Mar 2016, 18:19

Başarı, zafer veya acı anlamsız. Tüm dünyanın içinde bulunduğu bu illüzyonda gerçek olan tek şey: ölüm. Bu illüzyon da yaptığın her şeyi anlamsız kılan karanlıktan daha gerçekçi ne olabilir ki? Ne kadar düşünseniz de alternatif bir cevap bulamayacaksınız şahsen yıllardır bunu düşünüyorum. Ve başarılı olamadım…

Her ne kadar köyü bu hale getiren Saitou Shinn olmasa da kız arkadaşını ve birkaç shinobiyi öldüren tam karşımda ki kişiydi onunla anlaşma yapmak istemiyordum onun hak ettiği tek şey ölümdü. Doğru olan bu muydu bilmiyorum ancak düşüncelerim bu yöndeydi ve onunla ekip olsak bile bulduğum ilk fırsatta katanamı onun kızıl kanıyla süsleyecektim. Bilgi alışverişi veya güçlü bir ortak anlamsızdı benim gözümde. O öldürülmesi gereken güçlü bir mikroptan ötesi değildi aksi takdirde vücuda zarar verecekti. Merhamet edilmemesi gerekiyordu.

Şimdilik ekip arasında tartışma yaratmamak için bu ortaklık işine karışmıyorum. Ancak olumlu bir cevap alsak bile onu öldürmekten asla çekinmeyeceğim. Aslında o kadar karışık değil ikisinin sonunda da ölüm var, mesela kimin öleceği. Tam bu sırada Saitou konuşmaya başlamıştı cümleleri kabul edilebilir değildi. Asla bir meslektaşımı o canavarın yanına bırakamazdım. Tatane’nin veya Himei’nin kabul etmesi aramızda ki ciddi bir tartışmayı fitilleyebilirdi. Bu sırada ise beni çoktan fark etmişti. Bu yüzden ayağa kalkmış ve Tatane’nin yanına kadar ilerlemiştim.

Anlaşması ise çok saçmaydı. Köyümüzün shinobisini A-Rank bir kaçağın eline bırakıp sıcak evlerimizde 2-3 gün bekledikten sonra shinobiyi geri alacakmışız. Cidden bunu teklif etmesi bile beni rahatsız etmişti. Bu sırada Tatane konuşmaya başlamıştı kurduğu cümleler cidden öfkelenmeme sebep olmuştu. Cidden köy onun için bu kadar değersiz miydi? Karşı çıkacaktım elbet ancak cümlesini sonunu beklerken planladığım cümleler uçup gitmişti. Çünkü savaşı başlatan cümleleri kurmuştu Tatane.

Katanamı çekerken sanki zaman durdu bir anlığına, kafamın içinde bir ses “Savaşmak senin işin değil. Sen kendine tasma takan bir canavarsın ama ben asla senin gibi olmadım öldürmek her zaman tutkuydu benim için. Ve bu hissi yaşamayalı uzun zaman oldu ve artık sabrım taştı. Kontrolü alıyorum, git ve biraz uyu canavarcık.”, demişti.

Bakışlarım keskinleşmişti artık tek düşündüğüm öldürmekti. Ve bu naziklikle yapılabilecek bir şey değildi bu bariz bir şeydi. Hızlı bir şekilde Raiton No Yoroi uygulayacaktım. En sevdiğim teknikti her şeyin doruk noktasını yaşatıyordu. Reflekslerim, hızım ve tepki vermem sürelerimin zirvede olduğu zamanları yaşıyordum. Bunun için çok uğraşmıştım ancak ödüllerini toplayacağıma emindim. Ve bunu bolca kanla yapacaktım…

Hızlı ve sert bir giriş rakibimin hazırlıksız yakalanmasına yol açabilirdi zaten böyle olmalıydı. Hiç vakit kaybetmeden Shinn’e doğru koşacak bu sırada çantamdan bir shuriken çıkartacak ve fırlatacaktım bana yol açabilirdi ardından ise hızlı hareket edecek ve tüm gücümle katanamı karnında yatay ve derin bir hasar verebilmek üzerine savuracaktım.
Resim

Ryōshi Kyōkai

Künye
İsim: Kaida Akane
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2 - Fakir / 6

Güç: 6
Çeviklik: 8
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 2

Eksiklikler/Özürler
Kötü İmgeler ve Görüntüler – Geceleri sürekli geçmişi hakkında kabuslar görmektedir. O günleri hiç unutamamıştır.

Yabancı - Akane Kusagakure doğumlu değildir ve bu da her zaman bir dezavantaj olarak peşinden gelmiştir.

Ninjutsu
Raiton no Yoroi
Shunshin No Jutsu
Sanzengarasu
Karasu Bunshin No Jutsu

Taijutsu
Shigure C-Rank

Genjutsu

Beceri Listesi
Shigure Disiplini 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar: İyi Kalite Katana

Maske, Avcı Kostümü
Kullanıcı avatarı
Kaida Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 19 Mar 2016, 11:08

3 gün olduğunu duyduktan sonra adam pek bir şey demiyor aranızdaki konuşmalara. Sadece kaşlarını çatıp olayları yerleştirmeye çalışıyor. Shinn rahatça shinobinin yanına yürüyebiliyor Tatane konuşurken.

Tatane, Shinn'in yeni önerisini beğenmediği hakkındaki konuşmasının sonuna gelirken Shinn'e doğru bir adım atıyor. Bu attığı adım, zaten tetikte olan Shinn'in daha da dikkat kesilmesine neden oluyor. Akabinde de Tatane'nin attığı shuriken hemen fark ediliyor. Tabi ki bu shuriken zarar vermek için değil, bir savaşın başlangıcını işaret etmek için atılmış olduğundan Akane ve Himei silahlarına sarılıp Shinn'e doğru saldırıyorlar. Tatane de geri çekiliyor.

Shinn ise, shuriken Tatane'nin elinden çıktığı an planladığı gibi zıplıyor ve çatının üstüne iniyor. Bu yüzden Tatane'nin shurikeni kulübenin duvarına saplanıyor. Yanına da Akane'nin saldırırken attığı shuriken yerleşiyor.

Akane uyguladığı teknik sayesinde Himei'nin hızını yakalıyor ve neredeyse aynı anda Shinn'in daha demin olduğu yere, yaralı Kusagakure shinobisinin yanına, varıyorlar. Kılıçlarını da ne yazık ki boşa savurmuş oluyorlar.

Kulübenin yüksekliği 2,5 metre civarı. Shinn, Himei ve Akane'ye en yakın yerde duruyor çatıda. Yanlarında yaralı shinobi var. Tatane ise kulübeden 15 metre uzakta. Olacakları izliyor ama şuan düşündüğü gibi bir üstünlük durumu olmadığı için sadece durumu analiz ediyor.

Yerdeki shinobi elinden geldiğince geriye, Tatane'nin olduğu tarafa doğru hareket etmeye çalışsa da pek başarılı değil. Ciddi ciddi her yeri yara içinde. Acı çektiği belli oluyor her hareketinden ama dişlerini sıkarak size "Aptallık etmeyin! Saitou Shinn çok tehlikeli bir kaçak!" diyebiliyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shizawa Tatane tarih 20 Mar 2016, 15:25

Saitou Shinn, savaş çığlığı atılmış her şey başlamıştı. Şimdi shurikeni atmamın ardından adam doğrudan çatıya kaçmıştı. Korkak tavuk. Tamam adam çatıya kaçmıştı da o sembolik bir shurikendi, A Rank bir missing-nin'e sen neden shuriken attın be Akane-san! Her neyse.

Raiton no Yoroi? Hadi canım! Bir Chuuninden beklenmeyecek düzeyde teknikler. Sanırım çakrası bitecek ve en fazla iki dakikaya patates olacak. O zamana kadar yapmamız gerekeni yapmalıyız. Himei ile başbaşa kalacağız gibi duruyor keza Raiton no Yoroi adamın iliğini sömürür, marifet öğrenmekte değil kullanmakta. Ki ben olsaydım, kesinlikle daha defansif kullanırdım bu tekniği. Shinn saldırmadan önce kullanmak gibi mesela!

Himei, kılıç hamleleri. Kılıç, güzel kılıç. Bakalım ne kadar başarılı olabilecek? Şimdi, yapabileceklerimizi bir gözden geçirelim. Çatıda olduğu için Doton tekniklerini kullanamayacak gibi görünüyor. En azından dokunmalı okşamalı olanları. Geriye Ninjutsu kullanacak olursa Raiton ve Katon kalıyor. El mührü konusunda ne kadar vasıflı bilmiyorum ama hayır, bizimkilerin yetişebileceğine inanıyorum.

Çatıdan inecek olursa, kesinlikle benim için gelecektir. Şöyle bir bakıldığında takımın beyni konumunda oluyorum. Ben edindiysem Shinn gibi bir adam da Moguragakure no Jutsu gibi bir teknik edinmiştir muhtemelen. Olası sürpriz saldırılara karşı açık olmalıyım. Şimdii, ne yapacağımıza gelelim. Adamı ele alma planım bu noktada başlayabilir gibi duruyor çünkü Akane'den mütevellit çok az vaktimiz var.

Shinn bizimkilere saldıracak olursa, bunu bir fırsat belleyip
Shibou no Jutsu uygulayacak, ardından hızlıca adama fırlayıp onu alarak gerisingeri koşmaya başlayacaktım. Zikzaklar çizerek uzaklaşacak böylece Shinn'in de beni Doton ile yakalama ihtimalini engelleyecektim. Ama çizdiğim zikzaklar, standart bir ölçüde gitmeyecekti, yani iki adımda bir zik yerine iki adımda bir zak, adımda bir zak, sola sıçrayıp bir zik, sağa sıçrayıp bir zak gibi.

Demem o ki bir aritmetik düzen içerisinde hareket etmeyerek onun da benim hamlelerimi inceleme fırsatını saklamış olacaktım. Ormanın, ağaçların sıklaştığı bir yer bulacak ve o tarafa doğru gidecek, orman içinde attığım dördüncü adımda yere sis bombası atıp, sağ tarafa doğru gitmeye başlayacaktım.

Eğer Shinn doğrudan bana saldıracak olursa da, saldırının geldiği yöne göre hamle yapacaktım. Mesela tepeden gelecek olursa kendimi ileriye atacak, karşıdan gelecek olursa sola atacak, arkamdan gelecek olursa sağa atacak, aşağıdan gelecek olursa da doğrudan fark etmeye çalışıp yere saldıracaktım.

Yani Shinn herhangi bir saldırı yapmazsa uçan kuştan haberdar olacak şekilde tetikte duracak ve bana gelmesini bekleyecektim.

Son bir ihtimal daha vardı ki bu benim için en yağlı ballı ihtimal olurdu. Eğer bizimkilerden biri adamı alıp uzaklaşmayı denerse, ben de hemen sık olan orman tarafına
Kawarimi no Jutsu deneyecek, yer değiştiremeyecek olursam da Moguragakure no Jutsu uygulayacaktım. Böylece olay sorunsuz bir şekilde çözülmüş olacaktı.

Bu arada, shinobiye cevap vermeyi unuttum değil mi? Aaa, bak bu olmadı. Sen espri olarak mı doğdun fıkra falan mısın be adam? Neden baştan söylemedin tehlikeli olduğunu lan! Ben de seks partnerine laf ettim o kadar tüh ya. Bak şimdi bunun intikamını alacak işi gücü yok ya.

"Bu adam tehlikeliyse insanlık köpek beslemeyi bırakmalı demektir." diyerekten de hakaretimi edecektim, ehe, ehehe.
Tatane : Resim"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?"
Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Eksiklik : Takıntı
Aslında herkes hedefidir Tatane’nin. Fakat bu durum özeldir. Özellikle gözüne çarpmış birisi, ne yazık ki Tatane tarafından lanetlenmiş demektir. Onun zaafları, sorunları, eksileri, kısaca ona ait olumsuz her şey artık Tatane’nin en sevdiği şeyler listesindedir. Her an, her saniye, ona yapmak istediği şeyi düşünür ve fırsatını kollar. Öldürmek, genelde son ihtimal olsa da, kendi çapında verdiği cezalar ve aşırı sataşmalar hedefi kesinlikle bezdirmeye, yaşamdan soğutmaya yetmektedir.
Yalnız
Bunca sorundan, sorunluluktan sonra kimse Tatane’den yüzeysel ilişkilerin dışında bir şeyler beklemiyordu. Zaten olmadı da. Tatane, yalnız olmanın derinlemesine giden bir kazıktan çok daha iyi olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ninjutsu : DOTON

Moguragakure no Jutsu
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tekkai
Kullanıcı elini sertçe yere vurur ve önüne doğru ilerleyip açılan bir yarık oluşturur. Bu yarık 15 metre kadar ilerler ve anında oluşur, çatlağın yoluna bulunan herkes dengesini kaybedip bir ayağını çatlağa düşürme tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Hedeflerin dengesini bozmak veya bir bina katının zeminini parçalamak için kullanılır.

Doryuu Shiki
Kullanıcı ayağını yere vurur ve aniden 1.5 metre boyunda, 1 metre genişliğinde bir taş duvarı yerden hemen önünde olacak şekilde çıkartır. Bu, defansif bir tekniktir ve kullanıcı gelen Ninjutsu saldırılarından bu duvarın arkasına geçerek korunabilir. Duvar oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, teknik hızlı çalıştığı için aşırı yakındaki kişilere de sürpriz bir saldırı yapılabilir.

Gansekikei no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından iki elini de yere koyar ve chakrasını zemine verir. Ardından, kullanıcının arkasındaki zeminden fırlayan kayalar önündeki alanı bombalamaya başlar. Kayalar 1 metre genişliğindedir ve kullanıcı elini çekmediği sürece her saniye 1 tane kaya fırlatabilir. Bu, kullanıcının önündeki büyükçe bir alanda geniş çaplı bir yıkım gerçekleştirmesini sağlar.
Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Başlangıç seviyesidir. Kullanıcı bu seviyede esneklik antremanları yaparak tekniğin ileri seviyeleri için temel oluşturur. Kullanıcı, hamleleri pek değişmese de, hissedilir bir şekilde hamlelerden kaçınma ve öngörü kabiliyeti kazanır.
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Rishuu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.
Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou
Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist
Kullanıcı avatarı
Shizawa Tatane

Mesajgönderen Nyu Himei tarih 20 Mar 2016, 17:44

" Korkulan bir kaçak ha ? Bu yaralı halinle bile bizi düşünüyorsun. Seni nasıl geride bırakalım koca yürekli adam ? " Eğer ses tellerini düzgünce titretip, dudaklarının arasından kelimeleri nakletme yetisine sahip olsaydı, söyleyeceği şeyler kesinlikle bunlar olurdu Himei'nin. Ne kadar çok isterdi şu anda, adamın sözlerine karşılık vermeyi. Böyle ruhsuzca sessiz kalıp sanki duyduklarını umursamıyormuş izlenimi veren bir tavır takınmak hoş değildi. Ama buradan çıktıklarında, o adamı hastahanede ziyaret ettiğinde, adamın bu davranışına ne kadar minnettar olduğunu belirten pembe ve güzel bir kağıtla gidecekti. Tabi buradan hastahanelik olmadan ayrılabilirse.

Saldırısı beklediği gibi boşa çıkmıştı. Zaten herhangi bir temas beklemiyordu Himei. Karşısındaki adam bir kaç hamle ile yere serilebilecek biri olmuş olsaydı şu ana kadar onlarca kez cesedini sallandırmıştı Ishigakure shinobileri. Belkide ilk saldırıyı yapmalarındaki amacı adamın gözünü korkutmaktı. Tatane'nin attığı ilk shuriken ve sonrasında Akane'den geldiğini düşündüğü ikinci shuriken de adamı ıskalamıştı, tabi bunlarında diş gösterme amacıyla atıldıkları besbelliydi. Ancak dişini fazla gösteren köpek, suratının ortasına tekmeyi çok gecikmeden yerdi. Onlarda suratlarına tekme yemek değil, karşılarındaki adamı ısırmak istiyorlardı. Adamın kemiklerini parçalamak, kaslarını birbirinden ayırmak. Küçük bir kız için korkutucu düşünceler değil mi ?

Artık ikinci bir hamle düşünme sırasıydı. Satranç tahtasında oyun devam ediyordu. İlk hamleyi Himei ve arkadaşları yapmıştı ve Shinndenden de cevap gecikmemişti. Şimdi hamle sırası tekrar onlara geçmişti. Peki hızlı bir hamle mi yapmaları daha iyiydi, yoksa biraz zaman alacak ama doğru bir sonuca gebe olacak bir karşılık mı verilmesi daha uygundu. Fakat tüm bu metaforlar bir kenarda dursun, Himei adama Shinnden daha yakın olduklarını farketmişti. Ve bunu bir avantaj olarak kullanabilirlerdi.

Adamın hareketlerinden yola çıkarak savaşmak istemediği barizdi. İki tarafında istediği tek şey buradakileri öğrenmekti, ve burada neler olup bittiğini bilen adam Himei ve Akane'nin ayaklarının dibinde duruyordu. Hazır Akane, Yoroi ile Shinn ile aralarındaki seviye farkını bir nebze kapatmışken, neden adamı alıp kaçmasındı Himei. Hızlıca Akane'ye bir bakış attı Himei. Daha sonra az önce çantasından çıkardığı kunaiyi doğruca Shinne atacaktı amacı bir kaç saniye daha kazanmaktı sadece. Daha sonra wakizashisini kınına geri sokacak ve adamı sırtına alacaktı. Eğer tüm bunları başarılı bir şekilde yaparsa arkasına bakmadan Kusagakure'ye doğru koşacaktı. Belki takım arkadaşlarını böyle bırakmak hoş bir davranış değildi, ama şu anda nezaket kurallarını uygulayabilecek durumda değildiler.

" Seni sağ salim evine götüreceğim, ailene."
Resim

Resim

Boy: 1,67
Kilo: 56
Köy: Kusagakure
Alım Gücü: 3. Seviye 10 Puan

Güç: 5
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 1
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler

- Dilsiz, Yalnız (50 GP)
- 14. Yaş gününden bir gün sonra konuşma yetisini bir müzik kutusunu açtığında kaybetmiş ve o günden beri tek kelime konuşamamıştır. Bunu kabul edemediğinden dolayı insanlardan uzaklaşmış konuşamamak şarkı söyleyememek onu yalnızlığa itmiştir.

Ninjutsu

Denken Jutsu (D-Rank)
Dendou no Jutsu (D-Rank)
Kizetsu no Jutsu (C-Rank
)

Taijutsu

Musatsu Stili (B-Rank)

Genjutsu

Beceri Listesi

Wakizashi Kullanımı x5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Shindō shimasu - Özel Yapım Wakizashi | 5. Seviye

Özel yapım wakizashiyi gezgin olan babası uzun gezilerinin birinin sonunda eve döndüğüne kızına hediye olarak getirmiştir. Özel olarak el yapımıdır. Tsukası kadifemsi mor bir kumaştan,tsubasında ise sarı işlemeler bulunur, sayası da mat siyah rengindedir. Kılıç oldukça hafif, dayanıklı, dengeli ve keskindir.

Resim

Like, say, a woman without a voice, and the sword who’s there to fill the silence ?
Kullanıcı avatarı
Nyu Himei

Mesajgönderen Kaida Akane tarih 20 Mar 2016, 19:38

Uzun zamandır ciddi bir dövüşün içine girmemiştim. Kanım kaynıyordu, rakibimin gücünü biliyordum ancak geri çekilirsem işin eğlencesi hiç kalmaz değil mi? Bu yüzden ölümün kapısını görmeden geri çekilmeyeceğim, o zamanda zaten çekilmek benim için çok geç olacak muhtemelen. Ama umurumda değil yaşlanmak falan bana göre değil zaten.

Defalarca doğaya ve insanlara karşı üstün geldim ve öldürdüm. İsmini bile bilmediğim yüzlerini unuttuğum insanları öldürdüm. Ve belki sıra bana gelmiştir artık ismimin unutulması gerekiyordur. Kanlarım yavaşça kururken Bingo Kitabı denilen yavşakların dolu olduğu kitapta isim verilmeksizin Shinn tarafından öldürülmüş bir chuunin olma zamanıdır benim için.

Zaten o ceset kokusuyla bütünleşmiş adayı terk ettiğim günden beri kafesteyim. Kendini iyi gibi göstermeye çalışan birinin siyah tarafı olmaktan ötesine geçemedim. Eğer öleceksem biriyle savaşırken öleyim bari…

Shinn Tatane’nin attığı shurikenden kaçmak için çatıya zıplamıştı, shuriken duvarı saplanmıştı ve benim ki de hemen yanına sağlanmıştı. Siktir! Bir de A-Rank olacak pezevenk herif küçümseyip direk karşılar bende oradan yürürüm diye düşünmüştüm tutmadı. Sikeyim suç onda bir shurikenden mi korkuyorsun pezevenk herif!

Bu sırada yaralı olan shinobi konuşmuştu. Ne kadar salak salak şeyler diyor lan bu. Adamı tanıyoruz herhalde şimdi sus ve kendi işine bak. Bu sırada yanımda ki kızın Shinn’e kunai fırlattığını ve wakizashisini kınına koyup adamı sırtına almaya çalıştığını fark etmiştim. Korktu kesin çokta umurumda zaten takım çalışmasında da iyi değilim. İstediğini yapsınlar gitsinler köy tarafından hayatını tehlikeye atan fedakar shinobiler ilan edilsinler. Hiç biri önemli değil sadece önümde ki ölüm oyununa konsantre olmalıyım. Öleceksem de gerçek bir canavar gibi ölmeliyim. Durumu veya aldığı hasarları önemsemeyen bir canavar. Genelde bu tipler kitabın sonunda ölürler ama neyse…

Şu jutsu, chakra denilen numaraları adadayken öğrensesiydim var ya ortalığı kavururdum. Çok geç öğrendim ama neyse zaman harcamamalıyım zaten çok zamanım yok bu tekniğin etinden suyundan faydalanıp kapatmalıyım. Hızını falan çok bilmiyorum ama tekniğim sayesinde ona yetişebileceğimi düşünüyordum. Bana karşı element üstünlüğü yok ben ise Doton’a karşı avantajlı durumdayım.

Neyse saldırıya geçecektim yine direk bir çarpışmadan kaçması durumunda takip edecektim. Hamlelerim şimdilik hasar potansiyeli yüksek saldırılar olmayacaktı. Eğer kaçarsa çabucak toparlanarak takip edebileceğim türden basit hamleler olacaktı. Göğüs kısmı büyük bir hedef olduğu için orayı tercih edecektim.
Resim

Ryōshi Kyōkai

Künye

Eksiklikler/Özürler
Kötü İmgeler ve Görüntüler – Geceleri sürekli geçmişi hakkında kabuslar görmektedir. O günleri hiç unutamamıştır.

Yabancı - Akane Kusagakure doğumlu değildir ve bu da her zaman bir dezavantaj olarak peşinden gelmiştir.

Ninjutsu
Raiton no Yoroi
Shunshin No Jutsu
Sanzengarasu
Karasu Bunshin No Jutsu

Taijutsu
Shigure C-Rank

Genjutsu

Beceri Listesi
Shigure Disiplini 3

Maske, Avcı Kostümü
Kullanıcı avatarı
Kaida Akane

Mesajgönderen Saitou Shinn tarih 20 Mar 2016, 20:51

Karşısındaki takım 3 kişilikti, daha fazla olduklarını sanmıyordu, hatta karşı tarafın konuştuğu kelimeleri olur da sayarsa toplamda 3 kişinin bir tartışma ortasında edeceği kadardı; Ama işin ilginci konuşan ağız sayısı sadece 1 taneydi. Genç çenesini kapatmayı öğrenmeliydi. Eğer konuşmak yerine ani bir saldırıda bulunsaydı köşeye sıkışmış hissedebilirdi kendini, veya tepki vermesine daha az süre kalabilirdi. Hız, bir Shinobi'nin hayatı için herşeydi. Zamanın gençlerine bu akademilerde öğretilmiyormuydu? Derslerde tek lafı geçen şey, ne kadar hazır-cevap olunması gerektiğimiydi?

Belki de Kusagakure için öyleydi.

Geriye, havada basit bir takla atarak kulubenin çatısına kondu ve önündeki alana baktı. Açıklığın ortasında, yerde yaralı Shinobi durmaktaydı, etrafında ise 2 tane Kunoichi. Ağaçlardan, etrafında Raiton chakrası ile örtülü bir şekilde fırlayıp, elindeki kılıçla gayet hırçın görünen kunoichiye ilk defa iyice göz gezdirebilmişti. Kızıl/sarı saçları ve üzerinde gayet açık sayılabilecek bir kıyafetiyle kendinden emin bir şekilde durmaktaydı. Kullandığı tekniğin ne olduğunun farkındaydı. Muhtemelen onun reflekslerine anca böyle bir tekniğin yardımı ile ulaşabilirdi. Shinn daha başlamamıştı bile; Başlamak da istemiyordu.

Üçlünün ardında, Tatane'yi gördü. Aklındaki ilk planı gibi ona saldıracaktı. Eğer bir şekilde onu alt ederse diğerlerinin de onunla beraber düşmesini umuyordu. En az sayıda ölü ile buradan çıkmayı umut ediyordu; boş yere 2 Kunoichi'nin yapraklarını dökmek istemezdi.

Zihninin gereksiz detaylarla dolduğunu farkedince, hızlıca nefesini verdi ve zaten kısa olan el mühürlerini, çok bir çaba sarfetmeden bitirdi. Muhtemelen el mühürlerini yaparken onlara bir planı olduğunu belli edecekti; fakat arkasından ne geleceğini tahmin edemeyeceklerini biliyordu. Chuunin seviyesinde bir Shinobi'nin gizli teknikler hakkında herhangi bir birgisi olamayacağı genellemesi üzerinden ufak bir plan kurmuştu; Raigata uygulayacaktı. Aşağıdaki 4 kişi de muhtemelen birden onun elektrik kütlesine dönüşüp birden Tatane'nin arkasında biteceğini tahmin etmiyordu.

Raigata'yı uygulayarak Tatane'nin arkasına doğru yol katedecekti. Bu formdayken aşırı hızlıydı ve eğer onun içinden geçmeyi başarırsa, geveze çocuk aşırı yüksek bir elektrik akımı ile çarpılacaktı. Tekniğin bir diğer avantajı ise, teknik bittiği anda bir yakın dövüş hamlesiyle hareketine devam edebilirdi. Bu noktada 2 ihtimal vardı;

Tatane, tekniğin etkisine kapılacak ve uyuşacaktı. Bu noktada, teknik bittiğinde, onla sırt sırta olacaklardı, Yani onun sırtı Tatane'nin sırtına bakacak şekilde konuşlanmış olacaklardı. Aniden sağdan sola doğru dönecek ve sağ ayağının topuk kısmıyla Tatane'nin kulağına doğru tüm gücüyle bir tekme geçirecek ve zaten uyuşuk durumunu lehine kullanıp onu yere sermeyi deneyecekti. Eğer bu noktaya kadar planı başarılı olursa, yere düşen Tatane'nin suradına acımadan ayağı ile vurarak bastıracak, ayağını çekmeyecek ve ona doğru (muhtemelen) hamle yapmaya hazırlanan Kunoichi'lere doğru "Yaklaşırsanız, ölür." diyecekti, tüm soğukkanlılığı ile. Ki öldürebilirdi bile. Zira Sukki ona kan dökmesi için yalvarıyordu ve muhtemlen ilk onun kanını ona tattırabilirdi. Bu noktada, lafını söylerken, titremesini artık gizlemediği sağ eliyle sırtındaki kılıcının kınını sıkıca kavrayacaktı, fakat çekmeyecekti.

Kılıcını kavraması onun için aşırı tehlikeliydi. Kendini zaten zor zaptetmekteydi ve bu noktada, zaten gerginlik yüksekken tutması kontrolünü kaybettirebilirdi. Kafasının arkasındaki sesler artmaya başlamıştı, eğer bu işi çabucak bitiremezse, gençlerden çok kendisi için korkuyordu. Onlar mı? Onlar hızlıca ölecek ve hiç bir şey hissetmeden öteki tarafı boylayacaklardı. O ise burada yaşanacak şeyler için yıllarca kendinden nefret edecekti.

İkinci ihtimali kafasında canlandırarak, bu düşüncelerden kurtulmaya çalıştı. İkinci ihtimal, Tatane teknikten herhangi bir şekilde kaçarsa başlıyordu. Bu noktada, tahminleri doğrutltusunda, hala yakın dövüş mesafesinde olacaklardı. Sağ eliyle Tataneye hızlıca bir yumruk savururken, diğer eliyle de bir kunai çekecekti ve olabildiğince Tatane'ye herhangi bir hamle şansı vermeden hırçınca saldıracaktı. Onla dip dibe durması, diğerlerinin uzaktan yapacağı saldırıları engelleyecekti; Uzağı bırakıp yakın dövüş için onun yanına gelirlerse ise, aklında bir başka plan vardı. Fakat bu planı düşünmesi için çok erkendi. El mühürlerini tamamladı ve tüm vücudunun saf elektiğe dönüşmesine izin verdi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Saitou Shinn
Yalgın
Yalgın

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 24 Mar 2016, 14:34

Yanınızdaki adam yerde geri geri gitmeye çalışırken Himei Akane'ye bir bakış fırlatıyor. O sırada da Shinn el mühürlerini yapmaya başlıyor. Himei kunaisini attığında fazla el mührü istemeyen tekniğini uygulayabiliyor. Tam uyguladığı sırada da Akane Raiton no Yoroi'nin verdiği çeviklikle Shinn'in göğsüne doğru katanasını savuruyor. Ancak elektiriğe dönüşen Shinn'in içinden Himei'nin attığı kunai de, Akane'nin katanası da hiç hasar veremeden geçiyorlar. Üstelik Akane katanası ile Shinn'e hasar vermek isteyerek önüne atladığı için, Raigata'nın alanına girmiş oluyor.

Himei'nin yerdeki adamın kolundan tutup sırtına alıyor. Adamın hareket ettiğinde acı içinde inlediğini duyabiliyor ama da sizin gibi bir shinobi, dayanacaktır. Gerisin geri dönüyor ve koşmaya başlıyor Tatane'ye doğru.

Tatane de Himei'nin adamı omzuna aldığını görüyor. Bu yüzden kawarimi mühürlerini gerçekleştirmek için hareketleniyor. Ancak Shinn'in Raigata'sı oldukça hızlı olduğundan Akane'nin içinden geçtikten hemen sonra, Tatane'nin de içinden geçiyor.

Akane ve Tatane, Raigata'nın yüksek hasarına mahsur kalıyorlar ve vücutlarına çok yüksek bir elektrik akımı veriliyor. İkisi de uyuşuyorlar. Akane zıpladığı yerden gerisin geri yere düşüyor ve uyuşmanın etkisi ile yere yapışıyor. Raiton no Yoroi chakra rezervlerini emerken bu uyuşmanın çok uzun olmamasını da sağlayacak gibi duruyor ancak dikkatli davranmalı. Tatane ise uyuşup kalıyor ve arkasında beliren Shinn'e karşı bir tepki veremiyor. Shinn sağından dönerek sağ bacağı ile Tatane'nin kafasına bir tekme yapıştırıyor! Tatane yere yapıştığında kulağına aldığı bu darbe ve uyuşmanın etkisi ile hareketsiz kalıyor tamamen. Kafası tam olarak yerinde değil, biraz kendisini toparlaması gerekiyor. Shinn çocuğun kafasına koyuyor ayağını ve tehdidini dillendiriyor. Elini de kılıcına koyuyor.

Himei adamı sırtlamış Tatane'ye doğru koşarken olduğu yerde durmak zorunda kalıyor bu durum karşısında. Kusagakure'ye dönüş yolu ile arasında Shinn var. Üstelik Tatane'nin hayatı var işin ucunda. Shinn ile arasında 7-10 metre civarı bir mesafe var. Arkada Akane'nin yere düştüğünü de duymuş durumda. Ancak kızın tekniğinden hala elektrik sesi geldiği için bilincinin yerinde olduğunun farkında.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shizawa Tatane tarih 25 Mar 2016, 00:43

Uyarı: Karanlıkla başlayıp, denizi yarmakla ilgili kısma kadar tamamen fuzuli içerik barındırmaktadır.

Evet, plan başarıyla işliyor. Shinn üzerinde yeterince baskı kurduğumuza göre şimdi birimizin adamı alıp gitme zamanı geldi gibi görünüyor. Evet, işte asıl saldırıyı yapıyor bizimkiler de o el mühürleri? El mühürleri ne alaka ki şimdi ne gerek vardı buna güzel kardeşim? El mührü? Ne?

NE?! Elektrik?! NAAAAAAPIYORSUN LAN SEN! ELEKTRİĞE DÖNÜŞMEK! ELEKTRİK ADAM! HA! KAÇ! KAÇ! KAÇ! PLAN YAP, PLAN YAP! PLAN! IQ! ZEKA!

İşte hepsinin hiçbir işe yaramadığı noktaya gelmiş durumdayız. Kawarimi no Jutsu uygulanıyorsa burada bir kaybediş söz konusu demektir. Elektrik adamın karşısında Doton kullanmak da yarıp geçmesiyle eşdeğer. Hay sikeyim, yapacağım işi sikeyim. Niye bulaşıyorum ki! Adam neden bana bulaşıyor ki! Iğh!

Her neyse! Her neyse! Elimi çabuk tutmalıyım! Her neyse! Kawar-

"Igghaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!"

Elektrik akımı çarpılması. Yıldırıma kafa atsam böyle bir etkisi olmazdı, emindim. Vücudum! Vücudum! Hareket kabiliyetim neredeyse yok! Akane, Akane benim kadar etkilenmemiş gibi görünüyor. Shinn, Saitou Shinn. Ne yapacağım! Ne yapacağım! Kaçmak için tekme yemeliyim. Tekme?
"Ha-ssk-trhhghghh."

Karanlık.

Karanlığa uyanmak.

Karartı, karartılar.

Karanlığın portresi.

Karanlık böcekleri.

Karanlık ejderhalar.

Karanlık çiçekler.

Karanlık dinozor dişleri.

Karanlık ramen çorbası.

Karanlık yılan taşakları.

Bİ DAKKA LAN YILANLARIN TAŞAKLARI OLMAZ HAYIR N'OLUYOR BURADA! Ha? Ölüyor muyum? Ölüyor muyum? Sonunda ölüyor muyum? Ha? Ölmek? Tam damağıma layık. Şimdi, istemediğim bir şekilde, burada ölmek.

Ölüyorum. Ölüyorum, ne kadar tatlı! Poz veriyorum Shinn! Hadi öldür beni! Heykelim, büstüm dikilmeyecek. Yüzüm maksimum iki güne unutulacak Shinn! Ben sikik bir Kusagakure Chuunin'inden başka bir şey değilim. Lanet olsun, ölüyorum.

Burada, aciz herifin tekinin ayağının tabanında can vereceğim. Öleceğim. Tüm o badboy esintilerinden geriye hiçbir şey kalmayacak. Şu an zoraki aldığım nefesi alamayacağım. Öleceğim. Shinn tarafından öldürüleceğim. Saitou Shinn. Saitou Shinn mi beni öldürecek? Bu mudur yani? Ne kadar güzel. Kahramanca bir ölüm, değil mi?

Kahraman mı olmak istiyorum ki ben? Kim kahraman olmak ister ki? Kahraman olup köyümü korumak mı? Daha canımı bile koruyamıyorum, ben mi kahraman olacağım? Ne, iyilik için kötülük yapmak mı? Kötü birine kötülük yapamayacak kadar kötü bir shinobiyim ben. Ne yazık ki kişilik olarak değil, kabiliyet olarak kötüyüm.

Lanet olsun! Ölüyorum! Ölmek, ölmek bu kadar zor olmamalı aslında. Veda etmek. İnsanlara söyleyecek şeylerim vardı benim oysa ki. Ben insanlarla konuşmak istiyordum. Ben daha çok kavga edecektim ki hem! Ama o kavgaların hiçbirinde ölmeyecektim. Arada fark var.

Saitou Shinn. Beni öldürecek.

Saitou Shinn tarafından öldürüleceğim. Hayır! Saitou Shinn'e kendimi öldürteceğim!

Acizce! Nasıl öleceğini kendi seçemeyen biri nasıl baş belası olabilir! Hadi ama! Maceram yarıda kalacak. Ben bir shinobiyim ve bu şekilde ölmek gayet normal, ama kabullenemiyorum, olmuyor işte, yapamıyorum, gönül elvermiyor! Olmuyor! Lanet! Ölü! Lanet!

Ha? Cenaze törenim? Ha? Neden? Neden sadece Himei var? Neden, neden kimse yok? Ha? Buna. Buna şaşırmalı mıyım? Şaşırılası bir şey mi oluyor şu an? Hayır, şaşırmayacağım. Artık daha fazla şaşırmayacağım.

Ben neden şaşırıyorum ki? Her zaman şaşırtan adam olmak istedim ben. Şaşırtan kişi olmak. Kalabalığı yara yara gelip, milletin arkasını toplayan, sonra da başlarını okşayarak tatlı bir nefret kazanan adam olmak istedim.

Ben sadece güçlü olmak istedim! Ama güçsüzüm ve güçlü biri tarafından öldürüleceğim! Doğa kanunu! Güçlü olan güçsüzü ezer! Baya ezer yani, fiilen!

Ölmekten korkuyor muyum? Hayır, hayır hayır hayır. Kesinlikle korkmuyorum. Korkacak olsam shinobi olmazdım zaten. Aslında ölmeye dair genel bir zaafım var. Evet ölmek istiyor olabilirim, evet belki öldürülmek istiyor olabilirim. Ama bunu ben belirlerim! Anlıyor musun? Berbat bir şey bu! Tch. Kimle konuşuyorum lan ben!

Silüet. Silüet. Silüet. Gülüyor, gülümsüyor. Hayır, sırıtıyor. Pişmiş kelle gibi sırıtıyor. Bu, zamanında parmakladığım, patakladığım, akıl hastanesine tıktırdığım Sensei'm olacak adam. Tch. Gülümsüyor. Bana bakıp gülümsüyor! Acınası halime bakıp gülümsüyor!

"Kes!" Kes gülümsemeyi, aptal herif! Kes! Daha fazla alay etme. Daha fazla bakma! Hayır, bakmanı istemiyorum! Hayır! Çek gözlerini! Hayır! Hareket edemiyor muyum! Ne?! Hayır! Hareket edemiyor olmam senin kafanı çevirmemi engellemez! Hayır! Bakma!

Ha? O gördüğüm, akademidekiler? Akademide ezdiğim veletler. Sizi bücürler! Kunai tutmayı bile bilmeyen birisi shinobi olamaz diye zibilyon kez dedim! Neden sikinize takmadınız! Orospu çocukları sizi!

Gülümsüyor musunuz siz? Gülmeyin! Hayır, masum masum suratıma bakmayın. Gülmeyin ulan! İstemiyorum. Gülümsemiyorsunuz, gülüyorsunuz! Hayır! Hayır Midao-chan! Hayır! Kahkaha atma. Hayııııııııııır! Hayır! Hayır! Hayır! Hayır!

Ne? Ölüyor muyum? Evet ben burada ölüyorum, sense orada izliyorsun. Evet. Acınası halde miyim? Ne? Sigara mı? Hayır kullanmıyorum! Hem sen daha sekiz yaşındasın be! Havalı görünmek için sigaraya da mı başladın? Aciz herif! Ne? Asıl aciz olan ben miyim? Ne diyorsun lan sen! Senin ağzını burnunu kırarım! Yemin ediyorum! O sigarayı çükünün ucunda söndürürüm senin flamingo boku!

Lan! Ne demek kalkabilirsen yaparsın! Ne demek lan kalkabilirsen yaparsın! Orospu çocuğu, beni Shinn öldürüyor burada, farkındasın değil mi! Ne? Sen de bir gün öleceksin! Ecelden mi öleceksin?! Buradan bir kalkayım, ilk seni öldüreceğim!

Sensee! Güçlü olan, güçsüz olanı hep eziyor mu sensee? Güçsüzün güçlüyü ezmesi ondan daha güçlü olduğu anlamına mı geliyor Sensee! Sensee, bu kunai ile şahdamarın üzerinde yeni tekniğimi deneyebilir miyim! Sensee, kıçınız çok güzelmiş, isterseniz önden ben yürüyeyim! Sensee, bak, bu yeni tekniğim, seni bile öldürürüm ben bununla! Ne? Bunu Shinn'in ayağının altındayken söylemem ironik mi! Ne!

NE DİYORSUNUZ LAN SİZ! SİKTİRİN GİDİN LAN HEPİNİZ! İSTEMİYORUM LAN HİÇBİRİNİZİ! ÖLMEK Mİ? SEVE SEVE! ÖLECEĞİM, EVET! ÖLECEĞİM VE RUHUM SHINIGAMI TECAVÜZÜNE UĞRAYACAK AMA SİKİMDE DEĞİL! ÖLECEĞİM? EVET! ÖLMEZSEM BANA DA KİŞİLİKSİZ, HAYSİYETSİZ, TANIDIĞIM EN YAVŞAK İNSAN, 4 R'Lİ TASDİKLİ ORRRROSPU ÇOCUĞU DEMESİNLER!

Lan bana niye öyle diyorlar ki? Göster karanlık! Lan, ehe, ehe, yeter, tamam bu kadar. Daha fazla gösterme. Lan dur. Ya olum Sensee'ye pandik attığımı niye gösteriyon oldu mu şimdi bu! Beni seven insanları göster biraz da karanlık! Değer gördüğümü hissettir bana karanlık! Bana izlet, karanlık! Bana beni izlet! Beni kendimle tanıştır, karanlık! Beni gerçek dostlarımla tanıştır!

Karanlık? Söyle bana karanlık! Neden hala, neden hala her şey karanlık! Beni seven insanlar demiştim karanlık! Bana değer veren insanlar demiştim karanlık! Hayır, ölümümü izleyen insanların iğrenç kahkahaları değil karanlık! KESİN ŞUNUUUUUUUU!

Karanlık, her şey daha da karanlık. Ölüm. Ölüm kapkaranlık. Senden nefret ediyorum karanlık. Senden de senin gösterdiğin şeylerden de nefret ediyorum! Sen de benden nefret ediyorsun değil mi! Et! Sen de et! Etmezsen senin de amına koyayım!

Hedef. Hedefler. Şimdiye kadarki hedefler. Burnundan içeriye wasabi döktüğüm hedefler. Katon kullanmayı öğreteceğim diye gaz yağı içirip, ağzının önüne çakmak tutarak karnına tekme attığım ve kustuğu gaz yağının alev almasıyla Goukakyuu attığına inandırdığım, Sensei'leri ve tüm köye rezil oluşunu seyrettiğim veletler.

Kunailerini çaldığım veletler.
Sigarasını araklayıp tavşanlarına yedirdiğim hayvan satıcısı!
Suyuna sake karıştırdığım tapınakçı!
Göreve gitmediğim için yardımsız bir şekilde orada can vermiş olan shinobi!
Nunchaku kullanmayı öğreneyim derken elimden fırlaması sonucunda rastgele bir binanın camından içeriye girmesi sonucunda hasta yatağında yatan seksen üç yaşındaki, Shinigamilere sakso çektirip geri yollamış, miladı çoktan dolmuş olan amca. Sonrasında yaşlı bir amcaya düzenlenen gizemli suikasta temalı bir görevde yer almıştım. Katil epey sıkı çalışmış ama, tık yoktu. Ehe, ehe.
Bakım maskesinin içeriğini değiştirip yanıcı şeyleri tetikleyici bir kağıt parçası koyduğum geyşa.
Elmasını çaldığım manav ve manavdan çaldığım elmayı cebine koyduğum, sonrasında da ispiyonladığım küçük yetim çocuk! Seni ispiyonlamak istememiştim aslında da her neyse orasını karıştırmayalım.
Shogo oynarken çaktırmadan gelip üç taşını çaldığım için hiçbir zaman oyununu bitirememiş olan emekli dedeler.
Bebeğini rulo yapmış bankta severken bir anlığına markete gidip, sonrasında çocuğunu ağaca misinayla bağlanmış şekilde bulan kadın.

Hepsinin bir sebebi vardı ulan! Tamam Sensee ile olana yoktu, ona kıldım ama diğerlerinin vardı!

Gazyağı içirip Katon olduğuna inandırarak sizi rezil ettim çünkü gülümsüyordunuz lan ben bunu yaparken! Gerçekten güçlü olduğunuzu düşünmüştünüz ilk defa! Hayatınızda ilk defa, insanlardan övgü alacağınızı düşünmüştünüz! Belki de şimdi hepiniz Goukakyuu no Jutsu uygulayabilecek elit ninjalar oldunuz! Ne bileyim ben amına koyim!

Burnundan içeri wasabi sosu döktüğüm herifin sol burun deliği tıkalıydı! Orada iğrenç, ince, kıkırdağımsı bir et tabakası vardı ve bu sesini inceltip götünden konuşuyormuş gibi yapıyordu! Sos onu yaktı! Şimdi belki de sadece sesiyle orduları yönetiyordur!

Kunailerini çaldığım veletler, onları boş zamanlarında birbirlerine savurup duruyor, oyuncak gibi kullanıyorlardı! Birbirlerini yaralayacaklardı, belki de biri diğerini öldürecekti! Daha önce yaşanmadı mı sanıyorsunuz?!

Su yerine sake içirdiğim tapınakçı! Üç yıl sonraki ziyaretimde Suiken'de epey usta görünüyordun? Vay canına! Rica ederim!

Tütün ve tavşan muhabbeti, ona hayvanların sigara dumanına karşı aşırı hassas olduğunu kanıtlamanın tek yoluydu. Özür dilerim tavşanlar. Ponpon kuyruklarını mıncırdıklarım.

Görevde eşlik etmediğim adam, aslında çocuk. Özür dilerim, sadece bir kediyi bulacaktın. Nasıl akıntıya kapıldın da kıyıda cesedine rastlandı ben de bilmiyorum, malsın.

Yaşlı amca kazaydı. Neyse ki sonradan aslında eceliyle öldüğünü, benim nunchakuyu boşa fırlattığımı öğrendim.

Bakım maskesinin içeriği yanıcıysa ve tutuştuysa ben ne yapayım! Yüzüne barut sürmekten farkı yoktu geyşa. İnan bana daha iyi oldu. Neyse ki birinci seviye basit yanıklar söz konusuydu, böylelikle hızlıca iyileştin. Geçen yolda yürürken seni gördüm, makyajsız daha güzelsin.

Elmasını çaldığım manav, benim değil de çocuğun çaldığını düşünüp, çocuğa acıyıp, onu evlatlık edinmiş, ailesine de epey iyi bakmıştı. Çocuğu son gördüğümde akademideydi, epey de yetenekli bir ninja olacak gibi görünüyor. Takurou muydu neydi, hatırlayamıyorum şimdi tam.

Emekli dedelere gelecek olursak, hayatın shogodan ibaret olmadığının farkına varmaları gerekiyordu. Taşların eksik olduğunu fark edemeyecek kadar bu dünyadan kopmuşlarsa onlar için yapılabilecek bir şey yoktur ama.

Şey, ağaca misinayla bağlanmış bebek olayını da izah edeyim. Herifin teki, bebeğe çok pis gözlerle bakıyordu. Anne kalktığı anda, herif bebeğe doğru yavaş, sinsi adımlarla yaklaşmaya başlamıştı. Şey, ekstra bilgi olsun; üç gün sonrasında vücudundaki kanın büyük bir kısmını kaybetmiş olarak hastaneye kaldırıldı. Parmakları kırıldığı için iyileşmesi epey zaman alacakmış.

Sonuç olarak; ben iyi biri olmak için kötü yolları seçiyorsam bunun nesi kötü! İki türlü de iyiliğe varmıyor muyuz sonuçta? Varılacak yer aynıysa gidilecek yolun farklı olması neyi değiştiriyor ki!

Ben iyi biri miyim? Genele göre değilim. Yeterince incelenmediğim sürece de iyi biri olduğumu kimse fark edemez. Ama sorun ne biliyor musunuz dostlarım? Sorun şu; BEN İYİ BİRİYİM, KÖTÜ BİRİNİN AYAKLAR ALTINA ALDIĞI KÖTÜ BİRİ!

Yardım, yardım dilenmek. Yardım. Tek başıma yapamayacağım. Tek başıma onu aşamayacağım. Saitou Shinn, kötü ve çok güçlü. Kötü mü? Bilmiyorum. Ama kötü eğilimleri var ve kesinlikle çok güçlü. Kötü olanın güçlendiği bir dünyada büyük savaşı iyilerin kazanması nasıl beklenebilir ki!

Uyanmak. Uyanıyor muyum? Bilincim yerine mi geliyor, yoksa bana mı öyle geliyor? Her türlü ben ve gelen bir şeyler var. Siktir etsene! Öldürecek mi? Öldürsün gitsin. Ne uğraşıyorum ki? Hayır! Hayır! Negatif düşünce yok! Daha fazla negatif düşünce istemiyorum! Olay iyi ya da kötü olmak değil, olay güçlü olmak! Kötü olması onu daha güçlü biri yapmıyor!

İyi olmaksa, beni daha güçsüz biri yapmıyor. Bu savaş, büyük savaş olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var. Ölümüm, ölümüm bu adamın elinden olmayacak! Öldürmesine, beni öldürmesine izin vermeyeceğim! Yapamam, buna izin veremem! Hayır! Ayağı, daha fazla şiddet uyguluyor gibi. Yerle beni bütünleştirmek istiyor gibi! Ölmeyeceğim lan! İnat değil mi! Ölmüyorum ulan! Öldüremeyecekshinn!

Ölmeyeceğim! Bir gün, bir gün çok daha. Çok daha. Çok daha güçlü bir şekilde karşına dikileceğim Shinn. Bir gün aynısını.. Bir gün aynısını sana da yapacağım Shinn! Ve sadece Vay Anasını! diyebileceksin Shinn. Sen Shinn, senin ecelin benim elimden olacak Shinn.

Avcılar? Avcılar nerede kaldılar? Avcılar, gelmeyecekler mi? Av. Ama. Bu adam. Avımız değil mi? Ava giden, avlanır mı?

Bakmayın! Hey! Size diyorum veletler! Daha fazla bakmayın! Kesin bakmayı! Sen, pişmiş kelle! Şey, Sensee mi demeliydim? Anne? Baba? Siz de mi gelmiştiniz küçük partime! Ah, fark etmemişim! Şimdi, şöyle yapıyoruz bebeklerim! Ben yaşıyorum ve sizler, sizler benim için ölüsünüz.

Parçalandığınızı görür gibiyim. Çürüyorsunuz, çürüyorsunuz orospu çocukları! Deriniz tıpkı bir yılanın kabuğu gibi dökülüyor. Ölüyorsunuz, iskeletinizi görür gibiyim. Çürük, çürük bir şeyler kokuyor! Sizden geliyor! Ölüyorsunuz! Ah, baba, kafatasın ne kadar da çirkin öyle! Ölüyorsunuz. Siz ölüyorsunuz ve ben yaşayarak partime devam ediyorum.

Kendime geldiğimde.. Tüm gücüm. Olmayan gücüm. Kesinlikle noksan olduğum tek şeyden saldıracağım Shinn'e, ne yazık ki bu son çare! Tüm gücümle, tüm gücümle saldıracağım Shinn'e! Hayır, hayır! Ne yapıyorum ben?! Hayır, böyle salakça bir şey yapmayacağım.

Başlıyoruz Shinn? Hazır mısın? Bilincim yerine geldiğinde, gözlerimi açtığımda başlayacağız Shinn!

Beni bir uçurumun dibine sürükleyebileceğine inanıyor musun Shinn? Beni uçsuz bucaksız bir uçurumun dibine! Beni bir çukura doğru tekmeleyebileceğine inanıyor musun Shinn? Kafanı yarıp beynini mi aldılar? Çünkü ben zemini yaracağım.

Bir mitolojide, denizi ortadan ikiye yaran kutsal sayılan bir adam vardır. Hayretol, Hayretil, Hayrenil, Hayrena, Hayreno, Hazreno, Hazreto, Hazareno, heh. Hazreti. Hazreti Musa. Mitoloji kitabının birinde okumuştum, uzak diyarlara aitmiş. Onun denizi yardığı gibi.

Kalan tüm gücümle, yere vuracak ve
Tekkai tekniğini uygulayacaktım! En azından, suratımı kurtarabilirim gibi görünüyor. Hem yüzümü neden sigorta yaptırmadıysam! Hey hey, Tatane. Oyun zamanı değil, yemek zamanı!

Başlayalım ceset suratlı orospu çocuğu! Gömül, benimle birlikte! Gidecek olursam, seni de götüreceğim!
Tatane : Resim"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?"
Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Eksiklik : Takıntı
Aslında herkes hedefidir Tatane’nin. Fakat bu durum özeldir. Özellikle gözüne çarpmış birisi, ne yazık ki Tatane tarafından lanetlenmiş demektir. Onun zaafları, sorunları, eksileri, kısaca ona ait olumsuz her şey artık Tatane’nin en sevdiği şeyler listesindedir. Her an, her saniye, ona yapmak istediği şeyi düşünür ve fırsatını kollar. Öldürmek, genelde son ihtimal olsa da, kendi çapında verdiği cezalar ve aşırı sataşmalar hedefi kesinlikle bezdirmeye, yaşamdan soğutmaya yetmektedir.
Yalnız
Bunca sorundan, sorunluluktan sonra kimse Tatane’den yüzeysel ilişkilerin dışında bir şeyler beklemiyordu. Zaten olmadı da. Tatane, yalnız olmanın derinlemesine giden bir kazıktan çok daha iyi olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ninjutsu : DOTON

Moguragakure no Jutsu
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tekkai
Kullanıcı elini sertçe yere vurur ve önüne doğru ilerleyip açılan bir yarık oluşturur. Bu yarık 15 metre kadar ilerler ve anında oluşur, çatlağın yoluna bulunan herkes dengesini kaybedip bir ayağını çatlağa düşürme tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Hedeflerin dengesini bozmak veya bir bina katının zeminini parçalamak için kullanılır.

Doryuu Shiki
Kullanıcı ayağını yere vurur ve aniden 1.5 metre boyunda, 1 metre genişliğinde bir taş duvarı yerden hemen önünde olacak şekilde çıkartır. Bu, defansif bir tekniktir ve kullanıcı gelen Ninjutsu saldırılarından bu duvarın arkasına geçerek korunabilir. Duvar oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, teknik hızlı çalıştığı için aşırı yakındaki kişilere de sürpriz bir saldırı yapılabilir.

Gansekikei no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından iki elini de yere koyar ve chakrasını zemine verir. Ardından, kullanıcının arkasındaki zeminden fırlayan kayalar önündeki alanı bombalamaya başlar. Kayalar 1 metre genişliğindedir ve kullanıcı elini çekmediği sürece her saniye 1 tane kaya fırlatabilir. Bu, kullanıcının önündeki büyükçe bir alanda geniş çaplı bir yıkım gerçekleştirmesini sağlar.
Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Başlangıç seviyesidir. Kullanıcı bu seviyede esneklik antremanları yaparak tekniğin ileri seviyeleri için temel oluşturur. Kullanıcı, hamleleri pek değişmese de, hissedilir bir şekilde hamlelerden kaçınma ve öngörü kabiliyeti kazanır.
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Rishuu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.
Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou
Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist
Kullanıcı avatarı
Shizawa Tatane

Mesajgönderen Nyu Himei tarih 25 Mar 2016, 23:40

Kunaisini fırlatıp gerisim geri arkasını döndüğünde attığı keskin metal parçasının bir hasar vermesini beklemiyordu, lakin herhangi bir hasar vermemesi ne kadar ihtimal dahilindeyse, adamın saf elektriğe dönüşüp tüm o mesafeyi bir anda kapatması da o kadar ihtimal dahilindeydi. Oysa bu zamana kadar içinde bulundukları durumda birazda olsa üstünlükleri olduğunu düşünüyordu. Sayı avantajı falan filan. Lakin Shinn tüm bu zaman boyunca kendini tutuyordu anlaşılan. Belkide hala kendini tutuyordu. Sadece gücünün küçük bir parçasını gösterip karşısındaki üç genci korkutmaya çalışıyordu.Vücudunu bu kadar saf elektriğe döndürüp göz açıp kapayıncaya kadar bir yerden bir yere gidebilen birisinin daha neler yapabileceğini onlar için tahmin etmek henüz çok geçti. İstemesede kabullenmişti Himei, aradaki güç farkı çok fazlaydı. Belki, belki yanlarındaki yaralı adam savaşabilecek durumda olsa, ve aynı anda kombine bir saldırı yapmayı gerçekleştirebilseler, bir takım olarak hareket edebilseler bir nebze şansları olabilirdi. Ama yaralı adam bırakın savaşmayı, ona yapılan narin bir temasta bile sızlıyordu, köyünden birinin böyle aciz duruma düşmeside Himei'nin kalbini sızlatıyordu. Üstüne bir de Tatane'nin ölüme bu kadar yakın olduğunu görünce.

"Sahi, Tatane-kun."

İdrak etmesi ve sindirmesi biraz sürmüştü işte. Tüm o katliam, ölü çocuklar ve bu adamın yaydığı korkunç auradan olsa gerek çocuğun ölümle burun buruna olduğunu anca anlayabilmişti. Biricik ve tek arkadaşı yerde savunmasızca yatıyordu ve aşşağılık bir shinobi kafasını eziyordu. Onu da bu kadar çaresiz görmemişti hiç. Her zaman mükemmel durumda olmamışlardı belki görevlerde. Zorlanıp, hayatlarını tehlikeye bir çok kez birlikte atmışlardı. Ama şimdi Tatane'nin ölüme bu kadar yakın olduğunu görmek.

" Ne yapmalıyım ? "

Tam bir çıkmaza girmişti. Yapacağı her hamlenin sonuçları çok ağır olacaktı. Zaten adamı yere bırakıp savaşmaya çalışmak kuşkusuz tam bir intihar olurdu. Zira üstündeki yükten kurtulup kılıcını çekene kadar Shinn dibinde biter ve tıpkı Tatane'ye yaptığı gibi onuda yere sererdi. Peki savaşamayacaksa adamı bırakıp teslim mi olacaktı ? Daha az önce adama söz vermişti. Ama adamı bırakmazsa da Tatane'nin hayatı söz konusuydu. İki can arasında seçim yapmak zorundaydı Himei. Bir tarafta çocukluk arkadaşı, öbür yanda görevin bekası. Sonuçlar ne olursa olsun kesinlikle hazmetmesi zor olacaktı.

Bir türlü doğru düzgün bir sonuca varamıyordu. Düşündüğü her plan bir şekilde Shinn'in içine etmesiyle son buluyordu. Belkide yenilgiyi kabul etme vakti gelmişti. Yapacağı hamle ne kadar mantıklı, ne kadar doğru yada yanlış bilmiyordu. Sadece, sadece daha fazla can kaybına sebep olmak istemiyordu. Sırtındaki adamın gözlerine pişmanlıkla baktı. Bakışlarıyla ondan af diliyordu. Bu kadar güçsüz olduğu için, onu burada bıraktığı için ondan özür diliyordu. Daha sonra gözlerini Tatane'ye çevirdi. Bu bakışları bildiğini düşünüyordu. " Üzgünüm."

Boşta olan eliyle teslim olduğunu gösteren bir işaret yaptı. Anlayıp anlamayacağından emin değildi. Ama adamı yere bıraktığı zaman niyetinin ne olduğunu anlardı diye umuyordu. Yavaşça ve adama zarar vermemeye dikkat ederek adamı yere bıraktı. Gözlerinin içine son kez bakıp özür diledi. O andan itibaren sağır olmak için tanrıya yalvarıyordu. Adamın söyleyeceği hiç bir şeyi duymak istemiyordu. Zaten tüm bu başarısızlığın ardından köye döndüğünde kimsenin yüzüne bakamazdı. Özellikle de Tatane'nin. Bir kez daha bir görevde işlevsiz kalmıştı. Eğer adamı herhangi bir şey olmadan yere bırakırsa hızlıca arkasında kalan ağaçlardan birinin üstüne zıplayacak ve buradan olabildiğince uzaklaşacaktı. Nereye gittiğini bilmeden, sadece tüm bu kaostan kaçacaktı.

"Çok çok üzgünüm Tatane-kun."
Resim

Resim

Boy: 1,67
Kilo: 56
Köy: Kusagakure
Alım Gücü: 3. Seviye 10 Puan

Güç: 5
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 1
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler

- Dilsiz, Yalnız (50 GP)
- 14. Yaş gününden bir gün sonra konuşma yetisini bir müzik kutusunu açtığında kaybetmiş ve o günden beri tek kelime konuşamamıştır. Bunu kabul edemediğinden dolayı insanlardan uzaklaşmış konuşamamak şarkı söyleyememek onu yalnızlığa itmiştir.

Ninjutsu

Denken Jutsu (D-Rank)
Dendou no Jutsu (D-Rank)
Kizetsu no Jutsu (C-Rank
)

Taijutsu

Musatsu Stili (B-Rank)

Genjutsu

Beceri Listesi

Wakizashi Kullanımı x5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Shindō shimasu - Özel Yapım Wakizashi | 5. Seviye

Özel yapım wakizashiyi gezgin olan babası uzun gezilerinin birinin sonunda eve döndüğüne kızına hediye olarak getirmiştir. Özel olarak el yapımıdır. Tsukası kadifemsi mor bir kumaştan,tsubasında ise sarı işlemeler bulunur, sayası da mat siyah rengindedir. Kılıç oldukça hafif, dayanıklı, dengeli ve keskindir.

Resim

Like, say, a woman without a voice, and the sword who’s there to fill the silence ?
Kullanıcı avatarı
Nyu Himei

Mesajgönderen Kaida Akane tarih 26 Mar 2016, 00:58

Üzerine doğru atladığımda, el mühürleri yapmaya başlamıştı. El mühürlerinin bitiminde içimden sövmeye başlamıştım. İyi şeyler olmayacaktı bunu anlamak pek zor değildi. Katanamı savurduğumda bir anda vücudumda bir acı hissetmiştim vücudum uyuşmuştu ve yere düşmüştüm. Tekniğimin etkisi sayesinde bu uyuşma çok uzun sürmeyecek gibiydi.

Tatane ise benden çok daha şanssızdı, tekniğe direkt maruz kalmıştı ve ardından Shinn dönerek kafasına sağlam bir tekme geçirmişti ve ardından ciddi bir tehdit savurmuştu. Bana kalsa savaşmaya devam ederdim ancak şu melek tarafımın bir şekilde buna engel olacağından emindim. Savaş ortasında diğer kişiliğimle tartışmaya çalışırsam yeterince zevk alamam.

Bu sırada Himei’den beklemediğim bir davranış gelmişti. Teslim olduğunu belirtmiş ve adamı yere doğru bırakmaya yeltenmişti. Ne yapıyor lan bu? Burada bırakacak mı cidden? Övündükleri shinobi ruhu bu mu? Neyse umurumda değil başından beri tek başıma savaşmaya ve yalnız ölmeye hazırlamıştım kendimi. Yani benim adıma pek değişen bir şey olmamıştı.

Kendimi hazır hissettiğim de ayağa kalkacaktım. Chakram azalıyordu normalde şu sıralar kapatmak istiyordum ancak içinde bulunduğum durumda bu tekniğin getirdiği hıza ihtiyacım olabilirdi. Sadece yakın mesafeye girsem bile tekniğimin etkisine kapılacaktı pezevenk ama sürekli kaçıyordu. Daha doğrusu savaşmaktan kaçınıyor gibi duruyordu. Belki de öldürmekten kaçıyordu bilmiyorum ama umurumda değil. Burada bırakmayacağım büyük ihtimal öleceğim ancak yine de çarpışmaktan kaçmayacağım.

Belki de ben kendi kanımda boğulurken köyde ki üst rütbeliler köyün etrafını turluyor olacak. Bazıları işten kaytaracak. Veya kusa-chou odasından evraklarla uğraşacak. İşte sadakat budur, birileri odasından emir yağdıranlar için ölür ama o kişinin asla umurunda olmazlar. Çünkü sen o adamın cephanesinde ki bir silahtan öte olamazsın.

Ayağa kalkacaktım ve bekleyecektim, Tatane’ne şuan bomboş bekleyecek durumda değildi. Shinn’in dikkatini bir saniyeliğine bile dağıtacak bir şeyden faydalanacaktım. Büyük ihtimal bu teknikle gerçekleştirdiğim son atak olacaktı bu yüzden her şeyimi verecektim. Yeterli mesafeye girdiğim anda katanamla saldırıya geçecektim. Hedefim yine göğüs kısmı olacaktı.
Resim

Ryōshi Kyōkai

Künye

Eksiklikler/Özürler

Ninjutsu
Raiton no Yoroi
Shunshin No Jutsu
Sanzengarasu
Karasu Bunshin No Jutsu

Taijutsu
Shigure C-Rank

Genjutsu

Beceri Listesi
Shigure Disiplini 3

Maske, Avcı Kostümü