[Ame] Ay Huzmesi

Moderatör: Game Master

Re: [Ame] Ay Huzmesi

Mesajgönderen Kagetsu Kurai tarih 10 Şub 2015, 21:37

Akari'yi alıp hızla dışarıya fırlamıştım. Kız oldukça hafif olduğu için hızımdan pek bir şey eksilmemişti. İşin ilginç tarafı beni arkamdan takip eden kimse yoktu. Belli ki bu Maruya ve Obi ismindeki iki manyağın kendilerine özgüveni tamdı ya da güvendikleri bir şey vardı. Bu beni biraz korkuttu doğrusu. Ancak yinede Gin, heriflere girdiyse onu burada yalnız bırakmam istemem. Hem dediğim gibi iki tane suçlunun içini açtığım için beni kimse suçlamaz. Hehehe... Belkide onları öldürmek yerine kollarını birbirine takmalıyım. Evet, evet böylesi daha eğlenceli.

Dışarı çıktığımda ilk olarak kapıyı kapattım ve Akari'yi yere bıraktım. Ardından kapının yanına parşomeni yerleştirdim. Shiruken'i de patlayıcı mühürü bozmadan üzerine sapladım. Böylece şarapnel etkili, patlayıcı tuzağımız hazır olmuştu. Geri doğru çekilip, patlamadan etkilenmeyecek bir mesafeye geldiğimde ise beklemeye koyulmuştum. Gin ya da bir başkası kapıdan kimin çıktığı önemliydi, bu yüzden dikkatli olmalıydım. Tuzağı Gin'in üzerinde kullanmak istemem, onun suratında bir delik açılması her ne kadar heyecanlı dursa da şimdilik olmaz. Kısa süre sonra bir gaz bulutu ve ardından gelen dağıtıcı bir rüzgar beni biraz şaşırtmıştı. İçeride işler biraz karışmış gibi duruyor.

Mavi genetik bozukluğuna gelirsek, bu durum canını epey sıkmış gibi. Ona "Endişelenme senin için savaşmak adına gönderildik. Ölsek bile bundan zevk alacağız.", yalan! Ben hiç zevk almam, hatta senin için ölmem. Bir durum olursa direk seni bırakacağım. Zaten o zaman Gin ölmüş olur ve onun içini açarım. Hem iki tane suçlu varken onun içini benim açtığımı kim düşünür ki? Ardından ise "Hangisi sana aşık?" diye soracağım ve kahkaha eşliğinde beklemeye koyulacağım.
Resim
Künye
İsim:Kagetsu Kurai
Element: Raiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 4 - Orta Düşük Gelirli
Kullanılabilir GP: 5

Güç: 6
Çeviklik: 5
Kondisyon: 5
Potansiyel: 7
Varlık: 2
Zeka: 5

Eksiklikler/Özürler
Takıntılı(40 GP): Bilimsel konulara büyük bir takıntısı vardır. Bu konularda her şeyi merak edebilir ve bu merakının peşinden koşar. Tıp, fizik gibi dallarda yeni bir şey duyduğunu onu öğrenmek için elinden geleni ardına koymaz. Bir insanın anatomisi farklıysa bunu araştırmak isteyebilir, bir fenomen keşfederse bunu açıklamak için peşinde koşabilir.

Ninjutsu
Medic - Nin (B - Rank)
Shosen No Jutsu

Taijutsu
Suiseiki (D - Rank)

Beceri Listesi
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Medikal Bel Çantası
Standart Shinobi Çantası:
3/3 Kunai
5/5 Shuriken
5mt./5mt. Sentetik Misina
1/1 Patlayıcı Parşömen
2/2 Sis bombası
Kullanıcı avatarı
Kagetsu Kurai

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 11 Şub 2015, 20:48

Gin cümlelerini ağzından döküyor yavaş yavaş. O an tüm vücudu da yenilgiyi kabullenmiş bir insan gibi duruyor. Bu hal ve tavır Maruya'nın epey hoşuna gitmiş olacak ki, neredeyse bir kahkaha patlatıyor. Ancak Gin'in gözleri birkaç saniyeliğine de olsa Obi ile temas ettiğinde, Obi'nin yüzündeki küçümseyici ifadenin hala varlığını sürdürdüğünü, ancak bakışlarında ufak bir çekingenlik olduğunu görüyor. Bunun iyiye mi yoksa kötüye mi yorulması gerektiği konusunda pek düşünmeyen Gin, kapıya doğru yüzünü döndüğünde, olabildiğince çaktırmadan el mühürlerini tamamlıyor. Birden vücudundan 5 tane klon çıkaran Gin, isteği etkiyi doğurmaya çalışıyor. Gin'in klonlarının üçü sağında, ikisi ise solunda olacak şekilde hayat bulduğunda, Maruya "Vay, iyi oyunculuk! Ama kötü shinobilik!" diyor. Hemen ardından ise bakışlarını senden ayırmadan kafasını biraz yana çeviriyor ve "Obi! Sakın dövüşüme karışma!" diyor. Obi ise kuşku ile küçümseme karışımı ifadesi ile "Herhangi birinizin öleceği ana kadar karışmayı düşünmüyorum." diyor ve hemen yanında bulunan mermer bir yükseltiye oturuyor. Maruya her ne kadar 6'ya 1 kalmış olsa da hala bakışları orijinal bedeninin üstünde. Ancak yine de onun klonları gerçek sandığından eminsin.

Kurai ile Akari arasındaki diyalog pek de uzun sürmüyor. Bulunduğunuz noktada hala sakince durmaya devam ediyorsunuz ve etrafınızda gelen giden görünmüyor. Kurai'nin Akari'nin içine su serpmek adına söylediği cümleler biraz etkisini göstermiş olsa da, sonunda sorduğu cümle ile tüm bu havayı yok ediyor. Ağlamak ile kızmak arasında kalmış bakışlarla Kurai'nin yüzüne bakan Akari "Ben Gin'in yanına gidiyorum! En azından o senin gibi korkak değil!" diyor ve yavaşça yürümeye başlıyor. Ancak ayağı hala daha sıkıntılı olduğu için bu yürüyüş epey canını yakıyor ve oldukça yavaş oluyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 14 Şub 2015, 01:07

Rolümü çok iyi yapmalıydım öyle ki ben bile son ana kadar unutmalıydım bunun bir rol olduğunu. Sanırım şimdilik bir şey ters gitmiyordu Maruya neredeyse bir kahkaha patlatıyordu Obi’nin her zaman ki küçümseyici ifadesi yine oradaydı fakat o Maruya gibi değildi. Bir farklılık vardı belki de bu oyundan o kadar etkilenmemişti fakat yapacak bir şey yoktu. Arkamı döndüğümde elimden geldiği kadar belli etmeden el mühürlerimi tamamlamaya çalışmıştım. Ve klonlarımı bölünerek yarattığımı göstermeye çalışmıştım sağımda üç solumda iki olmak üzere klonlarımı yaratmıştım. Maruya cümlesini söylemişti bu söze herhangi bir cevap vermeye gerek duymuyordum. Ardından Maruya Obi’ye karışmamasını söylemişti. Ne kadar karışmayacağını söylese de buna bel bağlamaya niyetim yoktu düşmanımın sözüne güvenecek değilim ya. Klonları gerçek sanıyordu bu kesindi yani tekniğim başarılıydı. O zaman oyun başlasın!

Hızlı bir hareketle biri sağdan diğeri soldan olmak üzere iki klon harekete geçecekti son sürat Maruya’ya doğru koşacaktı ve yakın mesafeden onu oyalamaya çalışacaktı. Diğer iki klonum ise biri Kasumi Enbu No Jutsu, diğeri ise Katon; Genshihou yapmak için el mühürlerine başlamıştı bile. Genshihou odaklanılması gerekilen bir Jutsu olduğu için Kasumi Enbu no Jutsu’dan daha sonra uygulanacaktı eğer olursa gerçekten büyük bir patlama oluşacağı kesindi. Klonlarım yenilendiği için bu patlama sırasında onlarla ilgili bir sıkıntı yoktu. Ben ise bu sırada bir klonum her şeye hazır bir şekilde arkamda beklerken kapıdan çıkmaya çalışacaktım.

Şu cehennemden çıkalım başka bir şey istemiyorum. Bir yandan Maruya’nın sadistliği bir yandan Obi de ki o küçümseyici ve gizemli hava gerçekten sıkıcı bir ortam bu görevden sağ salim çıkmak gerçekten çok zor olacaktı bu sırada her ne kadar korumaya çalışsam da, Akari eğer bize bunları daha önce söyleseydi başımıza bunlar gelmeyebilirdi bu yüzden ona da biraz sinirliydim.
Resim
Künye
İsim: Gin Ryuunosuke
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 3

Çeviklik: 4

Kondisyon: 4

Potansiyel: 6

Varlık: 6

Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Kasumi Enbu no Jutsu - C Rank
  • Shunshin - D Rank
  • Karasu Bunshin no Jutsu - C Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu
  • Suiseiki Disiplini - D Rank

Genjutsu
  • Rakumei no Jutsu - D Rank
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Magen: Bunshin - B Rank
  • Shibou no Jutsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank
  • Kokuangyou no Jutsu - A Rank

• Houkibo Disiplini D - Rank
  • Sanjakubo Disiplini D Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Başarısızlık zaferin önünü karartan bir sisten ibarettir
Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 23 Şub 2015, 20:18

Klonların tam olarak istediğin gibi harekete geçiyor. Maruya her ne kadar bu klonların hareketlenmelerini fark etmiş olsa da bakışlarını hala senden ayırmıyor. Ancak Maruya bir karşı saldırıya da geçmiyor ve bu da sana Kasumi Enbu ve Genshihou için zaman kazandırıyor. Klonlarından biri Kasumi Enbu no Jutsu uygulayarak ortamı en azından Maruya ve Obi için yoğun bir dumana bularken, diğer klonun da Genshihou için konsantre olmaya başlıyor. Maruya gördüğü manzaradan olsa gerek "Yine mi aynı taktik!" diyor ve ardından "Fuuton; Daitoppa!" diyor. Sen oluşan rüzgar ile baskı altına girdiğin sırada kapıdan çıkmak için hamleni yapmış bulunuyorsun. Klonunla beraber kapıdan çıkıyorsun, ancak kapıyı kapatmak ortamdaki rüzgar sebebiyle epey zor oluyor. Bu yüzden kapıyı açık bırakmaya karar veriyorsun.

İçerideki rüzgar kapıdan etkisini gösterirken, Gin'i gören Akari koşarak onun yanına geliyor. Onun iyi olduğunu gören ve bu yüzden oldukça mutlu görünen Akari "İyi olduğuna sevindim! Başına bu türlü dertler açtığım için üzgünüm." diyor suratı asılırken. Rüzgarın etkisi devam ediyor olması Maruya'nın hala bir illüzyon ile mücadele ettiğini gösterirken Kurai suratsız bir şekilde durmakla yetiniyor.

Gin büyük bir sabırla içeriden gelecek patlama sesine kendini odaklamışken, eve ait duvarın tepesinden aşağıya atlayan Obi'yi görmeniz ile işlerin değiştiğini anlıyorsunuz. Elleri ceplerinde, kafası dik bir şekilde duran Obi, küçümseyici bakışlarından vazgeçmeyerek "Maruya gibi biri ile uğraşmak için iyi bir taktik. Ama bu tür oyunların beni etkilediğini söyleyemem." diyor. Bu cümlesini küstah bir gülümseme ile taçlandırırken "Dövüşünüze karışmıyorum, görüyorsun. Zavallı Maruya hala içeride senin sahte klonlarınla uğraşıyor." diyor gülümsemesinin hakkını vererek. Bu cümlesinden sonra birkaç nefes alan Obi ellerini ceplerinden çıkarıyor ve "Akari'yi bana teslim edin ve olay büyümeden kapansın. Eğer teslim etmeyecekseniz, bundan sonra ne olacağını iyi düşünün. Onu nereye saklayacağınızı, sakladığınız yere ne olacağını... Hepsini iyice düşünün. Son kararınız teslim etmemek ise, sizi temin ederim kılınıza zarar vermeden gideceğim. İnanın herhangi bir şekilde kendimi yormak ve sizlerin canını yakmak istemiyorum." diyor. Bu cümleleri söylerken, gerçekten de söylediklerinin arkasında gibi duruyor. Ancak yüzündeki aşağılayıcı ifade, cümlelerinde gerçekçi olsa da kendinizi bir böcek gibi görmenizi sağlıyor.

Kapalı konu
Kurai'nin turunu bu seferlik pas geçiyorum.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Gin Ryuunosuke tarih 02 Mar 2015, 20:50

Klonlarımın hareketine başladığında savaşta başlamıştı. Savaş bazıları için ölüm bazıları için hasar getirir fakat asla iyi bir şey getirmez. İki seçenek vardır savaşlarda kötü ve ya daha kötü seçenek vardır dediysem elbette ki seçmiyoruz sadece yönlendirmeye çalışabiliriz. Maruya hala bana bakıyordu vahşi bir şekilde. Benim için iyi sayılabilirdi sonuçta zaman kazanmıştım. Ben kapıdan çıkmak için hamlemi yaparken Maruya yine aynı tekniği kullanmıştı. Klonumla beraber kapıdan çıkmıştık fakat oluşan baskı yüzünden kapıyı kapatmakta zorlanınca bundan vazgeçmiştim.

Dışarı çıktığımda karşımda Akari’yi görmüştüm koşarak bana doğru geliyordu ardından üzgün olduğunu söylüyordu bundan ziyade bir açıklama beklerdim niye Akari? Gönül meselesi mi başka bir şey mi? Neden Akari bu sorunun cevabını bulmak istiyordum. Diğer taraftan patlamaya odaklanmıştım ki Obi’yi görmüştüm. Duvardan atlamıştı. Beklediğim gibiydi Obi bu numaraya kanmamıştı fakat yine de biraz daha zaman kazanabileceğimi düşünmüştüm. Ardından konuşmasını bitirmişti yüzünde ki o aşağılayıcı ifade her zamanki gibi oradaydı.

Ölüm korkusundan arındığımı düşünmüştüm fakat şimdi anlıyorum ölüm korkusundan arınmak mümkün değil her zaman savaşlarda bu korkuyu yaşayacağım asla yok olmadı o duygu belki sadece köreldi fakat şimdi yeniden doğmuştu. “Obi senin sözlerine inanmam mı gerekiyor? Bence hayır ama şimdi buradan gitmemiz en doğrusu olacaktır.” Kendimle çelişiyordum farkındayım fakat ölmek istemiyordum veya arkadaşlarımı ölüme terk etmek. Şimdilik aradığım tek şey zaman! Kagetsu ve Akari’ye gitmelerini işaret edecektim onlar hareketlendiğin de geriye doğru temkinli adımlar ile geri geri gitmeye başlayacaktım. Her an bir şey olursa diye bir elim naginatamı sorunsuz ve hızlı bir şekilde çıkarabileceğim bir konumda tutmaya çalışıyordum.
Resim
Künye
İsim: Gin Ryuunosuke
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 5 - Orta Gelirli/6
Kullanılabilir GP: 0

Güç: 3

Çeviklik: 4

Kondisyon: 4

Potansiyel: 6

Varlık: 6

Zeka: 7

Eksiklikler/Özürler
Çift Kişilik Sendromu
Rai: Gin’in 2. Kişiliği olan Rai sadece görevi tamamlamak ve arkadaşlarını korumayı düşünür bunun dışında diğer şeylerin neredeyse hiçbir önemi yoktur. Rai insanlarla iyi iletişim kuramaz ve keskin bir dili vardır. İnsanları kırabilecek şeyler söylemekte hiç şüphe duymaz. Çift kişiliği Gin'nin ciddileştiği zamanlarda ki özelikleriyle benzerlikleri vardır.
Halüsinasyon
İlk başta sayılamayacak kadar çok karga görür ve onlar birleşerek Rai’nin halüsinasyonunu görür ve bazen onunla konuşur.

Ninjutsu
  • Kasumi Enbu no Jutsu - C Rank
  • Shunshin - D Rank
  • Karasu Bunshin no Jutsu - C Rank
  • Karyuu Endan - B Rank
  • Genshihou - A Rank

Taijutsu
  • Suiseiki Disiplini - D Rank

Genjutsu
  • Rakumei no Jutsu - D Rank
  • Jubaku Satsu - B Rank
  • Magen: Bunshin - B Rank
  • Shibou no Jutsu - B Rank
  • Rishuu- C Rank
  • Kokuangyou no Jutsu - A Rank

• Houkibo Disiplini D - Rank
  • Sanjakubo Disiplini D Rank

Beceri Listesi
  • Naginata Kullanımı 4
  • Suiseki 1
  • Sanjakubo 1

• Naginata

Başarısızlık zaferin önünü karartan bir sisten ibarettir
Gelişim
Lejant
Dükkan
Kullanıcı avatarı
Gin Ryuunosuke

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 03 Mar 2015, 19:13

Gin'in sözlerinden sonra Obi'nin yüzündeki gülümseme iyice büyüyor. Ancak bakışları ile birleşen bu gülümseme, onda daha aşağılayıcı bakışlara sebep oluyor. Bu yüz ifadesi de aslında sizin mağlubiyetinizi simgeleyen şey oluyor. Obi'nin yüzündeki kıvamını korurken "Son kararınız bu demek. O zaman bundan sonra yaşanacaklardan ben sorumlu olmayacağım. Her bir ölen kişinin failleri sizler olacaksınız. Ama ben sözümün eriyimdir, bu yüzden de size zarar vermeyeceğim. Sanırım bu bir önceki cümlemin gerçekliğini size gösterir." diyor. Bunun ardından da hiçbir şey olmamış gibi ellerini cebine sokarak yürümeye başlıyor. Sizin gibi temkinli değil, tamamen rahat bir yürüyüş oluyor bu. Kısa bir süre sonra da içeriden Maruya çıkıyor. Oldukça bitkin görünen Maruya, özellikle Gin'e düşmanca bakarken Obi "Gidiyoruz. Onunla başka bir zaman işini bitirebilirsin." diyor. Maruya ise bu söze itiraz etmeden, ancak yine de bakışlarını Gin'den ayırmadan ilerlemeye başlıyor. Maruya'nın bu bitkin hali ise, içeride zorlu zamanlar geçirdiğini gösteriyor.

Düşmanlarınızın ayrılmasının ardından ikiniz de kafa kafaya veriyor ve Akari'yi gizleyebileceğiniz bir yer düşünüyorsunuz. En sonunda onu köye getirmekten başka bir çare bulamıyorsunuz ve Akari'yi de alarak köye dönüyorsunuz. Gerekli raporları hallettikten sonra da gündelik yaşamınıza dönüyorsunuz. Fakat Akari'ye ne olduğu konusunda ikinize de hiçbir açıklama yapılmıyor.

Kapalı konu
Konu sonlanmıştır.

Ödüller:
Gin: 40 GP
Kurai: 30 GP
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Önceki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir