! | GM - Naruto yazdı: |
Yuudai lütfen, hamlelerini sanki bir aptala anlatıyormuş gibi anlatır mısın? Bundan önce de aynen böyle bir şekilde saatlerce ne yaptığını anlamaya çalışmıştım. Şimdi de kime doğru tekniği kullanacağını çözmeye çalıştım. Adam benim klanıma hakaret etti diyorsun, ama Namiyo'ya Yabuko'ya koş diyorsun. Ben Kenzan'a doğru attığını var sayıyorum, tam tersi ise de itiraz hakkın falan yok. Oraya açık açık "Gm-Bacı, ben tekniğimi Suke'nin kardeşine ginsengliyorum." ya da "Ben katranlı bebeye fişekliyorum bu tekniği" yazmalıydın. |
Yabuko geriye söyleyeceklerini söyleyip geriye, ormana doğru kaçıyor içkisini yudumlamak için. Bulduğu uygun bir alanda açıyor Ejder Salyası'nın kapağını ve 1 birimlik bir kısmını rahat rahat boğazından akıtıyor. Yakıcı bir tat bırakıyor sıvı ağzına ve boğazına ve anında kanının kaynadığını, kaslarının gevşediğini ve chakrasının vücudunda daha akıcı bir hal aldığını hissedebiliyor. Bu sırada da Sukejuro'nun kardeşi Yabuko'nun peşinden gelmemiş olsa gerek ki, herhangi bir saldırı olmuyor. Ancak Yabıko'nun içinde felaket bir dövüşme, insanlara kendini kanıtlama ve bu ortamdaki en iyi kişi olma isteği var. Üstelik kafası da güzel. Bu yüzden bir
plan kurmadan tekrar ortama dönmek zorunda.Bu sırada Yuudai, Wakahisa klanının Namiyo ve Asai gibi sevimli hatunların önünde saygısızlığa uğramasını bir kenara bırakarak karşılaştıkları büyük tehlikeye odaklanıyor. Etrafta kenzana bağlanacak katran kalmamış, ve çocuğun o bağırışları artık sadece hırıltılara dönmüş durumda. Elleri ile kapatmış olduğu yüzünü açıyor. Hırıldayarak ellerine bakıyor. Bu sırada siz de gözlerini görüyorsunuz ancak gözleri aynı katran gibi simsiyah olmuş. Artık beyazlıkları görünmüyor.
Asai de bu adamdan elinden geldikçe uzaklaşmak için geriye atıyor kendini, Yuudai'nin yanına düşüyor. Kenzan'a en yakın kişi yerde oturur pozisyonda duran ve etrafına bakan Namiyo oluyor otomatikman. Sukejuro'nun kardeşi de ilk önce Yabuko'nun peşinden ormana doğru koşuyor ama açıklıktan çıkmadan duruyor. Yabuko'nun da duyabileceği bir sesle
"Hassiktir lan oradan, Suke-niichan öyle kolay kolay ölmez." diye bağırıyor. Abisine böyle güvenmesi aslında oldukça sevimli olsa da, gerçeği bildiğiniz için bu biraz üzücü oluyor sizin için. Çevrede şok içinde Kenzan'a olanları izleyen 3 kadar adam daha var sizin dışınızda ama oldukları yere pusmuşlar sadece.
Çizdim ortamı, bundan sonrasını bu durumlara göre okuyun. Kenzan sonunda kafasını kaldırıyor ve karşısına bakıyor. Göz bebekleri belli olmadığı için kime baktığını anlamıyorsunuz ancak etrafına hala felaket bir güç salgılıyor. Asai ve Yuudai çocuğun ağzından ve burnundan siyah siyah akan katranı görebiliyor. Arkanızda duran Sukejuro'nun kardeşi de herkesi pas geçip Kenzan'a doğru koşuyor bu sırada. Amacı büyük ihtimal ile arkadaşına yetişip size karşı onunla birlik olmak. Namiyo da karnını tutarak kalkıyor yerden, korku ile etrafına bakınarak yavaş adımlarla uzaklaşıyor. Yeterli bir hızı yok. Bu sırada da siz tekniğinizi hazırlıyorsunuz. Ancak bu güç karşısında kendinizi güçsüz hissetmeden de duramıyorsunuz. Asai'nin kurt olarak çıkaracağı elektrikler Yuudai'nin tekniği ile birleşince biçimlerini kaybediyorlar. Su Yuudai'ye, elektrik de Asai'ye bağlı olduğu için sürekli devam ettirebileceğiniz bir teknik oluyor bu. Ancak tahmin ettiğinizden daha güçsüz çıkıyor teknikleriniz. Gene de belli bir çarpması ve tazyiği olacağını düşünüyorsunuz. İleriyor bu elektrikli su ve Kenzan'ın göğsü ile buluşuyor ve çocukta ciddi ciddi hiç bir etki bırakmıyor! Sadece onun hırlamalarını sinirli bir tona döndürüyor. Kaşlarının elektrik yüzünden istemsiz bir şekilde seğirdiğini görebiliyorsunuz. Pek umurunda gibi değil açıkçası. En azından yüzünü akan katrandan yıkadığınız için mutlu hissediyorsunuz kendinizi, bir nebze.
Sonra Kenzan insani olmayan bir tonda böğürüyor sizi yerinizden zıplatacak kadar aniden. Sukejuro'nun kardeşi ve Namiyo da panikle olduğu yerde kalakalıyorlar. Siz bitmesini istemeseniz de tekniğiniz yok oluyor Kenzan'ın önünde. Sonra da çocuğun delice açılmış simsiyah gözleri parlamaya başlıyor. Hava birden ağırlaşıyor. O kadar ağırlaşıyor ki dizleriniz sizi taşıyamaz duruma geliyor saniyeler içinde ve ikiniz de yan yana yere eğilmek zorunda kalıyorsunuz.
"Kenzan! Ne yapıyorsun?! Bana, bana neden-"Sukejuro'nun kardeşinin sesi Kenzan'ın tek bir hareketi ile bir anda kesiliyor ve diz çökmüş vücudu aniden sağa doğru savruluyor. Ancak çocuk gerçekten çok akrobatik bir şekilde havada yönünü zorlanarak düzeltiyor ve bir ağaca tutunuyor. Sürüklenip, dengesiz bir şekilde bir yerlere çarpıp ölebileceği bir durumu engelliyor. Ancak cidden zor bir şekilde tutunduğu için yere düştüğünde ayakta duramayıp yere düşüyor.
"Bana da mı saldıracaksın?" diye bağrıyor dişlerinin arasından tekrar.
Kenzan pek onu duyuyormuş gibi gözükmüyor. Daha çok sebepsiz yere, etraftaki insanlara saldırıyormuş gibi gözüküyor. Tekrar kolunu kaldırıyor. Sanki birini yanına çağırıyormuş gibi bir hareket yapıyor. Yanınızda yere düşmüş olan Namiyo'nun çığlık atarak inanılmaz bir hızla Kenzan'a doğru gittiğini görüyorsunuz, ardından kenzanın yanındaki kocaman kaya parçasına son hızda kafasını çarpıyor. Asai kızın ellerinin arasından düşen hikaye kitabını fark ediyor.
Aslında sıra size gelmiş olsa da Kenzan belki bir nedenden, belki de sadece kafasına öyle estiği için sizi sona saklıyor gibi gözüküyor. Yanınızda Kenzan'ın tekniğinden etkilenmiş adamlara dönüp bir tanesini sağdan sola vurmaya başlıyor. Hareketleri eskisi gibi soğukkanlı ve keskin değil. Daha çok yabani ve yüzünde çok korkunç bir gülümseme var. İçinde yüksek bir güç olduğunun farkındasınız, yapabiliyor ve yapıyor. Elektrik yüzünden hala seğiriyor bazı kasları. Başkası olsa paralize olurdu, ancak çocuğu şuan kesinlikle ilgilendirmiyor. Adamın cansız bedeni öylece havaya uçuyor sonrasında ise Kenzan eli ile tora mühürünü yapıyor ve derin bir nefes alıp daha önceden bildiğiniz bir teknik olan Karyuu Endan'ı üflüyor düşmek üzere olan adama. Ancak bildiğiniz üzere bu tekniği yapabilmek için oldukça uzun bir mühür serisi gerçekleştirmeliydi. Ancak sadece son mührü ile uyguluyor gözlerinizin önünüzde. Eğlencesine adamı yakmayı düşünmüş olsa da ağzından çıkan alev o kadar büyük ki önünde yatan kadını, adamı, Sukejuro'nun kardeşini ve ormanı da yakmayı başarıyor.
Genel: Yuudai ve Asai güçlü bir Fuuton tekniği yüzünden sınırlı hareket edebiliyor. Yabuko havadaki garipliği fark ediyor ancak tekniğin etkisinde değil. Namiyo Kenzan'ın ayağının dibinde, hikaye kitabı Asai'nin kolunu uzatıp alabileceğiniz bir mesafede. Sağ tarafınızda bir yangın başlamış durumda, Kenzan Katon tekniğini hala sonlandırmış değil. Çıkan devasa alevleri izlemekten zevk alıyor gibi. Sadece bir tane adam hayatta, o da size doğru sürünerek kaçmaya çalışıyor.