gönderen Shiranui Kanaye tarih 17 Mar 2015, 18:42
Huf, ormandaki yanık hala duruyor, içeri de sokmadılar zaten adam akıllı, önceden bakamadım. Neyse ki şu Chuunin arkadaşlar sağ olsun zaman öldürmeme yardımcı oldular. Bununla birlikte, biraz da olsa ormanı analiz etme fırsatı yakaladım sanırım.
Başlayalım o halde, tamam mı devam mı yarışına başlayalım. Bir shinobinin yön bulma duygularını sınayan bir sınav demek, izleri takip etmek şu bu ve türevleri. Pek ala o halde, yolun sonunda ya Ishi no Chikara'yı elde edecek ya da öleceğim. Bu ormanda bir kez daha başarısız olmayacağıma dair kendime söz vermiştim çünkü, eh, gerçi o sözü de çoktan çiğnemiş sayılırım ama o kadar uzun boylu çiğnemedim.
Ormanın iç kısımlarına geldiğimde, şöyle bir çentiklere bakmıştım ki, pek de görmek istemediğim bir şey görmüştüm. Pek kararlı birisi sayılmazdım ve bana bir seçenek sunulmuştu ve de üstelik, ipucu bile bırakılmamıştı. Ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yoktu. V şeklinde bir işaret, çentiğin hemen üstünde. İkisi de tıpatıp aynı olan yollar. Hangisinden gideceğime dair hiçbir fikrim yok, fakat dediğim gibi, burada bir kez daha başarısız olmak gibi bir niyetim yok.
Üzerimde yoğun bir baskı vardı, bu düzeneği kuran kişi ya da kişiler, zulmetmek nedir iyi biliyor-lardı. Odaklanıyorum, odaklanıyorum, odaklanıyorum. Hislerim bana sol tarafa gitmem gerektiğini söylüyor fakat o kadar emin olamıyorum, çünkü bu hayatımı değiştirecek bir karar.
Tamam, aynen o şekilde yapacak, sol taraftan ağaçlara çok dikkatli bakınarak gideceğim. Hem zamana, hem de yönlere karşı yarışıyorum anlaşılan. Şayet bir süre geçtikten sonra çentikler artmazsa, geri dönmekle uğraşmayıp doğrudan yolun ortasını yararak öbür tarafa geçip, bir de oradaki çentiklere bakacağım.
Kaderim kafeslendi, kafesim kader. Ne yapacağımı bilmiyorum bastı yine keder. Sakin ol Keji, olacak bu sefer.
Hata ölümdür, hata ölümdür, hata ölümdür. Takashinobi'nin emeğini boşa çıkarmak istemiyorum, insanları ve kendimi bir kez daha hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Başarmak ya da ölmek istiyorum.
Keji : Aslında en büyük hata, hatayı algıladığında geri dönmektir. Öyle ki, farkına vardığında, o hata artık senin doğrun olmuştur.
Künye : İsim: Shiranui Kanaye
Yaş[/colorm]: 18
[color=#0000BF]Cinsiyet: E
Element: Fuuton
Seviye: C Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 1.Seviye 0/10
Puanlar : Güç:5
Çeviklik:8
Kondisyon:4
Potansiyel:4
Varlık:4