Adamın gözlerini gördüğü anda küçük çapta bir şok geçirmişti. Herifin olmayan göz bebeklerinin bir şekilde kendisine kitlendiğini hissediyordu. Bu herifin kör olduğu ihtimali bile korkutucu gelmekteydi. Böyle bir takımın başına konulduğu düşünülürse düşük bir rütbede olamazdı. Ve gözlerinin getirdiği dezavantajı kapatan yeteneği her ne ise Fuka bunun mümkün olduğu kadar gizli kalmasını tercih ederdi.
Gözlerini herifin beyaz ve ifadesiz bakışlarından çekerek teşekkür etti ve geriye doğru döndü. Gerektiği kadar bilgi almışlardı. Bunları acilen merkeze raporlamaları gerekiyordu. Özellikle de adamın son sözlerini..
Her şey için teşekkürler, gidiyoruz.
Adımlarını kapıya doğru yönlendirirken asasından destek aldı. Haze'de dışarı çıktığında kapıyı arkasından nazik bir şekilde kapattı ve merdivenlere doğru ilerledi. Burada ki işleri sonlanmıştı. Eğer Haze diretirse yarın akşama kadar burada kalabilirdi ancak Fuka bu gece kendi yatağında uyuklamak istiyordu. Çevredeki baskın hava ve görevin getirdiği sorumluluk üst üste binince zihinsel açıdan kendisini yorgun hissediyordu. Fiziksel olarak ta çok canlı sayılmazdı. Geldikleri yol boyunca en az iki kere sırf onun yüzünden mola vermek zorunda kalmışlardı. Dönerken de farklı olacağını düşünmüyordu.
Gidelim Haze, küçük kız kardeşimizi bulmamız gerek.
Dışarı çıktıktan sonra ister istemez devriye binasının oraya kadar yürümüşlerdi. Fuka düşünceli bir şekilde ilerliyor ve raporun içeriği hakkında kendi kendine konuşup duruyordu. Devriye binasının önünde onları bekleyen Mitsuko'yu gördüğünde gülümseyerek ona doğru ilerledi ve küçük kardeşinin kafasını okşamaya başladı. Adamların kendileriyle bu kadar net bir şekilde konuşabileceklerini düşünmediğinden tüm bu olaylar sırasında Mitsuko'yu da dışarıda araştırma yapması için görevlendirdiğini unutmuştu.
Anlat bakalım, neler öğrendin?
Mitsuko'nun cevabı gecikmemişti. Fuka sakince gülümseyerek kız kardeşinin yanağını çekiştirip; Yemekten başka bir şey ile ilgilenmedim diyemiyorda.. Ahahahaha, gerçi ben de acıkmadım değil. Ramenleri devriye binasında yiyelim. O sırada sana öğrendiklerimizi anlatırız. Çok geç olmadan merkeze geri dönmemiz gerek. Vereceğimiz raporu kafamda az çok oluşturdum bile.
Devriye binasına girmek için hareketlendi ve kardeşlerine onu takip etmeleri için asasıyla ufak bir işaret yaptı. Ramenlerini yerken Mitsuko'ya konuşulanlar hakkında bilgi verecekti ve olabildiğince dinlenmeye çalışacaktı. Sonuç olarak uzun bir yolculuk için enerji toplaması gerekiyordu.
Bana neyli aldın.. Tavuklu dimi.