[Kusa] Köy

Moderatör: Game Master

Re: [Kusa] Köy

Mesajgönderen Shizawa Tatane tarih 07 Mar 2016, 21:43

Lanet olasıca beyaz saçlı orospu çocuğu! Seni öyle bir uyutacağım ki beyaz atlı prens bile uyandıramayacak, yavşak herif!

Akane-san'a ne oldu da dalıp gitti acaba? Bu tarz olaylar ninjalar arasında çok artmaya başladı ve endişe duyuyorum. Köy adına pek de güzel bir şey değil zira. Fakat köy ve benim adıma daha kötüsü hemen burada, bu köyde duruyor! İşin güzel yanı, muhtemelen yalnız bir şekilde duruyor. Avlanmaya hazır bir şekilde duruyor. Sinsice, ansızın, gırtlağına açılacak tatlı bir kesiğe karşı hazırlıksızmış gibi duruyor. Tch, ne saçmalıyorum. Lütfen lütfen, burada deneyimli birinden bahsediyoruz.

İki görev arkadaşım da burada olduğuna göre bana duygu ve düşünce tufanını bir kenara bırakıp plan kısmına geçmek kalıyor. Şimdi, bu adam Shinn denen saykopatsa öncelikle onu doğuranı sikeyim, sonrasında dövüş tarzına gelebiliriz.

"Rakibimiz hakkındaki bilgilerimiz pek de işe yarar şeyler değil, fakat hiçbir şey bilmemekten iyidir. Öncelikle, beyaz saçlı olmasının yanı sıra, dışarıdaki evlerin durumuna bakacak olursak Katon ve Doton'dan yüksek seviye yıkım saldırılarına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Şimdi, bu özelliklerin hepimizin aklında bir Shinn portresi oluşturduğunu düşünüyorum nedense. Çünkü, elemanımızın bir de yakın dövüş tecrübesi olacak ki, Akio-san'ın cesedi, öhm-öhü. Her neyse. Buna eklenecek kısımlara gelecek olursak, bizden daha tecrübeli bir shinobiyi öldürebilecek kadar gücü varsa ve bu shinobi öleceğini anlayıp küçük kızı saklıyorsa, karşısındaki kim olduğunu biliyor demektir.

Yani elimizde hali hazırda bilindik bir düşman var. Açıkçası buraya da bu shinobilerin zaten Shinn hakkında bilgi toplamak adına gönderildiğini düşünüyorum. Shinn olayını askıya alıyorum. Bizden daha tecrübeli bir shinobiyi öldürecek güce sahipse, tecrübeye de sahiptir. Tecrübeli bir adam plan proje olmadan hamle yapmaz gibi geliyor.

Yakın ihtimal, ona ulaşana kadar epey tehlikeli tuzaklarla karşılaşacağımız. Bu ihtimal ürkütücü, ama uzak ihtimal daha ürkütücü. Uzak ihtimal, adamın herhangi bir plan proje veya tuzak hazırlamamış olması. Bu onun aptal olduğunu değil ihtiyaç duymadığını gösterir ki; böyle bir düşman karşısında işimiz zor.

Ne yapacağımıza gelecek olursak, Katon ve Doton kullanıyor olması, yakın dövüşte etkili olması ve kesici bir alet kullanıyor olması, bu adamı Shinn'le bağdaşlaştırma sebebimizdi. Eğer öyleyse, bu elementlere bir de Raiton eklemek durumunda kalacağız. Ninjutsu konusunda uzak yakın fark etmeksizin, epey ofansif bir rakiple karşı karşıyayız gibi. Taijutsu seviyesinin de bizden katbekat üstün olduğunu söyleyebiliriz.

Ben, uzak menzilden, başarılı olabilirsem Genjutsu ile işe yarayabilirim ve repertuarımda birkaç tane de, böyle bir düşmana etki edip etmeyeceği şüpheli, defansif ve ofansif Doton tekniği var. Himei, yakın dövüşte eline geçecek en ufak fırsatta, anlık kritik hasarlar verebilir.

Fakat kullandığı Musatsu stili, barındırdığı agresif dövüş tarzından dolayı onu açık ölüme sürükleyecektir. Size bakacak olursak Akane-san, bir katana taşıyorsunuz. Demem o ki, Katana genel olarak birebir ya da açık dövüşte kullanılan bir ekipmandır. Dolayısıyla ilk karşılamayı sizden bekleyeceğim. Kontrollü hamleler ile rakibi sıkıştıracaksınız, ben de bu konuda elimden geldiğince Genjutsu desteği sağlayarak rakibi engellemeye çalışacağım.

Hime-chan, sen görevde kilit noktayı oynuyorsun. Bitirici hamleyi senden bekleyeceğiz. Bir başka deyişle, önden gidecek biri ya da bir bunshine ihtiyacımız olacak. Rakip, kendini gösterdiği anda Akane-san ve ben devreye gireceğiz. Ben kendimi tam olarak göstermek niyetinde değilim, çünkü olası bir açık alan dövüşünde kolayca harcanacak bir yapım var. Bu yüzden, gizliden gizliye Akane-san'a koruyucu meleklik yapacağım.

Akane-san, şayet plana uygun bir şekilde düşmanı köşeye sıkıştırmayı başarabilirsen, onu Himei'ye yönlendireceksin ve bu muhtemelen onun için bir son olacak. Ama öncelikle, alternatif bir son hazırlamak istiyorum. Kullanmayacağınız patlayıcı kağıtlarınızı bana verin."
diyecek ve patlayıcı kağıtları alacak olursam, vücudumun üstüne bir bir dizecektim. Evet, yapacağım. Olur da elimde başka bir imkan kalmazsa, yapabileceğim son şey bu olacaktı.

"Şimdi, kulübenin yerini biliyoruz. Oraya doğru elimizden geldiğince gizlenerek gideceğiz. Bu noktada, görevin ne kadar ciddi olduğunu belirtme gereği duymuyorum. Yanlış bir şey yaptığımızı da hiç sanmıyorum. Bu arada, sizi zorlamayacağım. Şayet ikinizden biri ya da doğrudan ikiniz gelmeyecek olursa, Kusagakure'nin şanlı ninjalarını temsil ederekten yaptığım biz çekimli konuşmayı bene çekmekten ve oraya tek gitmekten kesinlikle korkmayacağım." diye ekleyecektim, Akio-san'ın alın bandını yavaşça söküp, kendiminkiyle değiştirirken. "Çimenler sararmazsa nasıl filizlenir yenileri?"şeklinde mırıldanacaktım, alınbandını bağladığımda, cesede bakarak. Akio-san'ın yüzünü, vücudunu, üstündekileri iyice inceleyecektim. Belki sonrasında işime yarayabilirdi.

Dostlarım da onaylarsa, onlarla birlikte sessizce kulübeye doğru yola çıkmak üzere son hazırlıklarımı yapacaktım.

Patlayıcı parşömenler? Tamam. İntikam yemini? Tamam. Havalı ve gaza getirici konuşma? Tamam. İntikamını alacağımız kişiye dair eşya? Tamam. Kandırılmış küçük kız? Tamam. Her şey tamam. Görev arkadaşları da tamamsa bu işe başlayabiliriz!
Tatane : Resim"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?"
Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Rütbe: Chuunin
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Çeviklik: 6
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Eksiklik : Takıntı
Aslında herkes hedefidir Tatane’nin. Fakat bu durum özeldir. Özellikle gözüne çarpmış birisi, ne yazık ki Tatane tarafından lanetlenmiş demektir. Onun zaafları, sorunları, eksileri, kısaca ona ait olumsuz her şey artık Tatane’nin en sevdiği şeyler listesindedir. Her an, her saniye, ona yapmak istediği şeyi düşünür ve fırsatını kollar. Öldürmek, genelde son ihtimal olsa da, kendi çapında verdiği cezalar ve aşırı sataşmalar hedefi kesinlikle bezdirmeye, yaşamdan soğutmaya yetmektedir.
Yalnız
Bunca sorundan, sorunluluktan sonra kimse Tatane’den yüzeysel ilişkilerin dışında bir şeyler beklemiyordu. Zaten olmadı da. Tatane, yalnız olmanın derinlemesine giden bir kazıktan çok daha iyi olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ninjutsu : DOTON

Moguragakure no Jutsu
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tekkai
Kullanıcı elini sertçe yere vurur ve önüne doğru ilerleyip açılan bir yarık oluşturur. Bu yarık 15 metre kadar ilerler ve anında oluşur, çatlağın yoluna bulunan herkes dengesini kaybedip bir ayağını çatlağa düşürme tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Hedeflerin dengesini bozmak veya bir bina katının zeminini parçalamak için kullanılır.

Doryuu Shiki
Kullanıcı ayağını yere vurur ve aniden 1.5 metre boyunda, 1 metre genişliğinde bir taş duvarı yerden hemen önünde olacak şekilde çıkartır. Bu, defansif bir tekniktir ve kullanıcı gelen Ninjutsu saldırılarından bu duvarın arkasına geçerek korunabilir. Duvar oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, teknik hızlı çalıştığı için aşırı yakındaki kişilere de sürpriz bir saldırı yapılabilir.

Gansekikei no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından iki elini de yere koyar ve chakrasını zemine verir. Ardından, kullanıcının arkasındaki zeminden fırlayan kayalar önündeki alanı bombalamaya başlar. Kayalar 1 metre genişliğindedir ve kullanıcı elini çekmediği sürece her saniye 1 tane kaya fırlatabilir. Bu, kullanıcının önündeki büyükçe bir alanda geniş çaplı bir yıkım gerçekleştirmesini sağlar.
Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Başlangıç seviyesidir. Kullanıcı bu seviyede esneklik antremanları yaparak tekniğin ileri seviyeleri için temel oluşturur. Kullanıcı, hamleleri pek değişmese de, hissedilir bir şekilde hamlelerden kaçınma ve öngörü kabiliyeti kazanır.
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Rishuu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.
Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou
Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist
Kullanıcı avatarı
Shizawa Tatane

Mesajgönderen Nyu Himei tarih 08 Mar 2016, 15:07

Tatanenin konuşmasını dinlemiş, ancak parşömenleri vermeyi reddetmişti. Olurda kendisi kullanmak durumunda kalırsa zor durumda kalmak istemiyordu. Basit bir el hareketiyle reddettiğini belirtmeye çalıştı ve Tatane'nin içeri girişini izledi. Daha sonra gözleri Yu'nun saklandığı yerde bitti. Küçük kızın intikamını almak istiyordu Himei, tabi sonunun meslektaşı Kusagakure shinobisi gibi olmasını istemiyordu. Akane'nin de dünyaya döndüğünü görünce kulubeye doğru yollandı. Saklanmak falan bu tür işlerle uğraşmak istemiyordu. Diğer ikisi saklanabilirdi ama Himei saklanmayacaktı. Hızlıca wakizashisini kınından çekti ve kulübeye doğru harekete geçti.
Resim

Resim

Boy: 1,67
Kilo: 56
Köy: Kusagakure
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Alım Gücü: 3. Seviye 10 Puan

Güç: 5
Kondisyon: 7
Potansiyel: 7
Varlık: 1
Zeka: 4

Eksiklikler/Özürler

- Dilsiz, Yalnız (50 GP)
- 14. Yaş gününden bir gün sonra konuşma yetisini bir müzik kutusunu açtığında kaybetmiş ve o günden beri tek kelime konuşamamıştır. Bunu kabul edemediğinden dolayı insanlardan uzaklaşmış konuşamamak şarkı söyleyememek onu yalnızlığa itmiştir.

Ninjutsu

Denken Jutsu (D-Rank)
Dendou no Jutsu (D-Rank)
Kizetsu no Jutsu (C-Rank
)

Taijutsu

Musatsu Stili (B-Rank)

Genjutsu

Beceri Listesi

Wakizashi Kullanımı x5

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Shindō shimasu - Özel Yapım Wakizashi | 5. Seviye

Özel yapım wakizashiyi gezgin olan babası uzun gezilerinin birinin sonunda eve döndüğüne kızına hediye olarak getirmiştir. Özel olarak el yapımıdır. Tsukası kadifemsi mor bir kumaştan,tsubasında ise sarı işlemeler bulunur, sayası da mat siyah rengindedir. Kılıç oldukça hafif, dayanıklı, dengeli ve keskindir.

Resim

Like, say, a woman without a voice, and the sword who’s there to fill the silence ?
Kullanıcı avatarı
Nyu Himei

Mesajgönderen Kaida Akane tarih 08 Mar 2016, 20:13

Cidden acıyorum kendi halime. Anılarım kabuslarım olmuş durumda, öldürmeyi sevdiğim zamanları unutmak için kişiliğime giydirdiğim bu kıyafet fazlasıyla yıprandı. Unutamadığım anılarla birleşince pekiyi bir sonuç ortaya çıkmayacak gibi duruyor.

Bu sırada içeriye Tatane ve Himei girmişti. Bir süre boş bakışlarla onlara bakmıştım hala deminki görüntülerden tam anlamıyla arınmış değildim. Ardından normale dönmüştüm görünüşe göre onlarda bunu yapanla yüzleşme kararı almıştı. Benim istediğimde buydu zaten, Tatane uzun bir konuşma yapmıştı. Planı fazlasıyla detaylıydı ve bizden bir isteği vardı. Himei reddetmişti, benim düşüncemde çok farklı değildi. “Üzgünüm sadece bir tane var ve yakın dövüşte bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.”, diyecektim. Yapabileceğim bir şey yoktu, muharebe sırasında kritik bir rolü olduğunu düşünüyordum. Hatta birkaç tane daha fazla olmasını isterdim.

Bunun bir son olması muhtemeldi ancak yaşarsam hayatımın kalan kısmına doğrudan etki edeceğinden emin gibiydim. Belki eksik bir uzuv olabilirdi ya da bir daha bu alınbandını takamazdım kim bilebilir ki?

Temkinli olacaktım ancak yine de Shinn gibi birinin pek tuzak gibi şeylerle uğraşacağını düşünmüyordum. Bu da onun ne derece tehlikeli bir herif olduğunu kanıtlar nitelikteydi. Tatane’nin planı uygulamaya çalışacaktım elimden geldiğince. Bunu belirtmek için onayladığımı anlatmak için kafamı sallayacaktım.
Resim

Ryōshi Kyōkai

Künye
İsim: Kaida Akane
Alım Gücü: 2 - Fakir / 6

Güç: 6
Çeviklik: 8
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 2

Eksiklikler/Özürler
Kötü İmgeler ve Görüntüler – Geceleri sürekli geçmişi hakkında kabuslar görmektedir. O günleri hiç unutamamıştır.

Yabancı - Akane Kusagakure doğumlu değildir ve bu da her zaman bir dezavantaj olarak peşinden gelmiştir.

Ninjutsu
Raiton no Yoroi
Shunshin No Jutsu
Sanzengarasu
Karasu Bunshin No Jutsu

Taijutsu
Shigure C-Rank

Genjutsu

Beceri Listesi
Shigure Disiplini 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar: İyi Kalite Katana

Maske, Avcı Kostümü
Kullanıcı avatarı
Kaida Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 09 Mar 2016, 02:35

Tatane planını anlattıktan sonra Akio'nun alın bandını alıp takıyor alnına. Akio'ya tekrar dönüp bakıp esmer tenini, kıvırcık kahverengi saçlarını, üstündeki bariz shinobi kıyafetini aklına kazıyor. Adamın üstünde herhangi bir kesici alet yok. Boynundaki derin yarık ve shinobi kıyafetinin üstüne akmış bunca kan da olmasa gerçekten uyuyor gibi gözükebilir. Fakat size öğretilen bir olay bu, ölüm aslında hepinizin kaderi ve göreviniz, köyünüz uğruna ölmelisiniz. Himei ve Akane patlayıcı parşomenleri vermeyi reddedince Tatane kendi parşomenini kullanmak zorunda kalıyor sadece. Tam göğüs kısmına yapıştırıyor parşomeni. Patlatmak zorunda değil, ne olur ne olmaz.

Sonra birlikte çıkıyorsunuz Yu'ların bir zamanlar mutlu mesut yaşadıkları evlerinden. Ormana doğru ilerlemeye başlıyorsunuz. Yu büyük ihtimal ile sizi buradan görüyor ancak oyunun kurallarına uymak için yerinden çıkmıyor gibi. Ağaçların arasından ilerliyorsunuz ve seyrek olan bu ağaçlar yavaş yavaş artıyor. Güneş battığı ve ağaçlar sıklaştığı için etraf iyice kararıyor. Fazla değil, 5 dakika kadar yürüdükten sonra ağaçların seyrekleştiği bir alan buluyorsunuz. Etrafta sizin için hazırlanmış en ufak bir tuzak bile yok. Ağaçların seyrekleştiği noktada duruyorsunuz çünkü burada bir açık alan var. Alanın ortasında ise küçük bir klübe duruyor. Yu'nun bahsettiği Bunzo'nun klübesi bu olsa gerek, üçünüz de bunun farkındasınız. Klübe ile aranızda 20 metreden fazla var. İçeride kimsenin olup olmadığını bilmiyorsunuz. Çevre oldukça sessiz, sadece rüzgarın ağaçları hareket ettirdiğinde çıkarttığı sesler var.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Shizawa Tatane tarih 09 Mar 2016, 20:24

Sonunda her şey başlamıştı, Akio-san'ı en az kendim kadar iyi bir şekilde biliyordum artık. Ölmeye de, öldürmeye de hazırdım. Bir an önce bu iş bir neticeye kavuşsun ve şu beyaz saçlı adamla karşılaşayım istiyordum. Eve çok yaklaşmadan, basit bir Henge no Jutsu kullanarak, Akio-san'ın vücuduna, yarasız beresiz bir şekilde bürünecektim ve diğerlerine kafamdaki anlık planı sunacaktım. Oturup daha iyi bir plan yapmak şu aşamada zordu, çünkü vaktimiz gittikçe daralıyor gibi hissediyordum. Ayrıca adamı hazırlıksız yakalama şansımız varken de bu şansı elden kaybetmek istemezdim.

"İki seçenek sunacağım. Birinci seçenekte, eve gizlice gireceğiz. Fakat bu seçenek kesinlikle riskli olan seçenek, adam da aptal değildir sonuçta. Diğer seçeneğe gelecek olursak, önce Himei evin arka tarafına gidecek ve alternatif bir giriş yolu bulacak. Bulduğunda, bana bir şekilde işaret verecek ve ben de kapıyı çalacağım. Adam beni bu kılıkta gördüğünde, bir anlığına da olsa bir şok durumuna girecektir diye düşünüyorum. Ardından onu kısa bir süreliğine engelleyecek, nispeten güçlü bir Genjutsu tekniğine başvuracağım.

Eğer kapıdan, herhangi bir konuşma ya da ekipman sesi gelmezse, bilin ki plan düzgün bir şekilde işliyordur. Sonrasında, ben geri çekileceğim ve Himei devreye girecek. Olur da Himei zor durumda kalırsa da sen, Akane-san, elinden gelenin en iyisini yapacaksın.

Planın ilk etabının başarısız olması durumunda, çıkacak ilk çığlığın kimden olduğuna göre davranmamızda fayda var, benden gelecek olursa, Himei, arkadan beklemeden senin de müdahale etmeni istiyorum. Fakat adamdan gelecek olursa da sen, Akane-san, doğrudan müdahale edeceksin.

Akane-san bu arada, senin nerede duracağına gelecek olursak.. Çatıyı görüyor musun? Evet evet, çılgınca belki ama en işlevseli bu olacak. Böylelikle, sen de olayları anbean takip etmiş olacaksın. Ben kapıyı çaldığım anda sessizce, çakra vasıtasıyla kapıya çıkmanda fayda var.

Şayet sessiz planı işleyecek olursak, bu biraz daha alengirli olacak. Ninjutsu konusunda, bu tarz işler için kendimi az çok geliştirdim. Bu yüzden yine ilk hamlede ben gideceğim. Zeminin altından, kulübenin içine gireceğim ve bu noktada da Genjutsu uygulamayı deneyeceğim. Ayrıca, sizden altıya kadar saymanızı rica edeceğim. Altıya kadar saydığınızda hala herhangi bir ses duymuyorsanız, içeriye müdahale etmekten çekinmeyin.

Bonus olarak, bina başlı başına tuzak olabilir mi? Demem o ki kendisiyle ilk temasa geçtiğimiz and-neyse bu neredeyse yok gibi bir ihtimal, küçük kızdan bu kadar iyi bir tiyatro gösterisi beklemem ne de olsa. Şimdi, bana sadece bir mi iki mi olduğunu söyleyin yeter. Benim oyum, ikinciden yana."
diyecektim, oldukça kısık bir sesle.

Kendimi patlatmak. İntihar gösterisi. Etrafa dağılan kol, bacak, dalak, böbrek, beyin kıvrımları. Ya da başarılı bir şekilde uygulanacak Shibou no Jutsu. Hangisi kazanacak? Ölümüm mü öldürüşüm mü? Zaferim mi mağlubiyetim mi? Planlarım mı cenaze törenim mi? Göreceğiz. Akio-san'ın kılığına umarım çok başarılı bir şekilde bürünmüşümdür, keza planın altın noktası burada başlıyor.

Bu arada, merak ettiğim kısma gelecek olursak Shibou no Jutsu sırasında benim, beyaz saçlı apaçi tipimin mi yoksa Akio-san'ın mı onu öldürdüğünü göreceği.. Her neyse, her halükarda öldürülecek işte, çok da uzatmaya gerek yok.

Küçük kız, minik köy, büyük orospu çocuğu ve üçü yaşayan Dört Kusagakure ninjası. Ama göreve iki ninja gönderilmişken, neden sadece bir cesetle karşılaştık ki? Şimdi zamanı değil Tatane, şimdi zamanı değil! Zihninin paranoyakça oyunlarını bir kenara bırak ve kendini hazırla.

Şimdi, ne yapacağıma gelecek olursak; eve gizlice girmeyi seçecek olursa takım arkadaşlarım, eve yakın bir mesafeden
Moguragakure no Jutsu uygulayacak ve evin zemininden içeriye girecektim. Bu noktada missing ile karşılaşırsam, bir de Shibou no Jutsu kullanarak onu bir süreliğine etkisiz hale getirmeyi deneyecektim.

Eğer, ikinci yolu seçerlerse ki bu benim daha çok işime gelen yol oluyor. Gidip, Akio-san'ın kılığında kapıyı çalacak ve missing-nin'in tepki vermesini bile beklemeden Tatsu mührünü yapıp
Shibou no Jutsu uygulayacaktım. Ardından tepeden Akane-san'ın da yardımıyla, kısa sürede büyük işler başarabilecektik.

Kaderin bu kısmı bizim elimizde mi olacak yoksa biz kaderin pençesinde sürüklenenler mi olacağız, öğrenme vakti. Sanırım, bazen, gerçekten de, deneme-yanılma yöntemi biraz fazla riskli olabiliyor.
Tatane : Resim"Pardon bayım.. Şimdiki siz, sizden bir saniye önceki sizi tanısaydı, şu anki sizden bir saniye sonraki size ne olurdu acaba?"
Künye : İsim: Shizawa Tatane
Element: Doton
Seviye: C
Alım Gücü: 2- Fakir 10/10
Kullanılabilir GP: 40
Profil : Güç: 1
Kondisyon: 3
Potansiyel: 6
Varlık: 7
Zeka: 9
Eksiklik : Takıntı
Aslında herkes hedefidir Tatane’nin. Fakat bu durum özeldir. Özellikle gözüne çarpmış birisi, ne yazık ki Tatane tarafından lanetlenmiş demektir. Onun zaafları, sorunları, eksileri, kısaca ona ait olumsuz her şey artık Tatane’nin en sevdiği şeyler listesindedir. Her an, her saniye, ona yapmak istediği şeyi düşünür ve fırsatını kollar. Öldürmek, genelde son ihtimal olsa da, kendi çapında verdiği cezalar ve aşırı sataşmalar hedefi kesinlikle bezdirmeye, yaşamdan soğutmaya yetmektedir.
Yalnız
Bunca sorundan, sorunluluktan sonra kimse Tatane’den yüzeysel ilişkilerin dışında bir şeyler beklemiyordu. Zaten olmadı da. Tatane, yalnız olmanın derinlemesine giden bir kazıktan çok daha iyi olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ninjutsu : DOTON

Moguragakure no Jutsu
Orta seviyede bir el mührü dizisinin ardından kullanıcı tekniği aktif eder. Kullanıcı teknik sayesinde yerde ancak bir vücudun sığabileceği kadar bir delik açar ve oradan yerin altına girer. Kullanıcının yerin altına girmesinin ardından ise bu delik kapanır ve kullanıcı tamamen yer altında kalır. Yer altında olan kullanıcı bu katmanda ilerleyerek kendini gizleyebilir. Öte yandan zemindeki hareketleri sezebilen kullanıcı sürpriz ataklar gerçekleştirme imkanına sahip olur. Kullanıcı yer altında istediği mesafede gidebilir ve istediği derinliğe inebilir. Ne var ki bunun sınırı da kullanıcının kullandığı chakra ile doğru orantılı olarak artmaktadır.

Tekkai
Kullanıcı elini sertçe yere vurur ve önüne doğru ilerleyip açılan bir yarık oluşturur. Bu yarık 15 metre kadar ilerler ve anında oluşur, çatlağın yoluna bulunan herkes dengesini kaybedip bir ayağını çatlağa düşürme tehlikesi ile karşı karşıya gelir. Hedeflerin dengesini bozmak veya bir bina katının zeminini parçalamak için kullanılır.

Doryuu Shiki
Kullanıcı ayağını yere vurur ve aniden 1.5 metre boyunda, 1 metre genişliğinde bir taş duvarı yerden hemen önünde olacak şekilde çıkartır. Bu, defansif bir tekniktir ve kullanıcı gelen Ninjutsu saldırılarından bu duvarın arkasına geçerek korunabilir. Duvar oldukça dayanıklıdır. Ayrıca, teknik hızlı çalıştığı için aşırı yakındaki kişilere de sürpriz bir saldırı yapılabilir.

Gansekikei no Jutsu
Kullanıcı ortalama bir el mührü dizisinin ardından iki elini de yere koyar ve chakrasını zemine verir. Ardından, kullanıcının arkasındaki zeminden fırlayan kayalar önündeki alanı bombalamaya başlar. Kayalar 1 metre genişliğindedir ve kullanıcı elini çekmediği sürece her saniye 1 tane kaya fırlatabilir. Bu, kullanıcının önündeki büyükçe bir alanda geniş çaplı bir yıkım gerçekleştirmesini sağlar.
Taijutsu : Suiseiki, D Rank
Başlangıç seviyesidir. Kullanıcı bu seviyede esneklik antremanları yaparak tekniğin ileri seviyeleri için temel oluşturur. Kullanıcı, hamleleri pek değişmese de, hissedilir bir şekilde hamlelerden kaçınma ve öngörü kabiliyeti kazanır.
Genjutsu : Rakumei no Jutsu
Kullanıcı yüzüne sert bir ifade takınarak tekniği aktif eder. Eğer 3-4 metre yakında, kullanıcının yüzüne bakan hedefler tekniğin etki alanına girer. Uzaktaki kişiler teknikten etkilenmez. Tekniğin etkisi altındaki kişiler, hedefin ölümcül ve tehditkâr bir aura ile kaplandığını hayal eder. Bu, tekniğin etkisi altındaki kişilerin kullanıcıdan şiddetli bir şekilde korkmalarını sağlar. Bu korkuya yenik düşen hedefler kullanıcıdan kaçmaya çalışabilir veya eğer kullanıcı gözdağı vermek istiyor ise bu blöfü yiyebilirler. Korkuya yenik düşmeyenler ise kısa süreliğine de olsa konsantrasyonlarını ve dikkatlerini kaybederler. Teknik 5-10 saniye gibi kısa bir süre çalışır ve rakibi korkuttuktan sonra kendiliğinden kapanır.

Rishuu
Kullanıcı kısa bir el mührü dizisinin ardından, onu o anda görebilen herkesi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin etkisi altında olan kişiler, kullanıcının havada 5 tane 1 metre boyunda metalden kazıklar oluşturduğunu görür. Kullanıcı bu kazıkları tekniğin etkisi altında olan herhangi birisine yollayabilir. Mükemmel bir isabet oranına sahip olan bu kazıklar, hedeflerini ıskalasa bile yeni bir tanesi oluşup tekrar hedefine saldırır. Kullanıcı kazıkları el hareketleri ile havada kontrol eder, eğer bu hareketleri yapmaz ise teknik bozulur. Hedeflere isabet eden kazıklar şiddetli bir zihinsel acı yaratır. Hedefe saplandıktan 5 saniye sonra açtıkları yara ile beraber yokolurlar. Her bir kazık, bir öncekinin oluşturduğu zihinsel acıyı daha ileriye taşır ve hedefi aşırı derece yorar. Yeterince yorulan hedef bayılma tehlikesi geçirir. Teknik açık kaldığı sürece chakra yer.

Shibou no Jutsu
Kullanıcı Tatsu el mührünü yapar ve o anda baktığı kişiyi tekniğin etkisi altına alır. Tekniğin altına girmek için hedefin kullanıcıya bakmasına gerek yoktur. Tekniğin etkisi altında olan kişi her 5 saniyede bir, kullanıcı tarafından hunharca öldürüldüğünü görür. Bu görüntüler 2 saniye sürer ve aşırı derecede gerçekçidir. Kullanıcı eğer isterse görüntüleri istediği gibi ayarlayabilir. Hedef git gide konsantrasyonunu kaybeder ve kullanıcıdan korkmaya başlar. Kötü ve rahatsız edici hisleri kullanıcı ile bağdaştırır. Savaş alanında kişilere göz dağı vermek, konsantrasyonlarını bozmak ve gerçeklik ile illüzyon arasındaki bağı koparmak için kullanılır. Diğer şartlar altında, işkence yapmak için kullanıldığı bilinmektedir. Teknik 2-3 dakika kadar açık kalır, ardından tekrar uygulamak gerekir.
Ekipman : 3 Kunai
5 Shuriken
5mt. Sentetik Misina
1 Patlayıcı Parşömen
2 Sis bombası
Ryoushi Kyoukai - Kostüm & Maske
Tantou
Bağlılıklar : Kusagakure (Chuunin)
Ryoushi Kyoukai (Stratejist
Kullanıcı avatarı
Shizawa Tatane

Mesajgönderen Nyu Himei tarih 11 Mar 2016, 04:49

Yarın öğlen saatlerinde yazacağım.
Resim

Resim

Eksiklikler/Özürler

- Dilsiz, Yalnız (50 GP)
- 14. Yaş gününden bir gün sonra konuşma yetisini bir müzik kutusunu açtığında kaybetmiş ve o günden beri tek kelime konuşamamıştır. Bunu kabul edemediğinden dolayı insanlardan uzaklaşmış konuşamamak şarkı söyleyememek onu yalnızlığa itmiştir.

Ninjutsu

Denken Jutsu (D-Rank)
Dendou no Jutsu (D-Rank)
Kizetsu no Jutsu (C-Rank
)

Taijutsu

Musatsu Stili (B-Rank)

Genjutsu

Beceri Listesi

Wakizashi Kullanımı x5

Özel yapım wakizashiyi gezgin olan babası uzun gezilerinin birinin sonunda eve döndüğüne kızına hediye olarak getirmiştir. Özel olarak el yapımıdır. Tsukası kadifemsi mor bir kumaştan,tsubasında ise sarı işlemeler bulunur, sayası da mat siyah rengindedir. Kılıç oldukça hafif, dayanıklı, dengeli ve keskindir.

Resim

Like, say, a woman without a voice, and the sword who’s there to fill the silence ?
Kullanıcı avatarı
Nyu Himei

Mesajgönderen Kaida Akane tarih 11 Mar 2016, 21:35

Evden çıkmıştık ağaçların sıklığı gittikçe artıyordu. Etraf güneşin batmasından ve ağaçların sıklığından dolayı kararıyordu. Sanki karanlık bir geleceğin habercisi gibiydi, ölüm sandığım kadar uzak değildi şu sıralar. Hiç bitmeyecek gibi yaşadığım hayatımın dakikalar, saatler sonrası bitmesi muhtemeldi.

Pişmanlıklarım? Elbette vardı. Her günüm birbirinin kopyasıydı sanki. Yapmak istediklerimi sürekli ertelemiştim ve şuan her dakikasını değerlendirmeyi isterdim ancak artık çok geçti. Elimden gelen tek şey önümdeki büyük savaştan sağ çıkarak, hayatımın kalan dakikalarını istediğim gibi geçirmek olabilirdi. Öldürme hissine defalarca ulaşmıştım ancak ölmek defalarca elde edebileceğim türden bir şey değildi. Sadece bir kez erişebilirdim bu mertebeye, zaten bir kez eriştikten sonra öncesinde kaç kişi öldürdüğüm, kaç savaştan sağ çıktığın hatta dünyayı fethetmen bile anlamsız kalırdı. Ölüm herkes için eşitti. Irk, din gibi yüzeysel şeylerle ilgilenmez istediğini alır ve kaybolurdu.

Ben bu düşüncelerin içerisindeyken çoktan hedefimize ulaşmıştık. Ağaçların seyrekleştiği bu alanın ortasında küçük bir kulübe vardı. Buraya gelmemiz 5 dakikamızı falan almıştı ve düşündüğüm gibi bir tuzakla karşılaşmamıştık. Hedefimle aramda yaklaşık 20 metre ve bir kulübe vardı. Eski ben olsa savaş naraları atarak koşmaya başlamıştı bile ancak artık o kişilikten uzaklaşmıştım. Tatane’den gelen planı dinlemeye başlamıştım. Plan konusundan çok anlamasam da elimden geldiğince yardımcı olabilmek için dinlemiştim. İki planda da üstüme düşen görevi yapabileceğimi düşünüyordum. “Bende ikinciden yana kullanıyorum ancak burası küçük bir kulübe ve alternatif bir giriş olmama ihtimali var.”, diyecektim.
Resim

Ryōshi Kyōkai

Künye
İsim: Kaida Akane
Alım Gücü: 2 - Fakir / 6

Güç: 6
Çeviklik: 8
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 2

Eksiklikler/Özürler
Kötü İmgeler ve Görüntüler – Geceleri sürekli geçmişi hakkında kabuslar görmektedir. O günleri hiç unutamamıştır.

Yabancı - Akane Kusagakure doğumlu değildir ve bu da her zaman bir dezavantaj olarak peşinden gelmiştir.

Ninjutsu
Raiton no Yoroi
Shunshin No Jutsu
Sanzengarasu
Karasu Bunshin No Jutsu

Taijutsu
Shigure C-Rank

Genjutsu

Beceri Listesi
Shigure Disiplini 3

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar: İyi Kalite Katana

Maske, Avcı Kostümü
Kullanıcı avatarı
Kaida Akane

Mesajgönderen GM - Naruto tarih 12 Mar 2016, 04:37

Tatane başarılı bir şekilde Akio'nun kılığına giriyor ve buraya kadar o şekilde geliyor. Kulübeye yaklaşmış durumdayken duruyorsunuz ve Akio kılığındaki Tatane kısık bir sesle anlatmaya başlıyor planı. Size iki seçenek sunuyor. Bir tanesi oldukça basitken, diğeri oldukça karışık ve herkese ayrı görevler düşüyor. Çocuk yapması gerekeni yapıyor ama takım arkadaşlarından gereken tepkiyi alamıyor. Hızlı düşünen bir shinobi eğer planda kafasına yatmayan bir şey yok ise, o planı uygulamaya çoktan başlamış olmalı aslında. Planı uygulamak yerine Himei de Akane de yanında öylece durup 2. planını onayladıklarını falan söylüyorlar/gösteriyorlar. Bu yüzden ne yazık ki plan uygulanmaya başlanmıyor.

Siz öylece durup birbirinize bakınırken birden kulübenin kapısı açılıyor. Ses ile üçünüz de olduğunuz yere pusuyorsunuz. Kapıyı sesli bir şekilde açan kişinin beyaz saçlı bir kaçak olmasını beklerken, bir Kusa shinobisi çıkıyor içeriden. Doğru düzgün yürüyemiyor, sekerek uzaklaşmaya çalışıyor kulübeden. Dikkatinizi çeken şey adamın vücudundaki sargılar. Belli ki bir ilk yardım görmüş. Kulübeden fazla uzaklaşamadan yere düşüyor adam. Daha sonra da kulübenin içinden bir kişi daha çıkıyor. Kendinizi buna oldukça alıştırmış olsanız da kanlı canlı önünüzde gördüğünüzde üçünüz de soğuk soğuk terlemeye başlıyorsunuz. Saitou Shinn... Bingo kitabında gördüğünüz gibi beyaz saçlı, gözlerini bu uzaklıktan göremeseniz de kırmızı olduğunu tahmin ediyorsunuz. Daha demin yere düşen shinobi elinden geldikçe kalkmaya çalışıyor yerden, ancak sonra tekrar düşüyor ve üzerine doğru yürüyen Shinn'den yerde sırtı üzerinde sürünerek kaçmaya çalışıyor, fakat başarılı olduğu söylenemez.

Shinn'in görünümü;
Resim
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Kullanıcı avatarı
GM - Naruto
Game Master
Game Master

Mesajgönderen Saitou Shinn tarih 12 Mar 2016, 11:53

Karşısındaki Kusagakure köyünden olduğu giysilerinden belli olan shinobi kendine gelmeye başladığında, o bu dar kulubenin içerisinde bir köşeye çökmüş, ağzındaki peçesini indirmiş, yanına aldığı ufak çıkınından kurutulmuş bir şeyler atıştırmaktaydı. Bir kaç gündür buradaydı ve olan bitenin ne olduğunu merak ediyordu; Shinobinin kendine gelişi ise sonunda alacağı cevapların ufukta görünmesi gibiydi. Öyle olmasını umut ediyordu, zira ölümün kıyısından dönmüş birisi için görmek isteyeceği son insanlardan biri olmalıydı. Onu kurtardığına muhtemelen inanmayacaktı, veya onu gördüğünde içine gireceği şok hangi zihin kırıntıları kaldıysa onları da sağa sola saçmasına sebep olacaktı. İki türlü de, denemeliydi. Zira burada olanları başka türlü öğreneceğinden şüpheliydi.

Shinobiyi yarısı yıkılmış tahta bir duvarın altında bulmuştu. Muhtemelen o duvarın altında bayılıp kalmıştı ve yıkımdan sağ kurtulmuştu, muhtemelen uyandığında kurtulmak için son bir teknik denemesi girişimine girdiğinde çakan chakra patlamasından onun orada olduğunu anlamıştı yetenekleriyle. Onu bulduğunda ise rezalet haldeydi herif, anında tekrar bayılmıştı zaten, onu kendine getirmesi için burada 12 saatini heba etmesi gerekmişti.

Burada oyalanarak risk aldığının da farkındaydı. Çoktan ülkenin başka bir yerinde olmalıydı, buraya uğraması sadece bir şeyi teyid etmesinden ibaret olacaktı. Bu süre zarfında ya Ishigakure ANBU'ları veya Kusagakure izcileri buraya hareket ediyor olabilirdi, onu burada pusuya düşürebilirlerdi. Kaçmak her zaman bir opsiyondu ama izini tekrar kaybettirmek her zaman yapabileceği bir şey değildi. Yine de hisleri, bu köyün yokolmasının bir raslandı veya basit bir yağmadan fazlası olduğu söylüyordu. Düşündüğü şeyin burada olacağı bilgisini aldıktan hemen sonra köyün bu hale gelmesi, hayra alamet değildi. Planını sekteye uğrattığını bile söyleyebilirdi. Şansını deneyecekti.

Herifin yavaşça kafasını oynattığını farkettiğinde, zaten hemen hemen bitmiş olan çıkınını olduğu yerde bırakıp ayağı kalktı ve peçesini tekrar burun hizasına getirdi. Herifin önüne doğru yürüdü, ufak bir yer masasını aşıp bu loş kulubede, önüne doğru eğildi. Herif yavaşça gözlerini araladı, onun "o" olduğunu farkedince ise, birden ayağı kalkmak için tepinmeye başladı.

"Burada olanları anlatmanı istiyorum."

Hoş bir giriş cümlesi değildi. Herif aniden ayaklandığı gibi kapıya doğru atılmış, tek hamlede onu açmış ve geceye doğru kendini bırakan günün son ışıklarının içeri hücum etmesine olanak sağlamıştı. Shinn bir kaç saniye gözlerinin bu ışığa alışmasına izin verdi ve dışarı fırlayan herifin ardından sakince dışarı çıktı. Yaralarından ötürü yere kapaklanan, kapının önünde yerde sürüklenen herifi görünce, yüzünü biraz ekşitti; peçesinden ne kadar belli olduğu ise büyük bir muammaydı. "Senle sadece konuşmak istiyorum. Burada ne oldu?" Şansını tekrar deneyecekti, bu sefer eğilmeden, ayakta dikilerek.
Resim
Kullanıcı avatarı
Saitou Shinn
Yalgın
Yalgın

Mesajgönderen Nyu Himei tarih 12 Mar 2016, 16:10

" Bir insanın sadece görüntüsü nasıl bu kadar tedirgin edebilir bir insanı, nasıl iliklerine kadar korku yayabilir ? " Tatane'nin planını uygulayamadan oldukları yere çakılmıştı üç kişilik grup. Shinn'in görüntüsü bile onları anlık şoka sokmaya yetmişti. Takım arkadaşları bir süredir bu adamın burada olma ihtimalini konuşuyordu. O ise böyle bir tesadüfün onları vuracağını düşünmüyordu. Ama, olan olmuştu, Saitou Shinn kanlı ve canlı bir biçimde az önce girmeyi düşündükleri, hakkında beyin fırtınası yaptıkları kulübenin kapısını açmış ve yavaş adımlarla sakin sakin dışarıya süzülmüştü.

Adamın görünüşü baştan aşağıya sertti. Kaslı vücudu, sert bakışları saçları peçesi her şeyiyle sert bir adamdı Saitou Shinn. Onun hakkında bilinen çok az şey vardı. Ama Himei için en çarpıcısı sevdiği kadını kendi elleriyle öldürmüş olmasıydı. Seni seviyorum dediği bir insanın canını almasına onu iten şey ne olabilirdi ki , cinnet, ihanet ? Batou'ya böyle bir şey yapabilir miydi Himei. Gözlerinin içine baka baka canını almaya kıyabilir miydi ?

Başını hızlıca salladı düşüncelerinden arınmak için. Saçma sapan bir romantizm romanını andıran bir durum yoktu ortada, böyle düşünceleri düşünmemesi gerekiyordu. Biraz ilerilerinde duran adam tehlikeli bir kaçaktı. Her zamankinden daha dikkatli olmak zorundaydı. Yapacağı tek bir hata onu ölümün soğuk kollarına atabilirdi. Wakizashisinin kabzasını sıkı sıkıya tutuyordu. Kalp atışını dengelemeye, adrenalinin yada korkunun onu ele geçirmesini engellemeye çalışıyordu. Sakin olup plana sadık kalmak zorundaydı. Sonuçta Tatane'nin hengesi hala duruyorodu. Üç Kusagakure shinobisi onu şaşırtma ihtimali azdı, zira kendisi hayatını kaçarak geçiren, Himei gibi köyünü korumayı amaç edinmiş shinobilerle yüzleşmeye alışmış bir shinobiydi. Ama öldüğünü gördüğü bir insanın bir kaç saniyeliğine bile onu şok haline sokması Himei ve Akane için öldürücü bir hamle için yeterli olmalıydı.

Gözleri Akane'yi aradı. Kızın gözlerinin içine baktı, hazır olduğunu belirtmek istiyordu. Daha sonra önce kendisini sonrada kılıç tutan elini gösterdi. Saldırmaya hazır olduğunu ima ediyordu. Ve sonra gözleri biricik arkadaşı Tatane'yi aradı. Ona hala planının devam ettiğini anlatmak istiyordu. Himei bu sefer dikkatsiz hareket etmeyecekti. Tatane'nin önden gitmesini izleyecek ve fırsatını bulduğu anda adamın Himei'ye yakın olan koluna saldıracaktı. Musatsu stilini ilk kez bu kadar aktif kullanacaktı belki. Ama eğer ki adamın dirsek arkasına güzel bir kesik atabilirse tüm bu durumu lehlerine çevirmeleri bile mümkündü. Wakizashisini sıkıca kavradı. Tatane'nin ona biri açıklık kazandırmasını bekliyordu. Açıklığı bulduğu anda saldıracağı yere doğru atılacaktı.
Resim

Resim

Eksiklikler/Özürler

- Dilsiz, Yalnız (50 GP)

Ninjutsu

Denken Jutsu (D-Rank)
Dendou no Jutsu (D-Rank)
Kizetsu no Jutsu (C-Rank
)

Taijutsu

Musatsu Stili (B-Rank)

Genjutsu

Beceri Listesi

Wakizashi Kullanımı x5

Resim

Kullanıcı avatarı
Nyu Himei

ÖncekiSonraki

Dön Role Play Arşivleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir