Aiga Miura konusunda bu adamların bana yardım edebileceğini hissediyordum. Tek yapmam gereken onları ikna etmeye çalışmaktı, ama onların istekli halini görünce bu huyumdan vazgeçip onların sözlerini dinlemiştim. Kantou Bayırı hakkında kısa bir özet geçerek kötü haberi öğrendikten sonra nedense içimden bir ses diğer kervansaraylara bakmamı söylemeye başlamıştı. Nedenini bilmiyorum, kalbim hıphızlı atmaya başladı ve nedense Aiga Miura'nın bu kervansaraylardan birinde olduğunu düşünüyordum.
Ben bunları düşünürken Üçlü Belanın ortanca ve küçük kardeşlerinin kavgalarını seyretmeye başlamıştım. Kavganın sebebi, yaşlı amcaya deli denmesiydi. Adam dilimizi konuşamadığından ona deli denmesini doğru bulmadığımı dile getirmek isterim. Yinede bunun için minik hakaretlere gerek olacağını da düşünmüyorum. Şu son 2 dakika içinde fazla ciddi olmak zorundayım. Çünkü burada cidden canım sıkılmaya başladı ve artık harekete geçmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bundan dolayı bu güçlü ve çevik kardeşleri bizle birlikte kervansaraylara bakması için, ''İçimden bir ses şu kervansaraylara bakmamız gerektiğini söylüyor. Belki orada karşımıza çıkarsa yardımınız dokunabilir dostlar.'' diyecektim. Gayet açıktı sözlerim, bu adamların genjutsu konusunda büyük bir savunmaları olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bizlere gelmesi için cevaplarını beklerken her saniye dua ediyorum.