kurai kıza doğru eğiliyor bacağındaki sıkıntıya bakmak için, o sırada Gin patlatıveriyor esprisini. Akari başta espriyi duyabilecekmiş gibi durmasa da, bir kaç saniyelik bir gecikmeyle acı ile karışık kıkırdıyor. Bir yandan yüzünden bir kaç damla yaş akıyor. Çok uzun sürmeyen kıkırdamanın ardından yüzünü tekrar ekşitiyor. Kurai'ye ses çıkarmıyor. Kurai kızın bacağını sıyırıyor ve bakıyorsun. Görünürde bir şey yok, herhangi bir renk değişimi ya da kırığa benzer absürd bir duruş yok. Sen yine de Shousen Jutsunu uyguluyorsun, kız bir bacağına bir sana bakarken hafifçe inliyor. İşini bitirip çekiliyorsun. Akari derin bir nefes alıyor. Acısı dinmiş gibi görünüyor. Ayaklanmaya çalışıyor, ayaklanırken de inlemiyor. Önce sol bacağını basıyor yere, sonra sağ bacağını basıyor, ve yüzünü buruşturup acılı bir ses çıkarıyor. "Yü-yürüyebilirim." diyor zorla. Alnından terler akmakta. Kırığı yok, muhtemelen dibte bir çatlağı var, Shousen yalnızca üst kısmındaki ezilmiş dokuyu onarmış olmalı. Bir iki adım atmaya kalkıyor, fakat ikinci adımında bağırmamak için dudaklarını ısırıp sendeliyor, Gin' in omzunu tutuyor panikle. Yürüyebilirim dedi, fakat pek emin değilsiniz. Aya göz atıyorsunuz bu arada. Siz bunlarla uğraşırken vakit biraz ilerlemiş gibi.
Out: Gecikmeli yazmalarım için üzgünüm, kendim geç yazdığımdan siz de gecikecek olursanız sesimi çıkarmıyordum. İşlerimi yeni yeni yerime koydum, artık daha sık girebilir bir hale geldiğimden dolayı, yarın sabahtan itibaren vakit sınırlamasını tekrar yürürlüğe getiriyorum, hem geciktik, biraz daha hızlı ilerleyelim.