Savaşmaktan zevk alıyorum, bunda yanlış bir şey yok. Bu dünyaya pek çok açıdan geride başlamıştım. Ninjutsu da yeteneksiz, zeki olmayan birisi ancak çalışıp kendimi güçlendirebildim. Acıyı ve güçsüzlüğü kendimden uzak tutmak için çabaladım ve sonunda aradığım şeyi bulmuştum ancak bu yanlış. Dövüş dediğin böyle adam gibi kanını akıtmalı, canını acıtmalı. Ruhunu koymalısın en iyisi olmak için, her şey bittikten sonra dökülen kanının hakkını aldığını hissetmek için. Diğerleri başlarının çaresine bakacaktır, benim hedefim önümdeki adamı bu dünyadan silmek.
Dönüp şemsiyemle kafasına vurmayı hedeflerken beklemediğim bir şekilde esnek hareketlerle beni izlemiş ve sol kolumun alt tarafını biçmişti. Beni yavaşlatacaktı biliyorum ancak ben de onun beline sağlam bir tane geçirmiştim şemsiyemle. Dengesini bozmuştu ancak açık vermesi için yeterince iyi değildi, bu sırada arkamdan gelen bir ses bizim yumruklarımıza karışacaktı. Kargalar adama saldırmaya başlamıştı.
Bana istediğim boşluğu verdiği için müteşekkir olsam da rahatsız ediciydi bu, sorun değildi. Halletmem gereken bir kişi daha var diyecekken o birin iki olduğunu görmüştüm. İstemsizce kendimi savunma pozisyonuna soktuğum anda camdan kafasını çıkaran aptal kadın onlara istediği şeyi, önemli bir rehineyi vermişti. Belki de benim hüsnü kuruntum ancak uzaklaşmadan takip edeyim dememe kalmadan sis bombasıyla kendilerini kamufle edip kaçmışlardı. Arkadaşlarını bırakıp.
Önümdeki tek ipucunu yere indirmek benim işimdi. Hazır dikkati dağılmışken çok zor olmayacaktı ancak dikkatsiz de olmamak gerek. Öldürmemek bir de. Kendini iyice savunmaya almıştı, ala bende apış arasına bir tekme atar kafasına şemsiyemi indiririm. Öyle de yapacaktım. Şemsiyemi kısa kılıca karşı ne olur ne olmaz diye katana vari bir şekilde tutarken önümde önce hayalarına tekme atıp, başarabilirsem boşa çıkarttıktan sonra başına sağlam bir tane vurup bu dövüşü bitirmek istiyorum.