gönderen Kon Ko tarih 25 Eyl 2014, 22:46
Lan ne yapıyor bu! Senin gelmişini geçmişini sikeceğim çocuk! Ulan ölen öldü sen hala ne yapıyorsun!? Ya arkadaş sonra neden bu çocuğun ağzı bozuk oluyor. Nasıl olmasın ulan! Şerefsizin yaptığı harekete bak. Attı adamı halkın arasına. Ulan ben böyle bir göt oğlanı görmedim. Kendi suçunu telafi etmek için, sinirlenilmesi gereken kişiyken adamı halkın arasına atarak adamın canını yaktı. Ben bu adamı gebertmeden rahat uyuyamam. Bu arkadaş geberecek o kadar!
Siktir! Aha jouninler de geldi. Adam ölmemiştir lan inşallah. Az önce tüm sinirimi stresimi kızıl orospuya kusmuş olmasaydım bu arkadaşın kafayı betona gömerdim. Şimdi yapmadığım sonra yapmayacağım anlamına gelmez tabi. Ah şu jouninler gelmeseydi... Arete adını yazdım bir kenara. Unutulmayacağının garantisini verebilirim.
Aha, adam ölmüş. Sen de kendini ölü bil bundan sonra Arete efendi. Seni arayıp bulup götüne Kusagakure'nin en yüksek binasını sokacağım. Hatta bu konuda oldukça açık da konuşacağım. İçim rahat olsun bana yeter. Ama önce olan biteni anlatmak, sonra da sadede gelip mesajı vermek gerekir. O yüzden basit bir öksürükle temizleyelim boğazımızı. Ardından da girelim söze.
Burada bir uyarı geçeyim. Buradan sonrası, 63 SITAYLA!
"Hocam öncelikle size birkaç önerim var. İlk önerim gözünüzü seveyim şu köyün ulaşımını, iletişimini geliştirin. Bu ne biçim lojistiktir ki göt kadar köyde meydana 100 yılda varıyorsunuz. Öteki önerim ise bu ikisi gibi aptalları ve shinobiliğe uygun olmayan kişileri shinobi yapmayın. Şu olayları anlatayım siz de bana hak vereceksiniz.
Bu kızıl kafalı göt deliği benim eski takım arkadaşım olur. Bu arada şerefsizin de önde gideniymiş. Öteki aptalı tanımıyordum. Yolda tanıştık. Olay yerine geldiğimizde adamın arkasında bir manavın çatısındaydık. Ben olayları kontrol altına almak için indim aşağı, halka açılmasını söyleyip adamla iletişim kurmaya çalıştım. Tabi bu erkek olan aptal durur mu? Kendisini çin kerhanesine benzettiği bir jutsu açıp adamın arkasına yani Matsuoka-dono'nun arkasına geçti. Aslında çin kerhanesi mor, kırmızı falan olur da bu keko maviydi. Anlayın işte siz. Bir de ses çıkarıyor kuş sesi mi desem alkış sesi mi desem. Millet korktu biraz daha geri kaçtı. Adam da kıllandı tabi. Bağırdı bu adamı evinden aldırın falan diye. Kız olan aptal o sırada ne yapıyordu bilmiyorum ne yalan söyleyeyim. Sonra ben bu erkek olan aptala çıkmasını söyleyip adamla yine iletişim kurmaya çalıştım. Adamın bir derdi vardı herhalde. Kaybedecek bir şeyim yok falan diyordu. Neyse işte, adam bizim de gitmemizi istedi sonradan. Bu erkek olan için özellikle istekte bulundu hatta. Shinobileri de sevmiyordu sanırım adam. Olayın derinine ineceksiniz diye anlatıyorum." Nefesim bitti ulan. Nefes arası! Al, ver, al, ver... ekonomiye can ver. Devam et. "Adamın gazlı gazlı konuşmasıyla halk da bir galeyana geldi. Siz yapmazsanız biz hallederiz falan dediler. Yaptılar da sonuçta. Adam ex. O da bu erkek olanın suçu! Geleceğim hepsine. Baktım adamın dediğini yapsak halk dalacak halkın dediğini yapsak adam kadını kesecek ben halkın damarına basacak bir konuşma yaptım. O bölüm epikti ha. Öhöhöh... İşte sonra halk biraz sakinledi. Ama adam deli, ya gidin ya kızın ölüsünü veririm elinize dedi. Şu ana kadar hep baş aktör bendim, işe yaramayan Arete isimli aptal, etkisiz eleman olan da kızıl kafalıydı. Ben hem artık diyecek bir şeyim olmadığından hem de şunlara da konuşma fırsatı verip bir de onların yollarını görmek istediğimden sustum bu sefer. Dilimi eşek arısı soksaydı da konuşsaydım! Aha bu kızıl kafalı ne kadının yaşamı ne de başkaları umurumda, senin suratını dağıtmak tek istediğim tarzı konuştu. İnsan hayatı bu kadar değersiz mi be! Kan beynime sıçradı arkadaş. Yıllardan sonra bunu duymak öyle bir canımı yaktı ki! Ama benim çözümlerim kesindir. Daldım bu kevaşeye. Mücadele ettik biraz. Sonuçta omzuna bir tane geçirip birkaç metre uçurdum bu orospuyu. Bu sırada çin kerhanesinin orospusu ne yapsa beğenirsin? Küçücük bir sabiye dönüşüp sessizce adama iyice sokulmuş. Etkisiz hale getireyim diye bir de buna yumruk atmış. Ama nasıl bir shinobidir ki yumruk atmayı bile bilmiyor! Bak konuşamıyorum. Hep aynı şeyleri söylemeye başladım. Hep sinirden bunlar. Konuya dönelim, bunun yumruğu adamı sendeletmekten ileri geçemedi. Adam da düşerken kunaiyi kadının boğazına saplamış. Sonra bir de halk kendine saldırmasın diye adamı tekmeleyip halkın arasına attı. ULAN ÖLEN ÖLMÜŞ SEN HALA NEYİN MÜCADELESİNDESİN? Halk da adamı parça pinçik etti tabi. Hop, ne oluyor demeye kalmadan adamı pert etmişler." Olaylar böyle işte. Ama ben kişisel fikirlerimi de sunacağım. Jouninlerden ziyade ötekilerin duyması için tabi. "Böyle ülkeyi siksinler hocam. Şu sıfatına sıçtıklarıma akademi diploması veren hocaların sülalesine fısıldayayım. Hem köyün yoluna, kaldırımına hem de sizin babanızın bacağına sıçayım. Kırk yılda geldiniz. Tulumbacılar sizden hızlı gelir. Bu halka eğitim vereni, daha doğrusu vermeyeni, boka boğayım. Asıl suçlu burada yatarken deli adamı öldürmüşler. Sonuç olarak alayınızın amına koyayım!" Jouninler de duysun ama. Bu ne hacı? Köye saldırsalar açıktayız bildiğin. Bir de sonuca bağlamak lazım. Bağlayalım. "Sonuç olarak bir suç varsa hepimizin suçu. Ben cezamı çekerim. Ama bu Arete gibi itleri de hayatta komam! İtlere de hakaret ettik ama kusura bakmasınlar. Ötekini de bir psikoloğa bir şeye yollayın. Amacı buysa onu da gebertirim ben. HEEYT!"
Kork aprilin beşinden öküzü ayırır eşinden.