gönderen Shiranui Kanaye tarih 07 Mar 2015, 12:08
Takashi'yi ikna etme no jutsu, başarılı. Shi kullanmaktan ağzım yılan gibi kaldı ama, neyse ki adam etkilenmiş gibi görünüyordu. Takashi'nin egosu ile vereceği cevabın derinliği doğru orantılı olarak artıyorsa, sanırım tatlı dilimle konuşmaya devam etmem gerekiyor. Huh, tam da her şeyden vazgeçecekken aniden karşıma çıkan adamın Takashi çıkmasıyla iyice yıkıldım gibi. Pek cevap verebileceğini de zannetmiyorum ama neyse ya, sorarsam ne kaybederim ki?
''ANBUlar hakkında bilgi istiyorum, Shishi Takashinobi-sensei.'' diyecektim, kararlı bir sesle, bakışlarımı gözlerinden ayırmadan.
Bakalım, umarım artık bilgi verir. Vermezse de yapacak bir şey yok artık ya, zaten çoktan vazgeçtim ben bu işten. Bundan sonra kaderi değiştirmek yerine kaderi izleyeceğim. Beni götürdüğü yer, mutlak doğru olacaktır, buna inanıyorum. Eh, yine de Takashi'nin ağzı biraz laf yaparsa fena olmaz gibi, o kadar uğraşın bir karşılığını görmek iyi hissettirecektir.
Bir de, şu Shishi lafına kafasını fazla takmaz sanırım, lakap edinmeye çalışır falan, o kadar Shi'yi aynı anda kullanırken yüz felci geçirir insan, ben nasıl kullandım dilim sürçmeden onu da bilmiyorum. Diksiyonum iyiyse demek ki.
Aslında Takashi fazladan beş dakikamı çalmak için de cevap verecekmiş gibi davranıyor olabilir ki bu da yüksek ihtimaller arasında. Neyse ya, kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek değil mi ama.
Keji : Aslında en büyük hata, hatayı algıladığında geri dönmektir. Öyle ki, farkına vardığında, o hata artık senin doğrun olmuştur.
Künye : İsim: Shiranui Kanaye
Yaş[/colorm]: 18
[color=#0000BF]Cinsiyet: E
Element: Fuuton
Seviye: C Rank
Rütbe:Chuunin
Alım Gücü: 1.Seviye 0/10
Puanlar : Güç:5
Çeviklik:8
Kondisyon:4
Potansiyel:4
Varlık:4